2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ne güzel benim kv de ben gelir bakarım siz de haftada beş gün temizlikçi tutarsınız diyor, ben beş günlük adama para verdikten sonra evime gelip ağalık yapmasına gerek yok işte böyle düşüncesizler

Tekmeden ziyade hıçkırıklar ben de mevcut.Sabah hıçkırıklarıyla uyanıyorum
sürekli saat gibi pıt pıt pıtonra gerilme hareketleri göbüş bir sağ bir sol
Sonra içimde kayıyor resmen.Zaten bu haftalarda en çok dönme ve kayma hareketlerini
yapıyorlarmış.Sağ tarafıma koyuyor sert uzuvlarını ittir babam ittir
GEçen eşim en sonunda DURU'ya kızdıYeter be annem dedi bu ne bu kadar
anacığına yazı değil mi?Bayağı güçlü ittiriyorlarDün akşam da
ana kız ilk kavgamızı yaptık.Annem ve kardeşim o kadar çok güldüler ki.
Yatarak tv izliyoruz zaten dün sıkıntılıydım.Sol tarafımı bir kere sallattı deprem sandım yine
neyse sonra bir daha bir daha derken 10 kere aynı hareketi yaptı.Kal dermişcesine
Kalkar kalkmaz ''yeter be Duru'm ben de insanım bu kadar da olmaz ki''deyiverdim
göbüşe bakarak konuşmalar,ses tonu gayet yumuşakAnnem ''kızım anneliğe
çoktan geçiş yapmışsın baksana ana_kız kavganızı da ettiniz.Hoşgeldin dedi''O an
bir garip oldum ki anlatamam.İçimden birşeyler aktı,kalbim hızlandı,elim ayağım ateş ateş
oldu''Sonra da bir kahkaha deyiverdim kendi kendime ''kızçemmmm seninle herşeye varım ben''
Sağlıkla gel de yeter bana

canim sakın TÜY DÖKÜCÜLER çok zararli gebelikte...
anaa nedenki bi araştırayım netten bari.
ben bilidğin tekme hissediyorum arada kaburgamın altında neresini dayıyorsa artık çok acıtıyo. dalgalanıp duruyoruz

Aynen canım tekme değil gerim gerim geriliyoruz artık.sanki büyük bir balık dışarı çıkmaya çalışıyor karnımın içinden

yormuyorum artık bende cnm ,

bel fıtıgım var bide o hortlarsa yanarim

dıkkat et canım bıde o cıkmasın smdı zaten grpsın

beni liseye kadar erkek saniyolardi saclarim kısa , üzerimde eşofman spor ayakkabilar çok zor adapte oldum saç uzatmaya etek giymeye

hehe smdı nekdar guzel bı kız bı kadın bı anne oldun kımbılır. ben hep kokosdum ztaen bnmkı rahatlıkdan

her ıksıde ama oglum sagolsun nazık davranyor annesıne kayma dokundurma hareketlerı daha cogunlukda:)

Bende banyomu yaptım yağlandım geldim hehe,dinleniyorum şimdi

hehe bende geldım yaglanıp smdı makyajımızı yapıcez:)

ne güzel benim kv de ben gelir bakarım siz de haftada beş gün temizlikçi tutarsınız diyor, ben beş günlük adama para verdikten sonra evime gelip ağalık yapmasına gerek yok işte böyle düşüncesizler

aynen gercekden pek pıskınımıs oda.

:) bızım babamızda kızyor bazen bıraz abarttın ama oglum yazık anneye dıye:)

ya ben o kaymaları pek hissedemedim ama

senin cocuga kv bakcak sende parayla işni yapsind ie birini tutcan ölemi

burda millet 700-800 tl ye cocuk bakıo ustune ev temizlio yemek yapio ,

ne cekicen paranlami rezil olcan pehh

senin cocuga kv bakcak sende parayla işni yapsind ie birini tutcan ölemi

burda millet 700-800 tl ye cocuk bakıo ustune ev temizlio yemek yapio ,

ne cekicen paranlami rezil olcan pehh

aynen öyle canım bize gelen de 750den aşağı gelmeyecek hem 750 vereceğim hem de kv yi çekeceğim evimi mahvetmesini izleyeceğimm... off allahım sen koru ne olurrr.... ama ne kocama ne de kv ye anlatamıyorum, kocam diyor ki istemezsen sen otur evde bak çocuğa.. dedim bana göre hava hoş....

ay maaşallah bence hiç de tombik değilsinn, beni görsen her bir kolum ortalama bir insan beli oldu neredeyse pp

Kızımın kapı süsüvealtın yastığın yastığı acaba becerebildimmi yüklemeyi

Eki Görüntüle 727101
çok tatlı çok beğendim ben

resimlerini koy da bakalım canım
canım benim çok sağol.yardımcı olabildiysem ne mutlu

ben de senin gibiyim biliyor musun okuyunca güldüm.yeniye bi alışamam.hep bir eskiye özlem, herşeyden bir duygusallık çıkarmak falan huyumdur yani.

o kadar da değil canım ayrıca çok hoş görünüyorsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…