benım paylastıgım lınktekı kucuk resım buyugunu bulamadıım ama bavul gıbı deri olanından alıcam ınsallh
ayrıca bu cantada guzelmıs sankı daha buyukmus gıbı duruyor
Selam arkadaşlar,
Benimde perşembe günü doktor randevum vardı.Kızım erkenci davranıp dogum kanalına yerleşmiş ve oldukça aşağıdaymış.Doktorum sürekli yatıcaksın,evden çıkmıcaksın dediHenüz daha 2000 gram,44 cm miş,doktor en az iki hafta daha doğmazsa ciğerleri açısından bir sorun kalmaz dedi ama tabiki en ideali 37.hafta
kızlar biz geldik... dün giremedik bi türlü... sabah kalktık babamız temizlik yaptı, bizde mutfakta bişeyler hazırladık... bursadan arkadaşım gelicekti... öğleden sonra geldi... oturduk bi güzel sohbet muhabbet ohh miss... gece de bizde kaldı... sabah uyandık yine misler gibi kahvaltımızı yaptık ve hep birlikte dışarı çıktık... hava bugün biraz serindi şansımıza... gittik kadıköyde gezdik... şimdi de evimizdeyiz çok şükür ayaklarımızı uzattık dinleniyoruz... teyzemizi de yolcu ettik gitti evine...
bu arada ben bu bebek çantaları olayına takığım... sevmiyorum bebek çantalarını... normalde çantama sadece telefonum cüzdanım ve küçük bi makyaj çantası (içeriği;rimel göz kalemi dudak koruyucu parfüm) atarım... o yüzden pek büyük çantaları dolduramazdım... ama kısmetse 1 ay sonra büyük çantalar kullanmayı tercih ediyorum... hem kızımın hem de kendi eşyalarım kolayca sığabilir mantığıyla... resimleri de ekliyim belki fikir olur sizler için... hem bakalım beğenicekmisiniz
Eki Görüntüle 726465 Eki Görüntüle 726466
canım temizlikçi bir ablayı çağırdım ben dün sabah 8 buçukta başladı, gece saat 10-10 buçuk arasına kadar bütün evi dipköşe temizledi... sadece mutfak dolaplarının içine giremedi onu da ben yavaş yavaş yapacağım... dün ben sadece yatak odamdaki gardolabımın içini silip düzenledim yorgunluktan bittim resmen, bütün evi hayatta yapamazmışım iyiki çağırmışım ev tertemiz oldu:) bence sen de çağır birini kendini yorduğuna değmez boşver :)
bebeği erken doğan arkadaş için Allahım sabır versin ve bebeğine en kısa zamanda şifalar nasip etsin...Rabbim kimseyi evladının hastalığıyla yokluğuyla imtihan etmesin çok zor bir şey
bende haziranın sonu gibi çağırıcam bi kadın cnm;şimdilk temizlikçi gelene kadar gözüme batan şeyleri temizlemek istiyorum;normal zamanda gözüme batmayan şeylere acayip takılır oldum dolap içlerini vs ben halledeyimde;zaten halıları bu hafta yıkamaya vericem ufak ufak yine kendim bişeyler yapıcam;en son dip köşe ve camları da kadına hallettirip bitirme niyetim var :))
tabi bu benim planım bakalım bebişimin planı ne olacak :)) zamanında gelsinde hayırlısıyla annesinin planlarını bozmasın :)
bebişin herşeyini yıkayıp ütüledim çekmecelere yerleştirdim,o açıdan rahatım:)) bide çanta hazırlamak var,onu şimdilik erteliyorum bakalım haziran ortası gibi de onu hazırlıcam,alınacak herşey tamam zaten eksiğimiz kalmadı,hastane çantamıza yerleştirmek var sırada :))
ay nerdeyse doğurdum doğuracağım ama oğluma isim bulamadık kızlar ya offfff yardım edin lütfenön ismi eren olacak çok uzun olmayan bir isim arıyorum eren ile uyumlu olmasına gerek yok
Selam hanımlar! Nasılsınız? benim hiç keyfim yok üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum sabahtan beri. Dün keyifli bir günün ardından gece 11 de gelen tel le başımızdan kaynar sular döküldü. Geçenlerde bahsetmiştim ya hani arkadaşımın kızı olacaktı ama erkek olduğu anlaşılmış diye. o arkadaş dün gece sancıyla hastaneye kaldırıldı. Erken doğum yaptı ama miniğimiz yaşam savaşı veriyor yoğun bakımda. Doktorlar umutlu değillermiş bir mucize bekliyorlar. Ben hastaneye gidemiyorum eşim izin vermiyor sana da bir şey olacak korkuyorum diyor, arkadaşımın yanında olamadığım için kendimi kötü hissediyorum. Elim ayağım birbirine dolandı hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi. Dualarınıza ihtiyacımız var elimden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka..
