2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Hg canım böreği nasıl yaptın tarif yazsanda yapsak bizde.keşke benim annemde yakın olsaydı ama değil ta adıyaman dan kalkıp gelemiyorda.Çok üzüldük bak

sagol canim hepimiz icin hayirlisi olur insallah

fıstıklaar tatlı göbüşlü annişler. çok oyalandım bugün evde artık çıkmam lazımmm
bugün kuzenimin kınası var. ben şimdi kuaföre gidip kaş bıyık operasyonu yaptırayım
sonrada kardeşim ayakkabılarını gidip alıcam.dün sipariş etmiştik.
ordan eve gelip duş alıp kınaya hazırlanıcam. akşam kınalık hamiş kıyafetlerimle çekindiğim fotolarımdan koyucam bakalım beğenicek misiniz benii
hepinizi öpüyorum canlar

Son düzenleme:

Evet evet hamileliği bende çok sefdim valla,çok şükür bugüne kadar herkesin zor dediği şeyleri ben çok sefdim, evliliği de hamileliğide:):):) Darısı bebiş olduktan sonrasına ,eminim onu da çok sevicem büyük bi heyecanla bekliyorum,hayal etmesi bile çok heyecanlandırıyo o yüzden mümkün mertebe düşünmüyorum minik bebişimizin eve gelişin falan oyyyy düşünsene evde ağlayan minik oyuncak bi bebiş:):)karnımdayken bile tutup ayağını falan sıkmak istiyorum,biraz bunaltıcı bi anne olcam ama sevgimle bunaltıcam galiba onu:):)

Kızlar bakınıyorumda herkes cok heyecanlı ve sabırsız acıkcası benim durumumda sızınle aynı o kadar sabırsızım ki inanın zaman hiç gecmiyor gibi geliyor.Bu zamana kadar geldim ama sanki şimdi yavaşladı. Ayrıca ben geceleri yatmakta zorluk çekiyorum sağa dön sola dön olmuyor tam dalacağım zaman ayaklarıma ve bacaklarıma garip şeyler oluyor uykum kaçıyor. Oturmak çok zor resmen kalça kemiğim batıyor.birde tam 21 kilo aldım başta dikkat etmedim şimdide etmeye çalışıyorum olmuyor.Eşim gülüyor seni böyle obur göreceğime hiç inanmazdım diyor.Aldığım kiloları vereceğime inanıyorum bunu dert etmiyorum fakat su an taşıması çok zor tabanlarım ağrıyor.Benim kızımında bütün herşeyi hazır sadece onu bekliyoruz cokkk merak ediyoruz.Babamız cok heyecanlı şimdiden hayaller kuruyor sanki anne o baba benmişim gibi sahiplendi şimdiden en komiğide beşik onun tarafında olacakmış sanki o emzirecek ama ben öyle yapmadım tabiki beşik annenin yanıbaşında hepinizi öpüyorum

sordum bi sorun olurmu bu durum diye yok dedi doktor. son 2 seferdir büyük çıkıyo tabi kilosu falanda kafası kadar olmasa da önde çıkıyo suyu kalbi bacak boyu herşeyine ii diyor.
tam haftasını hatırlamıyorum canım yaa erkendi hatta dün yazmış kandilde kızıma kavuştum diye 10 15 gündür küvezdeydi yanlış hatırlamıyorsam tabii. evlerine dün çıktılar daha doğum hikayesini paylaşmadı daha sadece haber verdi temmuz başı olanları haziranda bekliyoruz zaten :18::18::18:
aynen bende çok merak ediyorum öğlen yemeği yedim uzattım koltuğa ayaklarıma kızım kime benzeyeceksin sen anneyemi falan diyorum kendi kendime kızı şimdiden yönlendirmeye başladım diye düşündüm sonradan

ben kendımın vede tum hamılelerın özel olduğunu düşünüyorum Allaha bınlerce kez sukredıyorum o mutlulugu yasttıgı ıcın kıprasık oğlum benım ıttıtırp duruyon anacığının karnını
doğduktan sonra tekme kayma olmayacak o nasıl bı hıs olacak acaba sankı 27 yıldır tekmeyle yaşamışım gibi alıştım

kızlarrrr kaldı surda kaç gunumuz allah herkese sabır ve ıyı gunler versın.benım gece uykularım cok bozuldu sola yatmaya calısıyorum hertarafım uyusuyor sagda daha rahatım sankı umarım bebege sorun olmaz..

