slm temmuz anneleri :)))
çok şükür bebişimin ve benim herseyimizi tamamladık. Yalnız sızlere bişey sormak ıstıorum bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Bu bebek arabaları cok buyuk ,agır ve hantal 1 yasından sonra da baston dedıklerı hafıf arabalar var .acaba direk baston arabalardan alsak nasıl olur ? Karar veremedım(
yarın için izin aldım işe gelmiyorumm yuppiiakşam 8.30 da da kardeşciğim gelecekk ablasının evini temizlemeye yarında misafirlerim gelecek yemekli artık kardeşime kuvvett needelim herkese ii akşamlar öpüyoruz kızımla sizi ve kuzularınızıı
kızlaarr bişey sorucam sizlere. bebişlerinize mevlüt takımı gibi bişey aldınız mı? mevlüt yapacaksanız eğer ne giydirceksiniz ve siz ne giyceksinizz? bu ara bu takıldı kafama. o zaman çıkıp alışveriş yapamam diye düşünüyorum şimdiden alsam iyi olur gibi.
oğlumada şu kıyafetleri beğendim butikbebede fiyatlarıda çok uygun sizce nasıl olur mevlüt takımı olarak giydirsem ??
Eki Görüntüle 729359 Eki Görüntüle 729360 Eki Görüntüle 729361 Eki Görüntüle 729362
Merhaba kızlar
Aranızda izmirde olan izmir ege tıpta doğum yapmış ya da doğum yapmış yakını olan var Ya da hastane hakkında fikri olan?Yardımcı olursanız sevinirim.Özeldende msj atabilirsiniz.
Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf
Slm temmuz anneleri :)))
Çok şükür bebişimin ve benim herseyimizi tamamladık. Yalnız sızlere bişey sormak ıstıorum bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Bu bebek arabaları cok buyuk ,agır ve hantal 1 yasından sonra da baston dedıklerı hafıf arabalar var .acaba direk baston arabalardan alsak nasıl olur ? Karar veremedım(
pöfff bende diyeyim barii görmemişin kızı olmuş derlerse de desinler bananeeşimede lohusalık psikolojisi die yutturabilrim inşallahhhh
yine gell
bastonlar başta bebek için ii olmuyormuş sanırım birde mesela yüzünü görerek süremiyorsun bebeişin. rüzgarlı havalarda falan sıkıntı olabilir ben baby to gonun proton modelini aldım gayet hafif geçende arkadaş geldi memleketten kızı için denedik bile memnun kaldık
evet haklısın ben de yeni değişik isim olsun diye saçma sapan verilen isimlerden hoşlanmıyorum ama şu da var ben de türkçe olmayan isimlerin konulmasına karşıyım.özellikle kuranda geçsin bilmemne diye arapça isimler konuyor.bir kere zaten kuranda geçmesi diye birşey yokmuş bunu öğrendik artık.o zaman ben arapların isimlerini niye koyayım.onlar türklere çok mu saygılılar çok mu meraklılar da türkçe isimler veriyorlar mı çocuklarına.modern isim olsun ,değişik,sadece benim çocuğumda olsun diye anlamını doğru düzgün bilmedikleri halde çocuklarına verdikleri
ismin mastar eki olduğundan bi haber,tarihteki deve,fil adını,anlamı kötü olan ama sırf söylenişi kulağa hoş geliyor diyen ebeveynler bence geri kafalı.
ebeveynlerin özentiliğinden anlamsız isimler taşıyan çocuklar gittikçe çoğalıyor son yıllarda.
eski isimler iyidir.hemen Hepsi anlamlıdır,'zamane' ismi değildir.çoğu arapça kökenli,güzel manası olan ya sahabe isimleri ya da tarihte ünü olan zatın ismidir.
ben rahmetli kayınpederimin ismini koyacağım.eşim bana söylemeden ben teklif ettim kendisine.çok severdim rahmetli kayınpederimi.
hatta adını tam anlamıyla taşısın diye 2.isim düşünmedim ama eşim istedi.2. isim de koyacağız.
tabi ben istemesem ya da eşim istemese koymazdık.ortak kararımızdı isim konusu.bu ayrı bir konu.buna rağmen
bebeğimiz kız olsaydı kv nin ismini koymayı düşünmezdik.en başından konuşmuştuk.
ama geçmişte tanıdığınız beyfendi,hanfendi,ahlaklı,temiz,güzel huylu birini tanıyıp sırf onun gibi olsun diye kişiliğine özenip kan bağı bulunmayan insanın ismini koyanlar var çevremde.
mesele eski isim,yeni isim olayı değil , çocuklara güzel manası olan isimler vermek mesele olan.
benim fikrim bu şekilde.
ne güzel kardeşin var benimde hafta sonu yemekli misafir gelebilir napıcam diye kara kara düşünüyorum hiç yardım edenim yookkeşimle de bu yüzden tartıştım off
hoş geldin cnm ,
biz iyiyiz sende iyisin sanirim temizlik hazirliklar vs ugrastiginda gore .
kızlar gebelikte hurma ne zaman yenir bilgisi olan var mı?
37,haftadayım, eşim ısrar edince dün 1 tane yedim sancım oldu. acaba 38 haftayı bitirdikten sonra günde 1 tane falan mı yemeliyim??
evet haklısın ben de yeni değişik isim olsun diye saçma sapan verilen isimlerden hoşlanmıyorum ama şu da var ben de türkçe olmayan isimlerin konulmasına karşıyım.özellikle kuranda geçsin bilmemne diye arapça isimler konuyor.bir kere zaten kuranda geçmesi diye birşey yokmuş bunu öğrendik artık.o zaman ben arapların isimlerini niye koyayım.onlar türklere çok mu saygılılar çok mu meraklılar da türkçe isimler veriyorlar mı çocuklarına.
mesela melis de yunanca bir isim kulağa hoş geliyor diye konuluyor.yunanca olmasını istemem çocuğumun isminin.ben türküm çocuğumun ismi de türkçe olur yani.dediğin gibi ayrıca çocuklara güzel manası olan isimler vermek önemli olan bir de.
yemeklı mısafır almayın yhabızde cok tartısıoruz buyuzden mısafırı cok sevıoruz cagırıoruz bn oturmuyorum ozamn onu yap bnu yap napalım ben kımseyı cagırmıorum valla artk kendı aılem gelıo onlarda gelıp yapıo oturp yıyoruz hep bırlıkte
kızlar gebelikte hurma ne zaman yenir bilgisi olan var mı?
37,haftadayım, eşim ısrar edince dün 1 tane yedim sancım oldu. acaba 38 haftayı bitirdikten sonra günde 1 tane falan mı yemeliyim??
sancının olucağı varmış... bu zamanlarda olur zaten sancılar... 1 tane hurmadan bişey olmaz... bildiğim kadarıyla 36dan sonra yemeye başlamak gerekyo... bende yiyiyorum...
bunlar çok güzeller canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?