çok tatlı çok beğendim ben
şekerlerin de resimlerini koy da bakalım canım
canım benim çok sağol.yardımcı olabildiysem ne mutlu
ben de senin gibiyim biliyor musun okuyunca güldüm.yeniye bi alışamam.hep bir eskiye özlem, herşeyden bir duygusallık çıkarmak falan huyumdur yani.
O kadar da değil canım ayrıca çok hoş görünüyorsun.
kızlar yaaa hiççalışasım yok.. Aslında biraz çalışasım vardı ama biriki uyuzluk sonrası hevesim kalmadı hafif başım ağrıyor gözlerim yanıyor midem de bulanıyor gibi.. Uyumak istiyorum ayaklarım bir tuhaf... Yaaa ne oluyor banaa
gel dedikodu yapalim çalışma boşver
ivet yaaa.. ben buradayım hazırım her türlü muhabbete.. ya çıkışta çay içebilecek yok değil mi;???
kızlar daha cok tekme mı hıssedıyorsunuz yoksa benım gıbı germe hareketlerı mı karnım bı oraya cekıyor bı diğer tarafa sureklı ıttırıyo poposunu dayıyo,eskısı gıbı tekmelemıyor azaldı sankı bıraz
Benimde o şekilde germe hareketleri yapıyor artık .Yalnız bişey soracağım kızlar yaa benim bebeğim titriyor böyle nöbet geçirir gibi .Karnımda deprem oluyo sanki tekme değil titreme irkiliyo sanki sizinde oluyor mu ?
ben varım ama bugün olmayabilir...
ivet yaaa.. Ben buradayım hazırım her türlü muhabbete.. Ya çıkışta çay içebilecek yok değil mi;???
mekan bildirmen lazim canım ona gore cevap verebılırım
her türlü yola gelirim desem yanlış anlaşılır mı :))) ortak bu taraflarda olabilecek hiçbirimizi çok yormayacak yerler, daha önce de konuşmuştuk ümraniye ataşehir çengelköy beylerbeyi vs vs olur bana.. misal ümraniyede dilek pastanesi..capitol, optimum palladium çınaraltı beylerbeyi sahili aklıma gelen merkezi yerler
olur... kaçta çıkıyosun işten?
her türlü yola gelirim desem yanlış anlaşılır mı :))) ortak bu taraflarda olabilecek hiçbirimizi çok yormayacak yerler, daha önce de konuşmuştuk ümraniye ataşehir çengelköy beylerbeyi vs vs olur bana.. misal ümraniyede dilek pastanesi..capitol, optimum palladium çınaraltı beylerbeyi sahili aklıma gelen merkezi yerler
canım duruma göre ama 16da çıksam ortalama 16,30da bahsi geçen yerlerden birinde olabilirim...bir belki çarşamba akşamı olmayabilirim o da öğle önce benim drye gideceğiz sonra belki eşim için dr ye gidebiliriz onun randevuları kesinleşsin çba ona göre belli olur beraber karraaştıralımm
dilek pastanesi nerde kız ümraniyede ,
benim iş yerim orhanli/ tuzlada 7 7.30 gibi umr de olabilirim en erken o sekilde gelirim :) imes üzeri gdiyor servisim bana uyar bugun yarin dişinda .
tobmiş arkadaşlarım nasılsınız?
bende iyicene tospik oldum yaaaaaa ama 3-4 gündür hiç evde durmadan geziyorummm
bugün doktora gittim bebeğim 2700Gr olmuşş
cok değil mi 34+ 0 um bugün
Calışamaz raporu almak için gittim illa da idrar sonucunu almamız lazım dediii
gıcık oldum 2 bucuga kadar beklicem şimdi....
giremiyorum cepten forumu cok yi kullanamıyorum her nedense.. ama yine haberleri almak için ve haber vermek için gireceğmm:)) hepinize sevgiler öpüyorumm
slm kızlar bebeğim ters olduğu için doktor bol bol yürü ve bol su iç dedi. yürümeye yürüyorum ama bol su içmekten neredeyse boğulacağmsağlık ocağındaki hemşire artık dönmez dedi. bu çabalarım boşuna çıkmasa bari. :26: :))))))))))
kızlar yaaa hiççalışasım yok.. aslında biraz çalışasım vardı ama biriki uyuzluk sonrası hevesim kalmadı hafif başım ağrıyor gözlerim yanıyor midem de bulanıyor gibi.. uyumak istiyorum ayaklarım bir tuhaf... yaaa ne oluyor banaa
Eki Görüntüle 727014 Eki Görüntüle 727015 Eki Görüntüle 727016 Eki Görüntüle 727018 Eki Görüntüle 727019 Eki Görüntüle 727020
Kızçeme son aldıklarımmmmm umarım son olur
dilek pastanesi nerde kız ümraniyede ,
benim iş yerim orhanli/ tuzlada 7 7.30 gibi umr de olabilirim en erken o sekilde gelirim :) imes üzeri gdiyor servisim bana uyar bugun yarin dişinda .
perşembe akşam saat 5'te de benim kocişi dr götürücez... dediğim gibi programlayın uymaya çalışırım ben... yarın da misafirimiz olucak sanırım..
ben gibi sandalyenin üstünde uyu kapını kapat da ohh çok rahat olmasada kendine geliyorsun biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?