Biz geldikkkkkk kızçemleee
Bugün yoğun bir gün bizim için.Dün gece anneannemizi bize aldık ve bugün temizlik günümüz.
Dip köşe bucak her yer temizleniyor anneciğim benim.Ben de doğumdan sonra gelecek olan
misafirler için 59 adet patatesli buzluk böreği sardım paketleyip koydum.Şimdi de akşam için
birşeyler yapacağım.Kızçeme bezden bebek pastası yaptımÇok gerekli ya
Tüller yıkanıp asılıyor,camlar siliniyor,mutfak dolapları,kapılar,banyolar her yer temizleniyor
Eşim de getir götür ve kendi işleriyle uğraşıyor.Gözümden kaçmadı 2300 de yazamadım offff yaaaaa
Geçmişi gece okuyabilirim ne kadar kaynatırsanız kaynatın bana ne ben hepsini okurum
Okumazsam sınav konularına çalışmamış öğrenciler gibi olurumÖpüyorum sizleri,minnaklarınızı
Dün yine kızçeme çoraplar,bere ve pratik alt açma aldım.Almadan duramıyorum kim ne derse desin ne yapayım
Bankada ve özel sektörde çalıştığım zulaladığım paracıklarım bugüne kısmetmiş
Meleklerinize kurban olurummmmmmm
canım 35. haftamdayım benim bebişde dönmedi hayırlısı olsun bazılarının 38. 39. haftada dönüomuş bebeği. bencede öle olur diorum son dk döner.ama benim doktorum 37 nin sonuna doğru alır bebeği sezaryenle. bilmiorum ben sezaryene sıcak bakanlardan olduğum için takmıorum senin için hayırlısı olur inş.
Dimi yaa ne bilim saçları fırça gibi mi yoksa keltoş mu,kumral mı esmer mi nasııl ya cok acayip bişey oyy yerim ben onları hepsi güzel oluyo ya bebişlerin :) Hakkaten ben de gecen gün aynı benzetmeyi yaptım bildiğin karpuz gibi karnım su durumdan sıkılmadım değil ama inanıyorumki cok büyük boşluğa düşcem doğurdktan sonra hamlelik güzel ya ne kadar zor olsa da :))
sordum bi sorun olurmu bu durum diye yok dedi doktor. son 2 seferdir büyük çıkıyo tabi kilosu falanda kafası kadar olmasa da önde çıkıyo suyu kalbi bacak boyu herşeyine ii diyor.bilmiyorum ki canım sormak aklıma gelmemişcanım ya kafa onden gidince baska arastırma yaptırdılar mı sana yoksa her seferınde detaylı usg ıle kendı mı bakıyor beyın ıcı sıvılara felan genısleme var mı yokmu dıye
tam haftasını hatırlamıyorum canım yaa erkendi hatta dün yazmış kandilde kızıma kavuştum diye 10 15 gündür küvezdeydi yanlış hatırlamıyorsam tabii. evlerine dün çıktılar daha doğum hikayesini paylaşmadı daha sadece haber verdi temmuz başı olanları haziranda bekliyoruz zaten :18::18::18:Ayy cok heyecanlı yaaa kaç haftalıktı ki sanki biraz erken mi olmuş,neyse hayırlı olsun gözüaydın darısı bizim başımıza diğeri kimdi acaba?suzanı paradoksu da duyarız yakında sanırım onlar bizden biraz daha önde ya ben tipini okadar merak ediyorumkii nasıl acaba diye sizd de var mı o? :))
90 kiloyum :)))
manidarlık baglantisi kurabilecegim bir hesap durumum bile yok , direk 90 yani pöff :111::111::111::111::111::111::111::111:
Dimi yaa ne bilim saçları fırça gibi mi yoksa keltoş mu,kumral mı esmer mi nasııl ya cok acayip bişey oyy yerim ben onları hepsi güzel oluyo ya bebişlerin :) Hakkaten ben de gecen gün aynı benzetmeyi yaptım bildiğin karpuz gibi karnım su durumdan sıkılmadım değil ama inanıyorumki cok büyük boşluğa düşcem doğurdktan sonra hamlelik güzel ya ne kadar zor olsa da :))
kızlarrrr kaldı surda kaç gunumuz allah herkese sabır ve ıyı gunler versın.benım gece uykularım cok bozuldu sola yatmaya calısıyorum hertarafım uyusuyor sagda daha rahatım sankı umarım bebege sorun olmaz..
