2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

evet canim ya 24 haz en son 20 may gitmiştik (( merak ediyorum kaç kilo ne kadar ne oldu die
benim temmuz sonu dogum ,

senin az kalmiş inş hayırlı haberlerle gelirsiniz canim

canim bence hemen doktoruna git ordanda bi cildiyeciye , geçmiş olsun canim , aman ihmal etme sakın buyurse agrisi cok olur.

Uzun zamandır foruma giremiyorum,umarım iyisinzdir..Benim sabah bulantılarım başladı ya bi arkadas daha demiş öyle böyle değil cok fena acaba neden olur ki Buarada bebişi ters olup da dönen var mı benim hala ters bu gidişle kesin sezeryan artık neyse hayırlısı olsun..

günaydin canim,

dün akşam seni sordum bende acaba bişeymi oldu yoktun bayadir

baban nasil ? benim bebiş tersti döndü , miğde bulantilarim basladı maleseff

canim bence hemen doktoruna git ordanda bi cildiyeciye , geçmiş olsun canim , aman ihmal etme sakın buyurse agrisi cok olur.

canım benim sorun da o zaten yürüyemiyorum ki ( o kadar kötü yani ( valla ağlıcam sinirden artık

canım benim sorun da o zaten yürüyemiyorum ki ( o kadar kötü yani ( valla ağlıcam sinirden artık

ee napican oylede olmazki , durup duruken geçmezki o illet (((

gebelikte kullanilan ilaçlar var , nasil yapıcan bilmiyorum am abi şekilde hastaneye ulaşmalisin bence ( Allah yardimcin olsun canim

Canım bence bunu sakın alma yada alcaksan gör de al ben bu modeli cok beğenmiştim hem fiyatı fln da uygun sonra gittim yakından gördüm resimdekinden cok farklı bir ikincisi cok cukur satıcı içine battaniye fln koymanız gerekir bebek rahat edemeyeblr bi süre dedi ben de almila diye bi model var sırt ve boyun destekli onu aldım canım muhakkak kendin gör bak inan farklı oluyo benim ki bu işte

Eklentiler

• $IMG-20130522-00476.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 32
Günaydınn herkesee

uyku düzenim altüst oldu 1 hftadır.. sabah 5.30da kalktım uyuyamadım eşime kahvaltı hazırladım birlikte yaptık kahvaltıyı 7.30 8 gibi ağırlık bastı geri yattım 10a kadar 2 kere kalktım.. hala bi tuhafım üstümdeki ağrlık kalkmıyo.. nolacak benim bu halim günüm yemek yeyip oturup uyumakla geçer oldu. sizdede böyle mi kızlar yaa karnımda artıık daha sık sertleşiyor nefesimi daraltıyor son ay zor olur demişlerdide öyle tahmin etmemiştim

günaydın kızçelerrrr

bebeklerimize 1 gün daha yaklaştık hayırlısıylaaa

günaydin canim,

malesef genel sorunlar , hepimizde var (

Allah yardimcimiz olsun cnm

ee napican oylede olmazki , durup duruken geçmezki o illet (((

gebelikte kullanilan ilaçlar var , nasil yapıcan bilmiyorum am abi şekilde hastaneye ulaşmalisin bence ( Allah yardimcin olsun canim

aynen canım bakalım bişeyler düşünücem artık.. Allah razı olsun canım ilgin içinn .

canım aynı bende öyleyimm .... yemek yiyorum geri uzanıyorumm ..iyice ağırlaştım ben

unutmaz heralde cnm , unutsada takılma böle seylere boşver , bu aralar hepimiz eşleriyle bozuk nieyse antrapozamı girdi bunlar komple acaba

yok kız valla ben adıyefe dedım uzulme fılan dıyede ben bı saga bı sola delı dana gııb dolarnırım mutlaka cıngar cıkarırım:)
kızlar bugün sabah kalktık okula bıraktı beni, o da gitti çıt yok.bakalım öğlen ne olacak.acenu takılma demişsin de yazmeleklerinin dediği gibi ben de çıngar çıkarırım yani biraz.şimdi 6 yıllık evliyiz de doğum günü,evlilik yıldönümü ve bu tanışma yıldönümümüz dışında birşey kutlamıyoruz.ilk zamanlar nikah gününü bile kutlardık.bir keresinde unuttu.sonra ben baya trip yaptım ağladım falan o da evden çıktı elinde bir demet çiçek bir de parfüm almış gelmiş.ben uzattım hala çiçeği fırlatmıştım falan.eşim de o sinirle çiçekleri çöpe atıp parfümü pencereden atmıştı.hiç unutmam evde baya olay olmuştu.kaç gün de ağladım zor düzeltti durumu.şimdi o kadar hassas değilim de bugünün unutulmasına da dayanamam.eşim o yüzden unutmayı pek tercih etmez beni bilir yani.bu akşam nasıl olcam bilmiyorum.

oh iyi yapmışsın da yine de dikkat et çok yürüme.ben de biraz böyleyim gezme olunca önünü arkasını pek düşünmem.olan olmuş artık sana iyi gezmeler canım.bu arada dediğin gibi bizim izinler de yine güme gitti.