bencede gitme canım ben okuyunca bile etkileniyorum. gitmek daha çok etkiler bence
günyadınnnn açılışı ben yapayım bari bizim hatunlar daha uyanmamış.....huuuuuuu nerdesiniz yaa ???
biz oğluşumla uyanıp işe geldik teyzeleri ...dünkü yorgunluğumuz geçti çok şükür...biraz kalça kemiğim ağrıyo özellikle ayağa kalktığımda ve yürüdüğümde onun dışında iiz :))
yarın oğlumla randevumuz var ve ben yine çok heyecanlıyım...inşallah güzel haberler alırım ...
Gunaydın herkese
Bizde dun doktordaydık.Sorun yok çok şükür.Ben doktoruma B grubu bakteri testini sordum.Turkiye de rutin testler arasında değil dedi.Yapmıcaz yani.
Bebeğimde 2 kg olmuş.
iyi pazarlar anneler ve minnakları :)
kotamız düzeldi geldik çok şükür.
kızımla iyiyiz çok şükür,babamızı bekliyoruz malum 1,5 aydır yoktu az kaldı inş. gelmesine.
baban gelene kadar sıkıntı çıkarma emi kızım diyorum inş. laf dinler :)
salı günü devlette kontrolüm var miniğim ne kadar büyüdü çok merak ediyorummm
bu gidişle devlette doğuracağım zaten yazmıştı dersiniz :))
sanki bana daha çok varmış gibi geliyor,sanki ben doğurmayacakmışım gibi geliyor,hiç nasıl doğuracağım falan aklıma getirmiyorum valla :)
sonu güzel olur inş.
hatimi şerifimi bitirmeye çalışıyorum bu arada doğuma kadar bitirsem rahat edicem
görüşürüz canlarrr
Selam arkadaşlar,
Benimde perşembe günü doktor randevum vardı.Kızım erkenci davranıp dogum kanalına yerleşmiş ve oldukça aşağıdaymış.Doktorum sürekli yatıcaksın,evden çıkmıcaksın dediHenüz daha 2000 gram,44 cm miş,doktor en az iki hafta daha doğmazsa ciğerleri açısından bir sorun kalmaz dedi ama tabiki en ideali 37.hafta
Kızçeler biz geldikkkkk
Bugün biraz garibiz.Sabah ezanından beri uyku tutmadı
Sıkıntı var içimde,enerji patlaması var ama aynı zamanda
yorgunluk var.:18::18::18::18::18::18:Eşimde eski koltuk ve kanepemizi
köye götürmeye gitti biz de anneannemizle takılıyoruz.Çıkıp gezecektik ama
kısmet olmadı yatıp yuvarlanıyoru resmen bir oraya bir buraya.Dua ediyorum
sürekli benim kızçe biraz daha dayansın diye
Heyecan mı yapıyorum anlamadım ki:44::44::44::44ün Eminönü'ne gidip eksik
tamamladık.Oradan bakırköye marmara foruma.Hep aklımda birkenstock terlikleri vardı.
Birkaç sene öncesine kadar kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım onu aldım beyaz beyaz
Terliğe göre pahalılar ama rahatlık söz konusu dedim.Sonra kızçeme birşeyler baktım.Almadan duramadım
yine.Kendime iç çamaşırı ve korse aldım.Bitmiyor bu eksikler.Yarın koltuklarımız gelecek,hafta ortası annem
gelip temzilik yapacak.Haılılar yıkamaya verilecek,tüller yıkanacak.Hep bir hazırlık,gebeliğin ilk 3 ayında
hiç bunları düşünmemiştikgEÇMİŞ OKUYAYım ben ayrı gayrı kaldıkkkkk
ALLAH'a emanet olunnnnn
kızlar biz geldik... dün giremedik bi türlü... sabah kalktık babamız temizlik yaptı, bizde mutfakta bişeyler hazırladık... bursadan arkadaşım gelicekti... öğleden sonra geldi... oturduk bi güzel sohbet muhabbet ohh miss... gece de bizde kaldı... sabah uyandık yine misler gibi kahvaltımızı yaptık ve hep birlikte dışarı çıktık... hava bugün biraz serindi şansımıza... gittik kadıköyde gezdik... şimdi de evimizdeyiz çok şükür ayaklarımızı uzattık dinleniyoruz... teyzemizi de yolcu ettik gitti evine...
