yengem normal doğum istiyordu.38 ya da 39.haftadaydı.doğum başlasın diye neler yemedi,neler yapmadı.son kontrolde doktor riske atamam suyu azalmış,bebeğin başı kanala girmiş dedi sezeryana alındı.
doğum başlayacak olduktan sonra hurma bahanesi olur ancak.madem sancın oldu abartma benceaz daha kalsın büyüsün kuzucuk.
arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
canım hurmanın çok ii olduğunu biliyorum ama nezaman yenmeli bilmiyorum ben çok severim hurmayı hergün olsa yerimkızlar gebelikte hurma ne zaman yenir bilgisi olan var mı?
37,haftadayım, eşim ısrar edince dün 1 tane yedim sancım oldu. acaba 38 haftayı bitirdikten sonra günde 1 tane falan mı yemeliyim??
canım allah yardımcınız olsun..baya bi erken davranmış bebeğin...bian önce kucağına almak nasip olur inşallah...arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
canım hurmanın çok ii olduğunu biliyorum ama nezaman yenmeli bilmiyorum ben çok severim hurmayı hergün olsa yerim
canım allah yardımcınız olsun..baya bi erken davranmış bebeğin...bian önce kucağına almak nasip olur inşallah...
çok güzeller canım...kapı süsü bizimkine benziyo eminönündenmi aldın ???bide ben diğer modelleri hiç beğenmiyorum tüllü olanlar çok sıradan..kapı süsümü gören herkes çok değişik ve güzel buldu
evet o amaçla konulursa lafım yok tabi mesela peygamberimizin(s.a.v.) ismini koymak veya bir din büyüğümüzün ismini koymak apayrı birşey.ama benim dediğim başka birşey.ha bu arada önemli bir zatın ismi derken hepsi de arapça değil tabi canım.mesela eski türk hükümdarlarımızın ismini koysan o da türkçe olur.bunu da araya katmasam olmayacaktı tabi.neyse ama dediğin gibi özenti ve uyduruk isimlere ben de sinir oluyorum.evet Kur'an-ı Kerim de geçmesi önemli değil ismin.manası güzel olsun yeter.Ama tarihte yaşamış ,anlatıldığı kadarıyla hakkında bildiğimiz-hayatı,davranışı,kişiliği güzel iyi huylu olan- bir zatın ismini koymak istersen ister istemez o isim arapça kökenli oluyor zaten.
doğa,güneş,deniz,ırmak...gibi isimleri çocuğunuza koymayın diye hadis var.Ee ne koyacağız?
eniştem çocuğuna isim oalrak has türkçe koyacağım diye diretti.buldugu isim bir elin parmağını geçmez.sonunda koydu bir tane.sırf inadından.
tabiki dualarımız seninle canımarkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
çok güzelleeer
Bende bende :)) ayy bakalım nasıl bi anne olcaz umarım cok iyi bebek bakımı konusunda uzman şefkatli sabırlı birer anne oluruz bi doğsunlar da yiyelim ama bitek biiiz kimseye öptrtmem diyorum da kızıyolar :)
Küvez olayı kötü ya Allah sabır versin doğunca insan heranını onla gecrmek ister ama sağsalim doğmuş ya evine de cıkmış cok şükür neyse hikayesini yazar artık yakında bizde ağlarızzzBende bana benzesin az istiyorum erkek olsa da okadar karnımda taşımışım ama hakkım dimi :)
Öyle tabi canım cok özel bi durum Allah isteyen ve layığıyla bakabilecek herkese nasip etsin bu mutluluğu :) sende 27 sin bazen gec kaldığımı düşünyrm ikinciyi ne ara yapcaz biz yaa ya da yapcaz mı acaba o da var :)
Ya bu öptürme konusunu bende çok düşünüyorum,40ı çıkana kadar falan ben ,babası bile öpmiyces. Birilerine nasıl öpmeyin diyceemi düşünüyorum kara kara,diyorumki acaba beşiğinin başına kocaman LÜTFEN BEBİŞİ ÖPMEYİNİZ yazıp altınada hastaneden verilmiş gibi hastanenin adını mı yazsam ,ciddi ciddi düşünüyorum bunu
evet yaa sanki hep içimdeydi bebişim gibi hissediyorum bende. doğurunca bi eksiklik hissedermiyiz ki acababen kendımın vede tum hamılelerın özel olduğunu düşünüyorum Allaha bınlerce kez sukredıyorum o mutlulugu yasttıgı ıcın kıprasık oğlum benım ıttıtırp duruyon anacığının karnını
doğduktan sonra tekme kayma olmayacak o nasıl bı hıs olacak acaba sankı 27 yıldır tekmeyle yaşamışım gibi alıştım
evet o amaçla konulursa lafım yok tabi mesela peygamberimizin(s.a.v.) ismini koymak veya bir din büyüğümüzün ismini koymak apayrı birşey.ama benim dediğim başka birşey.ha bu arada önemli bir zatın ismi derken hepsi de arapça değil tabi canım.mesela eski türk hükümdarlarımızın ismini koysan o da türkçe olur.bunu da araya katmasam olmayacaktı tabi.neyse ama dediğin gibi özenti ve uyduruk isimlere ben de sinir oluyorum.
