saol cnm bende senin terliklerini çok beğendim,süslü bir anne olcaksın :))
doğumumuz yaklastıkca bulantı,istahsızlık olabılırmıs doktorum soylemıstı,benım bugunkı oyle bulantı değildi besin zehirlenmesi olmusum balıktan,ayrıca donme işini kafana takma doktorum son anda bıle donen bebek var demişti bana dönmese bile donderiyorlarmıs kendı kızını dondermıs nasıl yapmıs bılmıyorum ama sormak aklıma gelmemiş
ben de düşünüyorumbu yastıktan almayı da annemin ne gereği vardı gazabından nasıl kurtulurum onu çözemedim.
yeğenim de çok sıkıntı çektiler,bebekken reflüden dolayı.başını yükselticez diye şekilden şekile girdiydi yavrucuk.
bendede var canım bundan
olur canim
ama emin ol ben ne yapar ne eder içine girerim o papuçlarin
+merhaba kızlAR
Hızınıza yetişmek mümkün değil:))
ben hala alacak peşindeyim.Bitmedi gitti bu eksikler :)Doğumunda böyle düğününde ne yapcam bilmem.Eşime diyorum keşke 7 yıldır ara ara alıp koysaydım :)
Hersey tamam da ıslak mendil konusunu hala artaştırmaktayım.Bulduklarımı sizede göstereyim.Benim gibi kimyasala karşı olan vardır belki aranızda.
2 ürün buldum.
Baby&Me Pamuk Mendil kız ve erkek diye ikiye ayırmışlar.12'li paket her pakette 40 adet varmış.ebebek sitesinde 39.90 TL
Özellikleri:
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve doğal pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin hassas cildi, anne karnındayken verniks adı verilen protein, vitamin ve minerallerce zengin, koruyucu bir tabaka ile korunur.
Baby& Me Islak Pamuk Mendil, saf formülüyle yenidoğan bebeğinizin hassas cildini ilk günden itibaren vernikse zarar vermeden güvenle temizler ve cilt yapısını koruyarak sağlıklı gelişimine yardımcı olur.
Dermatolojik olrak test edilmiştir.
pH değeri bebeğinizin hassas cildine uygun olarak tasarlanmıştır.
Alkol, boya maddesi, sabun, parfüm ve sentetik lif içermez.
Paraben içermez.
Otomatik kapağı açma düğmesine her basıldığında açılır. Böylece annelere tek elle kullanım kolaylığı sağlar.
Eki Görüntüle 729256
Diğeri:Twins baby.hepsiburada fiyatı 3lü paket her pakette 40 adet :15.90 Tl
Twins Baby Islatılabilir Pamuk Mendil
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil % 100 PAMUK dan özel olarak imal edilmiştir.
İçerisinde, Yeni doğan bebeğin hassas tenine zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi yoktur.
İçeriği, FDA tarafından onaylıdır.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil Naylon poşet içerisinde değil, tamamen zararsız olan kutu içerisinde hazırlanmıştır.
Her bir kutu içerisinde 40 adet ıslatılabilir pamuk mendil bulunmaktadır.
Doktor ve hemşirelerin önerdiği temizlik, su ve pamukla yapılması gereken temizliktir.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil aynı zamanda bebeğin tüm vücudunda temizlik amacıyla kullanılabilen tek üründür.
Eki Görüntüle 729257
bencede gıresın canım annem 5 dogum yapmış ayak numarası 36 hala
Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf
çok güzelmiş bu terlikleerkzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo
normalde 36 giyyorumdaEki Görüntüle 729160
aayy doğum tarihin belli olucak demek ben bi,le çok heyecanlandım bak şimdiiiAğrı hiç önemli olmuyor canım ya minikler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyoruz zaten. evet yarın meleğimi görcem..24 haziran mı?? ben o zaman kesin doğuruyo olcam artık yarın belli olacak doğum tarihi. hayırlısı bakalım..
selam canım nerelerdesin uzun zamandır yoktun. inşallah iyisindir sende bebeğinde.Uzun zamandır foruma giremiyorum,umarım iyisinzdir..Benim sabah bulantılarım başladı ya bi arkadas daha demiş öyle böyle değil cok fena acaba neden olur kiBuarada bebişi ters olup da dönen var mı benim hala ters bu gidişle kesin sezeryan artık neyse hayırlısı olsun..
aynııı senin gibiyim bende bugün. karnımın her yeri dolu gibi hissediyorum. tuhaf bişeyBebişim bugün ya birden büyüdü yada pozisyon değiştirdi,hayrdır inşallah
hakkında hayırlısı olsun canım. en doğru zaman neyse o zaman gelsin bebeğin. bence acele etme doktorun ne dicek bakalım kontroldecanlar 20 sayfa geçmiiş geçmişi pek okuyamadım. cevap yazan güzel dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim.