doktoruna sormuşsundur inşallah canım haber ver.
bunlar bence ishalin belirtileri.geçmiş olsun.

kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo

normalde 36 giyyorumda Eki Görüntüle 729160
çok beğendim ya ben de böyle birşey aramıştım.

geçmiş olsun bir an önce git canım büyürse iyice dayanamazsın.
nasılsın canım baban nasıl oldu?

günaydin canim,

dün akşam seni sordum bende acaba bişeymi oldu yoktun bayadir

baban nasil ? benim bebiş tersti döndü , miğde bulantilarim basladı maleseff

Günaydın tatlım benim,ya gecmişe cok yüzeysel baktım görmemişim cok sağol canım ilgin için sınavlar vardı benm neyse artık mezunum çok şükür :) bide temizlik fln yapmaya başladık bu hafta btcek inşallah ondan giremedim böyle arada kaçamak bakıp cıktım ama pek bişey de anlamadım :) babam iyi canım cok şükür haftaya buraya gelcekler işte onlar gelmeden bitsin istiyorum temizlik, daralıyo çünkü babam kullandığı ilaçların yan etkisi yıpransın istemem yanmzda. bebiş aynı bağdaşı kurulu oturuyo valla bakalım önümüzdeki bikaç gün içerisinde dr a gitcem gün alcam artık dönmedyse cünkü ara ara ağrı giriyo korkuyorum doğum başlıyo diye..Canım benmde midem fena sabah bi lokma ekmek atmasam cıkarıyodum ilacımı fln o derece az kaldı dayancaz artık napalım ama gün içinde devam ederse tansiyonuna bak kuzum ok ben öyle yapıyorum bu ay cok önemli tansiyonlar benm sınav günü 15 e 9 oldu ya şaka gibi

Acenu'cumm sen nasılsın buarada bebiş ne alemde bakim?? Bu arada cok tatlı terliklerin güle güle kullan o terliklerin kırmızılıları varya onlardan var ben de acaba onu mu giysem hastaneye bi daha almim :)

canim gunaydin ,

bende iklk baslarda senin gibiydim ki ben başak burcuyum cok detayciyim , 8 sene oldu evleneli ve unutuldugunda cok sinirlendigim için kendime yapiyodum hep sinirden patliyodum vs vs. artık o kadar önemsemiyorum ,insanlik hali bazen unutulabiliyor , o yuzden şimdi XL oldum

terliklerimi bende cok sevdim , cumartesi yine gidicem satılan yere , çok ciddiyim isteyen var ise alabilirim

nasılsın canım baban nasıl oldu?

Teşekkür ederim canım benim iyi olmaya gayret ediyorum evde yalnız olmak cok fena artık hiçbişey yapmak gelmiyo içimden zaten yapamıyorum ağrım fln oluyo arada bulantılar tekrar başladı bu hafta sonu temizlik olayım bitcek işte inşallah haftaya da annemler geliyo artık annecim yardımcı olcak ozaman rahatım hoş eşim de cok destek sağolsun ama gündüz yok tabi yanmda artık cok yalnız kalmamak lazım,babam da iyi canım afacan cocuklar gibiymiş annem öyle diyoÇok şükür bukadar atlattı ya azcık huysuzluğu fln olcak tabi :) Sen nasılsın tatlım bebeiş ne alemde??

Acenu'cumm sen nasılsın buarada bebiş ne alemde bakim?? Bu arada cok tatlı terliklerin güle güle kullan o terliklerin kırmızılıları varya onlardan var ben de acaba onu mu giysem hastaneye bi daha almim :)

biz iyiyiz canim , oglusumda iyi teyzesi , kakara kikiiri gidyoruz , bizde ters duruyoduk ama artık döndük , son ana kadar dönebilir heran demişti doktor endişe etme o yuzden , hayirlisi ile vaktinde dogsunlar , agrilar bendede oluyor , ama doktor diyorki dogum baslasada sezeryana alabiliriz dert etme o yuzden , sende takılma , bekle gününü doldursun canim , mezunsun vayy hadi gözün aydin :)) migde bulantilarida hamileligin en kötü yani saniyorum , Allah yardimcimiz olsun inş.

baban için çok sevindim , inş biran öncede eski hayatina dönüş saglar , bebek cok iyi moral olucak onun için , depresif hareketlerde bulunabilir ( annemden biliyorum ) , alinganlar vs bi çok seyle karsilasabilirsin , sende şimdi hassassin dikkat et alinganlik etme canim

Kız sen de mi başak burcusun oyy ben de niye bukadar sevdim diyorum :) Off cok detaycıyızdır hakkaten cok ince düşünceli ve sorumluluk sahibi olur başaklar ama birazda tripçi,kaprisli :)) benm de gecen yıl doğumgünmde eşim geldi elinde hiçbişi yok annemde burdaydı saat bilmem kaç oldu ben pasta bekliyorum hastayım bi de dolaba geçip bakıyorum bişi yok kapıları çarpmalar fln sinir zirvede ben de tabi bunlar da bana gülüyolarmış meğer pastayı fln saklamışlar Ama ne bozulmuştum ya hiç unutmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…