Günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri..Güzel haberlerle geldim çok şükür bebeğimizden güzel haberler alıyoruz. giderek iyileşiyormuş çok şükürler olsun Rabbime. Veryergin in söylediğini ben diyecektim size hanımlar. dün merhaba bebek i izlerken kodu yazın dedi yazdım 40 tl indirim aldım eşime de dedim sen de yap kodu gönder bana dedim. hemen girdim e-bebek e. kızımın bütün eksiklerini aldım 80 tl indirim de yaptılar. süper oluyor. her hafta yapıyorlar haberiniz olsun.
Eki Görüntüle 727014 Eki Görüntüle 727015 Eki Görüntüle 727016 Eki Görüntüle 727018 Eki Görüntüle 727019 Eki Görüntüle 727020
Kızçeme son aldıklarımmmmm umarım son olur
çok tatlılarrr. ben hiç son olucanı sanmıyorum canımEki Görüntüle 727014 Eki Görüntüle 727015 Eki Görüntüle 727016 Eki Görüntüle 727018 Eki Görüntüle 727019 Eki Görüntüle 727020
senin o kızcenin totosunu ısırırım bakkk
canlarr bugün iznimin ilk günüü.
sabah kocişle beraber kalktım bişiler atıştırdım sonra pc başına yine uyumuşum
az öncede kociş aradı. hadi kalk hazırlan süslen öğlen yemeği birlikte yiyelim dediii. eşimin işi eve çok yakın.
ben bu izinli olma işini çok sevdim yaa.
acenu admen nisayy şuan aklıma gemleyen diğer çalışan annişler darıcı başınıza inşallah. biran önce izinleriniz başlasın sizde birazcık dinlenip keyif yapın evinizde. hem ev işlerinizi de halledersiniz. hemde artık keyif yaparak beklersiniz bebeciklerinizi
ben şimdi kalkayım hazırlanayım. bankaya markete ordan kocişin yanına yemeğeee
çok tatlılarrr. ben hiç son olucanı sanmıyorum canım
bende almıcam başka diyordum şimdi oğluma bayramlık almak derdindeyim. hergün baklıyorum nette neler indirime giriyor neler var diye
canımm çok sevindim bebişin iyi olmasına. kaç gündür aklımda valla o kadar üzüldüm ki. inşallah annesi biran önce alır meleğini kucağına
Eki Görüntüle 727014 Eki Görüntüle 727015 Eki Görüntüle 727016 Eki Görüntüle 727018 Eki Görüntüle 727019 Eki Görüntüle 727020
oy maşallah canim ya , dualarimiz sizinle
canlarr bugün iznimin ilk günüü.
sabah kocişle beraber kalktım bişiler atıştırdım sonra pc başına yine uyumuşum
az öncede kociş aradı. hadi kalk hazırlan süslen öğlen yemeği birlikte yiyelim dediii. eşimin işi eve çok yakın.
ben bu izinli olma işini çok sevdim yaa.
acenu admen nisayy şuan aklıma gemleyen diğer çalışan annişler darıcı başınıza inşallah. biran önce izinleriniz başlasın sizde birazcık dinlenip keyif yapın evinizde. hem ev işlerinizi de halledersiniz. hemde artık keyif yaparak beklersiniz bebeciklerinizi
ben şimdi kalkayım hazırlanayım. bankaya markete ordan kocişin yanına yemeğeee
Hepsi çooook güzel hele o çoraplara bayılıyorum ben:))Eki Görüntüle 727014 Eki Görüntüle 727015 Eki Görüntüle 727016 Eki Görüntüle 727018 Eki Görüntüle 727019 Eki Görüntüle 727020
biz geldik kızlar...
doktora gittik... 12 günlük tansiyon takibimizi gösterdik... çok şükür korkulucak bişey yok... kızımızın tüm ölçümleri yapıldı çok şükür bir sorun görülmüyor... gelişimi gayet iyi... malumunuz bilen bilir, bacak boyumuz geriden geliyo bizim ama doktorumuz bunun yüksek ihtimal ölçümden kaynaklandığını düşünüyor... çünkü 10 gün önce gittiğimizde 31+6 çıkmıştı bacak boyu bugün 33+4 çıkıyor... yani bu demek oluyor ki, uzama mevcut... ama çok takılacak bişey olmadığını söylüyo doktorum... bizde ona çok güveniyoruz sağlıklı sıhhatli olsun kısa boylu olsun napalım... başından beri zaten mızmız bi kız hep aynı şeyi söylüyo doktorumuz, karın çevresi biraz minik... yani zayıf bişey olucak hanımefendi... ama bu da gelişiminin olumsuz olduğu anlamında değil elbette... suyu-bebek eşi-kan akımı herşey yolunda çok şükürhenüz kanala inmemiş, dolayısıyla bu günlerde doğmasını beklemiyoruz bugün yapılan kontrole göre normal doğumun olmaması için bir sebep yok, bundan sonra haftada bir görmek istedi doktorumuz, önümüzdeki haftaki randevumuzda alttan muayene yapıcakmış, o zaman daha da netleşir doğum şeklimiz, duruma göre kararını verirsin ve normal için son haftaya kadar bekleriz dedi doktorumuz... kilomuz yaklaşık 2500 gr boyumuz da yaklaşık 46 cm civarında... bizden haberler bu kadar....
biz geldik kızlar...
doktora gittik... 12 günlük tansiyon takibimizi gösterdik... çok şükür korkulucak bişey yok... kızımızın tüm ölçümleri yapıldı çok şükür bir sorun görülmüyor... gelişimi gayet iyi... malumunuz bilen bilir, bacak boyumuz geriden geliyo bizim ama doktorumuz bunun yüksek ihtimal ölçümden kaynaklandığını düşünüyor... çünkü 10 gün önce gittiğimizde 31+6 çıkmıştı bacak boyu bugün 33+4 çıkıyor... yani bu demek oluyor ki, uzama mevcut... ama çok takılacak bişey olmadığını söylüyo doktorum... bizde ona çok güveniyoruz sağlıklı sıhhatli olsun kısa boylu olsun napalım... başından beri zaten mızmız bi kız hep aynı şeyi söylüyo doktorumuz, karın çevresi biraz minik... yani zayıf bişey olucak hanımefendi... ama bu da gelişiminin olumsuz olduğu anlamında değil elbette... suyu-bebek eşi-kan akımı herşey yolunda çok şükürhenüz kanala inmemiş, dolayısıyla bu günlerde doğmasını beklemiyoruz bugün yapılan kontrole göre normal doğumun olmaması için bir sebep yok, bundan sonra haftada bir görmek istedi doktorumuz, önümüzdeki haftaki randevumuzda alttan muayene yapıcakmış, o zaman daha da netleşir doğum şeklimiz, duruma göre kararını verirsin ve normal için son haftaya kadar bekleriz dedi doktorumuz... kilomuz yaklaşık 2500 gr boyumuz da yaklaşık 46 cm civarında... bizden haberler bu kadar....
Teşekkür ederim canımcım 2 hafta daha beklemesi gerekecekmiş sanırım. aman sağlığı yerinde olsun da yeter ki..
Çok beğendim canımcım güle güle kullansın güzel meleğin.Son olmuyor yaa valla habire alıyoruz zaptedemiyoruz kendimizi yavrum
Amin canım çok teşekkürler..
Ohh miss gibim tatilini keyfini yap yavrum.. Darısı çalışan arkadaşların başına inş.
çok sağolun kızlar,iptal ettim hemen
bunu beğendim nasıl sizce :)))Eki Görüntüle 726919
aldıkların hepsi çok güzel güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?