2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
haziran anneleri bir bir doğuruyor kızlar az önce okudum 34+5 ken doğurmuş ve gayet sağlıklı doğmuş küveze bile almamışlar ne güzel... 34. haftada tam olarak gelişiyor mu ki bebekler :)

allah yardımcıları olsun inşallah minikleri iyileşir ve güzel bir ömrü olur rabbim anne babacığına bağışlar neden öyle olmuş çok mu erken doğdu

Selam arkadaşlar,
Benimde perşembe günü doktor randevum vardı.Kızım erkenci davranıp dogum kanalına yerleşmiş ve oldukça aşağıdaymış.Doktorum sürekli yatıcaksın,evden çıkmıcaksın dedi Henüz daha 2000 gram,44 cm miş,doktor en az iki hafta daha doğmazsa ciğerleri açısından bir sorun kalmaz dedi ama tabiki en ideali 37.hafta

Gecmiş olsun canım

doktorun dediğini yap ve hiç kalkma.Bu durumlarda sırt üstü yatmak tek çare.Sadece yemek ve tuvalet için kalk.Allahın izniyle hiçbir sey olmaz.Dua et.

Kızçeler biz geldikkkkk
Bugün biraz garibiz.Sabah ezanından beri uyku tutmadı
Sıkıntı var içimde,enerji patlaması var ama aynı zamanda
yorgunluk var.:18::18::18::18::18::18:Eşimde eski koltuk ve kanepemizi
köye götürmeye gitti biz de anneannemizle takılıyoruz.Çıkıp gezecektik ama
kısmet olmadı yatıp yuvarlanıyoru resmen bir oraya bir buraya.Dua ediyorum
sürekli benim kızçe biraz daha dayansın diye
Heyecan mı yapıyorum anlamadım ki:44::44::44::44ün Eminönü'ne gidip eksik
tamamladık.Oradan bakırköye marmara foruma.Hep aklımda birkenstock terlikleri vardı.
Birkaç sene öncesine kadar kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım onu aldım beyaz beyaz
Terliğe göre pahalılar ama rahatlık söz konusu dedim.Sonra kızçeme birşeyler baktım.Almadan duramadım
yine.Kendime iç çamaşırı ve korse aldım.Bitmiyor bu eksikler.Yarın koltuklarımız gelecek,hafta ortası annem
gelip temzilik yapacak.Haılılar yıkamaya verilecek,tüller yıkanacak.Hep bir hazırlık,gebeliğin ilk 3 ayında
hiç bunları düşünmemiştikgEÇMİŞ OKUYAYım ben ayrı gayrı kaldıkkkkk
ALLAH'a emanet olunnnnn

çok gemçmiş olsun aman dikkat et onca zaman bekledi 2 hafta daha beklesin yaramaz :)

aynen ya benimde içimde sıkıntı var hayırlara çıkar inşallah

merhaba kızlar pazar kimsecikler de yok nerelerdesiniz bakalım.
valla hiç de sevmem dolap düzeltmeyi ondan kaldıramıyorum totoyu heralde.

kalça kemiği ağrısından ben de şikayetçiyim biraz ayakta kalınca,biraz iş yapınca hemen ağrıyor.geceleri wcye giderken yürüyemiyorum

ben de bugün doğum çantasını hazırlayım dedim eksikler çıktı ortaya yine gerçekten.ben de kendime birkaç iç çamaşırı almam lazım.
oğluma da çorap almalıyım.bugün aldıklarımızı yıkamaya koydum daha asmadım.kızımın da bir hastane çıkışı vardı sade krem renkte.aslında erkeğe uygundu da eşim çok beğenip almıştı.şimdi işime yaradı,kullanılmamış gibi yepyeni.onu kullanıcam,bir 10 lu bir tane de 5li hastane çıkışı aldım.yeter zaten.bir kaç pijama takımı,birkaç tane de patikli altla badi aldım.kızımın badileri genelde pembe ya da çiçekli falanmış oyüzden onları kullanamıycam.ama turuncu bir takımı vardı o da işime yaradı.artık 3 aydan sonra erkek giysilerine başlarız.

