Evet ben geldim cumartesi günü hastaneye gittim yeni bi hastane 4 boyutlu olan git git dediler ama doktor prof.32+5 dim cumartesi oğlum 1600 gram boyu 40 cm ve yukardaymış bebişim kafası resmen göbek deliğimde duruyo resim bile vermedi.zayıf ve nerdeyse 2 hafta gerilik var dedidiğer doktorum hiç böle bişey demiyodu.nst ye bağlandım sancım yokmuş.2 hafta sonra çağardı yine
günaydın canım. sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun ne olucak. doğunca bol bol beslersin canım sen bebişiniEvet ben geldim cumartesi günü hastaneye gittim yeni bi hastane 4 boyutlu olan git git dediler ama doktor prof.32+5 dim cumartesi oğlum 1600 gram boyu 40 cm ve yukardaymış bebişim kafası resmen göbek deliğimde duruyo resim bile vermedi.zayıf ve nerdeyse 2 hafta gerilik var dedidiğer doktorum hiç böle bişey demiyodu.nst ye bağlandım sancım yokmuş.2 hafta sonra çağardı yine
off çok geçmiş olsuniyileşemedim yaa(
balli sut degil su zor içiyorum ,
baştaki miğde bulantilarim geri döndüü
gerçekten güzel çantaymış,çok beğendim bunu.
yakından gördün demek ne bileyim ya çok ucuz olunca basit miki dedim.tanesi 0.60 kuruş.bunlardan bolca alırım yanına da güzel farklı birşeyler yaptırırım diye düşündüm de.senin kurabiyeler de güzelmiş.ama çikoların gibi birşeyler düşünebilirim.cnm ben yakından gördüm eminönün'de basit durmuyordu
ben mevlüt için yarı yarıya bunlardan yaptırcam tulum olan 1.75 ayaklı olan 2.tl tanesi(magnetli)
Eki Görüntüle 726622
bir ara fotosunu koyarım belki.yelekli kren rengi bir takım.şık duruyor yani,ben de bayramda giydireyim diye düşündüm.gerçi bir taneyle olmaz yine mecbur alırız birşeyler.bayramlıkmı :))) nasıl bişey aldın yaa bende istiyorum almayı ama ufacık olacak ne giyerki ???ben dün lcw baktım 2 mağazadada yoktu o çantalardan...görevliye sordum bunların boyutları ne diye internette STD yazıyo dedim oda baktı standart demek dedi...yani normal boyutlardaymış...ama ben bulamadım ve nike aldım geniş baya bi kullanışlı bi çanta
herkese günaydin,
oglusumla geldik işe,
ben hastayim yine bogazim fena öksür öksür bile hal oldum i karnim yırtılıyo sanki oksurmekten .
sizlerde iyisiizdir umarim ,
geçmiş olsun kızlar.günaydın canım gecmıs olsun bende kotuyum burnum gozum akıyor ıse gıdemedım rapor aldım cok fen bısıymıs hamıle ıken grıp olmak ıkı gunde 1.5 kılo vermsım:18::18::18::18::18::18:
anne karnında küçükte olsalar çok sorun değil asıl önemli olan doğduktan sonraki bakımları. inşallah bebişlerimizi emzirebiliriz. iyi anneler oluruz. sağlıkla büyür tontiş olur kuzucuklarımızcanım ben de yaşayınca öğrendim geri gelmesi normal birşeymiş birçok bebekte görülen bir durum.. sonuçta bu bebeğin ana rahmine tam olarak ne zaman düştüğünü Allahtan başka hiçkimse bilemez.. doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor ama belki de 2 hafta geç oldu seninki... benim de 1 hafta geriden geliyor, artık hiç üzülmüyorum önemli olan sağlıklı olması :)
bu gerilik olayı da 32-33. haftalarda çıkıyormuş genelde... sakın üzülme önemli olan sağlıklı bir şekilde doğması inşallah bir sorun olmaz :)
iyi yapmışsın kaytarmaklagerçekten güzel çantaymış,çok beğendim bunu.
yakından gördün demek ne bileyim ya çok ucuz olunca basit miki dedim.tanesi 0.60 kuruş.bunlardan bolca alırım yanına da güzel farklı birşeyler yaptırırım diye düşündüm de.senin kurabiyeler de güzelmiş.ama çikoların gibi birşeyler düşünebilirim.
bir ara fotosunu koyarım belki.yelekli kren rengi bir takım.şık duruyor yani,ben de bayramda giydireyim diye düşündüm.gerçi bir taneyle olmaz yine mecbur alırız birşeyler.
geçmiş olsun kızlar.
