2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ahh kuzum sorma bende 4 gündür çekiyorum o ağrıyı..öncedende hafif ağrırdı ama bu sefer farklı..bugün gitcem doktora bi sorayım bakalım...
hiç merak etme o seni üzmez annesi bekler inşallah..
bayramlıkmı :))) nasıl bişey aldın yaa bende istiyorum almayı ama ufacık olacak ne giyerki ???ben dün lcw baktım 2 mağazadada yoktu o çantalardan...görevliye sordum bunların boyutları ne diye internette STD yazıyo dedim oda baktı standart demek dedi...yani normal boyutlardaymış...ama ben bulamadım ve nike aldım geniş baya bi kullanışlı bi çanta
çok güzel pembeye bayıldım ama sanki bunlar günlük kullanım için daha uygun..benim şuanki normal çantalarım böle hatta daha büyükleri bile var onlar bile şuan yetmiyosa düşün artık bebeğimle birlikte nasıl kullanırım :)))
adidasın böle bi çantası var eşimin spora giderken takıyo geniş içi falan acaba bebek çantası olarak kullanılırmı ki??hem yendan asılıyo daha ii olur sanki ..bakayım bi ona
olmazmı tatlım artık ağrılarımız gittikçe artıyo...
Kızlar doğum öncesi kişisel temizliğinizi nasıl yapacaksınız?
ben geçen hafta ağdaya gittim çok büyük rahatlık ..misler gibiyim :)))
Bu da benim aldığım bebek çantası. Bugün aldım. Genelde anne çantaları pek hoş olmuyo ama ben bunu beğendim ne dersinizEki Görüntüle 726591 Eki Görüntüle 726592 Eki Görüntüle 726593

çok beğendim canım nerden aldın fiyatı uygunmu???
ben sırt çantası aldım dışarı gezmeye falan gidince herşeyini onun içine koyarım ve sırtıma takacağım için hareketlerim daha rahat olur ve oğluşumu kucağıma alırken çantam kaydı kolumdan düştü derdi yaşamam...ama böle yakın yerler için hastane,market yakın yerler içinde normal bebeğimle kendi eşyalarımı koyabileceğim bi çanta alıcam ama uzun saplı olsunki boyundan geçirebileyim..şimdiye kadar hiç güzel bi çanta göremedim...bakalım artık biraz daha araştırayım bulurum inşallh..

slmmm güzel anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım...dün kimsecikler yoktu sıkıntıdan patladım birde işlerde yoğun değildi otur otur sıkıldım iyice...bugün herkesler gelir şimdi ve çeneniz düşer , sonrda oku oku geçmiş bitmez :)))

kızlar bugün tam 36 gün sonra oğlumu görücem inşallahhhh..14.40 da randevumuz var işten çıkıp gidicem babamızda izin alıp gelecek herzaman olduğu gibi saolsun bikere bire tek göndermedi beni...ne çok özledim miniğimi bi bilseniz(zaten biliyosunuz aynı sizlerin özlediği gibi özlüyorum)...artık sık sık gitmek istiyorum bu ne böle aylar geçiyo ondan sonra görüyoruz mucizemizi ..hatta hayırlısıyla zaman hemen geçsinde kucağıma alayım diye sabırsızlanıyorum:)))
inşallah iyi haberler alırımda oğluşumdan yarın sizlerle paylaşırım kuzucuklarımmm:)))
hepinize iyi haftalar olsun su gibi geçip gitsin günler.

nasılsınız bakalım. bizim biraz başımız dönüyor nedense işe geldik yinede bakalım gün nasıl geçecek..

admen hayırlı haberlerle gelirsin inşallahh.. bebişin kocaman olmuştur

nasılsınız bakalım. bizim biraz başımız dönüyor nedense işe geldik yinede bakalım gün nasıl geçecek..

günaydın canım..geçmiş olsun neden acaba başın dönüyoki?tansiyonunmu düştü acaba...bişeyler yiyip dinlen bari biraz inşallah geçer..
kocaman olmuştur inşallah saol kuzum :))

kızlar gunaydinnn ,

bizde geldik işe

sanki biz açıyoruz burayı hergün sabahın köründe :2::2::2::2::2::2::2:

admen cok sanslisin benim daha 20 gun var geçmek bilmedi , cok merak ediyorum kaç kilo oldu vs ,

inşallah hayirli haberlerle gelirsin canim

herkese günaydin,

oglusumla geldik işe,

ben hastayim yine bogazim fena öksür öksür bile hal oldum i karnim yırtılıyo sanki oksurmekten .

