2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

günaydin canim ,

güle güle kullanin

gecelik için ben bişey diyemiyorum fazla ,ben böle süslü püslü şeylerin içinde daraliyorum :)

o yuzden daha sade ve günlük eşyalar hoşuma gidiyor

Canım bu boyutlar tek kişilik nevresim takımı setinin boyutu. Yanlış mı biliyorum diye english home sitesinden tek tek baktım öyle. Tek kişilik nevresim takımı boyunda.

günaydin canim ,

güle güle kullanin

gecelik için ben bişey diyemiyorum fazla ,ben böle süslü püslü şeylerin içinde daraliyorum :)

o yuzden daha sade ve günlük eşyalar hoşuma gidiyor

sağol cnm.tercih meselesi tabi ki.günlüğe spor aldım iki tane..hatta birini 10 tlye hallettim.5tlye düğmeli body,5tlye alt pijama :))

bir tane de şık olsun istiyorum

Canım bu boyutlar tek kişilik nevresim takımı setinin boyutu. Yanlış mı biliyorum diye english home sitesinden tek tek baktım öyle. Tek kişilik nevresim takımı boyunda.

cnm çok sağol yaa ben öyle beşikte görünce bebek nevresim takıımı da yazınca hiç dikkat etmedim.Allahtan onaylanmadı daha.iptal edeyim hemen :)

cnm çok sağol yaa ben öyle beşikte görünce bebek nevresim takıımı da yazınca hiç dikkat etmedim.Allahtan onaylanmadı daha.iptal edeyim hemen :)

Ne demek canım. Bebek nevresim takımı yazmaları yanlış olmuş dikkat etmesen öyle alacaktın iyi ki bakmışsın canım

çok sağolun kızlar,iptal ettim hemen

bunu beğendim nasıl sizce :)))

Son düzenleme:
offffffffffffff... siteye bayıldım... 2 dk içinde tonlarca şey buldum alıcak :18::18::18:
keşke çalışıyo olsaydım yaaa herbirinden alırdım kızıma...

canım çalışsan da alacaklar bitmiyor :)) ama tabii faydası olmaz değil de yine de kısmak zorunda kalabiliyorsun

canım gözün aydın hayırlı olsun maaşallah

kızıma emzik askısı yapıyoruzzz
Eki Görüntüle 725431

çok güzellll çookk maaşallah

oh benm de son haftam inşaallah.. gün sayıyorum... ha işsizlik iyi mi o da değil ama hamileyken çeklilmyor ki

aa neyse canım anneni takma gerekirse de otur sakince anlat artık yetişkin ve aile sahibi biri olduğunu ve kendi programını kendinin yapabileceğini ya da keyfine göre davranabileceğini sıkma canını anlar inşaallah

kızlar bişey sorucam ,

ben yuruken bazen karnım tas gibi oluyo , asagi dogru diken batar gibi oluyo neden acaba , bu aralar sık olmaya basladi

canım ben de çok ayakta durup yüyürünce çocuk düşecekmiş gibi hissediyorum

yaa senin patron da uyuzmuşş

offf ben şimdi 20 kilo aldığıma göre bunun ilk 10unu 6 ayda kalanını sonra aldım dersem durumu kurtarır mıyım ki?

dogrudur canim , ama benim epudiral olucak 4 cm acilma olunca epudirale alinmam gerekiyor nasil olcak ki o zaman

ya sen nasıl ikna oldun epidurale ben hala kararsızım çok memnun olan da var tam tersi olan da hatta aynı kadının iki doğumunda bile farklı olmuş epidural off yaa ne zor karar vermek, bu arada 4 cmi nasıl anlayacağız evde acaba

canım ben de birkaç ay önce otobüse eşimle bindiğimizde önce kimsenin yer vermediğinde sonra da başörtülü bir genç kızın yer vermesine çok duygulanmıştım gözlerim dolmuştu dediğin gibi aciz ama tuhaf hissetmiştim, alllah o kızdan razı olsun yine söylyorum

açılman varken 15 gün içinde bir daha gitmedin mi? dr çağırmadı mı ki

iyileşemedim yaa (

balli sut degil su zor içiyorum ,

baştaki miğde bulantilarim geri döndüü

canım geçmiş olsun ben ne yaptıysam fayda etmemişti ama en son en az kalan öksürüğümde sütü tarçınla kaynatıp içine bal katmıştım iyi gelmişti

süper bir paylaşım olmuş sağol fikir verdiğin için :))

hoş geldin canim ,

hayirli olsun koltuklarinda , güle güle kullanin , dikkat et kendine kolay gelsin

nasıl oldun şekerim?

ayniyim halen canim homur homurrr homurdaniyoruzzz

saygı sızlık ıste ya umarım bızım cucuklerımız ole olmaslarrr

:26:

kızlar omega 3 eksılıgı olanla ryda ılac alanlar sunu deyımm dun gece esım koydnegeldı annesı semız otu yollamıs tazecık bol yesılıgı sevdıgım ıcın benn bende sbhdan berı gelıp gıdıp yıyorum bos bos gerı akıma geldı zararımı faydlaımı dıye nete baktım omega3 yagı varmıs hamıslıkdede cok onemlı oldugu ıcın ben 4 aydır fılan balık yemıyorum ya bu eksıgımı z bol semız otu ıle kapatırıım artık aranızda balık yıyemıyenler varsa buyursun dnesın aksmada yogurtla karıstırırm ohh mısssssssssssssssssss hemde yogurt yeme m ortadan kalkarr malumm sut urunlerı ıle aram pek yok yaa

p kod nerde yazıyor program ne zaman bizde faydalanalım tatlım iyi yaptın yazmakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…