yarim ve admen hadi bugün güzel haberlerinizi bekliyoruz.ben de sağlık ocağına gidicem şimdi rapor alıcam bugün okuldan kaytardık da.gelince görüşürüz
e-bebek internet sitesinden aldım canım fiyatı da diğer okiedog çantalara göre daha uygun. Diğerleri en düşük 150 falan ama bu 109tl. Gerçi ben aldıktan sonra stokta yok yazıyor. Galiba sonuncuyu aldım:)) lassig ve okiedog arasında kalmıştım bunun fiyatı uygun olunca bunu aldım.ahh kuzum sorma bende 4 gündür çekiyorum o ağrıyı..öncedende hafif ağrırdı ama bu sefer farklı..bugün gitcem doktora bi sorayım bakalım...
çok beğendim canım nerden aldın fiyatı uygunmu???
ben sırt çantası aldım dışarı gezmeye falan gidince herşeyini onun içine koyarım ve sırtıma takacağım için hareketlerim daha rahat olur ve oğluşumu kucağıma alırken çantam kaydı kolumdan düştü derdi yaşamam...ama böle yakın yerler için hastane,market yakın yerler içinde normal bebeğimle kendi eşyalarımı koyabileceğim bi çanta alıcam ama uzun saplı olsunki boyundan geçirebileyim..şimdiye kadar hiç güzel bi çanta göremedim...bakalım artık biraz daha araştırayım bulurum inşallh..
Teşekkürler canım e-bebekten almıştım:)nerden aldım canım güzelmiş gule gule kullan
İnşallah iyi haberler duyarsın canım:))gnaydın kızlar.... bugün 10.30'da Ayliz'imizle randevumuz var... dünden beri çok heyecanlıyım... sanki zaman yaklaştıkça daha da artıyo heyecanım... kızımıza kavuşacağımız güne çok az kaldı... bakalım bugün doktor teyzemiz bize nasıl haberler vericek... doğumla ilgili nelerden bahsedicek bakalım... hastaneden çıkınca da halama gidicem biraz orda takılırım... sonra da evimize gelip geçmişi okuruz... bizim için dua edin kızlar güzel haberlerle dönelim... öptük hepinizi...
İnşallah kısa zamanda toparlanır bebeğin canım ama merak etme ben de bazı gidişlerimde geri çıkıyordu bazen gününde çıkıyor.Evet ben geldim cumartesi günü hastaneye gittim yeni bi hastane 4 boyutlu olan git git dediler ama doktor prof.32+5 dim cumartesi oğlum 1600 gram boyu 40 cm ve yukardaymış bebişim kafası resmen göbek deliğimde duruyo resim bile vermedi.zayıf ve nerdeyse 2 hafta gerilik var dedidiğer doktorum hiç böle bişey demiyodu.nst ye bağlandım sancım yokmuş.2 hafta sonra çağardı yine
iyileşemedim yaa(
balli sut degil su zor içiyorum ,
baştaki miğde bulantilarim geri döndüü
Evet ben geldim cumartesi günü hastaneye gittim yeni bi hastane 4 boyutlu olan git git dediler ama doktor prof.32+5 dim cumartesi oğlum 1600 gram boyu 40 cm ve yukardaymış bebişim kafası resmen göbek deliğimde duruyo resim bile vermedi.zayıf ve nerdeyse 2 hafta gerilik var dedidiğer doktorum hiç böle bişey demiyodu.nst ye bağlandım sancım yokmuş.2 hafta sonra çağardı yine
günaydın canım. sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun ne olucak. doğunca bol bol beslersin canım sen bebişinihiç üzme kendini
off çok geçmiş olsunyazın zaten hastalık sıkıntı. birde hamilelik hepten zor. dr una sordun mu hiç yapabilicen bişey var mı diye?
gerçekten güzel çantaymış,çok beğendim bunu.
yakından gördün demek ne bileyim ya çok ucuz olunca basit miki dedim.tanesi 0.60 kuruş.bunlardan bolca alırım yanına da güzel farklı birşeyler yaptırırım diye düşündüm de.senin kurabiyeler de güzelmiş.ama çikoların gibi birşeyler düşünebilirim.
bir ara fotosunu koyarım belki.yelekli kren rengi bir takım.şık duruyor yani,ben de bayramda giydireyim diye düşündüm.gerçi bir taneyle olmaz yine mecbur alırız birşeyler.
geçmiş olsun kızlar.