Eki Görüntüle 728766 Eki Görüntüle 728767ALPEREN yazılı kısmı sırtına gelıyor tammm nasıll tv de gormustum cok ısteıdm ve yaptık ınsl saglıcakla kullanmak nasıpp olurrrrrrrrrrrrr
Ahu benım güzel hamış arkadasım cok güzelsınız durumla
Beklıyoruz bakalım paşamı Allah'tan zine çıktım
Yarın temızlıkcı bayan gelecek dogum temızlıgım yapılsın
Normalde bugün KAynvalıde ıle havuzu hana gıdıcektım ama Dr yasak yatacaksın derdi
Sağolsun kayınvalıdem ben hallederım kızım sana whattttsapp:))tan resmi gonderırım yanımdasın gıbı olursun dedı
Teknolojık kayınvalıde valla:))
Dusunmesı yeter bızde yatış gözüktü yanı bebem yarın35haftalık Olcaz oglusum2hafta daga beklese cok sevınıcem sabırsız topsam adı gibi rüzgar gibi gelmek ıstıyo cok öpüyorum balım ozlemısım senı
bizim devremülkümüzün olduğu yerde Ermeni bi bayan var.Oğlunun adı Alen. Güzel bir isim bence. Yani tınısı filançok hoş. Türkçe bir anlamı da var ama Ermeniler koyuyor diye koymayacağım derseniz bilemedim.
Bız ogretmen olduğumuz ıcın esımde bende sevmıyoruz sırt çantalarını .Sureklı çocukları oyle gordugumuz ıcın herhalde.Sadece koldan takılanlarda kullanışlı degıl.En cok postacı çantalarını sevıyorum bu yüzden:)
evet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsa
aa sıkılmayın kızlar.
size kuzenimin bebişinin fotosunu göstereyim.v 2400 civarında doğmuştu. ilkn doğduğu andaki fotosu bu.
şuanda karnımızdaki bebişlerde yaklaşık bu kadar işteee.
inanılmazz bişey dimiii
Eki Görüntüle 728860
ooyyy maaşallahhcanım onun normal haftasında doğdu bebeği. erken doğum değil yani. böbreğinde problem vardı son ayda pek büyüyemedi o yüzden. şuanda 1,5 yaşında fıstığım. şuan tamamen normal durumda yaşıtlarıyla aynı. yani ilk doğduğunda küçük yada büyük olması çok farketmiyor aslında. önemli olan doğduktan sonraki bakımı.
buda şimdiki haliiii
Eki Görüntüle 728865
kızlar ana kucağım var dışarıda kullanmak için hatta resmini koyim
Eki Görüntüle 728897
hast den ilk çıktığımızda bebiş bunda rahat edermi yoksa port bebe alsam mı int te buldum bu model çok hoşuma gitti çantasıda hoşmuş sizin fikriniz nedir bu konuda :26:
Port Bebe 2'li Set 2012.-.Indirimli Bebe
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:
bonnynin üretim tes ve genel müd benim evimin çaprazinda
Merhaba,,
sormayın neler oldu...
biz kudurduk yine ki ne kudurduk yani...
pazar günü eşimi uğurluyordum izmirden Ankara ya .. Tam 10 günlük iş ziyareti vardı..
benim ufak oğlan da ben De kudurduk veeeeee bi saatin içinde hazırlanıp Ankara ya geldik..
34. Haftamda bi bebekle bi de hamile halimle 9 saatlik yolculuk yaptık..
hem de doktorumuza danışmadan ....!!!!!!
simdi de otel odalarında yasıyoruz .. Bütün gün gezip tozuyoruz..
bir de etraf karışık olmasaydı daha iyi olurdu...
Haftayq 35. Haftalıkken dönüşümüz olucak.. Yine bi 9 saat yolculuk..
inşallah orda burda doğurmadan sağsalim evimize gideriz...
bu arada bizim ücretli izin olayı da gezipark la yandı bitti kül olduuuuuuuu arada unutuldu gittiiiiiii
cümlemize geçmiş olsun...
hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum
arada girip okuyorum...
hayırlı geceler kızlar nısan gelemsı hakknda bılgını zvarmıı??????? bugn ebe dogum ahkında konustu artık son muayenen dedı bısde esımle yuruyusden geldıkk e wc ye gırdım bendee
ebe nısanın geebılrı suyun ,kanaman vs demıstı nısan hakkındada kanlı olur kahfe olur sumuksu olur demıstıı
bende wc de baktım peceeye af edersınzı yesıl sümüksü bırseyler geldii korktum nısan bu mu acabaa cunku akıntım acık kremsı renk oluyor bır aydırrr bu nedır kı acaba hazıran annelerınede sorudm cvp yok henuzz:26::26::26:dusa gırcem cvp almadan gırmek ıstemyıyorum bu eceyı ııı degerlendırmek lazımmm çünkümmmmmmmmmmmm
Günaydin kızlar ve kuzulari ,
biz işe geldik ,
2 gundur uyanmakta zorlaniyoruz , bi iş yaptigimizda yok ama nieyse işe zor yetişiyoruz
sizler naislisniz ?
kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo
normalde 36 giyyorumdaEki Görüntüle 729160
günaydın kızlar.. ya benim genital bölgeme yakın kilodun lastiğin geldiği yerde kocaman çiban çıktıyürüyemiyorumm bile çok acıyor. bugun doktora gitmem lazım dı gidemiyorum bilee ilaç ta kullanamıyorrum.. yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum.böyle nasıl hastaneye gidicemmm bennnn ((çok acıyorrr çookkkk !!!
Günaydın güzel anneler ve yavrularıHerkese keyifli huzurlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum.Acenu terliklerine bayıldım güle güle kullan.Aklıma geldi hamilelikten sonra ayak numarası 1 numara kalıcı olarak büyüyor muş böyle birşey duyan var mııı?
Eki Görüntüle 729244 Eki Görüntüle 729245 Eki Görüntüle 729246
merhaba hanımlar, doğacak kızım için doğumumda hastahaneye ve eve gelecek misafirler için bunlardan şipariş ettim içine 1 adet lokum ve 2 badem şekeri koyacağım. sizce nasıl olur?
Benimde dönmedi kafası hala göbek deliğimde hele sabah yan yatmış kafası göbekte ayaklarıda yan sağ kaburgamda resmen gördüm zaten minnacık bebişim 1700 geçen hafta ama bakalım yarın bidaha kontrolüm var öğlen 2 de iş yerinden izin alıp gidicem bakalım inşallah şu gerileme olayı durmuştur tam haftasında çıkar dua edin kızlar sizde nolur takmamaya çalışıyorum ama yinede insan oğlu işte elinde diil.Başka gittiğim doktor 2 hafta geri dedi ama kilosundanmı bilmiyorum hayırlısı herşeyin tabiki.Bu arada kavanozlar için kapak sticerida yaptırdım.altta resmini koyuyorum :) Eki Görüntüle 729303 Eki Görüntüle 729303
Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf
Bugün 6.6.20013 ve ben 60.6 kilo olmuşum,,çok manidar değilmii
kızlaarr bişey sorucam sizlere. bebişlerinize mevlüt takımı gibi bişey aldınız mı? mevlüt yapacaksanız eğer ne giydirceksiniz ve siz ne giyceksinizz? bu ara bu takıldı kafama. o zaman çıkıp alışveriş yapamam diye düşünüyorum şimdiden alsam iyi olur gibi.
oğlumada şu kıyafetleri beğendim butikbebede fiyatlarıda çok uygun sizce nasıl olur mevlüt takımı olarak giydirsem ??
Eki Görüntüle 729359 Eki Görüntüle 729360 Eki Görüntüle 729361 Eki Görüntüle 729362
fıstıklaar tatlı göbüşlü annişler. çok oyalandım bugün evde artık çıkmam lazımmm
bugün kuzenimin kınası var. ben şimdi kuaföre gidip kaş bıyık operasyonu yaptırayım
sonrada kardeşim ayakkabılarını gidip alıcam.dün sipariş etmiştik.
ordan eve gelip duş alıp kınaya hazırlanıcam. akşam kınalık hamiş kıyafetlerimle çekindiğim fotolarımdan koyucam bakalım beğenicek misiniz benii
hepinizi öpüyorum canlar
bizde iyiyiz canım oğlumlagün sayıyoruz artık ne güzell.
iyi olmana çok sevindim. benimde haftasonu sınavlarım vardı. ama pek sallamadım. hatta pazar sabahtan olan sınavıma gitmedimsabah eşim kaldırmaya çalışıyordu bense bana ne yaa gitmicem beeeenn zaten geçemicem büyük ihtimalle uyumak istiyorum diyordum sabah uyku çok tatllıydı sınava gitmedim iyi sen mezun olmuşsun çok sevindim.darısı seneye başıma inşallah
bu tarz şeyleri eşim pek beğenmiyor. giydirmem ben bunları oğluma diyorkıyafet konusunda çok takıntılıdır kendisi. o yüzden değişik bişeyler arayışındayım. ben 40ı dolduktan sonra yaparım mevlüdünü diyorum. çok geçe bırakmam gerçi kurban bayramı da geliyor bakalım ne zaman doğucak oğlum ona göre yapıcam bende.
