2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bende almadim , karar veremedim herzamanki gibi ,

gecenlerde tam yatan bastınlarda gördüm sokakta birisinde ufak bebegini yatırmıs oyle birsey dusunuyorum suan

Banada bi ağırlık geldi,sabahtan beri totomu kaldırmadığımdan olabiliröpüyorum hepinizi,yarın görüşrüzz

yarın için izin aldım işe gelmiyorumm yuppiiakşam 8.30 da da kardeşciğim gelecekk ablasının evini temizlemeye yarında misafirlerim gelecek yemekli artık kardeşime kuvvett needelim herkese ii akşamlar öpüyoruz kızımla sizi ve kuzularınızıı

modern isim olsun ,değişik,sadece benim çocuğumda olsun diye anlamını doğru düzgün bilmedikleri halde çocuklarına verdikleri
ismin mastar eki olduğundan bi haber,tarihteki deve,fil adını,anlamı kötü olan ama sırf söylenişi kulağa hoş geliyor diyen ebeveynler bence geri kafalı.
ebeveynlerin özentiliğinden anlamsız isimler taşıyan çocuklar gittikçe çoğalıyor son yıllarda.
eski isimler iyidir.hemen Hepsi anlamlıdır,'zamane' ismi değildir.çoğu arapça kökenli,güzel manası olan ya sahabe isimleri ya da tarihte ünü olan zatın ismidir.
ben rahmetli kayınpederimin ismini koyacağım.eşim bana söylemeden ben teklif ettim kendisine.çok severdim rahmetli kayınpederimi.
hatta adını tam anlamıyla taşısın diye 2.isim düşünmedim ama eşim istedi.2. isim de koyacağız.

tabi ben istemesem ya da eşim istemese koymazdık.ortak kararımızdı isim konusu.bu ayrı bir konu.buna rağmen
bebeğimiz kız olsaydı kv nin ismini koymayı düşünmezdik.en başından konuşmuştuk.
ama geçmişte tanıdığınız beyfendi,hanfendi,ahlaklı,temiz,güzel huylu birini tanıyıp sırf onun gibi olsun diye kişiliğine özenip kan bağı bulunmayan insanın ismini koyanlar var çevremde.
mesele eski isim,yeni isim olayı değil , çocuklara güzel manası olan isimler vermek mesele olan.

benim fikrim bu şekilde.

ne güzel kardeşin var benimde hafta sonu yemekli misafir gelebilir napıcam diye kara kara düşünüyorum hiç yardım edenim yookk eşimle de bu yüzden tartıştım off

bence gayet şıklar canım birde şuna bak derim bende oğluma alabilirim böyle bişey
Smokin Şeklinde papyonlu erkek bebek kıyafeti GittiGidiyor'da 86500517

Merhaba kızlar
Aranızda izmirde olan izmir ege tıpta doğum yapmış ya da doğum yapmış yakını olan var Ya da hastane hakkında fikri olan?Yardımcı olursanız sevinirim.Özeldende msj atabilirsiniz.

Ege sağlık mı canım? Ben ege tıpı duymadım

Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf

Bendeee benim saçım kurutmazsam fön çektirmesem 1 günde kurumuyor, saçlarım fönlü gitmezsem fotoğraflara baktıkça gıcık olurum:)

ben baston aldım arkideşler; bebeconfort un mila modeli sırtı tamamen yatabiliyor, 1yaşına kadar anakucağı ile sana bakar vaziyette de kullanılabiliyor

Bu sayfada paylaşmıştım resimlerini;

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...basladiniz-bebislerinize-neler-aldiniz-2.html

Son düzenleme:
evet haklısın ben de yeni değişik isim olsun diye saçma sapan verilen isimlerden hoşlanmıyorum ama şu da var ben de türkçe olmayan isimlerin konulmasına karşıyım.özellikle kuranda geçsin bilmemne diye arapça isimler konuyor.bir kere zaten kuranda geçmesi diye birşey yokmuş bunu öğrendik artık.o zaman ben arapların isimlerini niye koyayım.onlar türklere çok mu saygılılar çok mu meraklılar da türkçe isimler veriyorlar mı çocuklarına.
mesela melis de yunanca bir isim kulağa hoş geliyor diye konuluyor.yunanca olmasını istemem çocuğumun isminin.ben türküm çocuğumun ismi de türkçe olur yani.dediğin gibi ayrıca çocuklara güzel manası olan isimler vermek önemli olan bir de.

