2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gayet güzel olmuş canımm

İyi yapmışsın canım ağrım oluyo işte benm cok yürüynce hayırlısı bakalım,teşekkür ederim tatlım :)
Benimki de ters ve ben de çok yürüyemiyorum canım...
Çok güzel olmuş. İnşallah gelişimi de hızlanmıştır canım
Canım hayırlısı neyse o olsun hiç düşünme illa normal olsun diye. Ters bebek için sezaryen daha sağlıklı. Önemli olan onun ve senin sağlığın değil mi? Ben sezaryen olucam ama hiç üzülmüyorum bunun için.
Çok beğendim değişik olmuş güle güle kullanın:))
evet yaa sanki hep içimdeydi bebişim gibi hissediyorum bende. doğurunca bi eksiklik hissedermiyiz ki acaba :44:
Evet hatta geçende kuzenim doğum yapınca bebeği kucağına verdiklerinde "napıyosunuz karnıma koymayın" diye bağırmış bebek hala içerde gibi:)))

tatlım sen daha kınaya gitmedinmi???
heehh gitmedim tatlım daha. şuan süsleniyorum
1 saat sonra çıkıcaz kv yi vekliyorum işten gelicek birazdan onlar götürücek beni
benimki 3 kg ana kucağı canım. bende hafif diye tercih etmiştim. inşallah memnun kalırız kullanmadan anlamak pek mümkün değil
iyi yolculuklar canımm

Ykad arkadasim bebegin saglikla kuvezden cikar umarim. Allah anali babali buyutsun. Bu arada bugün dr gitti k bebeğim 10 gun geriden geliyor 2041gr 46cm moralim cok bozuldu. Hep bi hafta geri çıkıyor. Doktor protein agiirlikli Beslen dedi zaten oyle yapiyorum gut hastasi olacam valla . Ama olmuyo. Sol tarafta pek yatamiyorum. Artik ağrım da olsa sola yatacam belki fark eder. Kizlar bi fikir verin ne yapayim bebeğim gelissin.

canım yumurtlaman geç olmus olabılır sonucta bebeğinin sağlığı yerinde ise kendini üzmemeye çalış cunku streste kasılmalara sebeb olabılır

canım gelince bizi de bilgilendir olur mu bende sipariş vereceğim çünkü.

canım hepimiz sabırsızlandık artık sona yaklaştık ama bence ne kadar çok kalırsa o kadar iyi içerde gelişimi tam olarak tamamlasın yavrular

evet sabırsılıkla bekliyoruz fotoları :)

yaratıcı ama ben öptürtmeyi bırak kimseye kucağıan bile vermeyeceğim isteyen küssün isteyen bozulsun umrumda değil o çocuğun hastalığı ve sağlığı ile ben uğraşacağım onlar değil kusura bakmasınlar :)

kesinlikle sana katılıyorum alen istedik bizde ama türkçe değilmiş vazgeçtik sonra canım. sen ne koyacaksın ?

cnm gönül isterdi zamanında doğusun ama hayırlısı böyleymiş allah tez zamanda yavruna kavuştursun

ay çok tatlılarrrr

ben direk soyleyecem opmeyin diye abes olmuyo bu durum bence rahat ol canım

çarşı öpücüğe karşıııı

slm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....

allah yar ve yardımcın olsun

çok prensesçeee beğendim ben :13:

canım ben lansınoh elektrıklıden alacam hafta sonu ınsallh

adreneliw e istinaden; bende lanisoh elek.göğüs pompası aldım

iyi yolculuklar cnm

bende içime sinen bir isim bulaydım iyiydi :2:

merhaba kızlar benim zaten çok olan minik bebeğim iki haftada hiçç kilo almamış minicik almış 2100 olmuş

slm anne adayları daha önce niye farketmedim bilmiyorum burayı uzun süredir buralardayım ama bundan sonrasında tecrübelerinizden faydalanacağım inş. 32+3 deyiz

oğlum 32+1 de 2150 gr dı kilosu boyu gelişimi çok iyi ama bizim sıkıntımızz suyu azmış ve b değişmiyor yaklaşık bir aydır 2 gün önce gittiğimde de boynunda kordonu dolanmış o kadar endişeleniyorum ki uyku yok zaten sürekli hareketleerini takip ediyorum bu durumda olan var mı hiç

slm kızçelerim ve tosbikleri

bugun sabahtan sağlık ocağında kanve idrar tahlili yaptırdım idrarda enfeksiyon çıktı yarın sonuçları kendi dr ma göstericem
hop ordan yoga kursuna aktım 1 saat sürdü çok güzeldi hamile yogası tabii tavsiye ederim
anneme mamografi çektirdik derken kadıköye vınvın
kendime 3 tane hamile iç çamaşırı 2 tane emzirme sütyeni 2 tane emzirme atleti aldım 106 tl tuttu krem-beyaz 2 tane lahusa takımıma ve diğer gecelik pijama altlarıma uygun terlik aldım krem lacivert çok pahalı idi içim gitti tanesi 3.5 tl
brikenstock terlik aldım istediğim renk bulamadım biraz açık rengini almak durumunda kaldım ama olsun ayaklarım ferah ferah gezicem artık
ve evdeyim ammaa gezdim bugun hee eskiden çok fena olurdum bugun o kadar kötü hissetmiyorum kendimi int ten medisana ateş ölçer ve bebek şekeri siparişi vericem(birazdan konu ile ilgili fikrinizi sorarım

işte resimler

ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜRLER....ben hamileliğim boyunca 2 doktor takip etmiştim.nedeni maddi kaygılardı....hiçbir sıkıntı olmayacğını düşünerek karataş hastanesi diye düşünürken doktor bebeğin erken olması dolayısıyla teknik ekipmanın yetersiz olabileceğini ve tam teşekküllü bir yere gitmemi söyledi bende araştırdım ne çınarlı ne başka bir yer egepol-kent ve üniversite hastanelerinin buna sahip olduğunu öğrendim ve evime yakın olması dolayısıyla kent hastanesinde harika doktorum sayesinde doğum yaptım....

hayırlı olsun canım tez zamanda kucağına gelsin imşallah bebeişin

,

güle güle kullan canım gezenlere cok imreniyorum ben yaaaa ben gezemiyorum artık iki yürüyeyim yoruluyorum oturacak yer arıyorum

kızlar bu yatak kenar koruyucuları nerden aldınız uyku setını daha doğrusu gecem mothercare baktım beğenemedım istanbul avrupa yakasında bakabıleceğim yeri soyleyebılır mısınız
birde gecelik lohusa pijamalarını ellemeden almak ıstemıyorum nerelere bakabılırım

tabisi eminönü havuzlu han

Aslında doğduktan sonra almayı dusunuyordum ama ozaman zor olur dıe karar değistirdim. Söylediğin miodele bakacagım cok tesekkrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…