2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

oy maşallah canim ya , dualarimiz sizinle

canlarr bugün iznimin ilk günüü.
sabah kocişle beraber kalktım bişiler atıştırdım sonra pc başına yine uyumuşum
az öncede kociş aradı. hadi kalk hazırlan süslen öğlen yemeği birlikte yiyelim dediii. eşimin işi eve çok yakın.
ben bu izinli olma işini çok sevdim yaa.
acenu admen nisayy şuan aklıma gemleyen diğer çalışan annişler darıcı başınıza inşallah. biran önce izinleriniz başlasın sizde birazcık dinlenip keyif yapın evinizde. hem ev işlerinizi de halledersiniz. hemde artık keyif yaparak beklersiniz bebeciklerinizi
ben şimdi kalkayım hazırlanayım. bankaya markete ordan kocişin yanına yemeğeee

darisi basimiza inşallah canimmm

sanada iyi gezmeler.

çok tatlılarrr. ben hiç son olucanı sanmıyorum canım
bende almıcam başka diyordum şimdi oğluma bayramlık almak derdindeyim. hergün baklıyorum nette neler indirime giriyor neler var diye

Bence de sonu yok şimdilik kandırıyorum kendimi böyle

canımm çok sevindim bebişin iyi olmasına. kaç gündür aklımda valla o kadar üzüldüm ki. inşallah annesi biran önce alır meleğini kucağına

Teşekkür ederim canımcım 2 hafta daha beklemesi gerekecekmiş sanırım. aman sağlığı yerinde olsun da yeter ki..

Çok beğendim canımcım güle güle kullansın güzel meleğin. Son olmuyor yaa valla habire alıyoruz zaptedemiyoruz kendimizi yavrum

oy maşallah canim ya , dualarimiz sizinle

Amin canım çok teşekkürler..

Ohh miss gibim tatilini keyfini yap yavrum.. Darısı çalışan arkadaşların başına inş.

biz geldik kızlar...
doktora gittik... 12 günlük tansiyon takibimizi gösterdik... çok şükür korkulucak bişey yok... kızımızın tüm ölçümleri yapıldı çok şükür bir sorun görülmüyor... gelişimi gayet iyi... malumunuz bilen bilir, bacak boyumuz geriden geliyo bizim ama doktorumuz bunun yüksek ihtimal ölçümden kaynaklandığını düşünüyor... çünkü 10 gün önce gittiğimizde 31+6 çıkmıştı bacak boyu bugün 33+4 çıkıyor... yani bu demek oluyor ki, uzama mevcut... ama çok takılacak bişey olmadığını söylüyo doktorum... bizde ona çok güveniyoruz sağlıklı sıhhatli olsun kısa boylu olsun napalım... başından beri zaten mızmız bi kız hep aynı şeyi söylüyo doktorumuz, karın çevresi biraz minik... yani zayıf bişey olucak hanımefendi... ama bu da gelişiminin olumsuz olduğu anlamında değil elbette... suyu-bebek eşi-kan akımı herşey yolunda çok şükür henüz kanala inmemiş, dolayısıyla bu günlerde doğmasını beklemiyoruz bugün yapılan kontrole göre normal doğumun olmaması için bir sebep yok, bundan sonra haftada bir görmek istedi doktorumuz, önümüzdeki haftaki randevumuzda alttan muayene yapıcakmış, o zaman daha da netleşir doğum şeklimiz, duruma göre kararını verirsin ve normal için son haftaya kadar bekleriz dedi doktorumuz... kilomuz yaklaşık 2500 gr boyumuz da yaklaşık 46 cm civarında... bizden haberler bu kadar....

Kızıma aldığım nevresim takımı,kendime aldığım terlikler ve bebek çantası diye
eşime yutturduğum çanta

Hepsi çooook güzel hele o çoraplara bayılıyorum ben:))

Maşallah iyiymiş Ayliz:)) Allah esirgesin :))

Tünaydın kızlar,
Bizde haftasonu kontrole gittik.doktorum hadi bakalım 33 haftalık oldun dedi.bir daha 36 haftada çağırdı ondan sonra her hafta geleceksin dedi.bebişimiz haftasıyla uyumluymuş çok şükür.30 da gittiğimde 1650 demişti kilosununa bunda 1950 dedi bana biraz az gibi geldi ama normal diyince rahatladım.sağlıklı olsun yeter
Doktor dönüşü kapı süsü ve altın yastığı aldık.çok şekerler paylaşabilirsem koyucum resimleri.
Size bişiler sorucam biz daha arabasıymış ana kucağımız falan almadık.hastaneden çıkarken siz napıcaksınız ana kucağınamı koyacaksınız ? Hemen almak gereklimi aşıya falan götürürken lazım oluyormu acaba aman kafam karıştı çok kararsızım bu konuda

Gözün aydın kuzum ohhhh ne güzel sonuçlarınız maşallah

Son olmayacak biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…