kızlarr günaydın herkese,dün kızıma hellokittyli bu nevresim takımını aldım,bugünde lohusa pijamanın pembesini kendime alayım diyorum :)
eksik bitmiyor vallahi. size nasıl arkadaşlar?gelen gidenin yanında şık birşey olsun istedim
Eki Görüntüle 726881 Eki Görüntüle 726882
Detaylı bilgi İlk yıkamayı ılık su ile ve ters çevirerek yıkayınız. Kuru temizleme yapmayınız. Ölçüler Nevresim: 160 cm x 220 cm, düz çarşaf: 160 cm x 240 cm, uyku yastık kılıfı: 50 cm x 70 cm
taçınkiler böyle mesela
Nevresim: 100x150 Çarşaf: 120x180 Yastık Kılfı: 35x45 Kırlent: 40x40 100 Pamuk Renk: Pembe
kızlar nevresim takımının ölçüleri bunlar park yatak için çook mu büyük hiç dikkat etmedimmmmmmmm :26:
günaydin canim ,
güle güle kullanin
gecelik için ben bişey diyemiyorum fazla ,ben böle süslü püslü şeylerin içinde daraliyorum :)
o yuzden daha sade ve günlük eşyalar hoşuma gidiyor
Canım bu boyutlar tek kişilik nevresim takımı setinin boyutu. Yanlış mı biliyorum diye english home sitesinden tek tek baktım öyle. Tek kişilik nevresim takımı boyunda.
Canım bu boyutlar tek kişilik nevresim takımı setinin boyutu. Yanlış mı biliyorum diye english home sitesinden tek tek baktım öyle. Tek kişilik nevresim takımı boyunda.
sağol cnm.tercih meselesi tabi ki.günlüğe spor aldım iki tane..hatta birini 10 tlye hallettim.5tlye düğmeli body,5tlye alt pijama :))
bir tane de şık olsun istiyorum
cnm çok sağol yaa ben öyle beşikte görünce bebek nevresim takıımı da yazınca hiç dikkat etmedim.Allahtan onaylanmadı daha.iptal edeyim hemen :)
offffffffffffff... siteye bayıldım... 2 dk içinde tonlarca şey buldum alıcak :18::18::18:
keşke çalışıyo olsaydım yaaaherbirinden alırdım kızıma...
merhabalr biz geldikkk müjde getirik size paşamlaaa
çok sükür paşa dönmüşşşşşşşş
dr herseyımıze baktıhersey yolunda nts ye agladı sancı cıkmadı dıger sancılara norml vuduc alısacak dedı artık bundada 20 hazıran cıktı ama bısde regl tarıhımız e olan 5 temmuza cektıkk tahmını dogum tarıhınıı
paşam
45 cm
2866 gr
olmus dr ıı belsen dedı ayın 14 de buyrun dediikıpırdak oglum benım nts de uyuyormus hemsıre bayagı ugrastırdı en sonunda uyandıı tepıkledı durduu
bu aydada kasıyum yogurt,ayran,eynıre agrılık ver yoksam senden gıder dedıı 900 gr almısım vee 81,7 olmusumm 2 haftadaaa
hayırlısı ınsllll işte böle babamzı evde yemek yedıkk oturuyoruz bakalımmmmmmmmmmm
herkeslerı cok optukkkpaşamlaa
kızıma emzik askısı yapıyoruzzz
Eki Görüntüle 725431
daha öğrenecek çookk şey var çoookk
sağol canımm iş yerindeki son haftasonum olucak o yüzden iyi olucak gerçekten
çok güzelmiş tatlım. nerden yaptırdın. bende eşime sorayım yaptırırım belki. çok hoşuma gitti
benim annemde böyle geçen gece gezmekten geldi ütüyü niye yapmadın diye bi bağırdı allah günah yapmasın sinirimden çatladım hala iş bekliyor benden neyse etimi keser kasaba minnet etmemyapıyor iş ama söylenmeden de duramıyor nasıl gıcık oluyorum bilemezsiniz
kızlar bişey sorucam ,
ben yuruken bazen karnım tas gibi oluyo , asagi dogru diken batar gibi oluyo neden acaba , bu aralar sık olmaya basladi
Sonunda bugün bitti ve tatil başladı bi turafım 8 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar uzun tatil.. Ama artık oğlumla ilgilenmek,konuşmak istiyorum yeter çalıştığımız.. Bu izin çıkarsada bize patron 4 ay sonra döneceksin dedi pufff
kızlar sabah cagla sıkele soruyorlar 2 beebek sonrası gene aynı sen kg ler nerde dıyee oda dıyorkı hanımlar naz lanma ısını son aylara bıraksınlar ılk aylarda alnan kg ler annelere kalıyor 6 aydan sonrakıler dogumda gıdıyor nazlanmayı son aya ertlerlerse gıder zaten dıyor buna gore benım kg lerden eser kalmazz
cunku ben 6.aydan hata 7 aydan sonra 2 ser 2 seer gıttım topl.11 kg oldumm hayırlısı genedee paşam ıcn degerrrrrrr
