2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
çantamı bende almadım daha

canım eğer çok farklı bir şey istemiyorsan CHICCO nun bakım çantası var işte içinde şampuan loslyon falan dün 49 tl ye aldım gayette güzel bordo tonda çantamı almıştım ama bu 2. oldu nasılsa gerekecek 1 den fazla .. bi bak derim tatlım

Günaydın annişler nasılsınız bakalım minnoşlarınız nasıll biz iyiyiz gene geldik iş başı yaptık nasip olursa yarın işimde son günüm çarşamba iznimi alıyorum hayırlısıyla inşş Ev hanımı olmaya ilk adımımı atıyorum bakalım nasıl bişimişş bende öğreneceğim

Tek üzüldüğüm buraya bu kadar sık giremeyeceğim evde netim yok çünkü olmadı eşime tablet aldıracam napim sizden uzak kalmak istemiyorum

Çarşambada kızçemi görmeye gideceğiz özledim minnoşumu nasıl bakalım teyzeleriii....

Son düzenleme:

bilmiyorum teyzesi eller mi gelicek öptürmeye kendimi gidice bakalim :)))

hoş geldin canim :)))

gözün aydin ohh, benim daha tam 30 günüm var

benim de son 9 iş günüm kaldı:) ev hanımlığını çok merak ediyorum aynen:)))

bi de sorularınız olursa sorun felan diyorlar ama canlı program değilki, ben sorumu sorarken belki onlar tatil yapıyor oyüzden kodu da göndermemiştim geçerli değildir diye..

tşkler canim,

içmeye calısıyorum

Günaydın canım çok geçmiş olsun o öksürük illetini 2 hafta çektim ama sonunda kesmenin yolunu buldum.Ihlamur toz zencefil,bal limon karışımı sabah 1 bardak akşam 1 bardak içersen öksürüğü kesbilirsin.Druma danıştım bir mahsuru olmadığını söyledi.Sanada öneriyorum

Evet o soru olayını ben de anlamadım ama kod işe yarıyor:))

günaydın hanımlarr naıslsnız baklaım bız uzun bırgecenın ardından coksukur ıyıyız oglusum mazarat cann yıne ıs basındaa
annesi yesın totosunu onunnnnnnnn
kurban olurum onu bıse bagıslayanaa gunlerg ıt gıde azalıyor sancılarım 10 gundur her gun var ara ara sanırım erekn gununu doldurmadan gelecek gıbı me gelıyorya hayırlısı bakalımmmm dr ablamızın dedıgı gıbı gelsede bır sorunolmas ama zamanında kendıglıgınden gelmesı ennn ıyıyısı ınsl...

bugun ognelde ark.toplantımız var son kesss aksamada olimpiyatlara gıdecegız babamızın yemegını hazırlıcaz statyumaa vuvvvvv gorumcem ıle ınslll aksam gec donerız babamızda evdee keyıf yapsınn ancak ısten gelır o program baslamayaa bıs bakalım c.tesı gunkı gecmıseee kahvaltı daha cnaımız ıstemıyor yaaa:26:

acenu cum gecmıs olsun soguk seylerden usak dur tamm mmıı

ınsl cnm yaaa
hayırlı haberlelrle gel cnaım benımm ınslll

sende hayırlı haberlerle gel cnm benım

saglıklı olsunda gerılık muhım degıl fakata bu ay asıl kg alımı sen duzgun beslenmıyormusun tatalım lutfen doguma kadar bulgur-kırmızı et- sut ururnlerı sebze ve meyve cok cok yee tmm mı tam besın yapıcak seyler bunlarrrrrrrrrrr

29+5 DE KİLOSU 1.300 DÜ oğlumun arada 3 hafta geçti 32+5 de 1.600 oldu acaba az kilomu almış oluyor bebeğim ondanmı dersiniz 2 hafta gerilik dediği sizin 3 haftada ne kadar kilo aldı bebişleriniz acaba

