50 adedi 55 tl gitti gidiyordan aldım canım istersen kodunu gönderirim ürünün:)
fiyatı neymiş canım ?
Teddy ' de var ben aldım
Ayy cok güldüm canım yaa emzirme olayınaAllah iyiliğini versin neyse olsun hevesli olması iyi bizimki de ben de kalkarım yardım edrim diyo bakalım napcaksa sanki emziremez ama pışpışlar gerçi hem babalrı ilgili olan cocuklar daha özgüvenli oluyolarmışşş :) O kadın da amma çakalmış he ya da canına tak etti öyle bi yöntem buldu napsın :)
O kadar hevesliki süt sağma Pompası almış illa bir defada olsa biberonla ona içirecekmiş kıyamam ya çok heyecanlı
Ayy cok güldüm canım yaa emzirme olayınaAllah iyiliğini versin neyse olsun hevesli olması iyi bizimki de ben de kalkarım yardım edrim diyo bakalım napcaksa sanki emziremez ama pışpışlar gerçi hem babalrı ilgili olan cocuklar daha özgüvenli oluyolarmışşş :) O kadın da amma çakalmış he ya da canına tak etti öyle bi yöntem buldu napsın :)
BENİMKİDE GECE AGLARSA NASIL UYANICAKSIN , 40 I CIKANA KADAR ANNENLERDEMI KALSAK DIO
O kadar hevesliki süt sağma Pompası almış illa bir defada olsa biberonla ona içirecekmiş kıyamam ya çok heyecanlı
Bende süt sağma makinesi aldımki biberonla da olsa babası da beslesin diye canım:):)olaya ne kadar dahil olsalar o kadar iyi,tabi istedikleri sürece:):)Ne güzel maşallah kocişlereeee
12 kusur canım cok sevımlı bı kıyafet gule gule gıysın oğlusun
Evet evet hamileliği bende çok sefdim valla,çok şükür bugüne kadar herkesin zor dediği şeyleri ben çok sefdim, evliliği de hamileliğide:):):) Darısı bebiş olduktan sonrasına ,eminim onu da çok sevicem büyük bi heyecanla bekliyorum,hayal etmesi bile çok heyecanlandırıyo o yüzden mümkün mertebe düşünmüyorum minik bebişimizin eve gelişin falan oyyyy düşünsene evde ağlayan minik oyuncak bi bebiş:):)karnımdayken bile tutup ayağını falan sıkmak istiyorum,biraz bunaltıcı bi anne olcam ama sevgimle bunaltıcam galiba onu:):)
sordum bi sorun olurmu bu durum diye yok dedi doktor. son 2 seferdir büyük çıkıyo tabi kilosu falanda kafası kadar olmasa da önde çıkıyo suyu kalbi bacak boyu herşeyine ii diyor.
tam haftasını hatırlamıyorum canım yaa erkendi hatta dün yazmış kandilde kızıma kavuştum diye 10 15 gündür küvezdeydi yanlış hatırlamıyorsam tabii. evlerine dün çıktılar daha doğum hikayesini paylaşmadı daha sadece haber verdi temmuz başı olanları haziranda bekliyoruz zaten :18::18::18:
aynen bende çok merak ediyorum öğlen yemeği yedim uzattım koltuğa ayaklarıma kızım kime benzeyeceksin sen anneyemi falan diyorum kendi kendime kızı şimdiden yönlendirmeye başladım diye düşündüm sonradan
ben kendımın vede tum hamılelerın özel olduğunu düşünüyorum Allaha bınlerce kez sukredıyorum o mutlulugu yasttıgı ıcın kıprasık oğlum benım ıttıtırp duruyon anacığının karnını
doğduktan sonra tekme kayma olmayacak o nasıl bı hıs olacak acaba sankı 27 yıldır tekmeyle yaşamışım gibi alıştım
Bende bende :)) ayy bakalım nasıl bi anne olcaz umarım cok iyi bebek bakımı konusunda uzman şefkatli sabırlı birer anne oluruz bi doğsunlar da yiyelim ama bitek biiiz kimseye öptrtmem diyorum da kızıyolar :)
Küvez olayı kötü ya Allah sabır versin doğunca insan heranını onla gecrmek ister ama sağsalim doğmuş ya evine de cıkmış cok şükür neyse hikayesini yazar artık yakında bizde ağlarızzzBende bana benzesin az istiyorum erkek olsa da okadar karnımda taşımışım ama hakkım dimi :)
