ay cnm hepmız ıcın et :) bende dıızı bıtsın abdest alıp otrcam duaya Allah kabul etsın bakalım:)
ay ben cok yedım kıraz her hafta bı kılo yedım fazlamıkı?
biz iyiyiz canim , oglusumda iyi teyzesi , kakara kikiiri gidyoruz , bizde ters duruyoduk ama artık döndük , son ana kadar dönebilir heran demişti doktor endişe etme o yuzden , hayirlisi ile vaktinde dogsunlar , agrilar bendede oluyor , ama doktor diyorki dogum baslasada sezeryana alabiliriz dert etme o yuzden , sende takılma , bekle gününü doldursun canim , mezunsun vayy hadi gözün aydin :)) migde bulantilarida hamileligin en kötü yani saniyorum , Allah yardimcimiz olsun inş.
baban için çok sevindim , inş biran öncede eski hayatina dönüş saglar , bebek cok iyi moral olucak onun için , depresif hareketlerde bulunabilir ( annemden biliyorum ) , alinganlar vs bi çok seyle karsilasabilirsin , sende şimdi hassassin dikkat et alinganlik etme canim
Kız sen de mi başak burcusun oyy ben de niye bukadar sevdim diyorum :) Off cok detaycıyızdır hakkaten cok ince düşünceli ve sorumluluk sahibi olur başaklar ama birazda tripçi,kaprisli :)) benm de gecen yıl doğumgünmde eşim geldi elinde hiçbişi yok annemde burdaydı saat bilmem kaç oldu ben pasta bekliyorum hastayım bi de dolaba geçip bakıyorum bişi yok kapıları çarpmalar fln sinir zirvede ben de tabi bunlar da bana gülüyolarmış meğer pastayı fln saklamışlarAma ne bozulmuştum ya hiç unutmam :)
Her hafta bir kilodan bişey olmaz diyebilirim,iki günde bir kilo yiyen bir hamiş olarak
evet başağim 13 eylul yükselenimde başakk hıhhhh
ben bozulmuyorum artık , çok sıradan gelmeye basladi bana pasta dogumgunu evlilik yıldonumu vs vs vs
ilk basta her sene tatilimizi bile avlilik yıldonumuzde yapardik , anam ne kasmişim ben ölee , şimdi laylaylom
Günaydın güzel anneler ve yavrularıHerkese keyifli huzurlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum.Acenu terliklerine bayıldım güle güle kullan.Aklıma geldi hamilelikten sonra ayak numarası 1 numara kalıcı olarak büyüyor muş böyle birşey duyan var mııı?
gunaydin ,
tşkler cnm , oyle diyorlar 1 numara buyyo die , o zaman ben yandimm sadece 50 çift babeti olan bi insan o stoklari kullanamazsa naparrrrrrr
14 eylül de ben :)) ya öyle tabi sürekli bişi olması gerekmiyo aslında ama biz de özel günler de hatrlanmak özel hissedilmek istiyoruz yani bu ille pasta vs. diil ama bişiler istiyo insan sen şimdi böyle diyosun da eşin hiç kutlamasın bak bakim napıosun :))..Hakkaten sizde baya kasmışsınz ama iyi de yapmışsınz fena mı tatil fln ne güzel :)
O 50 çift babet kaç numara peki??? 38 ise hepsini bana gönderirisin dert etmeegunaydin ,
tşkler cnm , oyle diyorlar 1 numara buyyo die , o zaman ben yandimm sadece 50 çift babeti olan bi insan o stoklari kullanamazsa naparrrrrrr
O 50 çift babet kaç numara peki??? 38 ise hepsini bana gönderirisin dert etmee
günaydın kızlar.. ya benim genital bölgeme yakın kilodun lastiğin geldiği yerde kocaman çiban çıktıyürüyemiyorumm bile çok acıyor. bugun doktora gitmem lazım dı gidemiyorum bilee ilaç ta kullanamıyorrum.. yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum.böyle nasıl hastaneye gidicemmm bennnn ((çok acıyorrr çookkkk !!!
