oh maşallah valla , ben pert oluyorum
benimde fransiz balkon ama o pimamenleri ciflemek ölüm hele beyaz ve ana cadde üzerinde , o yüzden ugrasamiycam
senin anne iyi işte yardim edicek , benimki ameliyatli kendine yetse bizim için kafi
herkese günaydin,
oglusumla geldik işe,
ben hastayim yine bogazim fena öksür öksür bile hal oldum i karnim yırtılıyo sanki oksurmekten .
sizlerde iyisiizdir umarim ,
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri-16.html
Kızlar bakın haziran anneleri tek tek doğum yapıyoren sonki normal doğum hikayesi ne kadar rahatlattı beni.
bu aralar geceleri karnım çok sertleşiyor sağa sola dönerken zorluk çekiyorum. Dün gece sırtıma ve karnıma vuran sancı hissetttim ama uzun sürmedi. uykusuzluk çekiyorum geceleri, gündüzde dışarının gürültüsünden dolayı uyuyamıyorumSonumuz hayır olsun artık az kaldıı:18: Azcık uykumdada rüyamda oğlumu gördümm masumm minik bebeğim benim aşık oldum resmenn.
bebek şekerlerinden bahsetmişsiniz.. gökkuşağı magnetleri yapıyorum ben iç gökkuşağı bitti ama dışının tülünün ve mıknatıslarının takılması kaldı.
converse beyaz çanta tasarımı moda | kadın, kadınca
boyle bırsey dusunuyorum daha buyuk olanını ama
link açılmadı ama converse küçük bencedepumanın çantası baya güzel aslında.converse de bakmıştım çok güzel de onun boyunu biliyorum küçük baya.
kızlar ben de şunu buldum alıcam da aslında ama resimde boyutu iyi.ebatları yazıyor mümkün mü bu kadar küçük olması çok saçma geldi bir baksanız
http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3668951
idrar olayı bende de var doktor artık aşağıya basınç yaptığı için dedi canım.Bende temmuz annesi olucam inş. Kızlar sizlere sormak istediğim sorular var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Bebeğim sürekli aşağıya doğru baskı yapıyor lavobaya gidiyorum bir kaç damla idrar sadece sizlerdede oluyor mu?
Ayak tabanlarım feci ağrıyor sanki sopa yemiş gibiyim( Ve yürüdüğümde çok acıyorlar
ben hastane çantası dışında birde gezmeye giderken kullanmak için ayrıca çanta alacağım.http://www................/bebek-bakim-cantalari/1641-avvio-bebek-bakim-cantasi-a-7030-s.html
http://www.eggshell.com.tr/tr/bebeg...5-chic-o-bello-flexi-bebek-bakim-cantasi.html
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537926_463287120385689_2002430693_n.jpg için Google Görsel Sonuçları
Lullaby Milano Anne Bebek Çantaları
arkadaşlar bende birkaç modele baktım hem spor hem şık tarzda ama en çok sırta takılan modeller aklıma yattı gibi siz ne dersiniz birde hastaneye giderken ayrıyetten bi canta alsam mı neredeyse küçük bi bavulluk eşya gidecek sonucta
kesinlikle canım bende bundan alacağım içini gördüm bende baktım yakından 2 tane bez bir takım yedek kıyafet ince bir battaniye sığabilir annemle baktık hatta oda çok beğendi.Ben doğum çantası olarak Puma'nın spor çantasını aldım. İkiz annesi olacağım için büyük ve kullanışlı olsun istedim.