tabiki dualarımız seninle canım
çok güzelleeer
bende bu tembellik varken zor gözüküyorrAllah seniii kız gideydin ya sınava sallardın belli mi olur tutardı belki benm öğleden sonraydı Allahtan ama sabahta olsa giderdim yoksa içimde kalırdı 15-9 tansiynla girdim düşün sınava acilde olmam gerkrdi aslında :) ayy ama cok zordu sorulaaar iyice cozutmuşlardı yalnız en güzel yanı hamişim diye kontrol etmediler kapıda gülerek buyrun dediler gectim sonra gözetmenler de aynıydı ya kanka olduk artk bidaha ki sefere bebişle gelirsin fln dediler baya bi muhabbet espri aman dedim bidaha ki sefere olmasın bitiyo yani hıı doğru diyolar :) Sonra sınavın ortasında gözetmen bi baktım masama cikolata koyuyo ohh iyiydi valla benm için ama oğlum yine hiç rahat bırakmadı bildiğin spor yapıyo içerde sıpa kıpııır kıpıır ne varsa kurtlu neyse gecti gitti cok sükür darısı doğuma artık..Umarım sende seneye kurtulursun uykucu :)
Onun için bende bunları seçtim.Pamuk ve su içeriyorlar sadece.
Kesinlikle böyle birsey al.Klasik mevlüt takımları gereksiz bir daha nerde giydireceksin onları.Bende bayram için bunlardan birini almak istiyorum.Çok beğendim.andywawa ürünleri.bebe shopta 50TL
Eki Görüntüle 729424 Eki Görüntüle 729425 Eki Görüntüle 729426
slm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....
geçmişi okumadan hemen bi yaptıklarımı paylaşıyım sizinle önce
ECE'min magnetleri
model olarak çıkardımresimlerini atıyorum.
sadece o keçenin tepesindeki inciler hariç, o taşları içime sinmedi,
evde olanları denedim ama pek düşündüğüm gibi olmadı.
incilerin dışındaki diğer süslemelerini değiştiricem ama modeli bu olucak
sepetinide aldım onuda süslicem bitince komplesini tekrar yüklerim zaten
şimdiden bi bakın sizede fikir olur belki fıstıklar
sakin olmaya çalış canım stres yaparsan olumsuz etkisi olabilir
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
inşallah bi problem olmayacak olumlu düşün
Birde arkadaşlar
Süt pomoası alanlar olmuş.Bende almak istiyorum.Ama 2 marka arasında kaldım.Siz hangi markayı aldınız?Çevremde de kullanan yok.Bilemedim.biri ameda lactaline diğeri de avent.
bak bunlarda çookk şirinmiş hemen bakıyorum akşam eşime bunlarıda göstereyimOnun için bende bunları seçtim.Pamuk ve su içeriyorlar sadece.
Kesinlikle böyle birsey al.Klasik mevlüt takımları gereksiz bir daha nerde giydireceksin onları.Bende bayram için bunlardan birini almak istiyorum.Çok beğendim.andywawa ürünleri.bebe shopta 50TL
Eki Görüntüle 729424 Eki Görüntüle 729425 Eki Görüntüle 729426
canım çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler yavrun...hiç üzme kendini doktorlar gerek görürse bekletiyor zaten 2 hafta daha dayanabilirse çok ii olur..yinede hayırlısı olsun canımslm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....
geçmişi okumadan hemen bi yaptıklarımı paylaşıyım sizinle önce
ECE'min magnetleri
model olarak çıkardımresimlerini atıyorum.
sadece o keçenin tepesindeki inciler hariç, o taşları içime sinmedi,
evde olanları denedim ama pek düşündüğüm gibi olmadı.
incilerin dışındaki diğer süslemelerini değiştiricem ama modeli bu olucak
sepetinide aldım onuda süslicem bitince komplesini tekrar yüklerim zaten
şimdiden bi bakın sizede fikir olur belki fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?