dogrudur canim , ama benim epudiral olucak 4 cm acilma olunca epudirale alinmam gerekiyor nasil olcak ki o zaman
kızlar dun esmle hast.bulusacaktıkk o daha topl.gemedıydı ben otobusden ındım hast .arasında yol var otobusde mıdem buladı tansıyonum dustu ındım hast.gorunce aglamaklı oldum edense kendımı toparlıyamadım asansor beklıyorum gozlerım doldu kat cıkıp bır an once wv ye gırsem dedım ama gelemdı asansor bır turluuuayy herkes baan bakıyor gıbı olduu btansıyon kalmadı aglamaklı gırısı yaptırdım sonra dr odasına gectım esımı beklıcem dedım sıra bendedıı oda dedı o zaman dırek nts ye gıt esın gelenece sonra esım e mesaj atımdırek nts odasına gelDI ALLAH DAN odada baska hast.yoktu yanıma gırdı yoksa hemsıre almyordu pöff esım dıyor ne olur sana yaaaaa hast.gorunce aglamak nerden cıktı onu bende bılmıyorumm kendımı caresız yanlız hıssettım bırdennnnn
kızlar 15 gün önce dr gittim 4 cm açılmam varmış,bu pazartesi tekrar kontrolüm var,bakalım açılmam artmışmı,ilk kızım normal olmuştu,bunuda bir anda doğururum diye çok korkuyorum :) benim gibi 4 cm açılması olan varmı
iyileşemedim yaa(
balli sut degil su zor içiyorum ,
baştaki miğde bulantilarim geri döndüü
Kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum inşallah reklama girmiyordur ben pazar günleri Show tvdeki merhaba bebek programını izliyordum. Geçen hafta programın sunucusu dedi ki merhababebek.tv adresine aşağıda gördüğünüz kodu yazın hediyenizi alın yazıyordu zaten internetteydim girdim kodu. Cep telefonuma mesaj geldi e bebekten 100liralık alışverişde 50 lira indirim kazandınız diyordu. İlk 250 kişiye 50 lira sonraki 250 kişiye 40 lira sonraki 250 kişiye de 30 lira indirimmiş galiba. Ama aynı gün kullanmak gerekiyor benim eşim pazarları da çalıştığı için e bebek mağazasına gidemem diye internetten alışveriş yaptım zaten eksikleri vardı kızımın zaten e bebekten alacaktım çok iyi denk geldi. Bunu sizinle de paylaşayım dedim hatta dün üç kere kodu gönderdim eşimin annemin adına da gönderdim ve kalan tüm eksiklerimizi aldım. Toplamda 300 küsür liralık alışveriş yaptım ve sadece 160 falan ödedim. Geçen hafta da 200liralık yapıp 100lira ödemiştim. Üstelik her şey dahil yani bebek bezi falan da dahil. Örneğin Ben dört paket farklı boylarda bez aldım ne de olsa birer paket alsam elimde kalmaz dedim dört paket beze 50 lira ödemiş oldum. Geçen hafta da yazmak istedim ama reklam mı olur diye cesaret edemedim ama bugün vicdanım elvermedi sonuçta hepimiz çalışarak kazanıyoruz 100lira alışverişe 50 lira indirim az mı. Neler alırız biz o paraya bebeklerimize dimi ama:)) oh be rahatladım:))
hoş geldin canim ,
hayirli olsun koltuklarinda , güle güle kullanin , dikkat et kendine kolay gelsin
Ne demek canım. Bebek nevresim takımı yazmaları yanlış olmuş dikkat etmesen öyle alacaktın iyi ki bakmışsın canım
çok sağolun kızlar,iptal ettim hemen
bunu beğendim nasıl sizce :)))Eki Görüntüle 726919
canım çalışsan da alacaklar bitmiyor :)) ama tabii faydası olmaz değil de yine de kısmak zorunda kalabiliyorsun
canım gözün aydın hayırlı olsun maaşallah
çok güzellll çookk maaşallah
oh benm de son haftam inşaallah.. gün sayıyorum... ha işsizlik iyi mi o da değil ama hamileyken çeklilmyor ki
aa neyse canım anneni takma gerekirse de otur sakince anlat artık yetişkin ve aile sahibi biri olduğunu ve kendi programını kendinin yapabileceğini ya da keyfine göre davranabileceğini sıkma canını anlar inşaallah
canım ben de çok ayakta durup yüyürünce çocuk düşecekmiş gibi hissediyorum
yaa senin patron da uyuzmuşş
offf ben şimdi 20 kilo aldığıma göre bunun ilk 10unu 6 ayda kalanını sonra aldım dersem durumu kurtarır mıyım ki?
