Ağrı hiç önemli olmuyor canım ya minikler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyoruz zaten. evet yarın meleğimi görcem..24 haziran mı?? ben o zaman kesin doğuruyo olcam artık yarın belli olacak doğum tarihi. hayırlısı bakalım..
çok tadluymuş canım
günaydın kızlar.. ya benim genital bölgeme yakın kilodun lastiğin geldiği yerde kocaman çiban çıktıyürüyemiyorumm bile çok acıyor. bugun doktora gitmem lazım dı gidemiyorum bilee ilaç ta kullanamıyorrum.. yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum.böyle nasıl hastaneye gidicemmm bennnn ((çok acıyorrr çookkkk !!!
Uzun zamandır foruma giremiyorum,umarım iyisinzdir..Benim sabah bulantılarım başladı ya bi arkadas daha demiş öyle böyle değil cok fena acaba neden olur kiBuarada bebişi ters olup da dönen var mı benim hala ters bu gidişle kesin sezeryan artık neyse hayırlısı olsun..
canim bence hemen doktoruna git ordanda bi cildiyeciye , geçmiş olsun canim , aman ihmal etme sakın buyurse agrisi cok olur.
canım benim sorun da o zaten yürüyemiyorum ki( o kadar kötü yani ( valla ağlıcam sinirden artık
kızlar ana kucağım var dışarıda kullanmak için hatta resmini koyim
Eki Görüntüle 728897
hast den ilk çıktığımızda bebiş bunda rahat edermi yoksa port bebe alsam mı int te buldum bu model çok hoşuma gitti çantasıda hoşmuş sizin fikriniz nedir bu konuda :26:
Port Bebe 2'li Set 2012.-.Indirimli Bebe
Günaydınn herkesee
uyku düzenim altüst oldu 1 hftadır.. sabah 5.30da kalktım uyuyamadım eşime kahvaltı hazırladım birlikte yaptık kahvaltıyı 7.30 8 gibi ağırlık bastı geri yattım 10a kadar 2 kere kalktım.. hala bi tuhafım üstümdeki ağrlık kalkmıyo.. nolacak benim bu halim günüm yemek yeyip oturup uyumakla geçer oldu. sizdede böyle mi kızlar yaa karnımda artıık daha sık sertleşiyor nefesimi daraltıyor son ay zor olur demişlerdide öyle tahmin etmemiştim
ee napican oylede olmazki , durup duruken geçmezki o illet(((
gebelikte kullanilan ilaçlar var , nasil yapıcan bilmiyorum am abi şekilde hastaneye ulaşmalisin bence( Allah yardimcin olsun canim
Günaydınn herkesee
uyku düzenim altüst oldu 1 hftadır.. sabah 5.30da kalktım uyuyamadım eşime kahvaltı hazırladım birlikte yaptık kahvaltıyı 7.30 8 gibi ağırlık bastı geri yattım 10a kadar 2 kere kalktım.. hala bi tuhafım üstümdeki ağrlık kalkmıyo.. nolacak benim bu halim günüm yemek yeyip oturup uyumakla geçer oldu. sizdede böyle mi kızlar yaa karnımda artıık daha sık sertleşiyor nefesimi daraltıyor son ay zor olur demişlerdide öyle tahmin etmemiştim
unutmaz heralde cnm , unutsada takılma böle seylere boşver , bu aralar hepimiz eşleriyle bozuk nieyse antrapozamı girdi bunlar komple acaba
tatlım nıye kotu oluyosunkı onlarında bazen unutkanllkklarına denk gelyo ıkı cırlarsın oda kendnı affetrmeye ugrasır sonra kol kola grersnız yataga ama ınsallah unutmamısdır sen yınede guzel sofranı hazır et bence:)
kızlar bugün sabah kalktık okula bıraktı beni, o da gitti çıt yok.bakalım öğlen ne olacak.acenu takılma demişsin de yazmeleklerinin dediği gibi ben de çıngar çıkarırım yani biraz.şimdi 6 yıllık evliyiz de doğum günü,evlilik yıldönümü ve bu tanışma yıldönümümüz dışında birşey kutlamıyoruz.ilk zamanlar nikah gününü bile kutlardık.bir keresinde unuttu.sonra ben baya trip yaptım ağladım falan o da evden çıktı elinde bir demet çiçek bir de parfüm almış gelmiş.ben uzattım hala çiçeği fırlatmıştım falan.eşim de o sinirle çiçekleri çöpe atıp parfümü pencereden atmıştı.hiç unutmam evde baya olay olmuştu.kaç gün de ağladım zor düzeltti durumu.şimdi o kadar hassas değilim de bugünün unutulmasına da dayanamam.eşim o yüzden unutmayı pek tercih etmez beni bilir yani.bu akşam nasıl olcam bilmiyorum.yok kız valla ben adıyefe dedım uzulme fılan dıyede ben bı saga bı sola delı dana gııb dolarnırım mutlaka cıngar cıkarırım:)
oh iyi yapmışsın da yine de dikkat et çok yürüme.ben de biraz böyleyim gezme olunca önünü arkasını pek düşünmem.olan olmuş artık sana iyi gezmeler canım.bu arada dediğin gibi bizim izinler de yine güme gitti.Merhaba,,
sormayın neler oldu...
