2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım 35. haftamdayım benim bebişde dönmedi hayırlısı olsun bazılarının 38. 39. haftada dönüomuş bebeği. bencede öle olur diorum son dk döner.ama benim doktorum 37 nin sonuna doğru alır bebeği sezaryenle. bilmiorum ben sezaryene sıcak bakanlardan olduğum için takmıorum senin için hayırlısı olur inş.

kızlaarr bişey sorucam sizlere. bebişlerinize mevlüt takımı gibi bişey aldınız mı? mevlüt yapacaksanız eğer ne giydirceksiniz ve siz ne giyceksinizz? bu ara bu takıldı kafama. o zaman çıkıp alışveriş yapamam diye düşünüyorum şimdiden alsam iyi olur gibi.
oğlumada şu kıyafetleri beğendim butikbebede fiyatlarıda çok uygun sizce nasıl olur mevlüt takımı olarak giydirsem ??

canım

ben mevlutu gec yapıcam bıraz , erken yapsaydım resimdekiler gibi bişey alcaktim ,

şimdi bende senin gibi dusunuyorum ve hiç bir fikrim yok ,

ayrıca resimdeki ıkıncı tulumdan ben aldim 12 tl teddy ' den butık bebede ne kadar bılmıyorum .

alemsin walla çok güldürdün beni bence doktorunla birlikte karar wer derim bi sorun olmazsa bebeğinde, suyunda fln 1 hafta daha bekle en azında 37. haftasını tamamlasın bebiş. bende sezaryen olcam. ne kadar geç alırsa iyi die düşünüorum 38in sonunda fln.:44:

bilmiyorum ki canım sormak aklıma gelmemiş canım ya kafa onden gidince baska arastırma yaptırdılar mı sana yoksa her seferınde detaylı usg ıle kendı mı bakıyor beyın ıcı sıvılara felan genısleme var mı yokmu dıye

ayyy ben ikisini de çok beğendimmmm
mevlüt yapıcaksan bu tarz bişey giydirmen hoş olur diye düşünüyorum... klasik mevlüt takımlarından gydirmektense...

blgn yaptı biri daha yapmıştı ama adı aklımda değil:26::26::26:

Ayy cok heyecanlı yaaa kaç haftalıktı ki sanki biraz erken mi olmuş,neyse hayırlı olsun gözüaydın darısı bizim başımıza diğeri kimdi acaba?suzanı paradoksu da duyarız yakında sanırım onlar bizden biraz daha önde ya ben tipini okadar merak ediyorumkii nasıl acaba diye sizd de var mı o? :))

canım ben hepsini begendım cok sekerler ben doğduktan sonra almayı dusunuyorum annem papyonlu beyaz kıyafetler var ya onlara takmıs durumda mevlut kıyafetı dıye satılıyo azız bebede gormustum onlardan alacakmıs

Benim bebeğimin ilk 3 aydan sonra giyecek hiçbişeyi yok Diyorum ihtiyacı oldukça alırıs, çıkarıs yaf bebişler şöyle iki aylık falan olunca,çıkamazsak da internet sağolsun yada babası sağolsun
Ama bu resimdekilerin hepsi güsel:) e sen şimdide alsan netten alıyosun zaten bekle bence başka güsel şeyler çıkar o zamana kadar

Evet evet benimde en büyük merakım o,tipi nasıl olcak acaba??:):)kocaman oldular yaf karnımızda,maşallah onlaraa:):)Karpuz gibi büyüyolar valla oldukları yerde

Canım ben de takımları pek sevmiyorum papyonlu bişi güzel olur hem sevmli olur 2. gibi yani diğer takımlar bana cok ağır geliyo ya ne gerek var sürekli de giyemiycek..

Biz geldikkkkkk kızçemleee
Bugün yoğun bir gün bizim için.Dün gece anneannemizi bize aldık ve bugün temizlik günümüz.
Dip köşe bucak her yer temizleniyor anneciğim benim.Ben de doğumdan sonra gelecek olan
misafirler için 59 adet patatesli buzluk böreği sardım paketleyip koydum.Şimdi de akşam için
birşeyler yapacağım.Kızçeme bezden bebek pastası yaptımÇok gerekli ya
Tüller yıkanıp asılıyor,camlar siliniyor,mutfak dolapları,kapılar,banyolar her yer temizleniyor
Eşim de getir götür ve kendi işleriyle uğraşıyor.Gözümden kaçmadı 2300 de yazamadım offff yaaaaa
Geçmişi gece okuyabilirim ne kadar kaynatırsanız kaynatın bana ne ben hepsini okurum
Okumazsam sınav konularına çalışmamış öğrenciler gibi olurumÖpüyorum sizleri,minnaklarınızı
Dün yine kızçeme çoraplar,bere ve pratik alt açma aldım.Almadan duramıyorum kim ne derse desin ne yapayım
Bankada ve özel sektörde çalıştığım zulaladığım paracıklarım bugüne kısmetmiş