Puma Fitness Workout Bag Kadın Gri Çanta (071015-02)
canım gittigidiyorda gördüm bende ama ben renksiz olduğu için tercih etmedim aynı fiyata renkli olanları var onlaran alacağım bendeEki Görüntüle 726600
kızlar sizce bu şeker nasıl.ahşap figürler kötü mü duruyor.basit mi yoksa olabilir mi?yakından nasıl gözükür acaba.
ya bence bu durum göreceli benim bebeğim 32 de gittik doktor çok uzun boylu 46 cm dedi. sonra 36 da gittim hala 46 cm di hatta bana 32 de doktor gelişimi 2 hafta önden gidiyor sen aslında 32 değil 34 olmuşsun dedi ama son haftalarda durdu gelişimi mesela bende bunu takıyorum kafaya 34. haftada normaldi yani ileri felan değildi. durabiliyor yada bebek bir anda gelişebiliyor. bende 33 den beri her hafta gidiyorum ama almıyor ultrasyona sanırım bu haftada almaz ama 37 de ben bi bakalım diyeceğim almasa bile ultrasyona.29+5 DE KİLOSU 1.300 DÜ oğlumun arada 3 hafta geçti 32+5 de 1.600 oldu acaba az kilomu almış oluyor bebeğim ondanmı dersiniz 2 hafta gerilik dediği sizin 3 haftada ne kadar kilo aldı bebişleriniz acaba
walla canım bencede bende sevmesemde port bebe aldım tamam taşıma pusetleri daha şık gözüküyor araba koltuğu tarzında olanlar ama senin dediğin gibi port bebe çocuk için daha konforlu ve rahat geldi bana. taşıma pusetlerinden tam yatan bulamadım ben hem hafif hem tam yatan istedim bulamayıca port bebe aldım. birde ben 40 ı çıkar çıkmaz uçağa binip eve gideceğim uçak içinde port bebe daha az yer kaplar diye düşündüm. ayrıca senin tecrubene çok güveniyorum ateş ölçeride senin tavsiye ettiğinden aldım çok memnun kaldık umarım oğlumda memnun kalır :))bebeğin ilk doğduğu günler vücut yapısı uygun olmayınca kucakta taşınmıyor zaten.ana kucakları da çok ağır oluyor.taşımak için uygun değil.bebek taşıma çantaları tek çare.ben de onları sevmezdim ama ilk zamanlar onlar lazım
dualarımız sizinle bizden de slm ve öpücükler
slm kızlar bebeğim ters olduğu için doktor bol bol yürü ve bol su iç dedi. yürümeye yürüyorum ama bol su içmekten neredeyse boğulacağmsağlık ocağındaki hemşire artık dönmez dedi. bu çabalarım boşuna çıkmasa bari. :26: :))))))))))
slm kızlar bebeğim ters olduğu için doktor bol bol yürü ve bol su iç dedi. yürümeye yürüyorum ama bol su içmekten neredeyse boğulacağmsağlık ocağındaki hemşire artık dönmez dedi. bu çabalarım boşuna çıkmasa bari. :26: :))))))))))
annen olsaydı kuzum aslında kolay sılınen camlar bu tıpler dıgerlerı daha zor.
benmde aslnda pek umudum yokdu annem calsyor cnku soleyncede yok flan demedm acıkcası:))
yorma sen yınde kendnı gercekden artık cok zor dyorm ya bacgmn ustne basmyorm nlcak bole
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri-16.html
Kızlar bakın haziran anneleri tek tek doğum yapıyoren sonki normal doğum hikayesi ne kadar rahatlattı beni.
bu aralar geceleri karnım çok sertleşiyor sağa sola dönerken zorluk çekiyorum. Dün gece sırtıma ve karnıma vuran sancı hissetttim ama uzun sürmedi. uykusuzluk çekiyorum geceleri, gündüzde dışarının gürültüsünden dolayı uyuyamıyorumSonumuz hayır olsun artık az kaldıı:18: Azcık uykumdada rüyamda oğlumu gördümm masumm minik bebeğim benim aşık oldum resmenn.
bebek şekerlerinden bahsetmişsiniz.. gökkuşağı magnetleri yapıyorum ben iç gökkuşağı bitti ama dışının tülünün ve mıknatıslarının takılması kaldı.
geçmiş olsun canım.doktora gitmeyi ihmal etme.yoksa geçmez. bu kış hastalannca ben 1 hafta dr a gitmedim gittiğimde çok ilerlemişti.tam 1 ay çektim.sende dikkat et.
