tombik arkadaslarima ve kuzucuklarina selamlar, uzun zaman oldu giremedim sayfalar almis basini gitmis sondan bikac sayfa anca okuyabildim benim uyusuk kizim hala donmedi oturmus totosunun ustune donmuyor 36. haftaya kadar donmezse boyle olursa sezeryanla alicam dedi doktornormal olmasini cok istiyorum insallah doner bebisim sizlerde durum nasil bebisi donmeyen varmi ???
aman doktor eş dost akraba mumkunse uzak dursun :)) baskalarina poset poset yazıolar bize gelince dogal yollardan iyileş diolar
kızlaarr bişey sorucam sizlere. Bebişlerinize mevlüt takımı gibi bişey aldınız mı? Mevlüt yapacaksanız eğer ne giydirceksiniz ve siz ne giyceksinizz? Bu ara bu takıldı kafama. O zaman çıkıp alışveriş yapamam diye düşünüyorum şimdiden alsam iyi olur gibi.
Oğlumada şu kıyafetleri beğendim butikbebede fiyatlarıda çok uygun sizce nasıl olur mevlüt takımı olarak giydirsem ??
Eki Görüntüle 729359 Eki Görüntüle 729360 Eki Görüntüle 729361 Eki Görüntüle 729362
canlar 20 sayfa geçmiiş geçmişi pek okuyamadım. cevap yazan güzel dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim.
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bende artık sabırsızlanıyorum. zaten bebişimin kilosuda iyi. 10 haziranda kontrol var 3 kg yu geçer dedi doktor.bana öyle geliyor ki 3 ü geçti mi doğuma alacak.çünkü pzt günü " 3 ü bi geçsin bakalım kiloyu sabitleyelim o zaman birşeyler düşünürüz" dedi. eşim çok stres yapıyor bu durumu ama bende artık yavrumu kucaklamak istiyorumgelişimini tamamlamış oluyor zaten 36+3 olacak o gün . sizce kötü mü düşünüyorum. doktor doğurtiyim dese hemen yatacağım masaya
hayırlı haberler alırsın inşallah. stickerlarda çok tatlı olmuş.
çok cicişş..
vakumlamı yapmış acaba:44::44::44::44:
benim kızımda önden gidio kafası 32+0 ken 34+5 olarak gözüküyordu doktorum ila sezeryan olursun demedi bazen bebeklerin kafası usgde büyük gözüküyor doğunca ailesi doktor bey bumuydu büyük kafalı dediğiniz falan diyorlar dedi mm farkediyormuş zaten senin tercihin tabisii
90 kiloyum :)))
manidarlık baglantisi kurabilecegim bir hesap durumum bile yok , direk 90 yani pöff :111::111::111::111::111::111::111::111:[/Q
Resimde gördüğüm sen 70 kilo civarı canımmm,
kızlaarr bişey sorucam sizlere. bebişlerinize mevlüt takımı gibi bişey aldınız mı? mevlüt yapacaksanız eğer ne giydirceksiniz ve siz ne giyceksinizz? bu ara bu takıldı kafama. o zaman çıkıp alışveriş yapamam diye düşünüyorum şimdiden alsam iyi olur gibi.
oğlumada şu kıyafetleri beğendim butikbebede fiyatlarıda çok uygun sizce nasıl olur mevlüt takımı olarak giydirsem ??
Eki Görüntüle 729359 Eki Görüntüle 729360 Eki Görüntüle 729361 Eki Görüntüle 729362
blgn yaptı biri daha yapmıştı ama adı aklımda değil:26::26::26:
kızlaarr bişey sorucam sizlere. bebişlerinize mevlüt takımı gibi bişey aldınız mı? mevlüt yapacaksanız eğer ne giydirceksiniz ve siz ne giyceksinizz? bu ara bu takıldı kafama. o zaman çıkıp alışveriş yapamam diye düşünüyorum şimdiden alsam iyi olur gibi.
oğlumada şu kıyafetleri beğendim butikbebede fiyatlarıda çok uygun sizce nasıl olur mevlüt takımı olarak giydirsem ??
