çok beğendim ben çok sevimliiiiçok sağolun kızlar,iptal ettim hemen
bunu beğendim nasıl sizce :)))Eki Görüntüle 726919
bende yapıcam canım ondan. veryergin yapıyordu sanırım oda 22cm lik almıştı galiba. bende öyle alıcam büyük ihtimallekavanoz sekerlerden yapan kimdihatirlayamadim ?
aldigi tülün ölçüleri neydi acaba ?
Bendim canım başka arkadaşlar da vardı. Benim tülün çapı 22 cm. Gayet ideal geldi 40 cclik kavanozdan yaptımkavanoz sekerlerden yapan kimdihatirlayamadim ?
p kod nerde yazıyor program ne zaman bizde faydalanalım tatlım iyi yaptın yazmakla
teşekkür ederiz teyzesidaha güzelleri sizin olsun
saygı sızlık ıste ya umarım bızım cucuklerımız ole olmaslarrr
:26:
evet bide haftasonu biraz temizlik yaptik babamizla , üstüne gece cok sıcakti cami actik geri yattik , ondan daha kotu oldum sanirim
tobmiş arkadaşlarım nasılsınız?
bende iyicene tospik oldum yaaaaaa ama 3-4 gündür hiç evde durmadan geziyorummm
bugün doktora gittim bebeğim 2700Gr olmuşş
cok değil mi 34+ 0 um bugün
Calışamaz raporu almak için gittim illa da idrar sonucunu almamız lazım dediii
gıcık oldum 2 bucuga kadar beklicem şimdi....
pek giremiyorum cepten forumu cok yi kullanamıyorum her nedense.. ama yine haberleri almak için ve haber vermek için gireceğmm:)) hepinize sevgiler öpüyorumm
bende yapıcam canım ondan. veryergin yapıyordu sanırım oda 22cm lik almıştı galiba. bende öyle alıcam büyük ihtimalle
pek giremiyorum cepten forumu cok yi kullanamıyorum her nedense.. ama yine haberleri almak için ve haber vermek için gireceğmm:)) hepinize sevgiler öpüyorumm
kızmısılı olna superrbende bir kaç bebek çantası baktım
Eki Görüntüle 726501 kanz Eki Görüntüle 726502 stylo Eki Görüntüle 726504 kanz
Aslında en sevdiğim marka okiedog ama çok pahalı
yukarudakilerin fiyatı 55-80 arası
Özellikleri için hepsiburadaya bakabilirsiniz.
oo gosun aydın tatlım ohh yenı evv temıslıgı sıfır bıtmıs olarak cıkıcaksın hayırlısı ıle yerer tatlım tabı netınıde al gotur kıssscanlaaarr
yine haftasonu yine herkes gezmeleerdeee
bende bugün itibarıyle son iş günümdeyim
çok heyecanlıyım hiç bu kadar uzun evde kalmamıştım.
taşınıcamız evdeki kiracıda ayın 10 unda çıkıyormuş. 20sine kadar beklemiycek. yarından itibaren ufaktan taşınma hazırlıklarına başlıycam.
kardeşim de gelicek bundan sonra sık sık bizde kalıcak yardım edicek bana fıstığım
ne zamandır gelip sohbet edemiyorum sizinlede bi bakıp çıkıyorum hep. bundan sonra hep buralardayıımmmm
şimdilik herkese iyi geceleerrr
ayna-kesıcı alet- ve bennnKızlar doğum öncesi kişisel temizliğinizi nasıl yapacaksınız?
