2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
çok teşekkr ederm
kızım daha çok küçük doktorlar bekle bir yere gitme diyor sancım yok ama acılmam var
36 yı tamamlamayı düşünen doktorlar hazır ol herseye dedi...

endişelenme canım sonuçta doktor kontrolünde olman iyidir.
34.haftada ben de benzer şey yaşadım sancım yok ama nst'de sancı göründü falan.. üstelik bulunduğumuz şehirde yapayalnızken, eşim yok, annem falan yok yanımda, çok korkmuştum ama bi problem olmadı çok şükür.
arkadaşım 2 cm açıklıkla 3 hafta sonra doğum yaptı, 40 haftayı doldurdu, şimdi bebeği 1 aylık.

ay canım inşallah yakın zamanda çıkar küvezden. erken doğmasına rağmen maşallah boyu kilosu çook iyi
biran önce kucağına almakta nasip olur inşallah

Ay çok da tatlılarmış.ben çok beğendim

ben boyle bişi aldım canım baston gibi kapanıyor tam yatabılıyorvede iki yönlüymüş
http://babymeadows.com.sg/images/watermarked/detailed/17/PlikoSwitch_Easy_Drive_Completo_PoisBrown_(1).jpg için Google Görsel Sonuçları

kızlar çıkıcam saat 7 de keşke evde laptop olsa ordanda girsem ama haftaya geliyo artık akaşmarıda burda olurum :) size bişiy sorucam markete gidicem alışverişe sizce şöle 2 yada 3 torbalık babanneme alışveriş yapıcam market :) alsam gitsem milletin ağzını dinlemekte istemiyorum tuhaf karşılanmam dimi poşetlerle :)

çok güzel bir araba bende bundan almayı düşünmüştüm en son graco aldım

sağol canım insallh memnun kalırız hepimiz arabalardan ama benım ıcıme sınmeyen aynı modelın oto koltugunuda aldım kumaslı agırlığı5 kg bıraz agır ama sağlam konforlu geldı yazın araba ıle memleketlere gıdecez hem de 2-3 sefer 10saatlık yollar dıye arkadasımda cybex var keske hafıfı alsaydın dedı oda3 kg kafamı karıstırdı

Hanımlar ya o kadar alıntı yaptım cevap yazdım laptopun şarjı bitti hepsi de gitti. yazamadım tekrardan. Gidiyoruz çünkü geldiğimde yazarım artıkım. Yarın yazamıcam size gece geliriz çünkü. cumartesiye kadar kendinize ve miniklerinize iyi bakın emi. Çok kaynatmayın diyemicem biliyorum maşallahınız var Artık cumartesi tüm gün topikle uğraşırım Ben süslenip püslenmeye gidiyorum kociş gelecek yarım saate sonra da Antalya yolcusu kalmasın..

iyi yolculuklar canım..dikkat et kendine.

hiç bir belirti sıkıntı yoktu bir elim yağda bir elim balda idi sabah bir kalktım suyum geliyordu sadece bu...

kızlar ark.mantısı yenı bıttı mutfgaını topladık hopp evıme gectım esıme yemek koyum ocagaa sıze bakımdeıdm naamzı kılıpp:)cok sukruhersey yolunda

dr aradım artarsa gel ama nısan bıraz lekelı olur kırmısıya yakn dedıı ama akıntın devam ederse gel dedıı

o kaaa
hmm hayırlısı ınsl sennkıde son dk donenelerden olurrrrrrrrrr
Ne düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf
abdest all salarını kurutmas kurut sonrdada duslestırr ama ebdest enn onemlısı kı senn sezeryancmıkıı hazırlık yaıcaksınn
cok uygun fıyatı yaa adres teddy yazdım cıkmadı maa googlee

ohhh senn zula salammıs cnm enn ıısını yapmısısn daha rahat harcıyorsun ne ka gusell

arardım cnm muhım degılmıs akıntı yanı sadecee

ay onemenı bulursnaız banada dıyın sımdıden dıs bıleyenler varrrrrrrrrrrrrrrrr
beklıyor teysesıı daha aşam uslu oglum benımm

kızlar gebelikte hurma ne zaman yenir bilgisi olan var mı?
37,haftadayım, eşim ısrar edince dün 1 tane yedim sancım oldu. acaba 38 haftayı bitirdikten sonra günde 1 tane falan mı yemeliyim??
ben 2 haftdır gunde bır kere yıyorum gıt gıde arttırıcam ınsllll onemlı degıl yıyebılırısn yanııı

abbım sıfa versın ınsl cnm benımmm
slm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....
rabbım sıfa versın az daha belesın melegın ınslllll

yani demek istediğim ağır kaldırma muhabbetleri :)
yok adaam RABBIM e kalmıs o kdr da saklayamamakı de gec adamaaaaaaaaaaaaa

Sağol canım ıyıyım ok şükür
Doktor ıstedı canım artık zamanı dedı bağladı bızııı

Temmuz bebişleri pek aceleciler, Maşallah bebişine kilosu boyu hiç erken doğmuş gibi değil sıkma canını, küvezden de tez zamanda çıkar inşallah, izmirden ilk bebişimiz :) nerde yaptın doğumunu? Dualarımız sizinle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…