ayy buda çok sevimliymişşş ama bedende 18-24 aylık yazıyor ben küçük istiyorum ondan bulmakta zorlanıyorum istediğim gibi bişeyibence gayet şıklar canım birde şuna bak derim bende oğluma alabilirim böyle bişey
Smokin Şeklinde papyonlu erkek bebek kıyafeti GittiGidiyor'da 86500517
çok teşekkr ederm
kızım daha çok küçük doktorlar bekle bir yere gitme diyor sancım yok ama acılmam var
36 yı tamamlamayı düşünen doktorlar hazır ol herseye dedi...
ay canım inşallah yakın zamanda çıkar küvezden. erken doğmasına rağmen maşallah boyu kilosu çook iyiarkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
canım çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler yavrun...hiç üzme kendini doktorlar gerek görürse bekletiyor zaten 2 hafta daha dayanabilirse çok ii olur..yinede hayırlısı olsun canım
umarım bekler...ama stresi bile ağır geldi geceden beri 3 kez muayene ettiler açıklık artıyr sanki dedi doktrm ve kahverengi bi kanamam başladı offfff(
geçmişi okumadan hemen bi yaptıklarımı paylaşıyım sizinle önce
ECE'min magnetleri
model olarak çıkardımresimlerini atıyorum.
sadece o keçenin tepesindeki inciler hariç, o taşları içime sinmedi,
evde olanları denedim ama pek düşündüğüm gibi olmadı.
incilerin dışındaki diğer süslemelerini değiştiricem ama modeli bu olucak
sepetinide aldım onuda süslicem bitince komplesini tekrar yüklerim zaten
şimdiden bi bakın sizede fikir olur belki fıstıklar
Slm temmuz anneleri :)))
Çok şükür bebişimin ve benim herseyimizi tamamladık. Yalnız sızlere bişey sormak ıstıorum bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Bu bebek arabaları cok buyuk ,agır ve hantal 1 yasından sonra da baston dedıklerı hafıf arabalar var .acaba direk baston arabalardan alsak nasıl olur ? Karar veremedım(
canım çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler yavrun...hiç üzme kendini doktorlar gerek görürse bekletiyor zaten 2 hafta daha dayanabilirse çok ii olur..yinede hayırlısı olsun canım
umarım bekler...ama stresi bile ağır geldi geceden beri 3 kez muayene ettiler açıklık artıyr sanki dedi doktrm ve kahverengi bi kanamam başladı offfff(
hayırlısı olsun canım stres sıkıntı yapma kendine
çok güzel bir araba bende bundan almayı düşünmüştüm en son graco aldımben boyle bişi aldım canım baston gibi kapanıyor tam yatabılıyorvede iki yönlüymüş
http://babymeadows.com.sg/images/watermarked/detailed/17/PlikoSwitch_Easy_Drive_Completo_PoisBrown_(1).jpg için Google Görsel Sonuçları
çok güzel bir araba bende bundan almayı düşünmüştüm en son graco aldım
yani demek istediğim ağır kaldırma muhabbetleri :)
Hanımlar ya o kadar alıntı yaptım cevap yazdım laptopun şarjı bittihepsi de gitti. yazamadım tekrardan. Gidiyoruz çünkü geldiğimde yazarım artıkım. Yarın yazamıcam size gece geliriz çünkü. cumartesiye kadar kendinize ve miniklerinize iyi bakın emi. Çok kaynatmayın diyemicem biliyorum maşallahınız var Artık cumartesi tüm gün topikle uğraşırım Ben süslenip püslenmeye gidiyorum kociş gelecek yarım saate sonra da Antalya yolcusu kalmasın..
Allah analı babalı büyütsün.Erken doğmuş ama gelişimi haftasına göre iyi sanırım.maşallah.inşallah en kısa zamanda kucağına da alır,sağ sağlim eve çıkarsınız.
peki erken doğmasının sebebi nedir?
siz de iyisinizdir umarım.Allah şifa versin size de kuzucuğa da.
hmm hayırlısı ınsl sennkıde son dk donenelerden olurrrrrrrrrrNe bilim canım dr öyle dedi cok yorma yürüyüş egzersiz yapma kanaman olur erken doğum olur dedi sırf makat gelişli olduğu içinmiş dikkat etmek gerekiyomuş amaan valla napcağımı sasırdım ama bigün hakkaten yürüyüm dedim eşimle sahilde nasıl ağrım oldu anlatamam uzun yürüyüşler gelmiyo bana artık kuzum..