tatlım sen ve tüm uykusuz arkadaşlara selaamm olsuuunnn ben de sırt üstü yatıveriyorum sonra uyuaınca tekrar uyuyabilene aşkolsunnnn

Eki Görüntüle 728766 Eki Görüntüle 728767 ALPEREN yazılı kısmı sırtına gelıyor tammm nasıll tv de gormustum cok ısteıdm ve yaptık ınsl saglıcakla kullanmak nasıpp olurrrrrrrrrrrrr

ellerinize sağlık süper olmuşşşş

oo süper babaanne dedikleri bu olsa gerekk...

bence de alen güzel isim

ah canım ben de sevmem ama çok pratik oluyormul öyle dediler

maaşallahh kuzuya

ooyyy maaşallahh

ben de portbebe gereksiz diye duydum

geçmiş olsun canım ama içini ferah tut bence bebişin çok sağlıklı olacak

bonnynin üretim tes ve genel müd benim evimin çaprazinda

wooowww süppeeerrr bize bi güzellik yapar mı kiii

evet şekerim ya bizde bu şans varken oooo

canım yeşilimsi akıntı da önemli olabilir keşke sorsan bir dr ye

Günaydin kızlar ve kuzulari ,

biz işe geldik ,

2 gundur uyanmakta zorlaniyoruz , bi iş yaptigimizda yok ama nieyse işe zor yetişiyoruz

sizler naislisniz ?

her hamiş arkadaş gibi ben de öyleym şekerr

kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo

normalde 36 giyyorumda Eki Görüntüle 729160

wowww süper dün de ben gittim oraya üç tane aldım bu ve benzeri terliklerden :))) çekip gönderirim resmini, bambidekiler suya gelmez dedi dolayısıyla enes is the best p

geçmiş olsun canımmm

ben duymadım böyle birşey bence dönerz eski halimize :))

ya çok beğendim sakıncası yoksa ne kadara mal oldu?

canım benim ortalama 10 gün geri ama bazı ölçümleri iki hafta geri dr hiç gerilikten bahsetmedi bence korkma

Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf

:)) ben de hem normal doğurmak istiyorum hem de saçlaım fönlü olsun istiyorum

Bugün 6.6.20013 ve ben 60.6 kilo olmuşum,,çok manidar değilmii

benim de bugün doğum günüm ve dün 89,9 kg idim bir bağ ya da anlam yok ama öyle işteee

canım aldım satenimsi denizci kıyafeti gibi birşey aldım bence mevlit için en iyisi beyaz ya da krem rengi kıyafetler

güle güleee bekliyoruz fotoları çokoynayıp rahatsız etme bebişi

ben ıkıncı olanı cok begendım ama 0-6 ay tukenmiş canım

Allah seniii kız gideydin ya sınava sallardın belli mi olur tutardı belki benm öğleden sonraydı Allahtan ama sabahta olsa giderdim yoksa içimde kalırdı 15-9 tansiynla girdim düşün sınava acilde olmam gerkrdi aslında :) ayy ama cok zordu sorulaaar iyice cozutmuşlardı yalnız en güzel yanı hamişim diye kontrol etmediler kapıda gülerek buyrun dediler gectim sonra gözetmenler de aynıydı ya kanka olduk artk bidaha ki sefere bebişle gelirsin fln dediler baya bi muhabbet espri aman dedim bidaha ki sefere olmasın bitiyo yani hıı doğru diyolar :) Sonra sınavın ortasında gözetmen bi baktım masama cikolata koyuyo ohh iyiydi valla benm için ama oğlum yine hiç rahat bırakmadı bildiğin spor yapıyo içerde sıpa kıpııır kıpıır ne varsa kurtlu neyse gecti gitti cok sükür darısı doğuma artık..Umarım sende seneye kurtulursun uykucu :)

iyi eglenceler canimm

nerdesın sen yaaaaaaaaaaa,
dun doktora gıdıcektın naptın neasıl gectı , terlıklerı beklıyoruz , enes her zaman favorı

50 adedi 55 TL Gitti gidiyordan aldım canım istersen kodunu gönderirim ürünün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…