2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

annen olsaydı kuzum aslında kolay sılınen camlar bu tıpler dıgerlerı daha zor.
benmde aslnda pek umudum yokdu annem calsyor cnku soleyncede yok flan demedm acıkcası:))
yorma sen yınde kendnı gercekden artık cok zor dyorm ya bacgmn ustne basmyorm nlcak bole

herkese günaydin,

oglusumla geldik işe,

ben hastayim yine bogazim fena öksür öksür bile hal oldum i karnim yırtılıyo sanki oksurmekten .

sizlerde iyisiizdir umarim ,

geçmiş olsun canım.doktora gitmeyi ihmal etme.yoksa geçmez. bu kış hastalannca ben 1 hafta dr a gitmedim gittiğimde çok ilerlemişti.tam 1 ay çektim.sende dikkat et.

ben bunuda kullandım sürünce rahatlatıyor.iyi gelmişti.

güzel syeler okmak ınsanı gercekden rahatltyor saolsunlar o forumdakıler bole facıalı seyelrden bahstmmısler bende takp edyorm arda:)
uykusuzluk agrılar ve bu donme ııs gercekden benıde cok yoruyor Allha yardımcımız olsun boyle olcagm aklma gelmezdı

canım bunu arkadaşım kullanıyor eğer aynı boydaysa çok küçükler bana bile yetmiyor ki bebek için küçük gelir bence. ama sen bilirsin

link açılmadı ama converse küçük bencede

idrar olayı bende de var doktor artık aşağıya basınç yaptığı için dedi canım.

ben hastane çantası dışında birde gezmeye giderken kullanmak için ayrıca çanta alacağım.

Ben doğum çantası olarak Puma'nın spor çantasını aldım. İkiz annesi olacağım için büyük ve kullanışlı olsun istedim.

Puma Fitness Workout Bag Kadın Gri Çanta (071015-02)

kesinlikle canım bende bundan alacağım içini gördüm bende baktım yakından 2 tane bez bir takım yedek kıyafet ince bir battaniye sığabilir annemle baktık hatta oda çok beğendi.

Eki Görüntüle 726600
kızlar sizce bu şeker nasıl.ahşap figürler kötü mü duruyor.basit mi yoksa olabilir mi?yakından nasıl gözükür acaba.
canım gittigidiyorda gördüm bende ama ben renksiz olduğu için tercih etmedim aynı fiyata renkli olanları var onlaran alacağım bende

29+5 DE KİLOSU 1.300 DÜ oğlumun arada 3 hafta geçti 32+5 de 1.600 oldu acaba az kilomu almış oluyor bebeğim ondanmı dersiniz 2 hafta gerilik dediği sizin 3 haftada ne kadar kilo aldı bebişleriniz acaba
ya bence bu durum göreceli benim bebeğim 32 de gittik doktor çok uzun boylu 46 cm dedi. sonra 36 da gittim hala 46 cm di hatta bana 32 de doktor gelişimi 2 hafta önden gidiyor sen aslında 32 değil 34 olmuşsun dedi ama son haftalarda durdu gelişimi mesela bende bunu takıyorum kafaya 34. haftada normaldi yani ileri felan değildi. durabiliyor yada bebek bir anda gelişebiliyor. bende 33 den beri her hafta gidiyorum ama almıyor ultrasyona sanırım bu haftada almaz ama 37 de ben bi bakalım diyeceğim almasa bile ultrasyona.

walla canım bencede bende sevmesemde port bebe aldım tamam taşıma pusetleri daha şık gözüküyor araba koltuğu tarzında olanlar ama senin dediğin gibi port bebe çocuk için daha konforlu ve rahat geldi bana. taşıma pusetlerinden tam yatan bulamadım ben hem hafif hem tam yatan istedim bulamayıca port bebe aldım. birde ben 40 ı çıkar çıkmaz uçağa binip eve gideceğim uçak içinde port bebe daha az yer kaplar diye düşündüm. ayrıca senin tecrubene çok güveniyorum ateş ölçeride senin tavsiye ettiğinden aldım çok memnun kaldık umarım oğlumda memnun kalır :))

cnm sen doktorun dedıklerını yap tabıkde donmesse yıne Allah dan saglıklı olsunda. ama bebekler agırlasınca kalıyolarmıs artık pozısyonlarında dıye bılıyorm baklm nolcak