yarim ve admen hadi bugün güzel haberlerinizi bekliyoruz.ben de sağlık ocağına gidicem şimdi rapor alıcam bugün okuldan kaytardık da.gelince görüşürüz
Üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun. Şimdi bile benim bütün kemiklerim ağrıyo bir de grip... Çok zor olmalı.. Allah şifa versin
slmmm güzel anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım...dün kimsecikler yoktu sıkıntıdan patladım birde işlerde yoğun değildi otur otur sıkıldım iyice...bugün herkesler gelir şimdi ve çeneniz düşer , sonrda oku oku geçmiş bitmez :)))
kızlar bugün tam 36 gün sonra oğlumu görücem inşallahhhh..14.40 da randevumuz var işten çıkıp gidicem babamızda izin alıp gelecek herzaman olduğu gibi saolsun bikere bire tek göndermedi beni...ne çok özledim miniğimi bi bilseniz(zaten biliyosunuz aynı sizlerin özlediği gibi özlüyorum)...artık sık sık gitmek istiyorum bu ne böle aylar geçiyo ondan sonra görüyoruz mucizemizi ..hatta hayırlısıyla zaman hemen geçsinde kucağıma alayım diye sabırsızlanıyorum:)))
inşallah iyi haberler alırımda oğluşumdan yarın sizlerle paylaşırım kuzucuklarımmm:)))
hepinize iyi haftalar olsun su gibi geçip gitsin günler.
öff pöff ya çok fenaaa
glkowworn sanada gecmiş olsun canm ,
yarim hayirli haberlerlegelin inş cnm.
güle güle giydir annesi...el öpmeye gidecekler dimi o kıyafetleriyle :)))tşekkür ederiz teyzelerii hepinizee
admen bende denizci kiyafeti aldim teyzesi 0-3 ay bayrama giyer belki diye tulum gibi
günaydın canım...amin inşallahhhgünaydın canım ne güzel bebişini göreceksin iyi haberlerle gelirsin inş canım
Kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum inşallah reklama girmiyordur ben pazar günleri Show tvdeki merhaba bebek programını izliyordum. Geçen hafta programın sunucusu dedi ki merhababebek.tv adresine aşağıda gördüğünüz kodu yazın hediyenizi alın yazıyordu zaten internetteydim girdim kodu. Cep telefonuma mesaj geldi e bebekten 100liralık alışverişde 50 lira indirim kazandınız diyordu. İlk 250 kişiye 50 lira sonraki 250 kişiye 40 lira sonraki 250 kişiye de 30 lira indirimmiş galiba. Ama aynı gün kullanmak gerekiyor benim eşim pazarları da çalıştığı için e bebek mağazasına gidemem diye internetten alışveriş yaptım zaten eksikleri vardı kızımın zaten e bebekten alacaktım çok iyi denk geldi. Bunu sizinle de paylaşayım dedim hatta dün üç kere kodu gönderdim eşimin annemin adına da gönderdim ve kalan tüm eksiklerimizi aldım. Toplamda 300 küsür liralık alışveriş yaptım ve sadece 160 falan ödedim. Geçen hafta da 200liralık yapıp 100lira ödemiştim. Üstelik her şey dahil yani bebek bezi falan da dahil. Örneğin Ben dört paket farklı boylarda bez aldım ne de olsa birer paket alsam elimde kalmaz dedim dört paket beze 50 lira ödemiş oldum. Geçen hafta da yazmak istedim ama reklam mı olur diye cesaret edemedim ama bugün vicdanım elvermedi sonuçta hepimiz çalışarak kazanıyoruz 100lira alışverişe 50 lira indirim az mı. Neler alırız biz o paraya bebeklerimize dimi ama:)) oh be rahatladım:))
Kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum inşallah reklama girmiyordur ben pazar günleri Show tvdeki merhaba bebek programını izliyordum. Geçen hafta programın sunucusu dedi ki merhababebek.tv adresine aşağıda gördüğünüz kodu yazın hediyenizi alın yazıyordu zaten internetteydim girdim kodu. Cep telefonuma mesaj geldi e bebekten 100liralık alışverişde 50 lira indirim kazandınız diyordu. İlk 250 kişiye 50 lira sonraki 250 kişiye 40 lira sonraki 250 kişiye de 30 lira indirimmiş galiba. Ama aynı gün kullanmak gerekiyor benim eşim pazarları da çalıştığı için e bebek mağazasına gidemem diye internetten alışveriş yaptım zaten eksikleri vardı kızımın zaten e bebekten alacaktım çok iyi denk geldi. Bunu sizinle de paylaşayım dedim hatta dün üç kere kodu gönderdim eşimin annemin adına da