bu arada ben bu bebek çantaları olayına takığım... sevmiyorum bebek çantalarını... normalde çantama sadece telefonum cüzdanım ve küçük bi makyaj çantası (içeriği;rimel göz kalemi dudak koruyucu parfüm) atarım... o yüzden pek büyük çantaları dolduramazdım... ama kısmetse 1 ay sonra büyük çantalar kullanmayı tercih ediyorum... hem kızımın hem de kendi eşyalarım kolayca sığabilir mantığıyla... resimleri de ekliyim belki fikir olur sizler için... hem bakalım beğenicekmisiniz
pumanın çantası baya güzel aslında.converse de bakmıştım çok güzel de onun boyunu biliyorum küçük baya.
kızlar ben de şunu buldum alıcam da aslında ama resimde boyutu iyi.ebatları yazıyor mümkün mü bu kadar küçük olması çok saçma geldi bir baksanız
http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3668951
kızlar bende bu çantayı aldım nike dan;boyutu falan gayet iyi,içinde fermuarlu gözüde var biberon faan koymak için,değişik bi kaç rengi daha var ama ben bunu beğendim; 79 tl ye almıştım mağazadan,ama nette baktım 69 a falan satan sitelerde var;
Eki Görüntüle 726512
kızlar bende bu çantayı aldım nike dan;boyutu falan gayet iyi,içinde fermuarlu gözüde var biberon faan koymak için,değişik bi kaç rengi daha var ama ben bunu beğendim; 79 tl ye almıştım mağazadan,ama nette baktım 69 a falan satan sitelerde var;
Eki Görüntüle 726512
Eki Görüntüle 725930
kızlar bakın benim minik defnem.:)doktorm zayıf diyor ama maşallah tontiş duruyor resimlerinde
Bende temmuz annesi olucam inş. Kızlar sizlere sormak istediğim sorular var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Bebeğim sürekli aşağıya doğru baskı yapıyor lavobaya gidiyorum bir kaç damla idrar sadece sizlerdede oluyor mu?
Ayak tabanlarım feci ağrıyor sanki sopa yemiş gibiyim( Ve yürüdüğümde çok acıyorlar
aman aman yat o zaman anneesi akıllı bebeişin bekler inşallah vaktiniSelam arkadaşlar,
ben özel hastaneden aldım 25 temmuz sata göre perşembe aldım bende. için rahat etmezse hastaneni ara sor bakalımKızlar oğlum 8 yaşında ayçiçeği çıkarıyor ben daha önce geçirmiştim ama yine de korkuyorum valla.
Yarın kontrolüm var ayrıyetten çalışabilir raporu alıcam hastane SSK ile anlaşmalı bir problem çıkmaz değil mi yani devlet hastanesinden mi almam gerekiyor illaki bilginiz var mı
Bende temmuz annesi olucam inş. Kızlar sizlere sormak istediğim sorular var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Bebeğim sürekli aşağıya doğru baskı yapıyor lavobaya gidiyorum bir kaç damla idrar sadece sizlerdede oluyor mu?
Ayak tabanlarım feci ağrıyor sanki sopa yemiş gibiyim( Ve yürüdüğümde çok acıyorlar
canımm dinlen hiç kalkma sakın. varsa sana bakabilicek biri çağır yemek için bile kalkma. inşallah biraz daha bekler kuzucukkkSelam arkadaşlar,
ben ikisinide çok sevdim canımkızlar biz geldik... dün giremedik bi türlü... sabah kalktık babamız temizlik yaptı, bizde mutfakta bişeyler hazırladık... bursadan arkadaşım gelicekti... öğleden sonra geldi... oturduk bi güzel sohbet muhabbet ohh miss... gece de bizde kaldı... sabah uyandık yine misler gibi kahvaltımızı yaptık ve hep birlikte dışarı çıktık... hava bugün biraz serindi şansımıza... gittik kadıköyde gezdik... şimdi de evimizdeyiz çok şükür ayaklarımızı uzattık dinleniyoruz... teyzemizi de yolcu ettik gitti evine...
çookk güzelmişşş.kızlar bende bu çantayı aldım nike dan;boyutu falan gayet iyi,içinde fermuarlu gözüde var biberon faan koymak için,değişik bi kaç rengi daha var ama ben bunu beğendim; 79 tl ye almıştım mağazadan,ama nette baktım 69 a falan satan sitelerde var;
Eki Görüntüle 726512
aynılarını yaşıyorum canım. gayet normal. vücudumuz ağırlaştı ayak tabanları ondan acıyor. bebekte büyüdüğü için aşağıya doğru baskı yapıyor. ben otururken bile çok zorlanıyorum dimdik oturmam lazım. sıkışmış gibi geliyor yksa bebişimBende temmuz annesi olucam inş. Kızlar sizlere sormak istediğim sorular var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?