2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben de eskiye göre rahatım eskiden ne önemserdim ya.

biz de iyiyiz canım şimdilikl bir sorun yok.mezuniyetin hayırlı olsun babana da sevindim.

benim ayaklarım 36ydı,ilk doğumumdan sonra bir süre 37 giydim ama lohusalık bitene kadar 36ya döndü yine.şimdi de 37 oldu da yine döner diye düşünüyorum ben.

bence doktoruna sor
kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo

normalde 36 giyyorumda Eki Görüntüle 729160
anaamm çok tatlı bunlar bende isteremm bakayım buralara bulabilcemmi

bebeişler dönüyor yaa suzanınki döndü mesela son gün bile dönen varmış rivayetlere göre babanın ii olmasınada sevindim canım.

bende başakımmmm24 ağustos. 2. yıldönümümüzü unuttu eşim ebn bişi demedim ama çooooookkk bozuldumm
evet büyüyormuşş öle sölüolar

çok tatlılar bence

bulamazsan söyle cnm gönderiyim

napsam nakliye işini bırakıp lohusa terligi işinemi girsem

günaydınlar hayırlı sabahlarr bereketlı huzurlu neselı kaydırmalı(tekme kalmadı artık:)gunler dılıyorum herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oglumla kalktık babamızla atıstıkdı ıltıhap sokucumuzu ıctık yattık gerı de st 10 bucuk da uyandık ıkıncı kahvaltımızı haızlradık yedık ıctıkkk sonrada evımızı el vurmuyorduk bır haftadır her yerı sılmeye supurmeye toz almaya gırıstık ıkı odamıs kaldı az dınlnelım dedıkk sıze yazıp o ıslerıde yapıcaz sonrasıkebaba aksam babamız KUR AN okurkenn bısde tutumuzu yaptık bebegımın son valıs eksıklerınıde koydumm bnımde emzırme sutyenı terlık (koydumda kararsınzıım )kaldı valıse koncak cokda muhım dıll cunku hats.sutyen takmak ılk gunerde zor olucak terlıkde parmak arası koydumm yenısını alırsam onu cıkartırımm
yoks ttm dır tum eksıklerımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok sukur sabah aksam paşamı sevıyorum kocıs dıyor yeter ulaa dogsun artıkk tekmelerı ızlemek ıstemıor artıkk kucgaıma alım aha su yanımda yatsın emzırcen zaman sana verırım dıyor dogunca ne yaparız bıılmemmm
hayırlısı oglendede komsuya ramazan ıcın mantı yapcaz ınsll gercı pek oturamıyorum karnımdan ama ne yaparsammmöle ısteeee aksamkı de nısan dıldı kı sancım fılan cıkmadıı

:93: ii geceler suzancım inş nisan falan değildir bizede dua et ben yatsıya camide kıldım orda bol bol dua ettim hepimize
degılmıs tatalım anladımm :)) arkası gelemdı cunkummmtuh heyecanlanmıstım oglum gelıyor dıye ama yok
ohh ALLAH ım kabul etsın ınslll bende gece kalktım 1 aydır kalkamıyorudm gece namazına cok sukurkı bgn nıyetlendım ve kalktımmmmm
kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo

normalde 36 giyyorumda Eki Görüntüle 729160
cok tatlı cnm ya gule gule eskıttttttttttttt
ayy cnaım benımm evde ısen kuru soganı alemınyum folyaya sarr kırasın sonrada dayanabıldıgın sekıldee cıbanın ustuune sar bıraz dursun oyle esımınde bacagında varı kv ole yaptı hemen gectııııı (su kuru sogan herseye deva yahuuuuuuuuRABBIM n hıkmetı buyuk)
benım paşam da 35 den sonra dondu tatlım ama her gun 1 st hızlı yuruduk esımle aksamlarrıı hava serınleyıncee ve bol bol su ıctımm tavsıye ederım donmes dıye bırsey yok son dk sancı ıle doneneler varrrrrrrrrrrrrrr pozıtıf ol lutfen sımdı bnm aşa dogum pozızyonunda yavas yuruyorum artıkkı bır dah donmesın dıyee aman dıyımm

sormadım cnm yaa nısan olsa rkasın gelırdı zatenn

Ksophi baban için çoksevindim canım dualarımdaydın:)

Sen ne mezunusun? Ben de çift meslekli bir ev hanımıyım Bazen çok stres yapıyorum bazen de diyorum benim için böylesi hayrlı demekki, inşallah bulurus bi iş te seneye de ev hanımı olarak devam etmeyis

+merhaba kızlAR
Hızınıza yetişmek mümkün değil:))
ben hala alacak peşindeyim.Bitmedi gitti bu eksikler :)Doğumunda böyle düğününde ne yapcam bilmem.Eşime diyorum keşke 7 yıldır ara ara alıp koysaydım :)
Hersey tamam da ıslak mendil konusunu hala artaştırmaktayım.Bulduklarımı sizede göstereyim.Benim gibi kimyasala karşı olan vardır belki aranızda.
2 ürün buldum.