evet canim ya 24 haz en son 20 may gitmiştik(( merak ediyorum kaç kilo ne kadar ne oldu die
benim temmuz sonu dogum ,
senin az kalmiş inş hayırlı haberlerle gelirsiniz canim
Günaydınn herkesee
uyku düzenim altüst oldu 1 hftadır.. sabah 5.30da kalktım uyuyamadım eşime kahvaltı hazırladım birlikte yaptık kahvaltıyı 7.30 8 gibi ağırlık bastı geri yattım 10a kadar 2 kere kalktım.. hala bi tuhafım üstümdeki ağrlık kalkmıyo.. nolacak benim bu halim günüm yemek yeyip oturup uyumakla geçer oldu. sizdede böyle mi kızlar yaa karnımda artıık daha sık sertleşiyor nefesimi daraltıyor son ay zor olur demişlerdide öyle tahmin etmemiştim
Korkma annesi 34ten sonra Allah'ın izniyle sağlıkla doğuyorlar inşallah sağlıkla kucağına alırsınteşekkür ederim kızlar
umarım herşey yolunda gider
zayıf olması da çok önemli değil
emme refleksi daha bu haftalarda gelişiyomuş
emerse sıkıntı yok hem heyecanlıyım
hem panik :)) annesinin sabırsız pamuk prensesi geliyor
Arkadaşın yan yatırma yastığıyla dalga geçtiyse beni topa tutar valla:)) ben reflü yastığı bile aldım:))))Sizce yan yatırma yastığı gerekli mi gereksizmi???Çok önceden arakadaşla dalga geçmiştimde o ne öyle daha neler diye:):):)
Şimdi iş başa düşünce gerekli gelio:):)
Ya sorma aynı dert bende de var :) Birde hamilelik öncesi çok severek aldığım ama pek giyemediğim ayakkabılarım var.Aklım onlarda kalıcak giyemeyeceğim anlaşılan
Deri olanları kalıpta bekletebilirsin 1 numara büyür ben öyle yapıcam :)
Korkma annesi 34ten sonra Allah'ın izniyle sağlıkla doğuyorlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Arkadaşın yan yatırma yastığıyla dalga geçtiyse beni topa tutar valla:)) ben reflü yastığı bile aldım:))))Eki Görüntüle 729243
ben de düşünüyorumbu yastıktan almayı da annemin ne gereği vardı gazabından nasıl kurtulurum onu çözemedim.
yeğenim de çok sıkıntı çektiler,bebekken reflüden dolayı.başını yükselticez diye şekilden şekile girdiydi yavrucuk.
günaydın kızlar.. ya benim genital bölgeme yakın kilodun lastiğin geldiği yerde kocaman çiban çıktıyürüyemiyorumm bile çok acıyor. bugun doktora gitmem lazım dı gidemiyorum bilee ilaç ta kullanamıyorrum.. yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum.böyle nasıl hastaneye gidicemmm bennnn ((çok acıyorrr çookkkk !!!
36 canim ya
36 oldugu için çok şanslıydım kimse isteyemiyodu ayakkabilarimiama şimdi fil ayagi gibi oldu ayakalrim
günaydın herkese,
anca gelebildim işim yoğun biraz.neyse ki hafiflettim.
sabah 6 dan beri uykusuzum.geç de yatmıştımkafam bir o yana bir bu yana devriliyor.
her an yıllık izin kullanmaya meyilliyim.sıcaklardan.
blgn08 kızına kavuşmuşsun ne güzzel ,çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün inşallah
kirazdan bahsetmişsiniz,ne kadar yediğinizden vs.
meyve canavarı biri olarak haftada kaç kilo meyve yediğimden hiç bahsetmeyeyim.
oznur o çıban dediğin kıl dönmesi iltihap yapmış olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?