2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben mevlüt takımı aldım canım ama bunlarda güzelmiş..

valla kocamın söylemesine göre benim kv de de hırçın severmiş bebekleri ama "höyt" yani... bizim bebeğimizi biraz zor öyle sevmesi... hiç lafımı esirgemem... çekinir zaten bişey diycem diye sırnaşmaz bile... baktım abartıyo müdahale ederim... ister kırılsın ister darılsın... çok meraklıysa yeni bebek sevmeye doğursun olsun bitsin... ara ara laf takıyo diyoki 4 çocuk istiyomuş totomun kenarı... dedim ben 2 tanesini yaparım diğer 2 taneyi sen yap... banane be... bizim hayatımız bizim bebeğimiz... hasta olsa biz ilgilenicez mikrop kapsa (allah korusun) biz üzülücez... daha neler yani....

allah korusun ya bu uçuk virüsü yok mu o bulaşırsa öldürücü oluyo , onun dışında da bisürü bakteri virüs var bebekte çok savunmasız aksine.Diyorumya ben bile öpmüycem sadece dayanamam boynuştan bacaktan koldan falan öperim tenhada:):):)Babası da duyarlı.Olmadı ben söyleyemezsem o söyler:)
Sizler de dikkat edin çok haşır neşir olmayın bebişlerinizle ilk başta başkalarına da kibarca söyleyin.Diycem ama inşallah söyleyebiliriz işte,pöff

hoş geldin canım bebeğin hayırlı olsun...senle doğum tarihlerimiz aynı...inşallah hayırlı doğumlar olurr..hangi hastaneye gidiyosun cnm?birde isim düşündünmü?

ablam kesinlikle yuzunu opturmeyın dıyor , tukurukten ozellikle bebeklere yuz bolgesınden cok cabuk mıkrop bulaşabiliyormus . öpecekelr elini ayagını öpsün i öpmekle sevgi olmuyor , ben şimdi bile gunde milyon defa el yıkayan insanim , ellerim alerji oluyo sabundan artık , insanalrın luksu ne bebegımı hasta edecekelr , aman aman dıyorum , bende kıbar bı sekılde soylerım , doktor opmeyı yasakladı yuzunden , alerjık suan , elini ayagını sevın öpün eyvallah yani.

ben baby me aldım canım erkek bebek için olanından,bi tanede prima var ıslak mendil ama cocuk doktorları ılık su ve pamukla temızleyın dıyolar o da evde pratık

Onun için bende bunları seçtim.Pamuk ve su içeriyorlar sadece.

Kesinlikle böyle birsey al.Klasik mevlüt takımları gereksiz bir daha nerde giydireceksin onları.Bende bayram için bunlardan birini almak istiyorum.Çok beğendim.andywawa ürünleri.bebe shopta 50TL

Birde arkadaşlar
Süt pomoası alanlar olmuş.Bende almak istiyorum.Ama 2 marka arasında kaldım.Siz hangi markayı aldınız?Çevremde de kullanan yok.Bilemedim.biri ameda lactaline diğeri de avent.

Kuzum anlamazlaaaar ben diyim ya cok sert cıkcan ya da göz yumcan kontrollü öptrcen bitti annemden şüphem yok ama kv için aynı şeyi söyleyemem neyse yasayıp görcez belki öyle olmaz günahlarını da almayalım şimdi..Canlar benm popom sırtım cok ağrıdı benden bukadar bugünlük ah su telden yazablsem bi becereblsem yazıları krıştrmadan süper olcak öpüldünüzz

ağırım evet 90 kg napimm Bende gece yastıklarla yatıyorumda sabaha yerlerden cıkıyo

Slm temmuz anneleri :)))

Çok şükür bebişimin ve benim herseyimizi tamamladık. Yalnız sızlere bişey sormak ıstıorum bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Bu bebek arabaları cok buyuk ,agır ve hantal 1 yasından sonra da baston dedıklerı hafıf arabalar var .acaba direk baston arabalardan alsak nasıl olur ? Karar veremedım (

hoş geldin canım bebeğin hayırlı olsun...senle doğum tarihlerimiz aynı...inşallah hayırlı doğumlar olurr..hangi hastaneye gidiyosun cnm?birde isim düşündünmü?

tsk. amin canım. kayseride dogum yapıcam memlekete gidicem temmuzun ilk haftası daha önce gelmezse bebişim. iism bulamadık daha esim oyalıyo benı babasının adını koymak ıstıyo sanırım ama banada bıse dıyemıyo. ben basta tepkımı koymustum da sen nerdesın canım

pöfff bende diyeyim barii görmemişin kızı olmuş derlerse de desinler banane eşimede lohusalık psikolojisi die yutturabilrim inşallahhhh
yine gell
bastonlar başta bebek için ii olmuyormuş sanırım birde mesela yüzünü görerek süremiyorsun bebeişin. rüzgarlı havalarda falan sıkıntı olabilir ben baby to gonun proton modelini aldım gayet hafif geçende arkadaş geldi memleketten kızı için denedik bile memnun kaldık

o neyaaa bıraksınlar artık şu baba isimlerini...karı koca içlerine sinen ismi koymalı bence..inşallah gönlüne göre olur cnm...ben istanbuldayım..nasip olursa burada doğum yapıcam..erken gelmesin aman biraz daha beklesinler

aynen ya geri kafalılık . evet ya bende erken gelır kuveze girer diye korkuyorum.. doguruyum ve benden hıc ayrılmasın ıstıyorum inş de hiçbirimiz ayrı kalmayız. benım mesai bıttı hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…