2 de penye battaniye aldım.hastane çıkışlarında da var zaten.çoraplarını unutmuşum iyi mi.ha bir de oğluma bayramlık aldım

bugün bir de kızımın bebek arabasını yıkadım kurusun onu da geri dolaba kaldırcam.bir tanesi de kayınvaldemdeydi o da yıkamış.artık oğlum da ablasınınkileri kullanacak.otokoltuğumuz,anakucağımız,park yatağımız falan hepsi de ablasından olacak artık.ben hep renkleri kırmızı tercih etmiştim.ikinciler böyle oluyor işte doğru düzgün birşey de alınmıyor.yalnız kızıma kullandığım bebek çantasından memnun değilim.bebekçantalarını sevmiyorum.aslında kaliteli,iyi birşeydi yeni duruyor ama başka birşey düşünüyorum.ya da şöyle düşünüyorum onu da kullanayım,yine de birşey daha alıyım.dün de lcw ye bakarken sırt çantaları gördüm boyutları da yazmıyor.bilen var mı

Son düzenleme:

canım teyzemin kızı benle aynı haftada 20. haftasından beri onun da bebeiş çok aşağıda kanaldaymış daha doğmadı merak etme tatlım

bende sevmiyorum bebek çantalarını kulede boyner içnde pumanın bir çantasını gördüm bayıldım bende almadım sonra alırım diye aklımda kaldı resmen onu alacağım ben en kısa sürede. 100 tl felandı içi de çok geniş bulusam link atarım

kızlar biz geldik... dün giremedik bi türlü... sabah kalktık babamız temizlik yaptı, bizde mutfakta bişeyler hazırladık... bursadan arkadaşım gelicekti... öğleden sonra geldi... oturduk bi güzel sohbet muhabbet ohh miss... gece de bizde kaldı... sabah uyandık yine misler gibi kahvaltımızı yaptık ve hep birlikte dışarı çıktık... hava bugün biraz serindi şansımıza... gittik kadıköyde gezdik... şimdi de evimizdeyiz çok şükür ayaklarımızı uzattık dinleniyoruz... teyzemizi de yolcu ettik gitti evine...

bu arada ben bu bebek çantaları olayına takığım... sevmiyorum bebek çantalarını... normalde çantama sadece telefonum cüzdanım ve küçük bi makyaj çantası (içeriği;rimel göz kalemi dudak koruyucu parfüm) atarım... o yüzden pek büyük çantaları dolduramazdım... ama kısmetse 1 ay sonra büyük çantalar kullanmayı tercih ediyorum... hem kızımın hem de kendi eşyalarım kolayca sığabilir mantığıyla... resimleri de ekliyim belki fikir olur sizler için... hem bakalım beğenicekmisiniz

bugun e-bebek magazasında gordum bebek cantası gıbı degıldı fena değil ama bana gore kucuk geldı istersen bı bakabılırsın
ben convers adıdas çantalarından bırını alacam baya genıs ve kullanıslı duruyor bavul gıbi:))

converse beyaz çanta tasarımı moda | kadın, kadınca
boyle bırsey dusunuyorum daha buyuk olanını ama

pembe olanını cok sevdım ev gezmelerınde kullanıslı olur

istanbuldakı hamıs arkadaslar kendısı yada etrafındakı bırılerınden fatıh ozel 29 mayıs hastanesıne gıden var mı acaba

pumanın çantası baya güzel aslında.converse de bakmıştım çok güzel de onun boyunu biliyorum küçük baya.
kızlar ben de şunu buldum alıcam da aslında ama resimde boyutu iyi.ebatları yazıyor mümkün mü bu kadar küçük olması çok saçma geldi bir baksanız
http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3668951

evet ya en mantıklısı spor markalardan birinin çantasını almak sanırım

ıstanbul avrupada oturan arkadaslar için; cuma gunu bagcılar medipol hastanesının muduru geldı hastane tanıtımı için normal doğum 550 sezeryan 1250yada sezeryan daha ucuz olabılır tam hatırlayamadım,gece sureklı kadın doğum,anestezı cocuk doktoru nobetcıymıs,eger kendı doktorunun(doktorun docent yada proflardan bırı ıse vede doğumuna gelmek istiyorsa)
doğumunu yaptırmasını ıstıyorsan 250tl fark odenıyormus cok uygun geldı fıyatları hastanenın doğumhanesını gormedım belkı hastane arayan vardır dıye yazmak ıstedım

benım paylastıgım lınktekı kucuk resım buyugunu bulamadıım ama bavul gıbı deri olanından alıcam ınsallh
ayrıca bu cantada guzelmıs sankı daha buyukmus gıbı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…