2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım ben de yaşayınca öğrendim geri gelmesi normal birşeymiş birçok bebekte görülen bir durum.. sonuçta bu bebeğin ana rahmine tam olarak ne zaman düştüğünü Allahtan başka hiçkimse bilemez.. doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor ama belki de 2 hafta geç oldu seninki... benim de 1 hafta geriden geliyor, artık hiç üzülmüyorum önemli olan sağlıklı olması :)

bu gerilik olayı da 32-33. haftalarda çıkıyormuş genelde... sakın üzülme önemli olan sağlıklı bir şekilde doğması inşallah bir sorun olmaz :)

Son düzenleme:
günaydın canım. sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun ne olucak. doğunca bol bol beslersin canım sen bebişini hiç üzme kendini
iyileşemedim yaa (

balli sut degil su zor içiyorum ,

baştaki miğde bulantilarim geri döndüü
off çok geçmiş olsun yazın zaten hastalık sıkıntı. birde hamilelik hepten zor. dr una sordun mu hiç yapabilicen bişey var mı diye?

gerçekten güzel çantaymış,çok beğendim bunu.
cnm ben yakından gördüm eminönün'de basit durmuyordu

ben mevlüt için yarı yarıya bunlardan yaptırcam tulum olan 1.75 ayaklı olan 2.tl tanesi(magnetli)

Eki Görüntüle 726622
yakından gördün demek ne bileyim ya çok ucuz olunca basit miki dedim.tanesi 0.60 kuruş.bunlardan bolca alırım yanına da güzel farklı birşeyler yaptırırım diye düşündüm de.senin kurabiyeler de güzelmiş.ama çikoların gibi birşeyler düşünebilirim.
bir ara fotosunu koyarım belki.yelekli kren rengi bir takım.şık duruyor yani,ben de bayramda giydireyim diye düşündüm.gerçi bir taneyle olmaz yine mecbur alırız birşeyler.
herkese günaydin,

oglusumla geldik işe,

ben hastayim yine bogazim fena öksür öksür bile hal oldum i karnim yırtılıyo sanki oksurmekten .

sizlerde iyisiizdir umarim ,

günaydın canım gecmıs olsun bende kotuyum burnum gozum akıyor ıse gıdemedım rapor aldım cok fen bısıymıs hamıle ıken grıp olmak ıkı gunde 1.5 kılo vermsım:18::18::18::18::18::18:
geçmiş olsun kızlar.

yarim ve admen hadi bugün güzel haberlerinizi bekliyoruz.ben de sağlık ocağına gidicem şimdi rapor alıcam bugün okuldan kaytardık da.gelince görüşürüz

anne karnında küçükte olsalar çok sorun değil asıl önemli olan doğduktan sonraki bakımları. inşallah bebişlerimizi emzirebiliriz. iyi anneler oluruz. sağlıkla büyür tontiş olur kuzucuklarımız

iyi yapmışsın kaytarmakla dinlenirsin ne güzell

e-bebek internet sitesinden aldım canım fiyatı da diğer okiedog çantalara göre daha uygun. Diğerleri en düşük 150 falan ama bu 109tl. Gerçi ben aldıktan sonra stokta yok yazıyor. Galiba sonuncuyu aldım:)) lassig ve okiedog arasında kalmıştım bunun fiyatı uygun olunca bunu aldım.
nerden aldım canım güzelmiş gule gule kullan
Teşekkürler canım e-bebekten almıştım:)
İnşallah iyi haberler duyarsın canım:))
İnşallah kısa zamanda toparlanır bebeğin canım ama merak etme ben de bazı gidişlerimde geri çıkıyordu bazen gününde çıkıyor.

canim genel olarak birçok bebekte oluyor sanirim ,

üzme kendini , doktor aksi bişey soyledimi ?

Üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun. Şimdi bile benim bütün kemiklerim ağrıyo bir de grip... Çok zor olmalı.. Allah şifa versin

tşekkür ederiz teyzelerii hepinizee

admen bende denizci kiyafeti aldim teyzesi 0-3 ay bayrama giyer belki diye tulum gibi

