2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kavanoz sekerlerden yapan kimdi hatirlayamadim ?

aldigi tülün ölçüleri neydi acaba ?
bende yapıcam canım ondan. veryergin yapıyordu sanırım oda 22cm lik almıştı galiba. bende öyle alıcam büyük ihtimalle

tobmiş arkadaşlarım nasılsınız?
bende iyicene tospik oldum yaaaaaa ama 3-4 gündür hiç evde durmadan geziyorummm

bugün doktora gittim bebeğim 2700Gr olmuşş
cok değil mi 34+ 0 um bugün

Calışamaz raporu almak için gittim illa da idrar sonucunu almamız lazım dediii
gıcık oldum 2 bucuga kadar beklicem şimdi....

pek giremiyorum cepten forumu cok yi kullanamıyorum her nedense.. ama yine haberleri almak için ve haber vermek için gireceğmm:)) hepinize sevgiler öpüyorumm

Bendim canım başka arkadaşlar da vardı. Benim tülün çapı 22 cm. Gayet ideal geldi 40 cclik kavanozdan yaptım
p kod nerde yazıyor program ne zaman bizde faydalanalım tatlım iyi yaptın yazmakla

Canım program Show TV'de pzr saat 12.45te başlıyor kod da altyazıda oluyo programı takip etmen gerekiyor. Kod olup da abuk subuk bişe değil mesela pazar günkü kod "bebek"ti:)) bu kelimeyi www.merhababebek.tv adresine giriyorsun isim cep tlf ve e mail adresi istiyor sonra da cep tlf.nuna mesaj geliyo

saygı sızlık ıste ya umarım bızım cucuklerımız ole olmaslarrr

:26:

amin canım inş..

evet bide haftasonu biraz temizlik yaptik babamizla , üstüne gece cok sıcakti cami actik geri yattik , ondan daha kotu oldum sanirim

oo aferin sana, ben de gece terliyordum sabah daha kötü oluyordum

aaa ne alakaymış idrar rapor için yaaaa.. hangi hastane? ben erdeme gitmeyi düşünüyordum çalışamaz almak için...

bende yapıcam canım ondan. veryergin yapıyordu sanırım oda 22cm lik almıştı galiba. bende öyle alıcam büyük ihtimalle

tşkler canimmm ,

benim 30. haftada 1875 grmdı canim ,

normal heralde , hayirli haberler inş

kızmısılı olna superr
oo gosun aydın tatlım ohh yenı evv temıslıgı sıfır bıtmıs olarak cıkıcaksın hayırlısı ıle yerer tatlım tabı netınıde al gotur kısss

Kızlar doğum öncesi kişisel temizliğinizi nasıl yapacaksınız?
ayna-kesıcı alet- ve bennn

canım bende 2 haftada bir balık yiyordum doktora söledim fazla tüketemiyorum diye oda bana balık yağı verdi onu içiyorum akşamları...birde cevizdede var diye biliyorum ben hamileliğimden beri hiç aksatmadan günde 1 avuç cevizi indiriyorum mideye ozaman omega 3 ü bende cevizden bol bol alıyorum öle değilmi???

canım veryergin yapmıştı...hatta aynı siten bakmıştıkya...hayırdır başlıcanmı yoksa yapmaya...başlada bende başlayayım sen yapmadan yapmıcam :)))

herkese günaydin,

oglusumla geldik işe,

ben hastayim yine bogazim fena öksür öksür bile hal oldum i karnim yırtılıyo sanki oksurmekten .

sizlerde iyisiizdir umarim ,
geçmiş olsun canımcım.
üzülme annesi doktorlar böle yapabiliyor bazen ..

günde 3 adet cevizde omega3 ihtiyacını karşılarmış öle okumuştum nette ben hersabah yiyorum

lyre cımelıne sgalık super bılgılerr
kızlar gıdıp bebeıgmın kıyafetlerı toparlayımm sonra dogum cantamısı bır daha gosden gecıreyım sonrada namazı kılıp cıkıcam ınslll aksmada malumm olımpıyatlara gdıcemm ınsll belkım yarınaa gorusuruzzz hersey yolunda tamammmmm sancılar dısında

geçmiş olsun canımcım.

üzülme annesi doktorlar böle yapabiliyor bazen ..

günde 3 adet cevizde omega3 ihtiyacını karşılarmış öle okumuştum nette ben hersabah yiyorum

evet cevız de ole ben hamsılıgın basında yedıgım seylerden tıksındım cevısde dahıllll ıyy sımdıde aynısı aklıma geldıkce ıstemrm fındıgı zor yıyorum oda bınde bır yoksa onuda ıstmyrmmm:26:

ben yaptim ve mahvoldumm ,

kaşıntı , kıl dönüğü öğğğğ berbattttttttt

canim ben 44 haftalık dogmusum

benim toto cok agir bu aralar nieyse , bugun bakayimda tülleri ve kurdelesini alayim diyorum :)))

en azindan kargo geldi gitti işi bitsin ?
sen ne zaman alcan

maşallahh tontiş bebiş olmuuuşş
bende yarın görücem oğlumu çok merak ediyoruumm
pazar kesin izliycem canım çookk sağoll. artık iştende izne ayrıldım. böyle şeylerden faydalanmak çok güzel olucak. sağolasın

Günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri.. Güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğimizden güzel haberler alıyoruz. giderek iyileşiyormuş çok şükürler olsun Rabbime. Veryergin in söylediğini ben diyecektim size hanımlar. dün merhaba bebek i izlerken kodu yazın dedi yazdım 40 tl indirim aldım eşime de dedim sen de yap kodu gönder bana dedim. hemen girdim e-bebek e. kızımın bütün eksiklerini aldım 80 tl indirim de yaptılar. süper oluyor. her hafta yapıyorlar haberiniz olsun.

canımm çok sevindim bebişin iyi olmasına. kaç gündür aklımda valla o kadar üzüldüm ki. inşallah annesi biran önce alır meleğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…