2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bende bende :)) ayy bakalım nasıl bi anne olcaz umarım cok iyi bebek bakımı konusunda uzman şefkatli sabırlı birer anne oluruz bi doğsunlar da yiyelim ama bitek biiiz kimseye öptrtmem diyorum da kızıyolar :)

Küvez olayı kötü ya Allah sabır versin doğunca insan heranını onla gecrmek ister ama sağsalim doğmuş ya evine de cıkmış cok şükür neyse hikayesini yazar artık yakında bizde ağlarızzz Bende bana benzesin az istiyorum erkek olsa da okadar karnımda taşımışım ama hakkım dimi :)

Öyle tabi canım cok özel bi durum Allah isteyen ve layığıyla bakabilecek herkese nasip etsin bu mutluluğu :) sende 27 sin bazen gec kaldığımı düşünyrm ikinciyi ne ara yapcaz biz yaa ya da yapcaz mı acaba o da var :)

Ya bu öptürme konusunu bende çok düşünüyorum,40ı çıkana kadar falan ben ,babası bile öpmiyces. Birilerine nasıl öpmeyin diyceemi düşünüyorum kara kara,diyorumki acaba beşiğinin başına kocaman LÜTFEN BEBİŞİ ÖPMEYİNİZ yazıp altınada hastaneden verilmiş gibi hastanenin adını mı yazsam ,ciddi ciddi düşünüyorum bunu

öpmüyoruz öptürmüyoruz diyosunuz oluyo bitiyo...
valla benim ablam doğum yaptığında kimseye öptürmedim yeğenimi... sadece koklayabildiler... halalarına bile dedim... öpmüyoruz kokluyoruz... dış dünyaya alışmadan olmaz....

ben 1 sene pamuk ve su kullanmıştım takıntılıyım valla ne yapayım artık 1 yaşında pes ettim çünkü zahmetli gerçekten.ama ıslak mendillere de güvenemiyorum.bunun gibibirşeyler kullanmak iyi tabi de bu sefer ne yaparım bilmiyorum.

canım sabretmek zor da sırf sabredemediğin için de doğum yapmakmantıklı değil.sen yine birkaç hafta daha bekle.küveze girmese bile bağışıklık sistemi zayıf olur.birşey olur . bebeğinin sağlığı için bekle.
dua ederiz tabi canım inşallah iyiye gitmiştir bebişin.bu arada stikerler çok güzel olmuş.

çok beğendim gerçekten.

İşte söyleyemem gibi geliyo,bırak öpmeyi yanaklarına yüzlerine bile değdirmelerini istemiyorum şimdiden aşırı hassassım bebişim için. Gerçi sadece ilk doğduğu zamanlar için böyle

Ay sen beni cok güldüryosun canım yaa cok orjinal bi fikir ya zaten anası babası hadi anane babane dışında kimse öpmesin abi niye öpcekler anlamadım el kadar bebeği dr yasakladı alerjisi var dersin niyetlenen olursa bende senn gibi ben bile öpmem diyorum ama eşim öpülür nolcak modunda annesi desem ben öperim karışmam diyo annem cok pimpiriklenme diyo hafif öpülür diyo bilemiyorum canım ama ben de bu konuda cok düşünceliyim anti alerjik jel alcam yatağın başına koycam dokunmak isteyen önce elini temzlesin valla bu konuda da hassasım ya biz onların gözünde piskopat anne gibi görünyrz ama bilinçliyz sadece drlar söylüyo yani sizin cocuklarınıza(yani bize) :) bişey olmadı diye onlara da olmycak diye bişey yok Allah korusun..Ayy bide kv sürekli oğluşum oğluşum diyo kıyafetleri öyle bi sevişi varki bebek içinde olsa parcalıycak ben napcam kızlar ya eşim uyarmış sevmiyo kız böyle seyleri diye ama tın yine aynı oğluşum diyimce benm oğlummu olcak diyomuş ya orası öyle tabi ama ben bile bukadar yırtınmazken onun tutumunu yadrgıyorum sanırım başka mesgalesi de yok taktı benm oğlana hadi hayırlısı artık bize gelir ben yemek vs o bebek sever yandımmm (

kesinliklee.. birde anne babayı çok severse çocuk babaya benze diolar ben çok seviyorum kocişimi amaa bana benzese fena olmazz

