2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
erken dogum rıskın mı varkıı canımmm:44::44:ki haftann ılerde o rıskın kalmaması gerekkk

Ne bilim canım dr öyle dedi cok yorma yürüyüş egzersiz yapma kanaman olur erken doğum olur dedi sırf makat gelişli olduğu içinmiş dikkat etmek gerekiyomuş amaan valla napcağımı sasırdım ama bigün hakkaten yürüyüm dedim eşimle sahilde nasıl ağrım oldu anlatamam uzun yürüyüşler gelmiyo bana artık kuzum..

Benimde dönmedi kafası hala göbek deliğimde hele sabah yan yatmış kafası göbekte ayaklarıda yan sağ kaburgamda resmen gördüm zaten minnacık bebişim 1700 geçen hafta ama bakalım yarın bidaha kontrolüm var öğlen 2 de iş yerinden izin alıp gidicem bakalım inşallah şu gerileme olayı durmuştur tam haftasında çıkar dua edin kızlar sizde nolur takmamaya çalışıyorum ama yinede insan oğlu işte elinde diil.Başka gittiğim doktor 2 hafta geri dedi ama kilosundanmı bilmiyorum hayırlısı herşeyin tabiki.Bu arada kavanozlar için kapak sticerida yaptırdım.altta resmini koyuyorum :)

sevimli olmus canimmm , bende yaptircam oglusuma isim bulabilirsek tabi

Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf

Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf

HER İŞİN BİTİNCE ABDEST AL SONRA zaman kalırsa düzleştir :) sezeryanlamı olucakki doğumun

günaydn canim ,

bende senin gibiyim nerdeyse 2 haftadir başa döndüm , halsizlik ve migde bulantilarim geri döndü

günaydın canım
off çok kötü yaff ilk zamanlarda kullandığımız bulantı ilaçlarından alsan ii gelmezmiki

ayy çok kötü oldum canlar ya sabah;6buçuktan 8-9 a kadar uyuyamadım,sonra tekrar vurdum kafayı 12de kalktım:)
kalktığımda geçmişti :S bende anlamadım ne oluyo bi iki sabahtır :))

Canım yan yatmış bak döneblr bence geriden gelme olayına da takılma cok ya bebeğe giden damrlarda sıkıntı varmıydı canım ayrıntılı ultrasonda eğer yoksa tansiyonuna düzenli baktır ve beslenmene biraz daha dikkat et yada vitamin ilaçları fln ama kilosu iyi ya maşallahh,stickerlar da cok tatlı olmşş :)

Kuzum alemsin ya baya güldüm he e önce abdest al sonra saçını düzleştr giit nolcak

nst bagladılar sancı cıkmadı cok sukur canım gastroenterıt olmusum

gecmiş olsun canım son zamanlarımızda iyice direncimiz düştü ,çıbanı sıkabılırsen bıraz acısı gecer daha rahatlarsın

gunaydin ,

tşkler cnm , oyle diyorlar 1 numara buyyo die , o zaman ben yandimm sadece 50 çift babeti olan bi insan o stoklari kullanamazsa naparrrrrrr

öyleyse ben sahıplenırım canım :) ben 35 gıyıyordum ama sımdı 36 numara parmakrarası terlıklerle cok rahatım :)

doğumumuz yaklastıkca bulantı,istahsızlık olabılırmıs doktorum soylemıstı,benım bugunkı oyle bulantı değildi besin zehirlenmesi olmusum balıktan,ayrıca donme işini kafana takma doktorum son anda bıle donen bebek var demişti bana dönmese bile donderiyorlarmıs kendı kızını dondermıs nasıl yapmıs bılmıyorum ama sormak aklıma gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…