canım bende 2 haftada bir balık yiyordum doktora söledim fazla tüketemiyorum diye oda bana balık yağı verdi onu içiyorum akşamları...birde cevizdede var diye biliyorum ben hamileliğimden beri hiç aksatmadan günde 1 avuç cevizi indiriyorum mideye ozaman omega 3 ü bende cevizden bol bol alıyorum öle değilmi???kızlar omega 3 eksılıgı olanla ryda ılac alanlar sunu deyımm dun gece esım koydnegeldı annesı semız otu yollamıs tazecık bol yesılıgı sevdıgım ıcın benn bende sbhdan berı gelıp gıdıp yıyorum bos bos gerı akıma geldı zararımı faydlaımı dıye nete baktım omega3 yagı varmıs hamıslıkdede cok onemlı oldugu ıcın ben 4 aydır fılan balık yemıyorum ya bu eksıgımı z bol semız otu ıle kapatırıım artık aranızda balık yıyemıyenler varsa buyursun dnesın aksmada yogurtla karıstırırm ohh mısssssssssssssssssss hemde yogurt yeme m ortadan kalkarr malumm sut urunlerı ıle aram pek yok yaa
kavanoz sekerlerden yapan kimdihatirlayamadim ?
geçmiş olsun canımcım.herkese günaydin,
oglusumla geldik işe,
ben hastayim yine bogazim fena öksür öksür bile hal oldum i karnim yırtılıyo sanki oksurmekten .
sizlerde iyisiizdir umarim ,
üzülme annesi doktorlar böle yapabiliyor bazen ..Evet ben geldim cumartesi günü hastaneye gittim yeni bi hastane 4 boyutlu olan git git dediler ama doktor prof.32+5 dim cumartesi oğlum 1600 gram boyu 40 cm ve yukardaymış bebişim kafası resmen göbek deliğimde duruyo resim bile vermedi.zayıf ve nerdeyse 2 hafta gerilik var dedidiğer doktorum hiç böle bişey demiyodu.nst ye bağlandım sancım yokmuş.2 hafta sonra çağardı yine
Günaydın günaydın biz geldik kızçemleeeee
Dün ilk defa gebe olduğumu hissettim ve uykusuzlukta çekince
berbat bir gün geçirdim.Zaten gezi parkı olayları yüzünden
tauhaftım.neyse babamız akşam geldi arabada bana birşeyler
oldu birden gözüm karardı hiçbir şey duymaz oldum.Doğru mega medipole
gittik acile.Herhangi birşey yok doktor teyzemizi çok sevdik.Tansiyon ölçüldü
11 ve 7.Uykusuz olduğum için olduğunu söyledi.Kızımı tekrar gösterdi ölçümlerini
yaptırdı.İlk dediği çok uzun bir bebek maşallah dedi.Kilosu da 100 gram artmış 1 haftada
2256 olmuş kızçemUuzn boylu anasının kızçesi yerim ben onu yerrrr
Bu arada bu sabah güzel güzel uyumuşuz ALLAH'ıma şükürler olsun....Şimdi de doğtaştan
geldiler koltuklar kuruluyor içeride onun heyecanı da var.Yavaş yavaş
herşey rayına giriyor....Bugün yoğunum yapacağım çok şey var kızçelerrrrrr
meleklernizi kocaman kokulu kokulu öpüyorum ALLAH'a emanet olun.Sıkın bir taraflarınızı
doğurmayın sakın
günde 3 adet cevizde omega3 ihtiyacını karşılarmış öle okumuştum nette ben hersabah yiyorumkızlar omega 3 eksılıgı olanla ryda ılac alanlar sunu deyımm dun gece esım koydnegeldı annesı semız otu yollamıs tazecık bol yesılıgı sevdıgım ıcın benn bende sbhdan berı gelıp gıdıp yıyorum bos bos gerı akıma geldı zararımı faydlaımı dıye nete baktım omega3 yagı varmıs hamıslıkdede cok onemlı oldugu ıcın ben 4 aydır fılan balık yemıyorum ya bu eksıgımı z bol semız otu ıle kapatırıım artık aranızda balık yıyemıyenler varsa buyursun dnesın aksmada yogurtla karıstırırm ohh mısssssssssssssssssss hemde yogurt yeme m ortadan kalkarr malumm sut urunlerı ıle aram pek yok yaa
kızmısılı olna superr
oo gosun aydın tatlım ohh yenı evv temıslıgı sıfır bıtmıs olarak cıkıcaksın hayırlısı ıle yerer tatlım tabı netınıde al gotur kısss
ayna-kesıcı alet- ve bennn
geçmiş olsun canımcım.