Günaydın günaydın biz geldik kızçemleeeee
Dün ilk defa gebe olduğumu hissettim ve uykusuzlukta çekince
berbat bir gün geçirdim.Zaten gezi parkı olayları yüzünden
tauhaftım.neyse babamız akşam geldi arabada bana birşeyler
oldu birden gözüm karardı hiçbir şey duymaz oldum.Doğru mega medipole
gittik acile.Herhangi birşey yok doktor teyzemizi çok sevdik.Tansiyon ölçüldü
11 ve 7.Uykusuz olduğum için olduğunu söyledi.Kızımı tekrar gösterdi ölçümlerini
yaptırdı.İlk dediği çok uzun bir bebek maşallah dedi.Kilosu da 100 gram artmış 1 haftada
2256 olmuş kızçemUuzn boylu anasının kızçesi yerim ben onu yerrrr
Bu arada bu sabah güzel güzel uyumuşuz ALLAH'ıma şükürler olsun....Şimdi de doğtaştan
geldiler koltuklar kuruluyor içeride onun heyecanı da var.Yavaş yavaş
herşey rayına giriyor....Bugün yoğunum yapacağım çok şey var kızçelerrrrrr
meleklernizi kocaman kokulu kokulu öpüyorum ALLAH'a emanet olun.Sıkın bir taraflarınızı
doğurmayın sakın

kızlarr günaydın herkese,dün kızıma hellokittyli bu nevresim takımını aldım,bugünde lohusa pijamanın pembesini kendime alayım diyorum :)
eksik bitmiyor vallahi. size nasıl arkadaşlar?gelen gidenin yanında şık birşey olsun istedim

Son düzenleme:
29+5 DE KİLOSU 1.300 DÜ oğlumun arada 3 hafta geçti 32+5 de 1.600 oldu acaba az kilomu almış oluyor bebeğim ondanmı dersiniz 2 hafta gerilik dediği sizin 3 haftada ne kadar kilo aldı bebişleriniz acaba

Canım her bebeğin gelişimi farklı oluyor asıl bundan sonra büyümesi hızlanacak sen içini ferah tut stres yapmamaya çalış ki bebeğin etkilenmesin. Zaten Allah korusun bir aksilik olsaydı doktorun söylerdi yada araştıralım derdi iki hafta sonra gel demezdi.

Detaylı bilgi İlk yıkamayı ılık su ile ve ters çevirerek yıkayınız. Kuru temizleme yapmayınız. Ölçüler Nevresim: 160 cm x 220 cm, düz çarşaf: 160 cm x 240 cm, uyku yastık kılıfı: 50 cm x 70 cm

taçınkiler böyle mesela
Nevresim: 100x150 Çarşaf: 120x180 Yastık Kılfı: 35x45 Kırlent: 40x40 100 Pamuk Renk: Pembe

kızlar nevresim takımının ölçüleri bunlar park yatak için çook mu büyük hiç dikkat etmedimmmmmmmm :26:

Son düzenleme:

ayy canim cok iyi bu , akşam yapayim peki bişey sorucam , ıhlamuru kaynattıktan sonrami zencefili ekliyoruz ,

yoksa ıhlamuru bardaga koyuncami içine zencefil ekliyoruz ,? ne kadar zencefil koyyoruz bunlarida sölersen cok sevinirim

tşkler canim ,

içmemeye calısıyorum , sıcak ama hava ( su içiyorum bol bol

hoş geldin canim ,

hayirli olsun koltuklarinda , güle güle kullanin , dikkat et kendine kolay gelsin

canım geriliğin doğrudan kiloyla ilgisi yok sanırım tabi kilo da sonuçta bacak boyu felan ölçülerek hesaplanıyormuş ama bilemiyorum.. kafa ölçümü karın ölçümü bacak boyu felan ölçüyor ya, o ölçümlere göre 31 haftalık çıkıyor mesela o şekilde 1 hafta geriden geliyor diyorlar.. mesela benim bebeğim kilosu nette yazan normal aralıklarda ama 1 hafta geri görünüyor.. benimki bazen haftada 100 gr, bazen de 2-3 günde 100 gr alıyor, belli bir düzeni standartı yok yani, bazen çok alıyor bazen az alıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…