beğenmene sevindim tatlım. akşam babasına da gösterelim bakalım ne dicek
doğumdan sonra pek çıkamam gibi geliyor bana. başkasınında almasını istemem kendim görmem lazım. ondan şimdiden alayım istiyorum
ben öyle bi eşofmanı alamadım hala içimde. hergün bekliyorum yine çıksın diye yok arkadaş gelşmiyooor. o yüzden gördüğüm gibi almak istiyorum. sonra ya beden kalmıyor ya da istediğim şey bir daha gelmiyor
mevlütte bunlardan giydirsem olur yani dimi
bizde iyiyiz canım oğlumlagün sayıyoruz artık ne güzell.
iyi olmana çok sevindim. benimde haftasonu sınavlarım vardı. ama pek sallamadım. hatta pazar sabahtan olan sınavıma gitmedimsabah eşim kaldırmaya çalışıyordu bense bana ne yaa gitmicem beeeenn zaten geçemicem büyük ihtimalle uyumak istiyorum diyordum sabah uyku çok tatllıydı sınava gitmedim iyi sen mezun olmuşsun çok sevindim.darısı seneye başıma inşallah
mevlütte bunlardan giydirsem olur yani dimi
fıstıklaar tatlı göbüşlü annişler. çok oyalandım bugün evde artık çıkmam lazımmm
Bugün kuzenimin kınası var. Ben şimdi kuaföre gidip kaş bıyık operasyonu yaptırayım
Sonrada kardeşim ayakkabılarını gidip alıcam.dün sipariş etmiştik.
Ordan eve gelip duş alıp kınaya hazırlanıcam. Akşam kınalık hamiş kıyafetlerimle çekindiğim fotolarımdan koyucam bakalım beğenicek misiniz benii
Hepinizi öpüyorum canlar
Kızlar bakınıyorumda herkes cok heyecanlı ve sabırsızacıkcası benim durumumda sızınle aynı o kadar sabırsızım ki inanın zaman hiç gecmiyor gibi geliyor.Bu zamana kadar geldim ama sanki şimdi yavaşladı. Ayrıca ben geceleri yatmakta zorluk çekiyorum sağa dön sola dön olmuyor tam dalacağım zaman ayaklarıma ve bacaklarıma garip şeyler oluyor uykum kaçıyor. Oturmak çok zor resmen kalça kemiğim batıyor.birde tam 21 kilo aldım başta dikkat etmedim şimdide etmeye çalışıyorum olmuyor.Eşim gülüyor seni böyle obur göreceğime hiç inanmazdım diyor.Aldığım kiloları vereceğime inanıyorum bunu dert etmiyorum fakat su an taşıması çok zor tabanlarım ağrıyor.Benim kızımında bütün herşeyi hazır sadece onu bekliyoruz cokkk merak ediyoruz.Babamız cok heyecanlı şimdiden hayaller kuruyor sanki anne o baba benmişim gibi sahiplendi şimdiden en komiğide beşik onun tarafında olacakmış sanki o emzirecek ama ben öyle yapmadım tabiki beşik annenin yanıbaşında hepinizi öpüyorum[/Q
Birinden duymuştum da kadın beşiği kocasının tarafına koymuşki bebek her ağladığında kocasıda uyansın bebeği alıp kendisine versin die,bencilliğe bak yaf:):)Sizinki öle diil de aklıma geldi beşiği kendi tarafına istiyo deyince
Kızlar bakınıyorumda herkes cok heyecanlı ve sabırsızacıkcası benim durumumda sızınle aynı o kadar sabırsızım ki inanın zaman hiç gecmiyor gibi geliyor.Bu zamana kadar geldim ama sanki şimdi yavaşladı. Ayrıca ben geceleri yatmakta zorluk çekiyorum sağa dön sola dön olmuyor tam dalacağım zaman ayaklarıma ve bacaklarıma garip şeyler oluyor uykum kaçıyor. Oturmak çok zor resmen kalça kemiğim batıyor.birde tam 21 kilo aldım başta dikkat etmedim şimdide etmeye çalışıyorum olmuyor.Eşim gülüyor seni böyle obur göreceğime hiç inanmazdım diyor.Aldığım kiloları vereceğime inanıyorum bunu dert etmiyorum fakat su an taşıması çok zor tabanlarım ağrıyor.Benim kızımında bütün herşeyi hazır sadece onu bekliyoruz cokkk merak ediyoruz.Babamız cok heyecanlı şimdiden hayaller kuruyor sanki anne o baba benmişim gibi sahiplendi şimdiden en komiğide beşik onun tarafında olacakmış sanki o emzirecek ama ben öyle yapmadım tabiki beşik annenin yanıbaşında hepinizi öpüyorum[/Q
Birinden duymuştum da kadın beşiği kocasının tarafına koymuşki bebek her ağladığında kocasıda uyansın bebeği alıp kendisine versin die,bencilliğe bak yaf:):)Sizinki öle diil de aklıma geldi beşiği kendi tarafına istiyo deyince
Oda iyiymiş yafff
3 hafta once bende 88 cikmistim tartilmadim ama suan 90 a tamamlamisimdir heralde
ben ıkıncı olanı cok begendım ama 0-6 ay tukenmiş canım
tatlım sen ve tüm uykusuz arkadaşlara selaamm olsuuunnn ben de sırt üstü yatıveriyorum sonra uyuaınca tekrar uyuyabilene aşkolsunnnn
ellerinize sağlık süper olmuşşşş
oo süper babaanne dedikleri bu olsa gerekk...