90 kiloyum :)))
manidarlık baglantisi kurabilecegim bir hesap durumum bile yok , direk 90 yani pöff :111::111::111::111::111::111::111::111:[/Q
Resimde gördüğüm sen 70 kilo civarı canımmm,
YOK CANIM FAZLASI YOK EKSIGI VAR 90 :)))
Ayy cok heyecanlı yaaa kaç haftalıktı ki sanki biraz erken mi olmuş,neyse hayırlı olsun gözüaydın darısı bizim başımıza diğeri kimdi acaba?suzanı paradoksu da duyarız yakında sanırım onlar bizden biraz daha önde ya ben tipini okadar merak ediyorumkii nasıl acaba diye sizd de var mı o? :))
YOK CANIM FAZLASI YOK EKSIGI VAR 90 :)))
stres yapmayın kızlar tamı tamına 96 yım
Evet evet benimde en büyük merakım o,tipi nasıl olcak acaba??:):)kocaman oldular yaf karnımızda,maşallah onlaraa:):)Karpuz gibi büyüyolar valla oldukları yerde
bizde iyiyiz canım oğlumlaCanım babam,sınavlar,alışveriş,temizlik derkeen giremedim arada kaçamak baktım öyle ne alemdesinz diye ama cok özledim valla :) İyiyiz iyiyiz cok şükür canım,ya sen ve bebişin? amaan derdimz dönüp dönmemesi olsun tatlım dimi ama ya Allah sağlık versinde hepimize gerisi boş,canım plaj terliği de cok mantıklı olur yani bak ben de alim yanıma :) aman zaten inş. en fazla 2 gün kalırız cok da tın takmıyorum daha valla inceledikce aksilik oluyo bişeylerde salladım ben bazı seyleri :) Buarada doğum yapan mı oldu forumda yaa sanki ole bişi gördüm been
bu tarz şeyleri eşim pek beğenmiyor. giydirmem ben bunları oğluma diyorcanım
ben mevlutu gec yapıcam bıraz , erken yapsaydım resimdekiler gibi bişey alcaktim ,
şimdi bende senin gibi dusunuyorum ve hiç bir fikrim yok ,
ayrıca resimdeki ıkıncı tulumdan ben aldim 12 tl teddy ' den butık bebede ne kadar bılmıyorum .
Eki Görüntüle 729371 Eki Görüntüle 729372
beğenmene sevindim tatlım. akşam babasına da gösterelim bakalım ne dicekayyy ben ikisini de çok beğendimmmm
mevlüt yapıcaksan bu tarz bişey giydirmen hoş olur diye düşünüyorum... klasik mevlüt takımlarından gydirmektense...
doğumdan sonra pek çıkamam gibi geliyor bana. başkasınında almasını istemem kendim görmem lazım. ondan şimdiden alayım istiyorumcanım ben hepsini begendım cok sekerler ben doğduktan sonra almayı dusunuyorum annem papyonlu beyaz kıyafetler var ya onlara takmıs durumda mevlut kıyafetı dıye satılıyo azız bebede gormustum onlardan alacakmıs
ben öyle bi eşofmanı alamadım hala içimde. hergün bekliyorum yine çıksın diye yok arkadaş gelşmiyooor. o yüzden gördüğüm gibi almak istiyorum. sonra ya beden kalmıyor ya da istediğim şey bir daha gelmiyorBenim bebeğimin ilk 3 aydan sonra giyecek hiçbişeyi yokDiyorum ihtiyacı oldukça alırıs, çıkarıs yaf bebişler şöyle iki aylık falan olunca,çıkamazsak da internet sağolsun yada babası sağolsun
Ama bu resimdekilerin hepsi güsel:) e sen şimdide alsan netten alıyosun zaten bekle bence başka güsel şeyler çıkar o zamana kadar
mevlütte bunlardan giydirsem olur yani dimiCanım ben de takımları pek sevmiyorum papyonlu bişi güzel olur hem sevmli olur 2. gibi yani diğer takımlar bana cok ağır geliyo ya ne gerek var sürekli de giyemiycek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?