kızlar benım evdeki camlar fransız balkon tıpı ole kucuk kucuk bıcok cam yok kolay sılınır yanı.
koltuklarıda halletmısdım dolaplarıda banyo tuvalet hergun yıkanyor zzten acıkcası 5 cam ıcınde kadın almak ıstemyodum bıde rahat edemem dıye ama benım ne anne ne kv agızlarından yardım ederz 5cam demedilerdi. dun annemden temzlikcnn nosunu ıstedım annnemde yaprz bız kardesnn okuluda bıttı zaten esra hep senın yannda fılan dynce bı mutlu oldum anlatamam:))))) onuda cozduk:) valla 100 tlm cebımde kaldı
evet canim magnetlerden bahsediyorum .
kızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz
anaa nedenkicanim sakın TÜY DÖKÜCÜLER çok zararli gebelikte...
ben bilidğin tekme hissediyorum arada kaburgamın altında neresini dayıyorsa artık çok acıtıyo. dalgalanıp duruyoruzkızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz
kızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz
yormuyorum artık bende cnm ,
bel fıtıgım var bide o hortlarsa yanarim
beni liseye kadar erkek saniyolardi saclarim kısa , üzerimde eşofman spor ayakkabilar çok zor adapte oldum saç uzatmaya etek giymeye
Bende banyomu yaptım yağlandım geldim hehe,dinleniyorum şimdi
ne güzel benim kv de ben gelir bakarım siz de haftada beş gün temizlikçi tutarsınız diyor, ben beş günlük adama para verdikten sonra evime gelip ağalık yapmasına gerek yok işte böyle düşüncesizler
Tekmeden ziyade hıçkırıklar ben de mevcut.Sabah hıçkırıklarıyla uyanıyorum
sürekli saat gibi pıt pıt pıtonra gerilme hareketleri göbüş bir sağ bir sol
Sonra içimde kayıyor resmen.Zaten bu haftalarda en çok dönme ve kayma hareketlerini
yapıyorlarmış.Sağ tarafıma koyuyor sert uzuvlarını ittir babam ittir
GEçen eşim en sonunda DURU'ya kızdıYeter be annem dedi bu ne bu kadar
anacığına yazı değil mi?Bayağı güçlü ittiriyorlar Dün akşam da
ana kız ilk kavgamızı yaptık.Annem ve kardeşim o kadar çok güldüler ki.
Yatarak tv izliyoruz zaten dün sıkıntılıydım.Sol tarafımı bir kere sallattı deprem sandım yine
neyse sonra bir daha bir daha derken 10 kere aynı hareketi yaptı.Kal dermişcesine
Kalkar kalkmaz ''yeter be Duru'm ben de insanım bu kadar da olmaz ki''deyiverdim
göbüşe bakarak konuşmalar,ses tonu gayet yumuşakAnnem ''kızım anneliğe
çoktan geçiş yapmışsın baksana ana_kız kavganızı da ettiniz.Hoşgeldin dedi''O an
bir garip oldum ki anlatamam.İçimden birşeyler aktı,kalbim hızlandı,elim ayağım ateş ateş
oldu''Sonra da bir kahkaha deyiverdim kendi kendime ''kızçemmmm seninle herşeye varım ben''
Sağlıkla gel de yeter bana
32. haftadan sonra hissediceğimiz hareketler tekme şeklinde değil, kayma şeklinde ve karında gerilme olarak hissedilirmiş... bunu doktoruma sormuştum... hareket alanları daraldığından tekme mesafeleri kalmazmış fakat oynarken içimizde kaydığını hissedermişiz... yada totosunu bacağını dayadığında gerilme hissedermişiz... ben bunları uzun zamandır yaşıyorum ondan çok merak etmiştim
ne güzel benim kv de ben gelir bakarım siz de haftada beş gün temizlikçi tutarsınız diyor, ben beş günlük adama para verdikten sonra evime gelip ağalık yapmasına gerek yok işte böyle düşüncesizler
tamam canım bugün içinde çekip eklicem buraya. önce işlerimi halletmeliyim amagörüşürüz annişlerrr işler beni bekler
anaa nedenkibi araştırayım netten bari.
ben bilidğin tekme hissediyorum arada kaburgamın altında neresini dayıyorsa artık çok acıtıyo. dalgalanıp duruyoruz
youtube kurumumuzda yasaklı sitelerden
senin cocuga kv bakcak sende parayla işni yapsind ie birini tutcan ölemi
burda millet 700-800 tl ye cocuk bakıo ustune ev temizlio yemek yapio ,
ne cekicen paranlami rezil olcan pehh
youtube kurumumuzda yasaklı sitelerdeno yüzden akşam evimizde izleyelim teşekkürler canımcım
hiçde tombik değil gayet güzel görünüyorsun ...