yaaaaaaaa bu dert bendede var kaynanam iğrenç öpüyor çocukları bastıra bastıra çocuklar ağlıo hatta eşime anan öle öpmesin çocuğumu diyorum bişi dersen kavga ederiz dio bakalım duruma göre kavga etmeye hazırım amabananee ben çekiyorum zorluğunu görümce desen ayrı tel garip garip tutar çocuğu falan allahtan uzakızzzzyoksa iş kötüüü

ayyyy ne konuşmuşunuz yaa oku oku bitmedi sayfalar az kalsın dayanamayıp bırakıyodum valla bitti çok şükür
ee nasılsınız bakalım gerçi hepinizin maşallahı var iyisiniz yanibizde oğlumla işe geldik öğlenciyiz bugün ve 7 gün sonunda öğlene kadar uyuduk ve evimizde kahvaltı yapabildik çok şükür

canım bende port bebe sevmiyorum ve ana kucağı aldık bizde ..hastanede çoğu kişide gördüm ben demekki bebek rahat ediyoki insanlar kullanıyo
hadii yaa ..hiç üzme kendini canım sağlıcakla alıcan kucağına inşallah ve 37 haftalık bebektede öle çok büyük problemler olmuyo diye biliyorum...bizi habersiz bırkama hemi
kuzum yaa ben hiç yastık kullanmıyorum bikersinde bacak arama koyayım dedim saba yastığı bulamadım
güzel anne gözün aydın..ne mutlu sana sen zorda olsa kavuştun yavruna darısı bizim başımıza dualarını eksik etme hemi
benimde dün eğitim vardı hastanemde ama işten geç çıktığım için gidemedim ( gerçi lyre saolsun bize çok faydalı bilgiler paylaştı gitmiş kadar olum zaten ordada bahsedilenler aynıymış
suzan yaa hergün diken üstündeyiz artık kuzm yapma böle yanlış alarmlar veripte bizi endişelendirmecanım allah hakkında hayırlısını nasip etsin biraz daha beklesin alperen
kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo

normalde 36 giyyorumda Eki Görüntüle 729160
kokoşşşşşş...güle güle giymek nasip olsun
oyyy kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun mahvediyordur seni şimdi...inşallah geçer hemen
benim gıcık doktorum ikidir sormama rağmen cvp vermedi araya hep laf karıştı ve bende unuttum tekrar sormayı...acaba telefon açsam sölermi yani hatırlarmı o günkü görüntüyü yada bilgisayara falan yazıyolarmı acaba çok merak ediyorum yaaa
çok güzell canım daha bende yaptırmadım yaa bitmiyor bitmiyooooorrr
sevimli olmus canimmm , bende yaptircam oglusuma isim bulabilirsek tabi
neeeee isim bulamadınmı sen daha?????yani kuzum ağır olduğunu biliyoruz ama olmazki böle çalıştır biraz kafayııda bul oğlunun ismini
Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf
bende çook istiyorum abdest almayı...allah nasip eder inşallah...eğer normal olursa bende saçlarımı düzleştirmek istiyorum buna zamanımız yetermi bilmiyorum ama doğumdan sonra karışık saçlarla olmak canım sen saçını düzleştir topla yukarıdan sadece vücudunu yıka ben öle yapıcam...abdeste normal namaz abdesti alıcam...boy abdestini normal banyo yaptığında alıyosun zaten....offf bilmiyorum yaa napcaz bakalım içim şişti
Selam kizlar.gecen hafta kontrolum vardi kizim 2 kilo olmus.kafasi onde gidiyormus o yuzden sezeryan olacakmisim.uzulmedim de sevinmedim de.ikisinden de korkuyordum cunku :) temmuzun 3. Haftasi olur buyuk ihtimalle dedi.
kuzum yaa bebenimde oğlumun 2 hafta önden gidiyo ama benim sinir doktorum sezeryandan bahsetmedi...sadece böle giderse normal doğum bizi zorlar dedi((

tatlım çok güzel kıyafetler ama bence mevlüt için çok sıradan..bunlar günlük kıyafet gibi....ben mevlüt takımı aldım yelekli papyonlu kuşaklı çoktatlı yaa oğlumu içinde hayal ettimde şimdi kimbilir ne yakışıklı olacak inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…