2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canim , sen kavanozlari al bence :))) sonra kalcan kavanozsuz ,

hadi tosununa bizdende selam söle annesi , hayirli haberlerle gelin inş. görüşrüz

ben yaptim ve mahvoldumm ,

kaşıntı , kıl dönüğü öğğğğ berbattttttttt
pöff ben denemdim ama bişi bulmam lazım yaa tüy dökücümü denesek yaff
maşşaalh dahada ii olur inşallah..
çok tatlılar hepsi güle güle kullansın durucuk
canım bizim yerimizede dinlen artık çok sağoll 1 aycık kaldı (avuntu)
maşallah aylize annesi
ben ablamınkini getirmiştim ama beğenmedim anakucağı alacağım biyerlere arabayla giderken falan taşıması kolay olur hem. bebek arabasınıda aldım nasılsa alınacak

valla nette öle yazıodu bende 3 yedim
hadi hayırlı haberlerle inşallah...selamss oğluşunaada
Kızımın kapı süsüvealtın yastığın yastığı acaba becerebildimmi yüklemeyi

Eki Görüntüle 727101
çok tatlılar

canım ben bu takımı cok begenmıstım hatta paylaşmıstımda oncekı sayfalarda ama l si olmadıgı ıcın alamadım bence guzel

inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyisinizdir kızlar.. uzun zaman oldu uğramayalı.. annemle temzilik ve hazırlıklarla uğraşmaktan uğrayamadım foruma. geçmiş uçmuş gitmiş tabi :)
37.haftamıza başladık...

canim sakın TÜY DÖKÜCÜLER çok zararli gebelikte...

kızlar slm, kaç zamandır okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum, herkes umarım iyidir, biz hafta sonu kapı süsleri şekerler vs herşeyi bitirdik artık, tam 12 saat çarşıda alışveriş yapıp gezdim :) anamm dedim bu hamiş ben miyim hiç yorulmadım :) maşallah diyim de popomu kaşıyım hehee :) başka doğuran var mı avaba geçmişe çok bakamadımm

bence moralini bozma.yürümeye ve su içmeye devam et.hem daha o kadar da geç zaman degil.yürümek zaten saglığımız için de iyi.

hoş geldin cnm ,

biz iyiyiz sende iyisin sanirim temizlik hazirliklar vs ugrastiginda gore .

kızlar merhaba bıraz gecmıse goz attım geldım bebek cantalarından bahsedılmıs bende luıs vuıtton cantalrının bavulun bı lat boyu olan tıpınden aldım hem luıs cantalrına bayılıyorum hemde gezmelıkde kullanabilrim.25 tl bu arada

kalca kemıgı agrım dayanılmaz boyutlarda tobe yarabbım topal gıbı oldum 2gunde. ama bunuda ılacı yurumekden gecyorumus. yuryslerımı arttırcam bıraz bakalım.

oglum kıpır kıpır masallah babasına sarıldgmızda sırtını bıle tekmelemeye basladı:)hersey yolunda cok mutluyuz cok sukur.
tıny love 3in1 anakucagında aldık ılke bebeden 250ye dusmus kurduk cok mutlu olduk:)
2gundur gezıyorm yıne durmam ben bılıyosunuz:)
bugunde esımın akrabalrı gelcek yurt dsından ordayız ama aksam sızınleyımm:)))))))))))

kızlar benım evdeki camlar fransız balkon tıpı ole kucuk kucuk bıcok cam yok kolay sılınır yanı.
koltuklarıda halletmısdım dolaplarıda banyo tuvalet hergun yıkanyor zzten acıkcası 5 cam ıcınde kadın almak ıstemyodum bıde rahat edemem dıye ama benım ne anne ne kv agızlarından yardım ederz 5cam demedilerdi. dun annemden temzlikcnn nosunu ıstedım annnemde yaprz bız kardesnn okuluda bıttı zaten esra hep senın yannda fılan dynce bı mutlu oldum anlatamam:))))) onuda cozduk:) valla 100 tlm cebımde kaldı

ben aldım araba ve oto koltugunu canım ,oto koltuguna koymayı dusunuyorum hastane cıkısında ,bana göre gereklı olur gıbı bebek cok kucuk ruzgar felan etkıler gıbı gelıyor ,sağlık ocağında annelerden gordugum kucaklayıp getırıyorlar

oh maşallah valla , ben pert oluyorum

benimde fransiz balkon ama o pimamenleri ciflemek ölüm hele beyaz ve ana cadde üzerinde , o yüzden ugrasamiycam

senin anne iyi işte yardim edicek , benimki ameliyatli kendine yetse bizim için kafi

günaydin canim ,

güle güle kullanin

gecelik için ben bişey diyemiyorum fazla ,ben böle süslü püslü şeylerin içinde daraliyorum :)

o yuzden daha sade ve günlük eşyalar hoşuma gidiyor

acenu ben oyleyım kız bu zamana kadr hıc pjama takımım olmadı zaten boxer bol tsort yada tek elbse taklrm hep smdde 2tane aldgm pjama takımı alt tayt usttude rahat bısı 2 tanede elbse aldm. bakıyorm ben yakstramyom kendme bole takımları ama hosuma da gdyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri-16.html

Kızlar bakın haziran anneleri tek tek doğum yapıyor en sonki normal doğum hikayesi ne kadar rahatlattı beni.

bu aralar geceleri karnım çok sertleşiyor sağa sola dönerken zorluk çekiyorum. Dün gece sırtıma ve karnıma vuran sancı hissetttim ama uzun sürmedi. uykusuzluk çekiyorum geceleri, gündüzde dışarının gürültüsünden dolayı uyuyamıyorum Sonumuz hayır olsun artık az kaldıı:18: Azcık uykumdada rüyamda oğlumu gördümm masumm minik bebeğim benim aşık oldum resmenn.

bebek şekerlerinden bahsetmişsiniz.. gökkuşağı magnetleri yapıyorum ben iç gökkuşağı bitti ama dışının tülünün ve mıknatıslarının takılması kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…