Öyle tabi canım cok özel bi durum Allah isteyen ve layığıyla bakabilecek herkese nasip etsin bu mutluluğu :) sende 27 sin bazen gec kaldığımı düşünyrm ikinciyi ne ara yapcaz biz yaa ya da yapcaz mı acaba o da var :)
Hadi ya ne kadar ince düşünmüş bende 40 kez söyledim de öyle alındı hem ihtiyaç canım ya ilaç kullancaz yeri gelcek emanet bırakcaz cocuk ac mı kalsın gereksiz diyenlere sasıyorum valla aferin kocana :)
BENİMKİDE GECE AGLARSA NASIL UYANICAKSIN , 40 I CIKANA KADAR ANNENLERDEMI KALSAK DIO
Olduuu deseydinn boşver kuzum kendi evinde rahat rahat yat kalk ben 3 gün kv de kaldım heryerim ağrıdı yeminle zaten benm kv hergün bizde artık yandık :)
Bende süt sağma makinesi aldımki biberonla da olsa babası da beslesin diye canım:):)olaya ne kadar dahil olsalar o kadar iyi,tabi istedikleri sürece:):)Ne güzel maşallah kocişlereeee
Bence de tek başına yapmadık ya bu cocuğu az destek olsunlar canııım :)
Ya bu öptürme konusunu bende çok düşünüyorum,40ı çıkana kadar falan ben ,babası bile öpmiyces. Birilerine nasıl öpmeyin diyceemi düşünüyorum kara kara,diyorumki acaba beşiğinin başına kocaman LÜTFEN BEBİŞİ ÖPMEYİNİZ yazıp altınada hastaneden verilmiş gibi hastanenin adını mı yazsam ,ciddi ciddi düşünüyorum bunu
Hadi ya ne kadar ince düşünmüş bende 40 kez söyledim de öyle alındı hem ihtiyaç canım ya ilaç kullancaz yeri gelcek emanet bırakcaz cocuk ac mı kalsın gereksiz diyenlere sasıyorum valla aferin kocana :)
Olduuu deseydinn boşver kuzum kendi evinde rahat rahat yat kalk ben 3 gün kv de kaldım heryerim ağrıdı yeminle zaten benm kv hergün bizde artık yandık :)
Bence de tek başına yapmadık ya bu cocuğu az destek olsunlar canııım :)
BENİM ANNEMİ DİO CANİM :)) ONUN ANNESINE GITMICEMI BILIR ARTI O KENDI KALAMIYO ANNESININ EVINDE BEN NASIL KALAYIM
BENİMDE KIZDIGIMDA SOYLEDIGIM TEK SEY , BU COCUGU SANKI TEKMI YAPTIM BEN ILGILENMIYOSUNN
ben 1 sene pamuk ve su kullanmıştım takıntılıyım valla ne yapayım artık 1 yaşında pes ettim çünkü zahmetli gerçekten.ama ıslak mendillere de güvenemiyorum.bunun gibibirşeyler kullanmak iyi tabi de bu sefer ne yaparım bilmiyorum.+merhaba kızlAR
Hızınıza yetişmek mümkün değil:))
ben hala alacak peşindeyim.Bitmedi gitti bu eksikler :)Doğumunda böyle düğününde ne yapcam bilmem.Eşime diyorum keşke 7 yıldır ara ara alıp koysaydım :)
Hersey tamam da ıslak mendil konusunu hala artaştırmaktayım.Bulduklarımı sizede göstereyim.Benim gibi kimyasala karşı olan vardır belki aranızda.
2 ürün buldum.
Baby&Me Pamuk Mendil kız ve erkek diye ikiye ayırmışlar.12'li paket her pakette 40 adet varmış.ebebek sitesinde 39.90 TL
Özellikleri:
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve doğal pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin hassas cildi, anne karnındayken verniks adı verilen protein, vitamin ve minerallerce zengin, koruyucu bir tabaka ile korunur.
Baby& Me Islak Pamuk Mendil, saf formülüyle yenidoğan bebeğinizin hassas cildini ilk günden itibaren vernikse zarar vermeden güvenle temizler ve cilt yapısını koruyarak sağlıklı gelişimine yardımcı olur.
Dermatolojik olrak test edilmiştir.
pH değeri bebeğinizin hassas cildine uygun olarak tasarlanmıştır.