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bende artık sabırsızlanıyorum. zaten bebişimin kilosuda iyi. 10 haziranda kontrol var 3 kg yu geçer dedi doktor.bana öyle geliyor ki 3 ü geçti mi doğuma alacak.çünkü pzt günü " 3 ü bi geçsin bakalım kiloyu sabitleyelim o zaman birşeyler düşünürüz" dedi. eşim çok stres yapıyor bu durumu ama bende artık yavrumu kucaklamak istiyorumgelişimini tamamlamış oluyor zaten 36+3 olacak o gün . sizce kötü mü düşünüyorum. doktor doğurtiyim dese hemen yatacağım masaya
hayırlısı inşallah canım . ikinizinde en sağlıklı olacağı doğum şekli olsun. neden korkuyorsun ki hiç korkma bebişini alıcaksın kucağına missler gibi kokucak ne güzel yaaaSelam kizlar.gecen hafta kontrolum vardi kizim 2 kilo olmus.kafasi onde gidiyormus o yuzden sezeryan olacakmisim.uzulmedim de sevinmedim de.ikisinden de korkuyordum cunku :) temmuzun 3. Haftasi olur buyuk ihtimalle dedi.
ay aman sanci cikmasinda ,
gerci gastroenteritte kötü wc nin önüne koy koltugu daha iyi(
ilaç vermiştir mutlaka ama haslanmiş patates iyi geliyor.
İyi ya normal bi durum olmasına sevndim canım,cok cok gecmiş olsun sana da aman dikkat et yediklerine fln,ya işte benm dr um böyle iç açıcı konuşmuyoki benm de aklıma artık sezeryan kolayına geliyo tabi diye düşünyrm ne bilim kime güvencem ben dr da boyle yaparsa,canım o riskliymiş ama onu yaptrmam da artık dönerse önümzdeki haftaya kadar dönsün yoksa sezeryan cıs fln diye tehdit mi etsem acaba oğlumu :)
Selam kizlar.gecen hafta kontrolum vardi kizim 2 kilo olmus.kafasi onde gidiyormus o yuzden sezeryan olacakmisim.uzulmedim de sevinmedim de.ikisinden de korkuyordum cunku :) temmuzun 3. Haftasi olur buyuk ihtimalle dedi.
hayırlısı olsun canım,kafası kac gun onde gıdıyormus kı, sağlığı gelişimi ıyıdır umarım
çok güzelmiş bu terlikleer
benim bir plaj terliğim vardı acaba onlarımı götürsem bilmiyorum. terlik almak istemiyorum giymem çünkü bi daha:44::44:
selam canım nerelerdesin uzun zamandır yoktun. inşallah iyisindir sende bebeğinde.
döner belki bebeğin daha sıkıntı yapma bence
Bugün 6.6.20013 ve ben 60.6 kilo olmuşum,,çok manidar değilmii
terzi kendi söküğünü dikmiyomus canımeşim doktor ilaç felan vermedi evde dınlenip bol su ıcecekmişim,patates haslayacam bırazdan :)
hayırlı haberler alırsın inşallah. stickerlarda çok tatlı olmuş.Benimde dönmedi kafası hala göbek deliğimde hele sabah yan yatmış kafası göbekte ayaklarıda yan sağ kaburgamda resmen gördüm zaten minnacık bebişim 1700 geçen hafta ama bakalım yarın bidaha kontrolüm var öğlen 2 de iş yerinden izin alıp gidicem bakalım inşallah şu gerileme olayı durmuştur tam haftasında çıkar dua edin kızlar sizde nolur takmamaya çalışıyorum ama yinede insan oğlu işte elinde diil.Başka gittiğim doktor 2 hafta geri dedi ama kilosundanmı bilmiyorum hayırlısı herşeyin tabiki.Bu arada kavanozlar için kapak sticerida yaptırdım.altta resmini koyuyorum :) Eki Görüntüle 729303 Eki Görüntüle 729303
çok cicişş..
vakumlamı yapmış acaba:44::44::44::44:doğumumuz yaklastıkca bulantı,istahsızlık olabılırmıs doktorum soylemıstı,benım bugunkı oyle bulantı değildi besin zehirlenmesi olmusum balıktan,ayrıca donme işini kafana takma doktorum son anda bıle donen bebek var demişti bana dönmese bile donderiyorlarmıs kendı kızını dondermıs nasıl yapmıs bılmıyorum ama sormak aklıma gelmemiş
Selam kizlar.gecen hafta kontrolum vardi kizim 2 kilo olmus.kafasi onde gidiyormus o yuzden sezeryan olacakmisim.uzulmedim de sevinmedim de.ikisinden de korkuyordum cunku :) temmuzun 3. Haftasi olur buyuk ihtimalle dedi.
blgn yaptı biri daha yapmıştı ama adı aklımda değil:26::26::26:Canım babam,sınavlar,alışveriş,temizlik derkeen giremedim arada kaçamak baktım öyle ne alemdesinz diye ama cok özledim valla :) İyiyiz iyiyiz cok şükür canım,ya sen ve bebişin? amaan derdimz dönüp dönmemesi olsun tatlım dimi ama ya Allah sağlık versinde hepimize gerisi boş,canım plaj terliği de cok mantıklı olur yani bak ben de alim yanıma :) aman zaten inş. en fazla 2 gün kalırız cok da tın takmıyorum daha valla inceledikce aksilik oluyo bişeylerde salladım ben bazı seyleri :) Buarada doğum yapan mı oldu forumda yaa sanki ole bişi gördüm been
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?