gönderdim ve kalan tüm eksiklerimizi aldım. Toplamda 300 küsür liralık alışveriş yaptım ve sadece 160 falan ödedim. Geçen hafta da 200liralık yapıp 100lira ödemiştim. Üstelik her şey dahil yani bebek bezi falan da dahil. Örneğin Ben dört paket farklı boylarda bez aldım ne de olsa birer paket alsam elimde kalmaz dedim dört paket beze 50 lira ödemiş oldum. Geçen hafta da yazmak istedim ama reklam mı olur diye cesaret edemedim ama bugün vicdanım elvermedi sonuçta hepimiz çalışarak kazanıyoruz 100lira alışverişe 50 lira indirim az mı. Neler alırız biz o paraya bebeklerimize dimi ama:)) oh be rahatladım:))
Her hafta mi oluyor bu? Baya karli bir alisveris olmusKızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum inşallah reklama girmiyordur ben pazar günleri Show tvdeki merhaba bebek programını izliyordum. Geçen hafta programın sunucusu dedi ki merhababebek.tv adresine aşağıda gördüğünüz kodu yazın hediyenizi alın yazıyordu zaten internetteydim girdim kodu. Cep telefonuma mesaj geldi e bebekten 100liralık alışverişde 50 lira indirim kazandınız diyordu. İlk 250 kişiye 50 lira sonraki 250 kişiye 40 lira sonraki 250 kişiye de 30 lira indirimmiş galiba. Ama aynı gün kullanmak gerekiyor benim eşim pazarları da çalıştığı için e bebek mağazasına gidemem diye internetten alışveriş yaptım zaten eksikleri vardı kızımın zaten e bebekten alacaktım çok iyi denk geldi. Bunu sizinle de paylaşayım dedim hatta dün üç kere kodu gönderdim eşimin annemin adına da gönderdim ve kalan tüm eksiklerimizi aldım. Toplamda 300 küsür liralık alışveriş yaptım ve sadece 160 falan ödedim. Geçen hafta da 200liralık yapıp 100lira ödemiştim. Üstelik her şey dahil yani bebek bezi falan da dahil. Örneğin Ben dört paket farklı boylarda bez aldım ne de olsa birer paket alsam elimde kalmaz dedim dört paket beze 50 lira ödemiş oldum. Geçen hafta da yazmak istedim ama reklam mı olur diye cesaret edemedim ama bugün vicdanım elvermedi sonuçta hepimiz çalışarak kazanıyoruz 100lira alışverişe 50 lira indirim az mı. Neler alırız biz o paraya bebeklerimize dimi ama:)) oh be rahatladım:))
canım sıcak ıhlamur iç soğuk birşeyler içmede yemede canım geçmiş olmus
slmmm güzel anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım...dün kimsecikler yoktu sıkıntıdan patladım birde işlerde yoğun değildi otur otur sıkıldım iyice...bugün herkesler gelir şimdi ve çeneniz düşer , sonrda oku oku geçmiş bitmez :)))
kızlar bugün tam 36 gün sonra oğlumu görücem inşallahhhh..14.40 da randevumuz var işten çıkıp gidicem babamızda izin alıp gelecek herzaman olduğu gibi saolsun bikere bire tek göndermedi beni...ne çok özledim miniğimi bi bilseniz(zaten biliyosunuz aynı sizlerin özlediği gibi özlüyorum)...artık sık sık gitmek istiyorum bu ne böle aylar geçiyo ondan sonra görüyoruz mucizemizi ..hatta hayırlısıyla zaman hemen geçsinde kucağıma alayım diye sabırsızlanıyorum:)))
inşallah iyi haberler alırımda oğluşumdan yarın sizlerle paylaşırım kuzucuklarımmm:)))
hepinize iyi haftalar olsun su gibi geçip gitsin günler.
herkese günaydin,
oglusumla geldik işe,
ben hastayim yine bogazim fena öksür öksür bile hal oldum i karnim yırtılıyo sanki oksurmekten .
sizlerde iyisiizdir umarim ,
günaydın canım gecmıs olsun bende kotuyum burnum gozum akıyor ıse gıdemedım rapor aldım cok fen bısıymıs hamıle ıken grıp olmak ıkı gunde 1.5 kılo vermsım:18::18::18::18::18::18:
günaydın canım.
inşallah güzel haberlerle gelirsin tontiş oğlunu görüp.
bende yarın sabah görücem oğlumu inşallah
Evet canım iki haftadır oluyor. Demek ki her hafta yapıyorlar.Her hafta mi oluyor bu? Baya karli bir alisveris olmus
hadi yaaa dün ben de izledim o programı ama canlı yayın olmadığı için kodu göndermedim.. keşke gönderseydim tühh :)))) çok iyiymiş eğer öyleyse yaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?