çok tatlısın ama
oyy maşallahhhhhh
geyet iyisin canım maşalllah
çok tatlı çok beğendim ben
resimlerini koy da bakalım canımkızlar slm, kaç zamandır okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum, herkes umarım iyidir, biz hafta sonu kapı süsleri şekerler vs herşeyi bitirdik artık, tam 12 saat çarşıda alışveriş yapıp gezdim :) anamm dedim bu hamiş ben miyim hiç yorulmadım :) maşallah diyim de popomu kaşıyım hehee :) başka doğuran var mı avaba geçmişe çok bakamadımm
canım benim çok sağol.yardımcı olabildiysem ne mutlucanım bunu arkadaşım kullanıyor eğer aynı boydaysa çok küçükler bana bile yetmiyor ki bebek için küçük gelir bence. ama sen bilirsin
link açılmadı ama converse küçük bencede
idrar olayı bende de var doktor artık aşağıya basınç yaptığı için dedi canım.
ben hastane çantası dışında birde gezmeye giderken kullanmak için ayrıca çanta alacağım.
kesinlikle canım bende bundan alacağım içini gördüm bende baktım yakından 2 tane bez bir takım yedek kıyafet ince bir battaniye sığabilir annemle baktık hatta oda çok beğendi.
canım gittigidiyorda gördüm bende ama ben renksiz olduğu için tercih etmedim aynı fiyata renkli olanları var onlaran alacağım bende
ya bence bu durum göreceli benim bebeğim 32 de gittik doktor çok uzun boylu 46 cm dedi. sonra 36 da gittim hala 46 cm di hatta bana 32 de doktor gelişimi 2 hafta önden gidiyor sen aslında 32 değil 34 olmuşsun dedi ama son haftalarda durdu gelişimi mesela bende bunu takıyorum kafaya 34. haftada normaldi yani ileri felan değildi. durabiliyor yada bebek bir anda gelişebiliyor. bende 33 den beri her hafta gidiyorum ama almıyor ultrasyona sanırım bu haftada almaz ama 37 de ben bi bakalım diyeceğim almasa bile ultrasyona.
walla canım bencede bende sevmesemde port bebe aldım tamam taşıma pusetleri daha şık gözüküyor araba koltuğu tarzında olanlar ama senin dediğin gibi port bebe çocuk için daha konforlu ve rahat geldi bana. taşıma pusetlerinden tam yatan bulamadım ben hem hafif hem tam yatan istedim bulamayıca port bebe aldım. birde ben 40 ı çıkar çıkmaz uçağa binip eve gideceğim uçak içinde port bebe daha az yer kaplar diye düşündüm. ayrıca senin tecrubene çok güveniyorum ateş ölçeride senin tavsiye ettiğinden aldım çok memnun kaldık umarım oğlumda memnun kalır :))
ben de senin gibiyim biliyor musun okuyunca güldüm.yeniye bi alışamam.hep bir eskiye özlem, herşeyden bir duygusallık çıkarmak falan huyumdur yani.Biz yine geldikkkk koltuklarımız geldi ama ne bileyim
ben eski koltuklarımı çok seviyordum ama onlar da küçüktü.
Misafir geldiğinde olmuyordu eeee malum şimdi bebek görmeye filan
gelecekler sonuç olarak 5 senelik koltuk
Kve köye götürdük onları her gördüğümde içim acıyacak
Kv söz konusu değil ne bileyim ben değişikliği pek sevmem ev konusunda
Eşimde işi olunca doğru düzgün yerleştiremeden işine döndü.Akşam beş gibi
işi bitecek gelip yerleştireceğiz.Alışmam lazım ne yapalımmm mecbuuuuurrrr
bÜyüyüoruz biz zaten kalabalık bir sülaleye sahibiz
Oturma odası hariç bütün odaları geziyorum oraya giremiyorum
Ne kadar saçma değil mi beğenip aldık ama tam yerleşmediğinden olsa gerek
Akşamı bekliyorum ben de diğer odalarda yatıp yuvarlanıyorum
Kızçemin kapı süsünü tamamladım.Cumartesi aldıklarıma ütü yapacağım
şimdi sonra babamızı heyecanla bekleyeceğiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?