üzülme annesi doktorlar böle yapabiliyor bazen ..
günde 3 adet cevizde omega3 ihtiyacını karşılarmış öle okumuştum nette ben hersabah yiyorum
evet cevız de ole ben hamsılıgın basında yedıgım seylerden tıksındım cevısde dahıllll ıyy sımdıde aynısı aklıma geldıkce ıstemrm fındıgı zor yıyorum oda bınde bır yoksa onuda ıstmyrmmm:26:canım bende 2 haftada bir balık yiyordum doktora söledim fazla tüketemiyorum diye oda bana balık yağı verdi onu içiyorum akşamları...birde cevizdede var diye biliyorum ben hamileliğimden beri hiç aksatmadan günde 1 avuç cevizi indiriyorum mideye ozaman omega 3 ü bende cevizden bol bol alıyorum öle değilmi???
canım veryergin yapmıştı...hatta aynı siten bakmıştıkya...hayırdır başlıcanmı yoksa yapmaya...başlada bende başlayayım sen yapmadan yapmıcam :)))
kızmısılı olna superr
oo gosun aydın tatlım ohh yenı evv temıslıgı sıfır bıtmıs olarak cıkıcaksın hayırlısı ıle yerer tatlım tabı netınıde al gotur kısss
ayna-kesıcı alet- ve bennn
canım bende 2 haftada bir balık yiyordum doktora söledim fazla tüketemiyorum diye oda bana balık yağı verdi onu içiyorum akşamları...birde cevizdede var diye biliyorum ben hamileliğimden beri hiç aksatmadan günde 1 avuç cevizi indiriyorum mideye ozaman omega 3 ü bende cevizden bol bol alıyorum öle değilmi???
canım veryergin yapmıştı...hatta aynı siten bakmıştıkya...hayırdır başlıcanmı yoksa yapmaya...başlada bende başlayayım sen yapmadan yapmıcam :)))
maşallahhtobmiş arkadaşlarım nasılsınız?
pazar kesin izliycem canım çookk sağoll. artık iştende izne ayrıldım. böyle şeylerden faydalanmak çok güzel olucak. sağolasınBendim canım başka arkadaşlar da vardı. Benim tülün çapı 22 cm. Gayet ideal geldi 40 cclik kavanozdan yaptım
Canım program Show TV'de pzr saat 12.45te başlıyor kod da altyazıda oluyo programı takip etmen gerekiyor. Kod olup da abuk subuk bişe değil mesela pazar günkü kod "bebek"ti:)) bu kelimeyi www.merhababebek.tv adresine giriyorsun isim cep tlf ve e mail adresi istiyor sonra da cep tlf.nuna mesaj geliyo
geçmiş olsun canımcım.
üzülme annesi doktorlar böle yapabiliyor bazen ..
günde 3 adet cevizde omega3 ihtiyacını karşılarmış öle okumuştum nette ben hersabah yiyorum
canımm çok sevindim bebişin iyi olmasına. kaç gündür aklımda valla o kadar üzüldüm ki. inşallah annesi biran önce alır meleğini kucağınaGünaydın güzel anneler ve onların tosibikleri..Güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğimizden güzel haberler alıyoruz. giderek iyileşiyormuş çok şükürler olsun Rabbime. Veryergin in söylediğini ben diyecektim size hanımlar. dün merhaba bebek i izlerken kodu yazın dedi yazdım 40 tl indirim aldım eşime de dedim sen de yap kodu gönder bana dedim. hemen girdim e-bebek e. kızımın bütün eksiklerini aldım 80 tl indirim de yaptılar. süper oluyor. her hafta yapıyorlar haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?