2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Benim ilk doğum çantam büyüktü bir yere gidecek olsam ay bunu da alayım ay Şunu da derken tatile gidiyormuş gibi doluyordu. Yani çanta ne kadar büyük olursa biz o kadar dolduruyoruz. :)))
o da doğru aslında ama bir yandan lazım olan da birsürü şey oluyor

gerçekten çok teşekkürler ne kadar güzel ve önemli bilgiler paylaşıyorsun.kursa gidiyorsun ama biz de sayende gitmiş kadar oluyoruz

senin çiko boy larını zaten çok beğenmiştim de kurabiyelerini göremedim canım

ayy ben bu çiko boy ları yerim yerim :))))

kızlar bu çiko boy şekerler çiçek demeti gibi 5 şeker bir arada 20 demet oluyor bi arabada ben 2 araba alıcam ve kurabiye 15 tane

Kızlar doğum öncesi kişisel temizliğinizi nasıl yapacaksınız?

ben yeni ağda yaptırdım 2.ye fırsatım olur inş ama eve acil durum için tüy dökücü krem alıcam

Canım bu şekerler her kişiye bir tane bebek arabası mı yoksa içindekiler mi veriliyor

bebek arabası sepet gibi büyük cnm sadece şekerler veriliyor

ben doğuma yakın ağdacıya gitmeyi düşünüyorum,ama bugün kaş bıyık aldırırken bile cnm çok yandı;
nasıl dayancam orasını allah bilir

ay cnm özel bölgemden daha çok bıyıklarım acıdı normalde hiç acımazdı özel yerimde acıdan zor dayanırdım çok ama çok az acıdıneden bilmiom :26:

cnm ilk link açılmadı 2. siyah beyaz çantayı çok beğendim ama en kulanışlı 3. güzelde alt açma olanı diyorum onu nerden bulabiliriz :26:

İyi geceler herkese... izinde 2.günümüzde bitti sayılır yarın kontrolümüz var heyacanlıyız ayrıca nts ye girersin demişti doktorumuz bakalım yarın neler olacak izinimizide başlatıp işyerine göndericez..

Sen mümkün olduğunca kalkma o zaman... İnşallah zamanında gelir bebiş

SSK ile anlaşması olması yeterli cnım.

Bu da benim aldığım bebek çantası. Bugün aldım. Genelde anne çantaları pek hoş olmuyo ama ben bunu beğendim ne dersiniz

kızlar sizce bu şeker nasıl.ahşap figürler kötü mü duruyor.basit mi yoksa olabilir mi?yakından nasıl gözükür acaba.

Wollex Anne ve Bebek Bakım Seyahat ve Taşıma Çantası 69,90 TL İndirdik.com'da! burda satısı var birde şu siteye gözatın güzel şeyler var ben hep değişik ajinal ürünler peşideyim bunlar çok hoşuma gidio
Taşınabilir Çocuk Koltuğu, Koala - Dış Mekan ve Seyahat Ürünleri - BEBEK AKSESUAR

oh gözünaydın artık dinlen son günlerimizde.doktordan da inşallah güzel şeyler duyarsın
Bu da benim aldığım bebek çantası. Bugün aldım. Genelde anne çantaları pek hoş olmuyo ama ben bunu beğendim ne dersinizEki Görüntüle 726591 Eki Görüntüle 726592 Eki Görüntüle 726593
güle güle kullan güzelmiş

İİ GECLER hnmlar ben yenı geldım evımee eltımde kaldım dun aksam yemeklı mısafırm vardı hep bır evden cıktık esım ve ark.köye gıttılerr nanesılıge benıde eltımlere bıraktı bgn hepp ordaydım yenı geldı esım aldı evımıse geldık 2 dk bakıp cıkımm dedım coksukru daha dogurmadım ama paaşamın hareketlerıı ıcee canımı yakıyor totosunu gobısme dayıyor snaırım yırtılmama annn meselesii:26: olsun paşamın canı sagolsun dun ruyamda gordumm o ka tatlıdıkııııııııı sonra gorusmek uzereeeeee

hadi gözün aydın cnm darısı bizim başımıza ama bizimki biraz daha uğraşmalı önce evimizi satıp sonra ev almamız lazım ama gün doğmadan neler doğar dimi
tabiki canımm bebişlerimiz kısmetiyle geliyor. bende evle ilgili tüm ümidimi yitirmişken biranda çıkıverdi bu ev karşıma. inşallah sizinde öyle oluurrr
gerçekten taşınmak da sıkıntılı iş.bir taşınsan işlerin de bitse oh rahat edersin.
inşallah biran önce taşınır hallederiz herşeyii
ne kadar erken o kadar iyi. kız kardeş candır helede bekarsa gözün aydın canım benimde şunun şurasında 32 günüm kaldı izne çıkmama
kız kardeş bekar hemde 17 yaşında enerjik
darısı başına canım sende çık izne şimdiden ben keyfini yaşamaya başladım
kızlar kurs bilgilerini bir araya toparlayabildim buyrun
ellerine sağlıkkk
ohh ne güzel walla;evide temizler mis gibi girersin içine .... kardeş gibiside yok walla,bu hafta sonu benmde kız kardeşim çok yardımcı oldu bana ,çook dua ettim oona çokkk
aynen öyle canım miss gibi kocaman eve giricem çok sevinçliyimm
Bu da benim aldığım bebek çantası. Bugün aldım. Genelde anne çantaları pek hoş olmuyo ama ben bunu beğendim ne dersinizEki Görüntüle 726591 Eki Görüntüle 726592 Eki Görüntüle 726593
çookk güzelmiş bu çantaaa

Hayırlı haberlerini beklyoruz cnm

ben çok beğendim cnm güle güle kullan

Bilgiler için tekrar çok teşekkürler canım büyük emek...

Eki Görüntüle 726600
kızlar sizce bu şeker nasıl.ahşap figürler kötü mü duruyor.basit mi yoksa olabilir mi?yakından nasıl gözükür acaba.

cnm ben yakından gördüm eminönün'de basit durmuyordu

ay cnm zamanı ile doğuralım inş.

ben mevlüt için yarı yarıya bunlardan yaptırcam tulum olan 1.75 ayaklı olan 2.tl tanesi(magnetli)

Ben bugun nike'den bi sirt cantasi aldim cok gozlu onu kullanicam anne cantasi olarak ama bi tane de de yandan asilacak bir sey dusunuyorum, pumanin cantasini ben de begendim hatta satici anneler hep bundan aliyor dedi ama iste o sadece omuzda kullaniliyor postaci seklinde olmuyor o yuzden kafama takildi.

Kızlar çanta konusu geçmiş. ben okıedog kullanıyorum güzel gerçekten. bebeğiniz küçükken daha çok ihtiyaç duyuyorsunuz. şimdi ben kağıt bir çantaya 1-2 bez koyuyorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…