2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

tşkler canim

kızlar yaaa hiççalışasım yok.. aslında biraz çalışasım vardı ama biriki uyuzluk sonrası hevesim kalmadı hafif başım ağrıyor gözlerim yanıyor midem de bulanıyor gibi.. uyumak istiyorum ayaklarım bir tuhaf... yaaa ne oluyor banaa

gel dedikodu yapalim çalışma boşver

Benimde o şekilde germe hareketleri yapıyor artık .Yalnız bişey soracağım kızlar yaa benim bebeğim titriyor böyle nöbet geçirir gibi .Karnımda deprem oluyo sanki tekme değil titreme irkiliyo sanki sizinde oluyor mu ?

benimki de öyle... bide aç tok hiç farketmez hep bi guruldama halinde... ama normalmiş bunlar...

mekan bildirmen lazim canım ona gore cevap verebılırım

her türlü yola gelirim desem yanlış anlaşılır mı :))) ortak bu taraflarda olabilecek hiçbirimizi çok yormayacak yerler, daha önce de konuşmuştuk ümraniye ataşehir çengelköy beylerbeyi vs vs olur bana.. misal ümraniyede dilek pastanesi..capitol, optimum palladium çınaraltı beylerbeyi sahili aklıma gelen merkezi yerler

çok tehlikeli bi cümle oldu
siz kararlaştırın... eşlik ederim...

olur... kaçta çıkıyosun işten?

canım duruma göre ama 16da çıksam ortalama 16,30da bahsi geçen yerlerden birinde olabilirim...bir belki çarşamba akşamı olmayabilirim o da öğle önce benim drye gideceğiz sonra belki eşim için dr ye gidebiliriz onun randevuları kesinleşsin çba ona göre belli olur beraber karraaştıralımm

Son düzenleme:

dilek pastanesi nerde kız ümraniyede ,

benim iş yerim orhanli/ tuzlada 7 7.30 gibi umr de olabilirim en erken o sekilde gelirim :) imes üzeri gdiyor servisim bana uyar bugun yarin dişinda .

yanlış anlailmaz canim nie yanlıs anlaşilsin

bide msjlarini silsen yenileri gitmiyo doluymuş inbox

benim iş yerim orhanli/ tuzlada 7 7.30 gibi umr de olabilirim en erken o sekilde gelirim :) imes üzeri gdiyor servisim bana uyar bugun yarin dişinda .

perşembe akşam saat 5'te de benim kocişi dr götürücez... dediğim gibi programlayın uymaya çalışırım ben... yarın da misafirimiz olucak sanırım..

Maşallah tombik bebek.Daha benimki daha 2 kg.Ama bende minyon tipliyim Muhtemelen bebeişimde öyle olacak dedi doktor:)
Bende aldım izin ama tahlil falan yok 10 dk bile sürmedi işlemler :)

Son dk bile dönene bebekler oluyor.Umudunu yitirme.Doktorun söylediğini yap

Bu arada arkadaşlar terlik arayanlar gezer sabo terlik alın giyin.Hem kaymaz hem ses çıkarmaz.Hem çorapla da giyilebilir. Ne gerek var 2 gun kalıcaz hastanede.Ben oyle yapcam:)

ben gibi sandalyenin üstünde uyu kapını kapat da ohh çok rahat olmasada kendine geliyorsun biraz

nasıl anlatsam meydan gibi bir alan var ortada orada.. nasıl da tarif ettim ya

perşembe akşam saat 5'te de benim kocişi dr götürücez... dediğim gibi programlayın uymaya çalışırım ben... yarın da misafirimiz olucak sanırım..

ee size de geçmiş olsun şekerim

ben gibi sandalyenin üstünde uyu kapını kapat da ohh çok rahat olmasada kendine geliyorsun biraz

ya bizim oda popüler mutlaka 10dkya biri tıklatıyor (( ama uyuamnın yollarını bulacağım burada sözz

cancağazlar müsade bugünlük mucxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…