2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

haklısın aslında.. abartmamak lazım..

Allah analı babalı büyütsün.Erken doğmuş ama gelişimi haftasına göre iyi sanırım.maşallah.inşallah en kısa zamanda kucağına da alır,sağ sağlim eve çıkarsınız.
peki erken doğmasının sebebi nedir?
siz de iyisinizdir umarım.Allah şifa versin size de kuzucuğa da.

kızlar gebelikte hurma ne zaman yenir bilgisi olan var mı?
37,haftadayım, eşim ısrar edince dün 1 tane yedim sancım oldu. acaba 38 haftayı bitirdikten sonra günde 1 tane falan mı yemeliyim??
canım hurmanın çok ii olduğunu biliyorum ama nezaman yenmeli bilmiyorum ben çok severim hurmayı hergün olsa yerim
canım allah yardımcınız olsun..baya bi erken davranmış bebeğin...bian önce kucağına almak nasip olur inşallah...

çok güzeller canım...kapı süsü bizimkine benziyo eminönündenmi aldın ???bide ben diğer modelleri hiç beğenmiyorum tüllü olanlar çok sıradan..kapı süsümü gören herkes çok değişik ve güzel buldu

evet ya ben de çok severim hurmayı özellikle de medine hurmasını :) ama gebelikte hiç yemedim rahim kaslarının kasılmasına yol açıyo diye
son zamanda yemek için bekledim hep
kapı süsümüzü ve lavanta keselerimizi internetten sipariş verdim canım
evet ben de hiç beğenmiyorum o tüllü olanları bu tarz keçeden olanlar çok şirin geliyor bana
şimdiye kadar bebek şekerleri hep magnetli olunca o da farklı olsun lavanta kesesi olsun dedik onlar da içimize sindi beğendik

evet o amaçla konulursa lafım yok tabi mesela peygamberimizin(s.a.v.) ismini koymak veya bir din büyüğümüzün ismini koymak apayrı birşey.ama benim dediğim başka birşey.ha bu arada önemli bir zatın ismi derken hepsi de arapça değil tabi canım.mesela eski türk hükümdarlarımızın ismini koysan o da türkçe olur.bunu da araya katmasam olmayacaktı tabi.neyse ama dediğin gibi özenti ve uyduruk isimlere ben de sinir oluyorum.
tabiki dualarımız seninle canım
çok güzelleeer

Son düzenleme:

canım ben 30 unda bitane 33 ündede son numarayı ıstıyorum

ben direk soyleyecem opmeyin diye abes olmuyo bu durum bence rahat ol canım

evet yaa sanki hep içimdeydi bebişim gibi hissediyorum bende. doğurunca bi eksiklik hissedermiyiz ki acaba :44:

teşekkür ederiz :)))

slm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....

geçmişi okumadan hemen bi yaptıklarımı paylaşıyım sizinle önce
ECE'min magnetleri
model olarak çıkardım resimlerini atıyorum.
sadece o keçenin tepesindeki inciler hariç, o taşları içime sinmedi,
evde olanları denedim ama pek düşündüğüm gibi olmadı.
incilerin dışındaki diğer süslemelerini değiştiricem ama modeli bu olucak
sepetinide aldım onuda süslicem bitince komplesini tekrar yüklerim zaten
şimdiden bi bakın sizede fikir olur belki fıstıklar

Eklentiler

• $P6060681.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $P6060680.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $P6060679.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 25
bende bu tembellik varken zor gözüküyorr
sen iyi atlatmışsın hakkaten sınavı

canım ben bu sıteden alısverıs yapmadım daha once guzel seyler varmıs guvenebılırım değil mi yoksa kapıda mı odeme yapayım

slm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....

sakin olmaya çalış canım stres yaparsan olumsuz etkisi olabilir
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
inşallah bi problem olmayacak olumlu düşün

ayyy çok şirinler :)))

sakin olmaya çalış canım stres yaparsan olumsuz etkisi olabilir
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
inşallah bi problem olmayacak olumlu düşün

çok teşekkr ederm
kızım daha çok küçük doktorlar bekle bir yere gitme diyor sancım yok ama acılmam var
36 yı tamamlamayı düşünen doktorlar hazır ol herseye dedi...

endişelenme canım sonuçta doktor kontrolünde olman iyidir.
34.haftada ben de benzer şey yaşadım sancım yok ama nst'de sancı göründü falan.. üstelik bulunduğumuz şehirde yapayalnızken, eşim yok, annem falan yok yanımda, çok korkmuştum ama bi problem olmadı çok şükür.
arkadaşım 2 cm açıklıkla 3 hafta sonra doğum yaptı, 40 haftayı doldurdu, şimdi bebeği 1 aylık.

canım çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler yavrun...hiç üzme kendini doktorlar gerek görürse bekletiyor zaten 2 hafta daha dayanabilirse çok ii olur..yinede hayırlısı olsun canım

bence o inciler ayrı bi hava katmış koymalısın derim ben...ece ismiyle uyumlu şekerleri güle güle kullanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…