Alkol, boya maddesi, sabun, parfüm ve sentetik lif içermez.
Paraben içermez.
Otomatik kapağı açma düğmesine her basıldığında açılır. Böylece annelere tek elle kullanım kolaylığı sağlar.
Eki Görüntüle 729256
Diğeri:Twins baby.hepsiburada fiyatı 3lü paket her pakette 40 adet :15.90 Tl
Twins Baby Islatılabilir Pamuk Mendil
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil % 100 PAMUK dan özel olarak imal edilmiştir.
İçerisinde, Yeni doğan bebeğin hassas tenine zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi yoktur.
İçeriği, FDA tarafından onaylıdır.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil Naylon poşet içerisinde değil, tamamen zararsız olan kutu içerisinde hazırlanmıştır.
Her bir kutu içerisinde 40 adet ıslatılabilir pamuk mendil bulunmaktadır.
Doktor ve hemşirelerin önerdiği temizlik, su ve pamukla yapılması gereken temizliktir.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil aynı zamanda bebeğin tüm vücudunda temizlik amacıyla kullanılabilen tek üründür.
Eki Görüntüle 729257
canım sabretmek zor da sırf sabredemediğin için de doğum yapmakmantıklı değil.sen yine birkaç hafta daha bekle.küveze girmese bile bağışıklık sistemi zayıf olur.birşey olur . bebeğinin sağlığı için bekle.canlar 20 sayfa geçmiiş geçmişi pek okuyamadım. cevap yazan güzel dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim.
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bende artık sabırsızlanıyorum. zaten bebişimin kilosuda iyi. 10 haziranda kontrol var 3 kg yu geçer dedi doktor.bana öyle geliyor ki 3 ü geçti mi doğuma alacak.çünkü pzt günü " 3 ü bi geçsin bakalım kiloyu sabitleyelim o zaman birşeyler düşünürüz" dedi. eşim çok stres yapıyor bu durumu ama bende artık yavrumu kucaklamak istiyorumgelişimini tamamlamış oluyor zaten 36+3 olacak o gün . sizce kötü mü düşünüyorum. doktor doğurtiyim dese hemen yatacağım masaya
dua ederiz tabi canım inşallah iyiye gitmiştir bebişin.bu arada stikerler çok güzel olmuş.Benimde dönmedi kafası hala göbek deliğimde hele sabah yan yatmış kafası göbekte ayaklarıda yan sağ kaburgamda resmen gördüm zaten minnacık bebişim 1700 geçen hafta ama bakalım yarın bidaha kontrolüm var öğlen 2 de iş yerinden izin alıp gidicem bakalım inşallah şu gerileme olayı durmuştur tam haftasında çıkar dua edin kızlar sizde nolur takmamaya çalışıyorum ama yinede insan oğlu işte elinde diil.Başka gittiğim doktor 2 hafta geri dedi ama kilosundanmı bilmiyorum hayırlısı herşeyin tabiki.Bu arada kavanozlar için kapak sticerida yaptırdım.altta resmini koyuyorum :) Eki Görüntüle 729303 Eki Görüntüle 729303
çok beğendim gerçekten.
öpmüyoruz öptürmüyoruz diyosunuz oluyo bitiyo...
valla benim ablam doğum yaptığında kimseye öptürmedim yeğenimi... sadece koklayabildiler... halalarına bile dedim... öpmüyoruz kokluyoruz... dış dünyaya alışmadan olmaz....
Ya bu öptürme konusunu bende çok düşünüyorum,40ı çıkana kadar falan ben ,babası bile öpmiyces. Birilerine nasıl öpmeyin diyceemi düşünüyorum kara kara,diyorumki acaba beşiğinin başına kocaman LÜTFEN BEBİŞİ ÖPMEYİNİZ yazıp altınada hastaneden verilmiş gibi hastanenin adını mı yazsam ,ciddi ciddi düşünüyorum bunu
neydi o alinan ben kaçırdım :)) bi kod alabilirmiyiz fena alışveriş sapıklıgım tuttu
Gereksiz olurmu hersey elimizin altında bulunmalı ne olur ne olmaz eksik olmasında fazladan zarar gelmez
kesinliklee.. birde anne babayı çok severse çocuk babaya benze diolar ben çok seviyorum kocişimi amaa bana benzese fena olmazzKüvez olayı kötü ya Allah sabır versin doğunca insan heranını onla gecrmek ister ama sağsalim doğmuş ya evine de cıkmış cok şükür neyse hikayesini yazar artık yakında bizde ağlarızzzBende bana benzesin az istiyorum erkek olsa da okadar karnımda taşımışım ama hakkım dimi :)
yaaaaaaaa bu dert bendede var kaynanam iğrenç öpüyor çocukları bastıra bastıra çocuklar ağlıo hatta eşime anan öle öpmesin çocuğumu diyorum bişi dersen kavga ederiz dio bakalım duruma göre kavga etmeye hazırım amaöpmüyoruz öptürmüyoruz diyosunuz oluyo bitiyo...
