2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Merhaba kızlar
Aranızda izmirde olan izmir ege tıpta doğum yapmış ya da doğum yapmış yakını olan var Ya da hastane hakkında fikri olan?Yardımcı olursanız sevinirim.Özeldende msj atabilirsiniz.

İyi ya normal bi durum olmasına sevndim canım,cok cok gecmiş olsun sana da aman dikkat et yediklerine fln,ya işte benm dr um böyle iç açıcı konuşmuyoki benm de aklıma artık sezeryan kolayına geliyo tabi diye düşünyrm ne bilim kime güvencem ben dr da boyle yaparsa,canım o riskliymiş ama onu yaptrmam da artık dönerse önümzdeki haftaya kadar dönsün yoksa sezeryan cıs fln diye tehdit mi etsem acaba oğlumu :)

Selam kizlar.gecen hafta kontrolum vardi kizim 2 kilo olmus.kafasi onde gidiyormus o yuzden sezeryan olacakmisim.uzulmedim de sevinmedim de.ikisinden de korkuyordum cunku :) temmuzun 3. Haftasi olur buyuk ihtimalle dedi.

ben baby me aldım canım erkek bebek için olanından,bi tanede prima var ıslak mendil ama cocuk doktorları ılık su ve pamukla temızleyın dıyolar o da evde pratık

Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf

normal olursa fena terlıyorlar canım bozulabılır sacların ama olsun gene kendını ıyı hıssedersın

kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo

normalde 36 giyyorumda Eki Görüntüle 729160
çok güzelmiş bu terlikleer
benim bir plaj terliğim vardı acaba onlarımı götürsem bilmiyorum. terlik almak istemiyorum giymem çünkü bi daha:44::44:
aayy doğum tarihin belli olucak demek ben bi,le çok heyecanlandım bak şimdiii
selam canım nerelerdesin uzun zamandır yoktun. inşallah iyisindir sende bebeğinde.
döner belki bebeğin daha sıkıntı yapma bence
Bebişim bugün ya birden büyüdü yada pozisyon değiştirdi,hayrdır inşallah
aynııı senin gibiyim bende bugün. karnımın her yeri dolu gibi hissediyorum. tuhaf bişey :44:
hakkında hayırlısı olsun canım. en doğru zaman neyse o zaman gelsin bebeğin. bence acele etme doktorun ne dicek bakalım kontrolde
Selam kizlar.gecen hafta kontrolum vardi kizim 2 kilo olmus.kafasi onde gidiyormus o yuzden sezeryan olacakmisim.uzulmedim de sevinmedim de.ikisinden de korkuyordum cunku :) temmuzun 3. Haftasi olur buyuk ihtimalle dedi.
hayırlısı inşallah canım . ikinizinde en sağlıklı olacağı doğum şekli olsun. neden korkuyorsun ki hiç korkma bebişini alıcaksın kucağına missler gibi kokucak ne güzel yaaa

ay aman sanci cikmasinda ,

gerci gastroenteritte kötü wc nin önüne koy koltugu daha iyi (

ilaç vermiştir mutlaka ama haslanmiş patates iyi geliyor.

terzi kendi söküğünü dikmiyomus canım eşim doktor ilaç felan vermedi evde dınlenip bol su ıcecekmişim,patates haslayacam bırazdan :)

cok tesekkurler canım bence kafana takma donme ısını mesela benım oğlumun bası asagıda ama yanda kol gelış duruyor o da sezeryan endıkasyonu Allahım hakkımızda hayırlısı ne ıse onu versın insallh
gecen hafta arkadasım 42+3 gunlukken doğum yaptı ılla normal olsun dıye beklemısler acılma olmadı bebek anne karnına kakasını yapmıs cıgerlerıne gıtmıs Allh esırgesın oyle seylerden

Canım babam,sınavlar,alışveriş,temizlik derkeen giremedim arada kaçamak baktım öyle ne alemdesinz diye ama cok özledim valla :) İyiyiz iyiyiz cok şükür canım,ya sen ve bebişin? amaan derdimz dönüp dönmemesi olsun tatlım dimi ama ya Allah sağlık versinde hepimize gerisi boş,canım plaj terliği de cok mantıklı olur yani bak ben de alim yanıma :) aman zaten inş. en fazla 2 gün kalırız cok da tın takmıyorum daha valla inceledikce aksilik oluyo bişeylerde salladım ben bazı seyleri :) Buarada doğum yapan mı oldu forumda yaa sanki ole bişi gördüm been

terzi kendi söküğünü dikmiyomus canım eşim doktor ilaç felan vermedi evde dınlenip bol su ıcecekmişim,patates haslayacam bırazdan :)

aman doktor eş dost akraba mumkunse uzak dursun :)) baskalarina poset poset yazıolar bize gelince dogal yollardan iyileş diolar

hayırlı haberler alırsın inşallah. stickerlarda çok tatlı olmuş.

çok cicişş..
vakumlamı yapmış acaba:44::44::44::44:

benim kızımda önden gidio kafası 32+0 ken 34+5 olarak gözüküyordu doktorum ila sezeryan olursun demedi bazen bebeklerin kafası usgde büyük gözüküyor doğunca ailesi doktor bey bumuydu büyük kafalı dediğiniz falan diyorlar dedi mm farkediyormuş zaten senin tercihin tabisii

blgn yaptı biri daha yapmıştı ama adı aklımda değil:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…