ya sen nasıl ikna oldun epidurale ben hala kararsızım çok memnun olan da var tam tersi olan da hatta aynı kadının iki doğumunda bile farklı olmuş epidural off yaa ne zor karar vermek, bu arada 4 cmi nasıl anlayacağız evde acaba
canım ben de birkaç ay önce otobüse eşimle bindiğimizde önce kimsenin yer vermediğinde sonra da başörtülü bir genç kızın yer vermesine çok duygulanmıştım gözlerim dolmuştu dediğin gibi aciz ama tuhaf hissetmiştim, alllah o kızdan razı olsun yine söylyorum
açılman varken 15 gün içinde bir daha gitmedin mi? dr çağırmadı mı ki
canım geçmiş olsun ben ne yaptıysam fayda etmemişti ama en son en az kalan öksürüğümde sütü tarçınla kaynatıp içine bal katmıştım iyi gelmişti
süper bir paylaşım olmuş sağol fikir verdiğin için :))
nasıl oldun şekerim?
çok sağolun kızlar,iptal ettim hemen
bunu beğendim nasıl sizce :)))Eki Görüntüle 726919
ayniyim halen canim homur homurrr homurdaniyoruzzz
saygı sızlık ıste ya umarım bızım cucuklerımız ole olmaslarrrcanım çalışsan da alacaklar bitmiyor :)) ama tabii faydası olmaz değil de yine de kısmak zorunda kalabiliyorsun
canım gözün aydın hayırlı olsun maaşallah
çok güzellll çookk maaşallah
oh benm de son haftam inşaallah.. gün sayıyorum... ha işsizlik iyi mi o da değil ama hamileyken çeklilmyor ki
aa neyse canım anneni takma gerekirse de otur sakince anlat artık yetişkin ve aile sahibi biri olduğunu ve kendi programını kendinin yapabileceğini ya da keyfine göre davranabileceğini sıkma canını anlar inşaallah
canım ben de çok ayakta durup yüyürünce çocuk düşecekmiş gibi hissediyorum
yaa senin patron da uyuzmuşş
offf ben şimdi 20 kilo aldığıma göre bunun ilk 10unu 6 ayda kalanını sonra aldım dersem durumu kurtarır mıyım ki?
ya sen nasıl ikna oldun epidurale ben hala kararsızım çok memnun olan da var tam tersi olan da hatta aynı kadının iki doğumunda bile farklı olmuş epidural off yaa ne zor karar vermek, bu arada 4 cmi nasıl anlayacağız evde acaba
canım ben de birkaç ay önce otobüse eşimle bindiğimizde önce kimsenin yer vermediğinde sonra da başörtülü bir genç kızın yer vermesine çok duygulanmıştım gözlerim dolmuştu dediğin gibi aciz ama tuhaf hissetmiştim, alllah o kızdan razı olsun yine söylyorum
açılman varken 15 gün içinde bir daha gitmedin mi? dr çağırmadı mı ki
canım geçmiş olsun ben ne yaptıysam fayda etmemişti ama en son en az kalan öksürüğümde sütü tarçınla kaynatıp içine bal katmıştım iyi gelmişti
süper bir paylaşım olmuş sağol fikir verdiğin için :))
nasıl oldun şekerim?
off geçmiyo ki bir anda(
p kod nerde yazıyor program ne zaman bizde faydalanalım tatlım iyi yaptın yazmaklaKızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum inşallah reklama girmiyordur ben pazar günleri Show tvdeki merhaba bebek programını izliyordum. Geçen hafta programın sunucusu dedi ki merhababebek.tv adresine aşağıda gördüğünüz kodu yazın hediyenizi alın yazıyordu zaten internetteydim girdim kodu. Cep telefonuma mesaj geldi e bebekten 100liralık alışverişde 50 lira indirim kazandınız diyordu. İlk 250 kişiye 50 lira sonraki 250 kişiye 40 lira sonraki 250 kişiye de 30 lira indirimmiş galiba. Ama aynı gün kullanmak gerekiyor benim eşim pazarları da çalıştığı için e bebek mağazasına gidemem diye internetten alışveriş yaptım zaten eksikleri vardı kızımın zaten e bebekten alacaktım çok iyi denk geldi. Bunu sizinle de paylaşayım dedim hatta dün üç kere kodu gönderdim eşimin annemin adına da gönderdim ve kalan tüm eksiklerimizi aldım. Toplamda 300 küsür liralık alışveriş yaptım ve sadece 160 falan ödedim. Geçen hafta da 200liralık yapıp 100lira ödemiştim. Üstelik her şey dahil yani bebek bezi falan da dahil. Örneğin Ben dört paket farklı boylarda bez aldım ne de olsa birer paket alsam elimde kalmaz dedim dört paket beze 50 lira ödemiş oldum. Geçen hafta da yazmak istedim ama reklam mı olur diye cesaret edemedim ama bugün vicdanım elvermedi sonuçta hepimiz çalışarak kazanıyoruz 100lira alışverişe 50 lira indirim az mı. Neler alırız biz o paraya bebeklerimize dimi ama:)) oh be rahatladım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?