erken dogum rıskın mı varkıı canımmm:44::44:ki haftann ılerde o rıskın kalmaması gerekkk
Benimde dönmedi kafası hala göbek deliğimde hele sabah yan yatmış kafası göbekte ayaklarıda yan sağ kaburgamda resmen gördüm zaten minnacık bebişim 1700 geçen hafta ama bakalım yarın bidaha kontrolüm var öğlen 2 de iş yerinden izin alıp gidicem bakalım inşallah şu gerileme olayı durmuştur tam haftasında çıkar dua edin kızlar sizde nolur takmamaya çalışıyorum ama yinede insan oğlu işte elinde diil.Başka gittiğim doktor 2 hafta geri dedi ama kilosundanmı bilmiyorum hayırlısı herşeyin tabiki.Bu arada kavanozlar için kapak sticerida yaptırdım.altta resmini koyuyorum :) Eki Görüntüle 729303 Eki Görüntüle 729303
Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf
günaydn canim ,
bende senin gibiyim nerdeyse 2 haftadir başa döndüm , halsizlik ve migde bulantilarim geri döndü
günaydın canım
off çok kötü yaff ilk zamanlarda kullandığımız bulantı ilaçlarından alsan ii gelmezmiki
HER İŞİN BİTİNCE ABDEST AL SONRA zaman kalırsa düzleştir :) sezeryanlamı olucakki doğumun
Benimde dönmedi kafası hala göbek deliğimde hele sabah yan yatmış kafası göbekte ayaklarıda yan sağ kaburgamda resmen gördüm zaten minnacık bebişim 1700 geçen hafta ama bakalım yarın bidaha kontrolüm var öğlen 2 de iş yerinden izin alıp gidicem bakalım inşallah şu gerileme olayı durmuştur tam haftasında çıkar dua edin kızlar sizde nolur takmamaya çalışıyorum ama yinede insan oğlu işte elinde diil.Başka gittiğim doktor 2 hafta geri dedi ama kilosundanmı bilmiyorum hayırlısı herşeyin tabiki.Bu arada kavanozlar için kapak sticerida yaptırdım.altta resmini koyuyorum :) Eki Görüntüle 729303 Eki Görüntüle 729303
Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf
geçmiş olsun, migde bulantin kusman belki ishalinle ilgilidir , benimde bastaki bulantilarim geri dondu bazi gebelikte son ayalrda yine bulanti olabiliyomus .
kasılmalar erken dogum sancisi vs olabilir belki bilmiyorumki(
sen en iyisi bi doktorunu arasan canim ?
günaydın kızlar.. ya benim genital bölgeme yakın kilodun lastiğin geldiği yerde kocaman çiban çıktıyürüyemiyorumm bile çok acıyor. bugun doktora gitmem lazım dı gidemiyorum bilee ilaç ta kullanamıyorrum.. yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum.böyle nasıl hastaneye gidicemmm bennnn ((çok acıyorrr çookkkk !!!
tşkğr ederim canim :))
isteyenlere alabilirim 9.90kargo size ait
nst bagladılar sancı cıkmadı cok sukur canım gastroenterıt olmusum
ne güzelmiş terliklerin güle güle kullan,ben normalde terlık hiç kullanmam annem al bana verırsın ben kullanırım diyo
gunaydin ,
tşkler cnm , oyle diyorlar 1 numara buyyo die , o zaman ben yandimm sadece 50 çift babeti olan bi insan o stoklari kullanamazsa naparrrrrrr
Uzun zamandır foruma giremiyorum,umarım iyisinzdir..Benim sabah bulantılarım başladı ya bi arkadas daha demiş öyle böyle değil cok fena acaba neden olur kiBuarada bebişi ters olup da dönen var mı benim hala ters bu gidişle kesin sezeryan artık neyse hayırlısı olsun..
çok güzel güle güle kullan cnm
öyleyse ben sahıplenırım canım :) ben 35 gıyıyordum ama sımdı 36 numara parmakrarası terlıklerle cok rahatım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?