YARIM cnm AYLIZ e masallah. erken dogumda yok ohh:)
ufak tefek seylere takmamak lazım zaten sende bozmamıssın moralını opuyorum

canım benım sabah namazında hıckırırken kafası yukardaydı mıdemde sımdı gerı asagı ınmıs hıc bellı olmaz

ayy kızlar dustan cıkdm bı sut alym bakym dedım 2dkka

smdı bıraz pehlivan gııı yaglenem gelym bakyım

yormuyorum artık bende cnm ,

bel fıtıgım var bide o hortlarsa yanarim

bizimle paylaşirmisin canim bu hallerini

tşkler cnm , akşam yapicam ,

listem kabardi , akşama hepsini dniycemmm , inş yarina turp gibi olcam

beni liseye kadar erkek saniyolardi saclarim kısa , üzerimde eşofman spor ayakkabilar çok zor adapte oldum saç uzatmaya etek giymeye

Biz yine geldikkkk koltuklarımız geldi ama ne bileyim
ben eski koltuklarımı çok seviyordum ama onlar da küçüktü.
Misafir geldiğinde olmuyordu eeee malum şimdi bebek görmeye filan
gelecekler sonuç olarak 5 senelik koltuk
Kve köye götürdük onları her gördüğümde içim acıyacak
Kv söz konusu değil ne bileyim ben değişikliği pek sevmem ev konusunda
Eşimde işi olunca doğru düzgün yerleştiremeden işine döndü.Akşam beş gibi
işi bitecek gelip yerleştireceğiz.Alışmam lazım ne yapalımmm mecbuuuuurrrr
bÜyüyüoruz biz zaten kalabalık bir sülaleye sahibiz
Oturma odası hariç bütün odaları geziyorum oraya giremiyorum
Ne kadar saçma değil mi beğenip aldık ama tam yerleşmediğinden olsa gerek
Akşamı bekliyorum ben de diğer odalarda yatıp yuvarlanıyorum
Kızçemin kapı süsünü tamamladım.Cumartesi aldıklarıma ütü yapacağım
şimdi sonra babamızı heyecanla bekleyeceğiz....

kızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz

canım dönme işini fazla düşünme dönmez diyenlerede kulak asma. Benim arkadaşımın son haftasında döndü ve normal doğum yaptı hiç belli olmuyor.

bizimle paylaşirmisin canim bu hallerini
Magnetlerden bahsettin sanırım canım

Merhabaaa...günlerdir sadece okuyup okuyup çıkıyorum bişi yazmıyorum,yoğunduk haftasonu,cumartesi ev baktık ,bulamadık hep dubleks ve villa baktığımız taraflar,düz daire o kadar azki,bi tane beğendik ama o da site içi değil ve giriş kat,site olsa şöyle güvenlikli direk alırdıkkısmet artık bakalım.

Pazar da arkadaşlar geldi takıldık okey falan oynadık . DÜn bişey oldu ve ben gülmekten altıma yaptımÇok ilginçmiş,tam da o ara okumuştum böyle bişe olabilir normaldir bu haftalarda die bebek baskı yaptığı için ama yaşayınca garip oldu

Dalinin granül sabununu alıcam bebek kıyafetleri için ,bu hafta gelirse bende başlıycam yıkama ütüleme,şaka maka sezeryan olursa bir ayımız falan kaldı.

Hasta olanlara da çok geçmiş olsun diyorum,bir an evvel iyileşirler umarım..

güle güle kullan canim

valla hiç belli olmuyo canim , bzen tekme atıyo bazen saga sola dönüp duruyo , göbek deligimin oraya sanirim poposunu dayıyo ittiriyoo ama en cokta ayaklalri ile sag tarafimdan yukarı yukarı ittiriyo sıpa nefes aldirmiyo bana

32. haftadan sonra hissediceğimiz hareketler tekme şeklinde değil, kayma şeklinde ve karında gerilme olarak hissedilirmiş... bunu doktoruma sormuştum... hareket alanları daraldığından tekme mesafeleri kalmazmış fakat oynarken içimizde kaydığını hissedermişiz... yada totosunu bacağını dayadığında gerilme hissedermişiz... ben bunları uzun zamandır yaşıyorum ondan çok merak etmiştim

ben tekmede hissediyorum gerilme kasılmada canım. geceleri kasılma sertleşme çok oluyo rahatsız ediyo hatta. bazende tekmeliyor elini ayağını tutuyorum resmen konuşunca karnımı okşayınca da hareketleniyor

tşkler canim ,

Allah gönlünüze göre versin kısa surede bulursunuz inşş

alta kaçırma konusunda bişi demiycem neye yorum yapsam bendede aynisi oluyo bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…