Meleklerinize kurban olurummmmmmm

Evet evet benimde en büyük merakım o,tipi nasıl olcak acaba??:):)kocaman oldular yaf karnımızda,maşallah onlaraa:):)Karpuz gibi büyüyolar valla oldukları yerde

Dimi yaa ne bilim saçları fırça gibi mi yoksa keltoş mu,kumral mı esmer mi nasııl ya cok acayip bişey oyy yerim ben onları hepsi güzel oluyo ya bebişlerin :) Hakkaten ben de gecen gün aynı benzetmeyi yaptım bildiğin karpuz gibi karnım su durumdan sıkılmadım değil ama inanıyorumki cok büyük boşluğa düşcem doğurdktan sonra hamlelik güzel ya ne kadar zor olsa da :))

kızlar bizde aranıza yeni katıldık sayılır.cok uzun zamandır gıremıyorum.benimde oglusum olacak.çalısıyorum bende iznimi dogum sonrasına aktabıleyım dıye. dogduktan sonra oğluşumla bı gun fazla geçırsem kar dıye gelıyorum işe allah hepimize kolay dogumlar yasatsın ben normal dogum ıstıyorum allah herkesin gönlune gore versın amın

merhaba kizlar nasilsiniz herkez iyidir umarim dun giremedim oncelikle herkesin gecmis kandili mubarek olsun biz kizcemle iyiyiz fakat ayaklarim cok sismeye basladi yine yurusemde otursamda sisiyor uykusuzluk problemimizde var sanki cok isimiz varmis gibi sabah 5 te ayaktayiz sabaha kadar her saat basi kalkiyorum zaten vakit yaklasti ya iyice dirtlandik artik Allah cumlemizin yardimcisi olsun.

bizde iyiyiz canım oğlumla gün sayıyoruz artık ne güzell.
iyi olmana çok sevindim. benimde haftasonu sınavlarım vardı. ama pek sallamadım. hatta pazar sabahtan olan sınavıma gitmedim sabah eşim kaldırmaya çalışıyordu bense bana ne yaa gitmicem beeeenn zaten geçemicem büyük ihtimalle uyumak istiyorum diyordum sabah uyku çok tatllıydı sınava gitmedim iyi sen mezun olmuşsun çok sevindim.darısı seneye başıma inşallah
bu tarz şeyleri eşim pek beğenmiyor. giydirmem ben bunları oğluma diyor kıyafet konusunda çok takıntılıdır kendisi. o yüzden değişik bişeyler arayışındayım. ben 40ı dolduktan sonra yaparım mevlüdünü diyorum. çok geçe bırakmam gerçi kurban bayramı da geliyor bakalım ne zaman doğucak oğlum ona göre yapıcam bende.
ayyy ben ikisini de çok beğendimmmm
mevlüt yapıcaksan bu tarz bişey giydirmen hoş olur diye düşünüyorum... klasik mevlüt takımlarından gydirmektense...
beğenmene sevindim tatlım. akşam babasına da gösterelim bakalım ne dicek
canım ben hepsini begendım cok sekerler ben doğduktan sonra almayı dusunuyorum annem papyonlu beyaz kıyafetler var ya onlara takmıs durumda mevlut kıyafetı dıye satılıyo azız bebede gormustum onlardan alacakmıs
doğumdan sonra pek çıkamam gibi geliyor bana. başkasınında almasını istemem kendim görmem lazım. ondan şimdiden alayım istiyorum
ben öyle bi eşofmanı alamadım hala içimde. hergün bekliyorum yine çıksın diye yok arkadaş gelşmiyooor. o yüzden gördüğüm gibi almak istiyorum. sonra ya beden kalmıyor ya da istediğim şey bir daha gelmiyor
Canım ben de takımları pek sevmiyorum papyonlu bişi güzel olur hem sevmli olur 2. gibi yani diğer takımlar bana cok ağır geliyo ya ne gerek var sürekli de giyemiycek..
mevlütte bunlardan giydirsem olur yani dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…