2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Çok sevndim canım iyi olmanıza bütün annecikler ve bebişler iyi olsun lütfenn :) Ohh gözün aydın dönmüş ne güzel bizimkinn pek dönmeye niyeti yok aslında çabalıyo da yavrum ama cık :) bakalım ya kısmet pek sürprizleri sevmem ben normal doğumu cok istesemde ne zaman gelceği belli olmuyo ya o cok geriyo beni ama sezeryan da al gününü git :)) Mezunum canım sorma neye yarycaksa 2 diploma daha var evde dosyann arasında ama ben hala ev hanımıyım :)) öff o mide bulantısı ben de sabahları hep olur zaten kurtulamadım ama tabi bu bambaşka yiyince bişiler geciyo biraz şeker mi düşüyo acaba,amin canım amin..

Umarım canım kimseye yasatmasın rabbim,valla işte dediği anında yapılsın istiyomuş, eve sürekli bişiler almaya kalkıyomuş annem cıldırışlarda ama napsın şimdi sigarayı fln da bıraktı e ilaçlar fln normal yani artık alttan alcaz tabiki bitane babamz var Allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimzi..

evet başağim 13 eylul yükselenimde başakk hıhhhh

ben bozulmuyorum artık , çok sıradan gelmeye basladi bana pasta dogumgunu evlilik yıldonumu vs vs vs

ilk basta her sene tatilimizi bile avlilik yıldonumuzde yapardik , anam ne kasmişim ben ölee , şimdi laylaylom

Günaydın güzel anneler ve yavruları Herkese keyifli huzurlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum.Acenu terliklerine bayıldım güle güle kullan.Aklıma geldi hamilelikten sonra ayak numarası 1 numara kalıcı olarak büyüyor muş böyle birşey duyan var mııı?

14 eylül de ben :)) ya öyle tabi sürekli bişi olması gerekmiyo aslında ama biz de özel günler de hatrlanmak özel hissedilmek istiyoruz yani bu ille pasta vs. diil ama bişiler istiyo insan sen şimdi böyle diyosun da eşin hiç kutlamasın bak bakim napıosun :))..Hakkaten sizde baya kasmışsınz ama iyi de yapmışsınz fena mı tatil fln ne güzel :)

gunaydin ,

tşkler cnm , oyle diyorlar 1 numara buyyo die , o zaman ben yandimm sadece 50 çift babeti olan bi insan o stoklari kullanamazsa naparrrrrrr

gunaydin ,

tşkler cnm , oyle diyorlar 1 numara buyyo die , o zaman ben yandimm sadece 50 çift babeti olan bi insan o stoklari kullanamazsa naparrrrrrr

Ya sorma aynı dert bende de var :) Birde hamilelik öncesi çok severek aldığım ama pek giyemediğim ayakkabılarım var.Aklım onlarda kalıcak giyemeyeceğim anlaşılan

Deri olanları kalıpta bekletebilirsin 1 numara büyür ben öyle yapıcam :)

:))) hiçbişi yapmiyorummm artık ,

çünkü ben ondan daha unutkanim bu konularda itiraf ediyorumm

Canım hastaneye gidemiyorsan bile doktoru aramalısın bence.. Ama elinden geldiğince hastaneye gitmeye çalış tabi. Geçmiş olsun canım yaa..

evet canim ya 24 haz en son 20 may gitmiştik (( merak ediyorum kaç kilo ne kadar ne oldu die
benim temmuz sonu dogum ,

senin az kalmiş inş hayırlı haberlerle gelirsiniz canim

İnş canımcım

evet canım artık düzensiz uykular, ağrılar, sancılar, batmalar, daralmalar.. Herkes de aynı şikayetler başladı sanırım..

günaydın herkese,

anca gelebildim işim yoğun biraz.neyse ki hafiflettim.

sabah 6 dan beri uykusuzum.geç de yatmıştım kafam bir o yana bir bu yana devriliyor.

her an yıllık izin kullanmaya meyilliyim.sıcaklardan.

blgn08 kızına kavuşmuşsun ne güzzel ,çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün inşallah

kirazdan bahsetmişsiniz,ne kadar yediğinizden vs.

meyve canavarı biri olarak haftada kaç kilo meyve yediğimden hiç bahsetmeyeyim.

oznur o çıban dediğin kıl dönmesi iltihap yapmış olmasın?

Son düzenleme:

oyle yaparim bende en kötüü ,

bide topuklularima hasret kaldim giyemiyorum kaç zamandir , aaaaayy düşündükçe için sızlıyoo şimdi ya giyemezsem o papuçlarimi benn

merhaba hanımlar, doğacak kızım için doğumumda hastahaneye ve eve gelecek misafirler için bunlardan şipariş ettim içine 1 adet lokum ve 2 badem şekeri koyacağım. sizce nasıl olur?

Lokum yapıştır canım .Tecrübeyle sahip . İltihabı çekip patlatır

günaydin canim hg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…