ne güzel kardeşin var benimde hafta sonu yemekli misafir gelebilir napıcam diye kara kara düşünüyorum hiç yardım edenim yookk eşimle de bu yüzden tartıştım off

yemeklı mısafır almayın yha bızde cok tartısıoruz buyuzden mısafırı cok sevıoruz cagırıoruz bn oturmuyorum ozamn onu yap bnu yap napalım ben kımseyı cagırmıorum valla artk kendı aılem gelıo onlarda gelıp yapıo oturp yıyoruz hep bırlıkte

hoş geldin cnm ,

biz iyiyiz sende iyisin sanirim temizlik hazirliklar vs ugrastiginda gore .

iyiyiz de temizlik ve hazırlıklar annemin ellerinden öptü ben ancak yatıyorum :)) ara ara ağrım oluyor
dün kontrolümüz vardı doktor normal dedi
bundan sonra ne zaman gelmek isterse doğum başlar dedi

kızlar gebelikte hurma ne zaman yenir bilgisi olan var mı?
37,haftadayım, eşim ısrar edince dün 1 tane yedim sancım oldu. acaba 38 haftayı bitirdikten sonra günde 1 tane falan mı yemeliyim??

37,haftadayım, eşim ısrar edince dün 1 tane yedim sancım oldu. acaba 38 haftayı bitirdikten sonra günde 1 tane falan mı yemeliyim??

sancının olucağı varmış... bu zamanlarda olur zaten sancılar... 1 tane hurmadan bişey olmaz... bildiğim kadarıyla 36dan sonra yemeye başlamak gerekyo... bende yiyiyorum...

evet Kur'an-ı Kerim de geçmesi önemli değil ismin.manası güzel olsun yeter.Ama tarihte yaşamış ,anlatıldığı kadarıyla hakkında bildiğimiz-hayatı,davranışı,kişiliği güzel iyi huylu olan- bir zatın ismini koymak istersen ister istemez o isim arapça kökenli oluyor zaten.
doğa,güneş,deniz,ırmak...gibi isimleri çocuğunuza koymayın diye hadis var.Ee ne koyacağız?
eniştem çocuğuna isim oalrak has türkçe koyacağım diye diretti.buldugu isim bir elin parmağını geçmez.sonunda koydu bir tane.sırf inadından.

arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...

bizimkinler gelse tamam sorun olmazda eşimin kuzenleri gelecek ( hiç gelmediler hep ertelediler bize gelmeyi ilk gelecekleri için yemek yapmm lazım eşim diyo sadece pasta börek yaparsın bakalım ne olucakk onlarda durdular durdular şimdi gelecekleri tttu offfff

yengem normal doğum istiyordu.38 ya da 39.haftadaydı.doğum başlasın diye neler yemedi,neler yapmadı.son kontrolde doktor riske atamam suyu azalmış,bebeğin başı kanala girmiş dedi sezeryana alındı.
doğum başlayacak olduktan sonra hurma bahanesi olur ancak.madem sancın oldu abartma bence az daha kalsın büyüsün kuzucuk.

sancının olucağı varmış... bu zamanlarda olur zaten sancılar... 1 tane hurmadan bişey olmaz... bildiğim kadarıyla 36dan sonra yemeye başlamak gerekyo... bende yiyiyorum...

normalde sancılarım gece oluyor ve beni uykudan uyandırıyor hatta yatamıyorum evin içinde geziniyorum derin nefeslerle geçiyor
ama hurma yedikten 1 saat sonra olunca aklıma geldi ve korktum erken gelmesin tam miyadını doldursun oğlum diye
gerçi sen yiyorsan ben de devam edebilirim sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…