biz kudurduk yine ki ne kudurduk yani...
pazar günü eşimi uğurluyordum izmirden Ankara ya .. Tam 10 günlük iş ziyareti vardı..
benim ufak oğlan da ben De kudurduk veeeeee bi saatin içinde hazırlanıp Ankara ya geldik..
34. Haftamda bi bebekle bi de hamile halimle 9 saatlik yolculuk yaptık..
hem de doktorumuza danışmadan ....!!!!!!
simdi de otel odalarında yasıyoruz .. Bütün gün gezip tozuyoruz..
bir de etraf karışık olmasaydı daha iyi olurdu...
Haftayq 35. Haftalıkken dönüşümüz olucak.. Yine bi 9 saat yolculuk..
inşallah orda burda doğurmadan sağsalim evimize gideriz...
bu arada bizim ücretli izin olayı da gezipark la yandı bitti kül olduuuuuuuu arada unutuldu gittiiiiiii
cümlemize geçmiş olsun...
hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum
arada girip okuyorum...
doktoruna sormuşsundur inşallah canım haber ver.hayırlı geceler kızlar nısan gelemsı hakknda bılgını zvarmıı??????? bugn ebe dogum ahkında konustu artık son muayenen dedı bısde esımle yuruyusden geldıkk e wc ye gırdım bendee
ebe nısanın geebılrı suyun ,kanaman vs demıstı nısan hakkındada kanlı olur kahfe olur sumuksu olur demıstıı
bende wc de baktım peceeye af edersınzı yesıl sümüksü bırseyler geldii korktum nısan bu mu acabaa cunku akıntım acık kremsı renk oluyor bır aydırrr bu nedır kı acaba hazıran annelerınede sorudm cvp yok henuzz:26::26::26:dusa gırcem cvp almadan gırmek ıstemyıyorum bu eceyı ııı degerlendırmek lazımmm çünkümmmmmmmmmmmm
bunlar bence ishalin belirtileri.geçmiş olsun.herkese günaydın kızlar birşey soracam sizlere karnımda anıden olup butun karnımı tutan ağrılar oluyo sabahtan berı mıdem bulanıyor kustumda zatenama oğlum hareketli sizce bu nedir işteyım simdi ağrı gelince hiç birşey yapamıyorum
ama gece ishaldim tekrarda cıkmadımsata gore 33 usg ye gore 35 haftalığım
çok beğendim ya ben de böyle birşey aramıştım.kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo
normalde 36 giyyorumdaEki Görüntüle 729160
geçmiş olsun bir an önce git canım büyürse iyice dayanamazsın.günaydın kızlar.. ya benim genital bölgeme yakın kilodun lastiğin geldiği yerde kocaman çiban çıktıyürüyemiyorumm bile çok acıyor. bugun doktora gitmem lazım dı gidemiyorum bilee ilaç ta kullanamıyorrum.. yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum.böyle nasıl hastaneye gidicemmm bennnn ((çok acıyorrr çookkkk !!!