Bence de alen güzel isim
ah canım ben de sevmem ama çok pratik oluyormul öyle dediler
maaşallahh kuzuya
ooyyy maaşallahh
ben de portbebe gereksiz diye duydum
geçmiş olsun canım ama içini ferah tut bence bebişin çok sağlıklı olacak
wooowww süppeeerrr bize bi güzellik yapar mı kiii
evet şekerim ya bizde bu şans varken oooo
canım yeşilimsi akıntı da önemli olabilir keşke sorsan bir dr ye
her hamiş arkadaş gibi ben de öyleym şekerr
wowww süper dün de ben gittim oraya üç tane aldım bu ve benzeri terliklerden :))) çekip gönderirim resmini, bambidekiler suya gelmez dedi dolayısıyla enes is the bestp
geçmiş olsun canımmm
ben duymadım böyle birşey bence dönerz eski halimize :))
ya çok beğendim sakıncası yoksa ne kadara mal oldu?
Canım benim ortalama 10 gün geri ama bazı ölçümleri iki hafta geri dr hiç gerilikten bahsetmedi bence korkma
:)) ben de hem normal doğurmak istiyorum hem de saçlaım fönlü olsun istiyorum
benim de bugün doğum günüm ve dün 89,9 kg idim bir bağ ya da anlam yok ama öyle işteee
canım aldım satenimsi denizci kıyafeti gibi birşey aldım bence mevlit için en iyisi beyaz ya da krem rengi kıyafetler
tatlım sen ve tüm uykusuz arkadaşlara selaamm olsuuunnn ben de sırt üstü yatıveriyorum sonra uyuaınca tekrar uyuyabilene aşkolsunnnn
ellerinize sağlık süper olmuşşşş
oo süper babaanne dedikleri bu olsa gerekk...
bence de alen güzel isim
ah canım ben de sevmem ama çok pratik oluyormul öyle dediler
maaşallahh kuzuya
ooyyy maaşallahh
ben de portbebe gereksiz diye duydum
geçmiş olsun canım ama içini ferah tut bence bebişin çok sağlıklı olacak
wooowww süppeeerrr bize bi güzellik yapar mı kiii
evet şekerim ya bizde bu şans varken oooo
canım yeşilimsi akıntı da önemli olabilir keşke sorsan bir dr ye
her hamiş arkadaş gibi ben de öyleym şekerr
wowww süper dün de ben gittim oraya üç tane aldım bu ve benzeri terliklerden :))) çekip gönderirim resmini, bambidekiler suya gelmez dedi dolayısıyla enes is the bestp
geçmiş olsun canımmm
ben duymadım böyle birşey bence dönerz eski halimize :))
ya çok beğendim sakıncası yoksa ne kadara mal oldu?
canım benim ortalama 10 gün geri ama bazı ölçümleri iki hafta geri dr hiç gerilikten bahsetmedi bence korkma
:)) ben de hem normal doğurmak istiyorum hem de saçlaım fönlü olsun istiyorum
benim de bugün doğum günüm ve dün 89,9 kg idim bir bağ ya da anlam yok ama öyle işteee
canım aldım satenimsi denizci kıyafeti gibi birşey aldım bence mevlit için en iyisi beyaz ya da krem rengi kıyafetler
Ayy cok güldüm canım yaa emzirme olayınaAllah iyiliğini versin neyse olsun hevesli olması iyi bizimki de ben de kalkarım yardım edrim diyo bakalım napcaksa sanki emziremez ama pışpışlar gerçi hem babalrı ilgili olan cocuklar daha özgüvenli oluyolarmışşş :) O kadın da amma çakalmış he ya da canına tak etti öyle bi yöntem buldu napsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?