Eki Görüntüle 727156
ben bunuda kullandım sürünce rahatlatıyor.iyi gelmişti.
acenu ben oyleyım kız bu zamana kadr hıc pjama takımım olmadı zatenboxer bol tsort yada tek elbse taklrm hep smdde 2tane aldgm pjama takımı alt tayt usttude rahat bısı 2 tanede elbse aldm. bakıyorm ben yakstramyom kendme bole takımları ama hosuma da gdyor.
canım dönme işini fazla düşünme dönmez diyenlerede kulak asma. Benim arkadaşımın son haftasında döndü ve normal doğum yaptı hiç belli olmuyor.güzel syeler okmak ınsanı gercekden rahatltyor saolsunlar o forumdakıler bole facıalı seyelrden bahstmmısler bende takp edyorm arda:)
uykusuzluk agrılar ve bu donme ııs gercekden benıde cok yoruyor Allha yardımcımız olsun boyle olcagm aklma gelmezdı
Magnetlerden bahsettin sanırım canımbizimle paylaşirmisin canim bu hallerini
Biz yine geldikkkk koltuklarımız geldi ama ne bileyim
ben eski koltuklarımı çok seviyordum ama onlar da küçüktü.
Misafir geldiğinde olmuyordu eeee malum şimdi bebek görmeye filan
gelecekler sonuç olarak 5 senelik koltuk
Kve köye götürdük onları her gördüğümde içim acıyacak
Kv söz konusu değil ne bileyim ben değişikliği pek sevmem ev konusunda
Eşimde işi olunca doğru düzgün yerleştiremeden işine döndü.Akşam beş gibi
işi bitecek gelip yerleştireceğiz.Alışmam lazım ne yapalımmm mecbuuuuurrrr
bÜyüyüoruz biz zaten kalabalık bir sülaleye sahibiz
Oturma odası hariç bütün odaları geziyorum oraya giremiyorum
Ne kadar saçma değil mi beğenip aldık ama tam yerleşmediğinden olsa gerek
Akşamı bekliyorum ben de diğer odalarda yatıp yuvarlanıyorum
Kızçemin kapı süsünü tamamladım.Cumartesi aldıklarıma ütü yapacağım
şimdi sonra babamızı heyecanla bekleyeceğiz....
kızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz
kızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz
canım dönme işini fazla düşünme dönmez diyenlerede kulak asma. Benim arkadaşımın son haftasında döndü ve normal doğum yaptı hiç belli olmuyor.
Magnetlerden bahsettin sanırım canım
ayy kızlar dustan cıkdm bı sut alym bakym dedım 2dkka
smdı bıraz pehlivan gııı yaglenem gelym bakyım
Merhabaaa...günlerdir sadece okuyup okuyup çıkıyorum bişi yazmıyorum,yoğunduk haftasonu,cumartesi ev baktık ,bulamadık hep dubleks ve villa baktığımız taraflar,düz daire o kadar azki,bi tane beğendik ama o da site içi değil ve giriş kat,site olsa şöyle güvenlikli direk alırdıkkısmet artık bakalım.
Pazar da arkadaşlar geldi takıldık okey falan oynadık . DÜn bişey oldu ve ben gülmekten altıma yaptımÇok ilginçmiş,tam da o ara okumuştum böyle bişe olabilir normaldir bu haftalarda die bebek baskı yaptığı için ama yaşayınca garip oldu
Dalinin granül sabununu alıcam bebek kıyafetleri için ,bu hafta gelirse bende başlıycam yıkama ütüleme,şaka maka sezeryan olursa bir ayımız falan kaldı.
Hasta olanlara da çok geçmiş olsun diyorum,bir an evvel iyileşirler umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?