valla benim ablam doğum yaptığında kimseye öptürmedim yeğenimi... sadece koklayabildiler... halalarına bile dedim... öpmüyoruz kokluyoruz... dış dünyaya alışmadan olmaz....
canım bende port bebe sevmiyorum ve ana kucağı aldık bizde ..hastanede çoğu kişide gördüm ben demekki bebek rahat ediyoki insanlar kullanıyokızlar ana kucağım var dışarıda kullanmak için hatta resmini koyim
Eki Görüntüle 728897
hast den ilk çıktığımızda bebiş bunda rahat edermi yoksa port bebe alsam mı int te buldum bu model çok hoşuma gitti çantasıda hoşmuş sizin fikriniz nedir bu konuda :26:
Port Bebe 2'li Set 2012.-.Indirimli Bebe
hadii yaa ..hiç üzme kendini canım sağlıcakla alıcan kucağına inşallah ve 37 haftalık bebektede öle çok büyük problemler olmuyo diye biliyorum...bizi habersiz bırkama hemimerhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:
kuzum yaa ben hiç yastık kullanmıyorum bikersinde bacak arama koyayım dedim saba yastığı bulamadımcanim ben almadim ,
2 tane elyaf yastıkla yatıyorum bitanesini bacaklarima bi tanesinide göbegimin altina koyyorum , göbegimin altina koydugumun elyaflarini azalttim biraz :) yatınca göbegime koyyorum , çokta rahat , zaten yan yatınca batma oluyo artık ya eli ya ayagi bi yeri batıyo yastık tampon oluyo yumusak yumusak elyaf.
güzel anne gözün aydın..ne mutlu sana sen zorda olsa kavuştun yavruna darısı bizim başımıza dualarını eksik etme hemişükürler olsun aldım kızımı bu mübarek kandil gününde biraz minnacık ama o benim bıldırcınım:))))
rabbim herkese bu güzel duyguyu zamanında ve hayırlısıyla yaşatsın.
annemdeyim evime geçer geçmez sizlerle doğum hikayemi paylaşıcam.allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleri
benimde dün eğitim vardı hastanemde ama işten geç çıktığım için gidemedimMerhaba kızlar. Kandiliniz mübarek olsun:) bugün hastanede gebelik eğitimi vardı, bende katıldım. İyiki katılmıştım, merer bilmediğim o kadar çok şey varmış ki. .. Normal doğumdan tutunda bebek emzirmeye, egzersizlere, doğru nefes almaya, banyosuna kadar herşey ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Kendimi şimdi doğuma dahada hazır hissediyorum:)
suzan yaa hergün diken üstündeyiz artık kuzm yapma böle yanlış alarmlar veripte bizi endişelendirmehayırlı geceler kızlar nısan gelemsı hakknda bılgını zvarmıı??????? bugn ebe dogum ahkında konustu artık son muayenen dedı bısde esımle yuruyusden geldıkk e wc ye gırdım bendee
ebe nısanın geebılrı suyun ,kanaman vs demıstı nısan hakkındada kanlı olur kahfe olur sumuksu olur demıstıı
bende wc de baktım peceeye af edersınzı yesıl sümüksü bırseyler geldii korktum nısan bu mu acabaa cunku akıntım acık kremsı renk oluyor bır aydırrr bu nedır kı acaba hazıran annelerınede sorudm cvp yok henuzz:26::26::26:dusa gırcem cvp almadan gırmek ıstemyıyorum bu eceyı ııı degerlendırmek lazımmm çünkümmmmmmmmmmmm
kokoşşşşşş...güle güle giymek nasip olsunkzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo
normalde 36 giyyorumdaEki Görüntüle 729160
oyyy kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun mahvediyordur seni şimdi...inşallah geçer hemengünaydın kızlar.. ya benim genital bölgeme yakın kilodun lastiğin geldiği yerde kocaman çiban çıktıyürüyemiyorumm bile çok acıyor. bugun doktora gitmem lazım dı gidemiyorum bilee ilaç ta kullanamıyorrum.. yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum.böyle nasıl hastaneye gidicemmm bennnn ((çok acıyorrr çookkkk !!!