sizlerde iyisiizdir umarim ,

herkese günaydin,

oglusumla geldik işe,

ben hastayim yine bogazim fena öksür öksür bile hal oldum i karnim yırtılıyo sanki oksurmekten .

günaydın tatlımmm...evet biz açıyoruz burayı özelliklede ben .daha kargalar kahvaltılarını yapmadan ben burdayım :))))
canım hastamı oldun kıyamam (( yaa öksürük kötü olmuş biraz c vitamini alsan sıcak ıhlamur içsen limonlu bian önce geçse yazık size yavrucummm...

herkese günaydin,

oglusumla geldik işe,

günaydın canım gecmıs olsun bende kotuyum burnum gozum akıyor ıse gıdemedım rapor aldım cok fen bısıymıs hamıle ıken grıp olmak ıkı gunde 1.5 kılo vermsım:18::18::18::18::18::18:

gnaydın kızlar.... bugün 10.30'da Ayliz'imizle randevumuz var... dünden beri çok heyecanlıyım... sanki zaman yaklaştıkça daha da artıyo heyecanım... kızımıza kavuşacağımız güne çok az kaldı... bakalım bugün doktor teyzemiz bize nasıl haberler vericek... doğumla ilgili nelerden bahsedicek bakalım... hastaneden çıkınca da halama gidicem biraz orda takılırım... sonra da evimize gelip geçmişi okuruz... bizim için dua edin kızlar güzel haberlerle dönelim... öptük hepinizi...

günaydın canım gecmıs olsun bende kotuyum burnum gozum akıyor ıse gıdemedım rapor aldım cok fen bısıymıs hamıle ıken grıp olmak ıkı gunde 1.5 kılo vermsım:18::18::18::18::18::18:

geçmiş olsun canım yaa..tabki zordur zaten ağırlaştık iyice birde ağrılarımız arttı..üzerine birde grip aman allahım...acil şifalar olsun canım...

günaydın canım..bizimde öğleden sonra buluşmamız ve heyecan dorukta :)hayırlı güzel haberlerle gel canım...

öff pöff ya çok fenaaa

glkowworn sanada gecmiş olsun canm ,

yarim hayirli haberlerlegelin inş cnm.

günaydın canım.
inşallah güzel haberlerle gelirsin tontiş oğlunu görüp.
bende yarın sabah görücem oğlumu inşallah

günaydıınn
başın yorgunluktan dönüyor olabilir canım. kolay gelsin günün çabucak bitsin inşallah

herkese günaydin,

oglusumla geldik işe,

günaydıınn
iyileşemedin mi hala canım ya
ballı süt falan içsen iyi gelmez mi acaba
günaydın canım. bugün sende bebişini görüyorsun demek ne güzel
inşallah güzel haberlerini getirirsin minik prensesin.

Eki Görüntüle 726600
kızlar sizce bu şeker nasıl.ahşap figürler kötü mü duruyor.basit mi yoksa olabilir mi?yakından nasıl gözükür acaba.

canım bence güzel bu çocuk sonuçda ne olacak porselen olacak değilya nikah şekeri gibi.. bu ahşaplardan benim dolabımda bir tane var bir arkadaşımın kına gecesi magnetiydi gayette güzel duruyo ki bebek için çok daha uygun bence.. üzerindeki figürde çok miniş tatlı bişey.. önemli olan bu ayrıntıyı düşünmek..

Evet ben geldim cumartesi günü hastaneye gittim yeni bi hastane 4 boyutlu olan git git dediler ama doktor prof.32+5 dim cumartesi oğlum 1600 gram boyu 40 cm ve yukardaymış bebişim kafası resmen göbek deliğimde duruyo resim bile vermedi.zayıf ve nerdeyse 2 hafta gerilik var dedi diğer doktorum hiç böle bişey demiyodu.nst ye bağlandım sancım yokmuş.2 hafta sonra çağardı yine

iyileşemedim yaa (

balli sut degil su zor içiyorum ,

baştaki miğde bulantilarim geri döndüü

günaydın canım.
inşallah güzel haberlerle gelirsin tontiş oğlunu görüp.
bende yarın sabah görücem oğlumu inşallah
günaydın canım...saol inşallah sende ii haberlerle gelirsin:)))

canım yaa bugünlerde herkesler aynı şeyi sölüyo buyüzden geçen bende rüyamda oğlumun gelişmediğini gördüm ve çok üzüldüm...bugün kontrole gitcem ve çok korkuyorum böle bişey olacak diye..
gerçi sağlıkları iyi olsunda varsın zayıf olsunlar hiç üzülme canım hemi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…