nasılsın canım baban nasıl oldu?Uzun zamandır foruma giremiyorum,umarım iyisinzdir..Benim sabah bulantılarım başladı ya bi arkadas daha demiş öyle böyle değil cok fena acaba neden olur kiBuarada bebişi ters olup da dönen var mı benim hala ters bu gidişle kesin sezeryan artık neyse hayırlısı olsun..
günaydin canim,
dün akşam seni sordum bende acaba bişeymi oldu yoktun bayadir
baban nasil ? benim bebiş tersti döndü , miğde bulantilarim basladı maleseff
kızlar bugün sabah kalktık okula bıraktı beni, o da gitti çıt yok.bakalım öğlen ne olacak.acenu takılma demişsin de yazmeleklerinin dediği gibi ben de çıngar çıkarırım yani biraz.şimdi 6 yıllık evliyiz de doğum günü,evlilik yıldönümü ve bu tanışma yıldönümümüz dışında birşey kutlamıyoruz.ilk zamanlar nikah gününü bile kutlardık.bir keresinde unuttu.sonra ben baya trip yaptım ağladım falan o da evden çıktı elinde bir demet çiçek bir de parfüm almış gelmiş.ben uzattım hala çiçeği fırlatmıştım falan.eşim de o sinirle çiçekleri çöpe atıp parfümü pencereden atmıştı.hiç unutmam evde baya olay olmuştu.kaç gün de ağladım zor düzeltti durumu.şimdi o kadar hassas değilim de bugünün unutulmasına da dayanamam.eşim o yüzden unutmayı pek tercih etmez beni bilir yani.bu akşam nasıl olcam bilmiyorum.
oh iyi yapmışsın da yine de dikkat et çok yürüme.ben de biraz böyleyim gezme olunca önünü arkasını pek düşünmem.olan olmuş artık sana iyi gezmeler canım.bu arada dediğin gibi bizim izinler de yine güme gitti.
doktoruna sormuşsundur inşallah canım haber ver.
bunlar bence ishalin belirtileri.geçmiş olsun.
çok beğendim ya ben de böyle birşey aramıştım.
geçmiş olsun bir an önce git canım büyürse iyice dayanamazsın.
nasılsın canım baban nasıl oldu?
nasılsın canım baban nasıl oldu?
Acenu'cumm sen nasılsın buarada bebiş ne alemde bakim?? Bu arada cok tatlı terliklerin güle güle kullan o terliklerin kırmızılıları varya onlardan var ben de acaba onu mu giysem hastaneye bi daha almim :)
Günaydın tatlım benim,ya gecmişe cok yüzeysel baktım görmemişim cok sağol canım ilgin için sınavlar vardı benm neyse artık mezunum çok şükür :) bide temizlik fln yapmaya başladık bu hafta btcek inşallah ondan giremedim böyle arada kaçamak bakıp cıktım ama pek bişey de anlamadım :) babam iyi canım cok şükür haftaya buraya gelcekler işte onlar gelmeden bitsin istiyorum temizlik, daralıyo çünkü babam kullandığı ilaçların yan etkisi yıpransın istemem yanmzda. bebiş aynı bağdaşı kurulu oturuyo valla bakalım önümüzdeki bikaç gün içerisinde dr a gitcem gün alcam artık dönmedyse cünkü ara ara ağrı giriyo korkuyorum doğum başlıyo diye..Canım benmde midem fena sabah bi lokma ekmek atmasam cıkarıyodum ilacımı fln o derece az kaldı dayancaz artık napalım ama gün içinde devam ederse tansiyonuna bak kuzum ok ben öyle yapıyorum bu ay cok önemli tansiyonlar benm sınav günü 15 e 9 oldu ya şaka gibi
canim gunaydin ,
bende iklk baslarda senin gibiydim ki ben başak burcuyum cok detayciyim , 8 sene oldu evleneli ve unutuldugunda cok sinirlendigim için kendime yapiyodum hep sinirden patliyodum vs vs. artık o kadar önemsemiyorum ,insanlik hali bazen unutulabiliyor , o yuzden şimdi XL oldum
terliklerimi bende cok sevdim , cumartesi yine gidicem satılan yere , çok ciddiyim isteyen var ise alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?