benim gıcık doktorum ikidir sormama rağmen cvp vermedi araya hep laf karıştı ve bende unuttum tekrar sormayı...acaba telefon açsam sölermi yani hatırlarmı o günkü görüntüyü yada bilgisayara falan yazıyolarmı acaba çok merak ediyorum yaaaUzun zamandır foruma giremiyorum,umarım iyisinzdir..Benim sabah bulantılarım başladı ya bi arkadas daha demiş öyle böyle değil cok fena acaba neden olur kiBuarada bebişi ters olup da dönen var mı benim hala ters bu gidişle kesin sezeryan artık neyse hayırlısı olsun..
çok güzell canım daha bende yaptırmadım yaa bitmiyor bitmiyooooorrrBenimde dönmedi kafası hala göbek deliğimde hele sabah yan yatmış kafası göbekte ayaklarıda yan sağ kaburgamda resmen gördüm zaten minnacık bebişim 1700 geçen hafta ama bakalım yarın bidaha kontrolüm var öğlen 2 de iş yerinden izin alıp gidicem bakalım inşallah şu gerileme olayı durmuştur tam haftasında çıkar dua edin kızlar sizde nolur takmamaya çalışıyorum ama yinede insan oğlu işte elinde diil.Başka gittiğim doktor 2 hafta geri dedi ama kilosundanmı bilmiyorum hayırlısı herşeyin tabiki.Bu arada kavanozlar için kapak sticerida yaptırdım.altta resmini koyuyorum :) Eki Görüntüle 729303 Eki Görüntüle 729303
neeeee isim bulamadınmı sen daha?????yani kuzum ağır olduğunu biliyoruz ama olmazki böle çalıştır biraz kafayııda bul oğlunun isminisevimli olmus canimmm , bende yaptircam oglusuma isim bulabilirsek tabi
bende çook istiyorum abdest almayı...allah nasip eder inşallah...eğer normal olursa bende saçlarımı düzleştirmek istiyorum buna zamanımız yetermi bilmiyorum ama doğumdan sonra karışık saçlarla olmak canım sen saçını düzleştir topla yukarıdan sadece vücudunu yıka ben öle yapıcam...abdeste normal namaz abdesti alıcam...boy abdestini normal banyo yaptığında alıyosun zaten....offf bilmiyorum yaa napcaz bakalım içim şiştiNe düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf
kuzum yaa bebenimde oğlumun 2 hafta önden gidiyo ama benim sinir doktorum sezeryandan bahsetmedi...sadece böle giderse normal doğum bizi zorlar dediSelam kizlar.gecen hafta kontrolum vardi kizim 2 kilo olmus.kafasi onde gidiyormus o yuzden sezeryan olacakmisim.uzulmedim de sevinmedim de.ikisinden de korkuyordum cunku :) temmuzun 3. Haftasi olur buyuk ihtimalle dedi.
hayırlı haberler alırsın inşallah. stickerlarda çok tatlı olmuş.
çok cicişş..
vakumlamı yapmış acaba:44::44::44::44:
benim kızımda önden gidio kafası 32+0 ken 34+5 olarak gözüküyordu doktorum ila sezeryan olursun demedi bazen bebeklerin kafası usgde büyük gözüküyor doğunca ailesi doktor bey bumuydu büyük kafalı dediğiniz falan diyorlar dedi mm farkediyormuş zaten senin tercihin tabisii
kızlaarr bişey sorucam sizlere. bebişlerinize mevlüt takımı gibi bişey aldınız mı? mevlüt yapacaksanız eğer ne giydirceksiniz ve siz ne giyceksinizz? bu ara bu takıldı kafama. o zaman çıkıp alışveriş yapamam diye düşünüyorum şimdiden alsam iyi olur gibi.
oğlumada şu kıyafetleri beğendim butikbebede fiyatlarıda çok uygun sizce nasıl olur mevlüt takımı olarak giydirsem ??
Eki Görüntüle 729359 Eki Görüntüle 729360 Eki Görüntüle 729361 Eki Görüntüle 729362
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?