2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

maşallah subanallah cnm

Eki Görüntüle 727058 Eki Görüntüle 727062 Eki Görüntüle 727063

Kızıma aldığım nevresim takımı,kendime aldığım terlikler ve bebek çantası diye
eşime yutturduğum çanta

güle güle kullan cnm

Eki Görüntüle 727064 cumartesi aldım bakım çantası içinte alt açma kirli torbası ve termos ayrı koymaya kılıf var

güle güle kullan cnm

tünaydın cnm
hastaneden çıkarken kullanmak için bende kararsızım ana kucağı var ama böle içe doğru ya onlar acaba diyorum port bebe mi alsam benimde kafam karışık bu konuda :26:

valıze son kez goz attım penye battınyeyeyı ark.almıs onuda yıkayıp koyucamm kundakk yapmak ıcın yedek olsun
ark.hast cıkıs almıs dun verdı onuda yıkayım koyuyum valıse bu ka bre terlık koycam o kaaa he bırde emzırme sutyenı o kaaa
kii

sütümü ocaga koydumm pısmişş hatta az da tasmıs yaa
emen sıldım ocagıı sımdı hazırlanmaya gıdıyorum ordan namazı kılcam sonra 2 dk sıze bakıp cıkarım bucukda cıkmam gerekkkkkkkkkk en geccccccc

ben yaptim ve mahvoldumm ,

kaşıntı , kıl dönüğü öğğğğ berbattttttttt
bende sorun yapamdı sukur yaaa:13:

ne güzel biz de haftaya izleyelim bakalım.

bakalım canım sağol olmazsa önce bir miktar alırım sonra beğenirsem yine alırım.
sevindim canım gözünaydın bebeğinin iyi haberlerini almışsın.
oh yine ne güzel şeyler almışsın.güle güle kullanın.

doktor sorun yok diyorsa yoktur canım.diğer haberler de güzelmiş zaten.

eşime yutturduğum çanta
bunlar da çok hoşmuş

geçmiş olsun canımcım.

üzülme annesi doktorlar böle yapabiliyor bazen ..

günde 3 adet cevizde omega3 ihtiyacını karşılarmış öle okumuştum nette ben hersabah yiyorum

Canım sadece 3 tane ceviz yetermi?desene ben avuç avuç yemişim diye ..:)))zararı olmaz belki ama cevizin kilosu malum :)))
canim ben 44 haftalık dogmusum

benim toto cok agir bu aralar nieyse , bugun bakayimda tülleri ve kurdelesini alayim diyorum :)))

en azindan kargo geldi gitti işi bitsin ?
sen ne zaman alcan
eee bizahmet yap artık kuzum....ben kavanozları almış olsam şimdiye çoktannnnn bitmişti:)))canım ben daha kavanoz almadım hepsini bi anda alıp yapıcam inşallah...ama önce sen ben sıramı beklerim:)))
ohhhhhhhh aşk olsun sana şimdi bana kim eşlik edicek gece nöbetlerimde ((canım senin adına çok sevindim iyice dinlen gez fazla yormadan kendini...hakkettik çünkü :))) darısı başıma 27 günüm kaldı kısmetse...

canım gözün aydın ii haberlerle gelmişsin dua et banada bende gidip göreyim oğlumu ve sağlığının iyi olduğunu duyayım inşallah...

kızlarrr benim mesaimin bitmesine çok az kaldı....dualarınızı bekliyorum oğluma sizden slm götürücem ...hııı birde unutmayayım her gittiğimde onunda size çok slmları oluyo üzerimde kalmasın :)))kendinize ii bakın çok öpüyoruz sizleri:))yarın görüşürüz...

oohh süperr sağlıklı haberlerle gelmişsin canımm çokk sevindimm
artık haftada bir görüceksin minik aylizini ne güzeelll
bende yarın görücem inşallah. darısı başıma diyim güzel haberlerin

hadi güzel haberlerle gel canımm.
sende oğlumun arkadaşına çook selam söyleee öptük bak oğluma siziii

ben çıkyıorum kızllarr akşama görüşürüz
öpüyuorum hepinizin göbüşündeenn

hepinze ayrı ayrı teşekkür ediyoruz güzel anneler... dualarımız sizlerle... inşallah sizler de minik meleklerinizle ilgili güzel haberlerle dönersiniz... zaman geçtikçe daha da heyecanlanmaya başlıyorum ben yaa...

kolu dantelliye bayıldımmmm aahh ahh kız anası olunca böyle süslüyorsunuz işteeee

maaşallah canım, sıkma bizim miniğin de küçük bacak boyu ama bizim dr hiç iplemiyor aylardır zaten boy tahminini bile söylemiyor benim de aklımda bir değer var bakalım doğunca göreceğiz

eşime yutturduğum çanta

ya hastane için ben de bunları düşünüyorum ama çorap giyersem diye kapalı ya da bantlı arıyorum off ne zormuş terlik almak haftasonu iki avm gezdim yine bulamadım (

güzel haberlerle gel annesi biz de öpüyoruzz sizi

kızlar selamlar size bir sorum olacak yardımcı olursanız cok mutlu olurum.ben simdi 32. haftada calısabilir raporunu aldım yalnız 37 ye kadar çalışmak istemiyorum 35 de ayrılmayı dusunuyorum. anladıgım kadarıyla 35. haftada iznimi baslatmak için rapor almam gerekiyor. peki o raporu aldıktan sonra yine 37 de çalışamaz raporuda alıcak mıyım bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa cok sevinirim.....

Eki Görüntüle 727064 cumartesi aldım bakım çantası içinte alt açma kirli torbası ve termos ayrı koymaya kılıf var

güle güle kullan canim , normal canta gibi

eşime yutturduğum çanta

kocalar alısverilerde kandirilmak içindir güle güle kullan cnm

maşallah canim bende almadim henüz hiç birini , arabayı dogum sonrasina bıraktım , puset alicam sadece son karar bu sekilde değişmezse

bebeğin ilk doğduğu günler vücut yapısı uygun olmayınca kucakta taşınmıyor zaten.ana kucakları da çok ağır oluyor.taşımak için uygun değil.bebek taşıma çantaları tek çare.ben de onları sevmezdim ama ilk zamanlar onlar lazım

dualarımız sizinle bizden de slm ve öpücükler

slm kızlar bebeğim ters olduğu için doktor bol bol yürü ve bol su iç dedi. yürümeye yürüyorum ama bol su içmekten neredeyse boğulacağm sağlık ocağındaki hemşire artık dönmez dedi. bu çabalarım boşuna çıkmasa bari. :26: :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…