2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benım paylastıgım lınktekı kucuk resım buyugunu bulamadıım ama bavul gıbı deri olanından alıcam ınsallh
ayrıca bu cantada guzelmıs sankı daha buyukmus gıbı duruyor

deri aslında daha hoş olur büyüğünü bulursan.ben de bu çantayı alıyım kurtulayım dedim,boyutlar çok küçük yazıyor anlamadım ki.ya resim yanlış ya boyutlar yanlış yazılmış.

Canım gerçekten erken ya sen yat fazla hareket etme o zaman dediğin gibi hiç olmassa 36-37 haftalık olsun. Allah yardımcın olsun. Kendine dikkat et ki bebeişin de sağlam doğsun.

bende bir kaç bebek çantası baktım

kanz stylo kanz

Aslında en sevdiğim marka okiedog ama çok pahalı
yukarudakilerin fiyatı 55-80 arası
Özellikleri için hepsiburadaya bakabilirsiniz.

Çook güselmiş canım güle güle kullan

bende haziranın sonu gibi çağırıcam bi kadın cnm;şimdilk temizlikçi gelene kadar gözüme batan şeyleri temizlemek istiyorum;normal zamanda gözüme batmayan şeylere acayip takılır oldum dolap içlerini vs ben halledeyimde;zaten halıları bu hafta yıkamaya vericem ufak ufak yine kendim bişeyler yapıcam;en son dip köşe ve camları da kadına hallettirip bitirme niyetim var :))
tabi bu benim planım bakalım bebişimin planı ne olacak :)) zamanında gelsinde hayırlısıyla annesinin planlarını bozmasın :)

bebişin herşeyini yıkayıp ütüledim çekmecelere yerleştirdim,o açıdan rahatım:)) bide çanta hazırlamak var,onu şimdilik erteliyorum bakalım haziran ortası gibi de onu hazırlıcam,alınacak herşey tamam zaten eksiğimiz kalmadı,hastane çantamıza yerleştirmek var sırada :))

Bu fotolarıda bı turlu duz koymayı beceremedım yaa ;( koltugumda sıyah pek belli olmamıs sanırım

aynen canım benim de eksiğim kalmadı, sadece doğum çantasını yerleştireceğim o kadar:) iyiki önceden tamamlamışım hepsini şimdi çıkıp alışveriş yapmayı hiç gözüm yemiyor, evde dinlenip yürüyüşe gitmek sakin bir son ay geçirmek daha cazip geliyor:)

kızlar bende bu çantayı aldım nike dan;boyutu falan gayet iyi,içinde fermuarlu gözüde var biberon faan koymak için,değişik bi kaç rengi daha var ama ben bunu beğendim; 79 tl ye almıştım mağazadan,ama nette baktım 69 a falan satan sitelerde var;

ay nerdeyse doğurdum doğuracağım ama oğluma isim bulamadık kızlar ya offfff yardım edin lütfen ön ismi eren olacak çok uzun olmayan bir isim arıyorum eren ile uyumlu olmasına gerek yok

offff yaa bizde

o zaman sana eren alp diyorum bizde alperen koyucaz büyük ihtimal

Kızlar oğlum 8 yaşında ayçiçeği çıkarıyor ben daha önce geçirmiştim ama yine de korkuyorum valla.
Yarın kontrolüm var ayrıyetten çalışabilir raporu alıcam hastane SSK ile anlaşmalı bir problem çıkmaz değil mi yani devlet hastanesinden mi almam gerekiyor illaki bilginiz var mı

ee içinde bir prensesimiz eksik

cnm allah yar ve yardımcıları olsun minik meleğe şifa versin

bencede gitme canım ben okuyunca bile etkileniyorum. gitmek daha çok etkiler bence

cnm yani çok etkilenirsin gitme bence de

inşallah cnm

Gunaydın herkese
Bizde dun doktordaydık.Sorun yok çok şükür.Ben doktoruma B grubu bakteri testini sordum.Turkiye de rutin testler arasında değil dedi.Yapmıcaz yani.
Bebeğimde 2 kg olmuş.

maşallah cnm prş günü gittiğimde bende sorup yaptırmaya çalışıcam

ay bende erken doğurucam diye korkuyorum hep :18:

ay cnm çok dikkatli ol inş prenses vaktinde gelir

birkenstock terlikler kesin çözüm güle güle kullan

iyi günlerde kullan cnm

cnm üye olmadığım için göremedim :26:

güle güle kullan cnm bende henüz almadım eksiklerim var hala :26:

gule gule kullan canım guzelmiş canta bende boyle alabılırım ama beyaz ıstıyorum yaz geldı dıye

Bende temmuz annesi olucam inş. Kızlar sizlere sormak istediğim sorular var yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Bebeğim sürekli aşağıya doğru baskı yapıyor lavobaya gidiyorum bir kaç damla idrar sadece sizlerdede oluyor mu?

Ayak tabanlarım feci ağrıyor sanki sopa yemiş gibiyim( Ve yürüdüğümde çok acıyorlar

canım bebeğin duruşundan kaynaklanıyordur baskı olması normal. başı aşşağıda duruyosa ondandır.bide kız çocuğu kasıkta olur diolar hamileliği zor oluo die duydum ama bilmiyorum

aman aman yat o zaman anneesi akıllı bebeişin bekler inşallah vaktini
ben özel hastaneden aldım 25 temmuz sata göre perşembe aldım bende. için rahat etmezse hastaneni ara sor bakalım

karnımın alt tarafında kasılma gibide değilde sanki yer değiştiriyor gibi oluyor arada. günde 2.5-3 litre su içtiğim için hiç 2 3 damla olmuyo valla ayak tabanı değilde sağ kalçam ve ayağıma doğru bir damar çekilio gibi ağrı oluo yorulunca oluyo sanırım

canımm dinlen hiç kalkma sakın. varsa sana bakabilicek biri çağır yemek için bile kalkma. inşallah biraz daha bekler kuzucukkk
ben ikisinide çok sevdim canım
bebek çantalarını bende pek sevmiyorum. aldım bir çanta düz mavi arabamızlada uyumlu kocaman bişey. bende pek büyük çanta kullanmazdım biraz zor olucak ama alışıcazzzz
çookk güzelmişşş.
aynılarını yaşıyorum canım. gayet normal. vücudumuz ağırlaştı ayak tabanları ondan acıyor. bebekte büyüdüğü için aşağıya doğru baskı yapıyor. ben otururken bile çok zorlanıyorum dimdik oturmam lazım. sıkışmış gibi geliyor yksa bebişim

canlaaarr

yine haftasonu yine herkes gezmeleerdeee
bende bugün itibarıyle son iş günümdeyim
çok heyecanlıyım hiç bu kadar uzun evde kalmamıştım.
taşınıcamız evdeki kiracıda ayın 10 unda çıkıyormuş. 20sine kadar beklemiycek. yarından itibaren ufaktan taşınma hazırlıklarına başlıycam.
kardeşim de gelicek bundan sonra sık sık bizde kalıcak yardım edicek bana fıstığım
ne zamandır gelip sohbet edemiyorum sizinlede bi bakıp çıkıyorum hep. bundan sonra hep buralardayıımmmm

şimdilik herkese iyi geceleerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…