abdest all salarını kurutmas kurut sonrdada duslestırr ama ebdest enn onemlısı kı senn sezeryancmıkıı hazırlık yaıcaksınnNe düşünüyorum biliyomusunuz,doğuma giderken hem abdest almak istiyorum hemde saçımı düzleştiriciyle yapıp gitmek istiyorum,ama bu ikisi bir arada olmaz:):)Gıcık oldum yaf
cok uygun fıyatı yaa adres teddy yazdım cıkmadı maa googleecanım
ben mevlutu gec yapıcam bıraz , erken yapsaydım resimdekiler gibi bişey alcaktim ,
şimdi bende senin gibi dusunuyorum ve hiç bir fikrim yok ,
ayrıca resimdeki ıkıncı tulumdan ben aldim 12 tl teddy ' den butık bebede ne kadar bılmıyorum .
Eki Görüntüle 729371 Eki Görüntüle 729372
ohhh senn zula salammıs cnm enn ıısını yapmısısn daha rahat harcıyorsun ne ka gusellBiz geldikkkkkk kızçemleee
Bugün yoğun bir gün bizim için.Dün gece anneannemizi bize aldık ve bugün temizlik günümüz.
Dip köşe bucak her yer temizleniyor anneciğim benim.Ben de doğumdan sonra gelecek olan
misafirler için 59 adet patatesli buzluk böreği sardım paketleyip koydum.Şimdi de akşam için
birşeyler yapacağım.Kızçeme bezden bebek pastası yaptımÇok gerekli ya
Tüller yıkanıp asılıyor,camlar siliniyor,mutfak dolapları,kapılar,banyolar her yer temizleniyor
Eşim de getir götür ve kendi işleriyle uğraşıyor.Gözümden kaçmadı 2300 de yazamadım offff yaaaaa
Geçmişi gece okuyabilirim ne kadar kaynatırsanız kaynatın bana ne ben hepsini okurum
Okumazsam sınav konularına çalışmamış öğrenciler gibi olurumÖpüyorum sizleri,minnaklarınızı
Dün yine kızçeme çoraplar,bere ve pratik alt açma aldım.Almadan duramıyorum kim ne derse desin ne yapayım
Bankada ve özel sektörde çalıştığım zulaladığım paracıklarım bugüne kısmetmiş
Meleklerinize kurban olurummmmmmm
arardım cnm muhım degılmıs akıntı yanı sadeceetatlım sen ve tüm uykusuz arkadaşlara selaamm olsuuunnn ben de sırt üstü yatıveriyorum sonra uyuaınca tekrar uyuyabilene aşkolsunnnn
ellerinize sağlık süper olmuşşşş
oo süper babaanne dedikleri bu olsa gerekk...
bence de alen güzel isim
ah canım ben de sevmem ama çok pratik oluyormul öyle dediler
maaşallahh kuzuya
ooyyy maaşallahh
ben de portbebe gereksiz diye duydum
geçmiş olsun canım ama içini ferah tut bence bebişin çok sağlıklı olacak
wooowww süppeeerrr bize bi güzellik yapar mı kiii
evet şekerim ya bizde bu şans varken oooo
canım yeşilimsi akıntı da önemli olabilir keşke sorsan bir dr ye
her hamiş arkadaş gibi ben de öyleym şekerr
wowww süper dün de ben gittim oraya üç tane aldım bu ve benzeri terliklerden :))) çekip gönderirim resmini, bambidekiler suya gelmez dedi dolayısıyla enes is the bestp
geçmiş olsun canımmm
ben duymadım böyle birşey bence dönerz eski halimize :))
ya çok beğendim sakıncası yoksa ne kadara mal oldu?
canım benim ortalama 10 gün geri ama bazı ölçümleri iki hafta geri dr hiç gerilikten bahsetmedi bence korkma
:)) ben de hem normal doğurmak istiyorum hem de saçlaım fönlü olsun istiyorum
benim de bugün doğum günüm ve dün 89,9 kg idim bir bağ ya da anlam yok ama öyle işteee
canım aldım satenimsi denizci kıyafeti gibi birşey aldım bence mevlit için en iyisi beyaz ya da krem rengi kıyafetler
ay onemenı bulursnaız banada dıyın sımdıden dıs bıleyenler varrrrrrrrrrrrrrrrröpmüyoruz öptürmüyoruz diyosunuz oluyo bitiyo...
valla benim ablam doğum yaptığında kimseye öptürmedim yeğenimi... sadece koklayabildiler... halalarına bile dedim... öpmüyoruz kokluyoruz... dış dünyaya alışmadan olmaz....