günaydın canım ne güzel bebişini göreceksin iyi haberlerle gelirsin inş canım

Kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum inşallah reklama girmiyordur ben pazar günleri Show tvdeki merhaba bebek programını izliyordum. Geçen hafta programın sunucusu dedi ki merhababebek.tv adresine aşağıda gördüğünüz kodu yazın hediyenizi alın yazıyordu zaten internetteydim girdim kodu. Cep telefonuma mesaj geldi e bebekten 100liralık alışverişde 50 lira indirim kazandınız diyordu. İlk 250 kişiye 50 lira sonraki 250 kişiye 40 lira sonraki 250 kişiye de 30 lira indirimmiş galiba. Ama aynı gün kullanmak gerekiyor benim eşim pazarları da çalıştığı için e bebek mağazasına gidemem diye internetten alışveriş yaptım zaten eksikleri vardı kızımın zaten e bebekten alacaktım çok iyi denk geldi. Bunu sizinle de paylaşayım dedim hatta dün üç kere kodu gönderdim eşimin annemin adına da gönderdim ve kalan tüm eksiklerimizi aldım. Toplamda 300 küsür liralık alışveriş yaptım ve sadece 160 falan ödedim. Geçen hafta da 200liralık yapıp 100lira ödemiştim. Üstelik her şey dahil yani bebek bezi falan da dahil. Örneğin Ben dört paket farklı boylarda bez aldım ne de olsa birer paket alsam elimde kalmaz dedim dört paket beze 50 lira ödemiş oldum. Geçen hafta da yazmak istedim ama reklam mı olur diye cesaret edemedim ama bugün vicdanım elvermedi sonuçta hepimiz çalışarak kazanıyoruz 100lira alışverişe 50 lira indirim az mı. Neler alırız biz o paraya bebeklerimize dimi ama:)) oh be rahatladım:))

tşekkür ederiz teyzelerii hepinizee

admen bende denizci kiyafeti aldim teyzesi 0-3 ay bayrama giyer belki diye tulum gibi
güle güle giydir annesi...el öpmeye gidecekler dimi o kıyafetleriyle :)))
günaydın canım ne güzel bebişini göreceksin iyi haberlerle gelirsin inş canım
günaydın canım...amin inşallahhh

yaaa ne güzell yapmışsın vallah helal olsun...ben bi türlü internetten alışverişe alışamadım gitti ve böle şeyleride hep kaçırmışımdır ((pöfff yaaa

hadi yaaa dün ben de izledim o programı ama canlı yayın olmadığı için kodu göndermedim.. keşke gönderseydim tühh :)))) çok iyiymiş eğer öyleyse yaa:)))

Her hafta mi oluyor bu? Baya karli bir alisveris olmus

Günaydıııın

Oh ne güzel bebişini göreceksin İnşaallah güzel haberlerle dönersin bize de moral olur canım

herkese günaydin,

oglusumla geldik işe,

ben hastayim yine bogazim fena öksür öksür bile hal oldum i karnim yırtılıyo sanki oksurmekten .

sizlerde iyisiizdir umarim ,

günaydın canım gecmıs olsun bende kotuyum burnum gozum akıyor ıse gıdemedım rapor aldım cok fen bısıymıs hamıle ıken grıp olmak ıkı gunde 1.5 kılo vermsım:18::18::18::18::18::18:

Geçmiş olsun kızlar. Acenu öksürüğe ayva yaprakları iyi gelir derler bir dene istersen. Ahtardan ayva yaprakları al biraz kaynat içine bal kat ve iç. İnşaallah şifa olur canım.
Glowworn limonlu ihlamur denedin mi?

günaydın canım.
inşallah güzel haberlerle gelirsin tontiş oğlunu görüp.
bende yarın sabah görücem oğlumu inşallah

Ne güzel bebişile randevular bu aralar çok mış. Kız senin bebişini de merak ediyorum aynı gün olunca tabii
Hadi kızlar randevudan sonra güzel haberler bekleriz

Ay canım ya hiç üzülme bence burda kaç annede aynı problem oldu çok sıkılıp kendilerini de bebişlerini de üzdüler. Ama 1-2 hafta sonra İYİ olduk diye yazdılar mutlu mutlu. Kız şu doktorlara şaşırıyorum hemen de gerilik taşhisi koyuyorlar ki bunu sadece 3-4 randevuda aynı şey görüldüğünde kesin söylemeye hakkıları varkan. Tabii biz bunu bildiğimiz için üzülmiyoruz di mi tatlım. Bebişini donması da bir an meselası yeter ki sen üzme kendini de bebişini de. Her şey yoluna girer inşaallah.

Her hafta mi oluyor bu? Baya karli bir alisveris olmus
Evet canım iki haftadır oluyor. Demek ki her hafta yapıyorlar.
hadi yaaa dün ben de izledim o programı ama canlı yayın olmadığı için kodu göndermedim.. keşke gönderseydim tühh :)))) çok iyiymiş eğer öyleyse yaa:)))

İlk başta ben de sandım ki bişeylerin numunesini falan gönderecekler. Çünkü hediye diyordu meğer indirim koduymuş daha makbule geçti valla:)

Paylaşım için teşekkür ederim canım. Umarım çoğumuzun işimize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…