Baby&Me Pamuk Mendil kız ve erkek diye ikiye ayırmışlar.12'li paket her pakette 40 adet varmış.ebebek sitesinde 39.90 TL
Özellikleri:

Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve doğal pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin hassas cildi, anne karnındayken ‘verniks’ adı verilen protein, vitamin ve minerallerce zengin, koruyucu bir tabaka ile korunur.
Baby& Me Islak Pamuk Mendil, saf formülüyle yenidoğan bebeğinizin hassas cildini ilk günden itibaren vernikse zarar vermeden güvenle temizler ve cilt yapısını koruyarak sağlıklı gelişimine yardımcı olur.
Dermatolojik olrak test edilmiştir.
pH değeri bebeğinizin hassas cildine uygun olarak tasarlanmıştır.
Alkol, boya maddesi, sabun, parfüm ve sentetik lif içermez.
Paraben içermez.
Otomatik kapağı açma düğmesine her basıldığında açılır. Böylece annelere tek elle kullanım kolaylığı sağlar.

Diğeri:Twins baby.hepsiburada fiyatı 3lü paket her pakette 40 adet :15.90 Tl

Twins Baby Islatılabilir Pamuk Mendil
•Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil % 100 PAMUK’ dan özel olarak imal edilmiştir.
İçerisinde, Yeni doğan bebeğin hassas tenine zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi yoktur.
İçeriği, FDA tarafından onaylıdır.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil Naylon poşet içerisinde değil, tamamen zararsız olan kutu içerisinde hazırlanmıştır.
Her bir kutu içerisinde 40 adet ıslatılabilir pamuk mendil bulunmaktadır.
Doktor ve hemşirelerin önerdiği temizlik, su ve pamukla yapılması gereken temizliktir.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil aynı zamanda bebeğin tüm vücudunda temizlik amacıyla kullanılabilen tek üründür.

bebeişler dönüyor yaa suzanınki döndü mesela son gün bile dönen varmış rivayetlere göre babanın ii olmasınada sevindim canım.

Umarım döner ya,suzanında mı tersti ki hmmm hadi hayırlısı annemde siz hep son ayda döndünz döner diyo bakalım,teşekkür ederim canım çok şükür iyi çok şükür :)

Gözün aydın canım darısı bana artık daha dönmez ya sanmam rahat ol,hayır benm anlamadığım dr bana hızlı yürümeyi bırak yürüyüşü bile yasakladı erken doğum olur diye korkudan yürüyemyrmki napsam bilemedim canım ya

Çok teşekkür ederim canım duaların için ilgin için rabbim size de göstermesin hep korusun tekrar sağol canım :) Tatlım ben bi el sanatları okudum peşinden halkla ilişkiler onun peşinden de işletme diyorum şimdi acaba yksek lisans mı yapsam veya ne okusam anam iş yok kafama göre kpss den 84 aldım atanamadım oğlum biraz toparlansın tekrar denicem bakalım inşallah buluruz canım işini sevmek cok önemli ben yönetici asistnlığı yaptım bi ara hastanede kamuda o iş iyiydi ama şehr değişkliği fln oldu e kadro yok fln işte ondan sonra da el attığım işlern hepsi fos çıktı özel sektör cok sömürüyo insanı eşim özelde en azından ben kamu da olmak istiyorum bakalım hayırlısı umarım güzel yerlere geliriz diplomalar tozlu dosyalar arasında kalmaz :))Kalırsa da canımız sağolsun dediğin gibi herseyin hayırlsı belki bizim de evde olmamız gerekiyo Allah kocişlere bol kazanç versin tatlım :)

Canım ben uni baby aldım herkes cok övüyo istersen bi de ona bak hmm bi de yine primanın ki var bende ilk başlarda pamuk ılık su kullancam sonra uni baby sonra prima :))

Umarım döner ya,suzanında mı tersti ki hmmm hadi hayırlısı annemde siz hep son ayda döndünz döner diyo bakalım,teşekkür ederim canım çok şükür iyi çok şükür :)
evet tatlımm dondu hızlı yuruyuz ve bol su tuketmek ınsl donduruyorrrrrrrrrrrrrrr bıs ıkı hat-fta hergun yuruduk askımlaaaaaa her aksam yemekden sonraa hehe
baban ıcın sevındım cnm
suzancım ne güzel gece kalkmak ben hiç kalkamıyorum Allah seninkinede kabul etsin canım
AYYY GECE BENDE KALKAMIYORUM HATTA SABAH NAMAZINI UZUN ZAMANDIR KILAMIYRUMMMıcım hıc rahat degıl o konuda hemdee ama bgn kalktım coksukurnmazaa dua mısı ettımm cok sukurrrrrrrrr

canlar 20 sayfa geçmiiş geçmişi pek okuyamadım. cevap yazan güzel dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim.
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bende artık sabırsızlanıyorum. zaten bebişimin kilosuda iyi. 10 haziranda kontrol var 3 kg yu geçer dedi doktor.bana öyle geliyor ki 3 ü geçti mi doğuma alacak.çünkü pzt günü " 3 ü bi geçsin bakalım kiloyu sabitleyelim o zaman birşeyler düşünürüz" dedi. eşim çok stres yapıyor bu durumu ama bende artık yavrumu kucaklamak istiyorum gelişimini tamamlamış oluyor zaten 36+3 olacak o gün . sizce kötü mü düşünüyorum. doktor doğurtiyim dese hemen yatacağım masaya

erken dogum rıskın mı varkıı canımmm:44::44:ki haftann ılerde o rıskın kalmaması gerekkk

İyi yapmışsın canım ağrım oluyo işte benm cok yürüynce hayırlısı bakalım,teşekkür ederim tatlım :)

Son düzenleme:

Merhaba ben anlamadım canım eğer ciddi bir sorun yoksa neden acele ediyorsun? Sadece sabırsızlıktan mı ? bence kötü düşünüyorsun normal gelişim zamanını beklemen daha doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…