beklıyor teysesıı daha aşam uslu oglum benımmayyyy ne konuşmuşunuz yaa oku oku bitmedi sayfalar az kalsın dayanamayıp bırakıyodum valla bitti çok şükür
ee nasılsınız bakalım gerçi hepinizin maşallahı var iyisiniz yanibizde oğlumla işe geldik öğlenciyiz bugün ve 7 gün sonunda öğlene kadar uyuduk ve evimizde kahvaltı yapabildik çok şükür
canım bende port bebe sevmiyorum ve ana kucağı aldık bizde ..hastanede çoğu kişide gördüm ben demekki bebek rahat ediyoki insanlar kullanıyo
hadii yaa ..hiç üzme kendini canım sağlıcakla alıcan kucağına inşallah ve 37 haftalık bebektede öle çok büyük problemler olmuyo diye biliyorum...bizi habersiz bırkama hemi
kuzum yaa ben hiç yastık kullanmıyorum bikersinde bacak arama koyayım dedim saba yastığı bulamadım
güzel anne gözün aydın..ne mutlu sana sen zorda olsa kavuştun yavruna darısı bizim başımıza dualarını eksik etme hemi
benimde dün eğitim vardı hastanemde ama işten geç çıktığım için gidemedim( gerçi lyre saolsun bize çok faydalı bilgiler paylaştı gitmiş kadar olum zaten ordada bahsedilenler aynıymış
suzan yaa hergün diken üstündeyiz artık kuzm yapma böle yanlış alarmlar veripte bizi endişelendirmecanım allah hakkında hayırlısını nasip etsin biraz daha beklesin alperen
kokoşşşşşş...güle güle giymek nasip olsun
oyyy kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun mahvediyordur seni şimdi...inşallah geçer hemen
benim gıcık doktorum ikidir sormama rağmen cvp vermedi araya hep laf karıştı ve bende unuttum tekrar sormayı...acaba telefon açsam sölermi yani hatırlarmı o günkü görüntüyü yada bilgisayara falan yazıyolarmı acaba çok merak ediyorum yaaa
çok güzell canım daha bende yaptırmadım yaa bitmiyor bitmiyooooorrr
neeeee isim bulamadınmı sen daha?????yani kuzum ağır olduğunu biliyoruz ama olmazki böle çalıştır biraz kafayııda bul oğlunun ismini
bende çook istiyorum abdest almayı...allah nasip eder inşallah...eğer normal olursa bende saçlarımı düzleştirmek istiyorum buna zamanımız yetermi bilmiyorum ama doğumdan sonra karışık saçlarla olmak canım sen saçını düzleştir topla yukarıdan sadece vücudunu yıka ben öle yapıcam...abdeste normal namaz abdesti alıcam...boy abdestini normal banyo yaptığında alıyosun zaten....offf bilmiyorum yaa napcaz bakalım içim şişti
kuzum yaa bebenimde oğlumun 2 hafta önden gidiyo ama benim sinir doktorum sezeryandan bahsetmedi...sadece böle giderse normal doğum bizi zorlar dedi((
tatlım çok güzel kıyafetler ama bence mevlüt için çok sıradan..bunlar günlük kıyafet gibi....ben mevlüt takımı aldım yelekli papyonlu kuşaklıçoktatlı yaa oğlumu içinde hayal ettimde şimdi kimbilir ne yakışıklı olacak inşallahhhhh
ben 2 haftdır gunde bır kere yıyorum gıt gıde arttırıcam ınsllll onemlı degıl yıyebılırısn yanıııkızlar gebelikte hurma ne zaman yenir bilgisi olan var mı?
37,haftadayım, eşim ısrar edince dün 1 tane yedim sancım oldu. acaba 38 haftayı bitirdikten sonra günde 1 tane falan mı yemeliyim??
abbım sıfa versın ınsl cnm benımmmarkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
rabbım sıfa versın az daha belesın melegın ınslllllslm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....
yok adaam RABBIM e kalmıs o kdr da saklayamamakı de gec adamaaaaaaaaaaaaayani demek istediğim ağır kaldırma muhabbetleri :)
Slm graf nasılsın ;??umarım iyisindir aman çok dikkat et canım...bişey sorcam ntsye doktor istedi diyemi bağlandın yoksa ağrın vardıda ondanmı ??çünkü bazıları sancı olduğu halde anlayamayabiliyormuş da ondan sordum
arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?