geçmişi okumadan hemen bi yaptıklarımı paylaşıyım sizinle önce
ECE'min magnetleri
model olarak çıkardımresimlerini atıyorum.
sadece o keçenin tepesindeki inciler hariç, o taşları içime sinmedi,
evde olanları denedim ama pek düşündüğüm gibi olmadı.
incilerin dışındaki diğer süslemelerini değiştiricem ama modeli bu olucak
sepetinide aldım onuda süslicem bitince komplesini tekrar yüklerim zaten
şimdiden bi bakın sizede fikir olur belki fıstıklar
Benimki de ters ve ben de çok yürüyemiyorum canım...İyi yapmışsın canım ağrım oluyo işte benm cok yürüynce hayırlısı bakalım,teşekkür ederim tatlım :)
Çok güzel olmuş. İnşallah gelişimi de hızlanmıştır canımBenimde dönmedi kafası hala göbek deliğimde hele sabah yan yatmış kafası göbekte ayaklarıda yan sağ kaburgamda resmen gördüm zaten minnacık bebişim 1700 geçen hafta ama bakalım yarın bidaha kontrolüm var öğlen 2 de iş yerinden izin alıp gidicem bakalım inşallah şu gerileme olayı durmuştur tam haftasında çıkar dua edin kızlar sizde nolur takmamaya çalışıyorum ama yinede insan oğlu işte elinde diil.Başka gittiğim doktor 2 hafta geri dedi ama kilosundanmı bilmiyorum hayırlısı herşeyin tabiki.Bu arada kavanozlar için kapak sticerida yaptırdım.altta resmini koyuyorum :) Eki Görüntüle 729303 Eki Görüntüle 729303
Canım hayırlısı neyse o olsun hiç düşünme illa normal olsun diye. Ters bebek için sezaryen daha sağlıklı. Önemli olan onun ve senin sağlığın değil mi? Ben sezaryen olucam ama hiç üzülmüyorum bunun için.İyi ya normal bi durum olmasına sevndim canım,cok cok gecmiş olsun sana da aman dikkat et yediklerine fln,ya işte benm dr um böyle iç açıcı konuşmuyoki benm de aklıma artık sezeryan kolayına geliyo tabi diye düşünyrm ne bilim kime güvencem ben dr da boyle yaparsa,canım o riskliymiş ama onu yaptrmam da artık dönerse önümzdeki haftaya kadar dönsün yoksa sezeryan cıs fln diye tehdit mi etsem acaba oğlumu :)
Çok beğendim değişik olmuş güle güle kullanın:))
Evet hatta geçende kuzenim doğum yapınca bebeği kucağına verdiklerinde "napıyosunuz karnıma koymayın" diye bağırmış bebek hala içerde gibi:)))evet yaa sanki hep içimdeydi bebişim gibi hissediyorum bende. doğurunca bi eksiklik hissedermiyiz ki acaba:44:
heehh gitmedim tatlım daha. şuan süsleniyorumtatlım sen daha kınaya gitmedinmi???
benimki 3 kg ana kucağı canım. bende hafif diye tercih etmiştim. inşallah memnun kalırız kullanmadan anlamak pek mümkün değilsağol canım insallh memnun kalırız hepimiz arabalardan ama benım ıcıme sınmeyen aynı modelın oto koltugunuda aldım kumaslı agırlığı5 kg bıraz agır ama sağlam konforlu geldı yazın araba ıle memleketlere gıdecez hem de 2-3 sefer 10saatlık yollar dıye arkadasımda cybex var keske hafıfı alsaydın dedı oda3 kg kafamı karıstırdı
iyi yolculuklar canımmHanımlar ya o kadar alıntı yaptım cevap yazdım laptopun şarjı bittihepsi de gitti. yazamadım tekrardan. Gidiyoruz çünkü geldiğimde yazarım artıkım. Yarın yazamıcam size gece geliriz çünkü. cumartesiye kadar kendinize ve miniklerinize iyi bakın emi. Çok kaynatmayın diyemicem biliyorum maşallahınız var Artık cumartesi tüm gün topikle uğraşırım Ben süslenip püslenmeye gidiyorum kociş gelecek yarım saate sonra da Antalya yolcusu kalmasın..
Ykad arkadasim bebegin saglikla kuvezden cikar umarim. Allah anali babali buyutsun. Bu arada bugün dr gitti k bebeğim 10 gun geriden geliyor 2041gr 46cm moralim cok bozuldu. Hep bi hafta geri çıkıyor. Doktor protein agiirlikli Beslen dedi zaten oyle yapiyorum gut hastasi olacam valla . Ama olmuyo. Sol tarafta pek yatamiyorum. Artik ağrım da olsa sola yatacam belki fark eder. Kizlar bi fikir verin ne yapayim bebeğim gelissin.
canım gelince bizi de bilgilendir olur mu bende sipariş vereceğim çünkü.merak etme canım hemen buraya koşarım gelirlerse.
gözün aydın çok sevindim.iyi hastaneden de çıktınız.bundan sonra anne kız güzel güzel vakit geçirin işte.
evet canım ben de renkli olanları bugün aldım artık.irtibata geçip tülleri de mavi istedim.bakalım öyle gelir inşallah.
canım hepimiz sabırsızlandık artık sona yaklaştık ama bence ne kadar çok kalırsa o kadar iyi içerde gelişimi tam olarak tamamlasın yavrularcanlar 20 sayfa geçmiiş geçmişi pek okuyamadım. cevap yazan güzel dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim.
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bende artık sabırsızlanıyorum. zaten bebişimin kilosuda iyi. 10 haziranda kontrol var 3 kg yu geçer dedi doktor.bana öyle geliyor ki 3 ü geçti mi doğuma alacak.çünkü pzt günü " 3 ü bi geçsin bakalım kiloyu sabitleyelim o zaman birşeyler düşünürüz" dedi. eşim çok stres yapıyor bu durumu ama bende artık yavrumu kucaklamak istiyorumgelişimini tamamlamış oluyor zaten 36+3 olacak o gün . sizce kötü mü düşünüyorum. doktor doğurtiyim dese hemen yatacağım masaya
evet sabırsılıkla bekliyoruz fotoları :)fıstıklaar tatlı göbüşlü annişler. çok oyalandım bugün evde artık çıkmam lazımmm
bugün kuzenimin kınası var. ben şimdi kuaföre gidip kaş bıyık operasyonu yaptırayım
sonrada kardeşim ayakkabılarını gidip alıcam.dün sipariş etmiştik.
ordan eve gelip duş alıp kınaya hazırlanıcam. akşam kınalık hamiş kıyafetlerimle çekindiğim fotolarımdan koyucam bakalım beğenicek misiniz benii
hepinizi öpüyorum canlar
yaratıcı ama ben öptürtmeyi bırak kimseye kucağıan bile vermeyeceğim isteyen küssün isteyen bozulsun umrumda değil o çocuğun hastalığı ve sağlığı ile ben uğraşacağım onlar değil kusura bakmasınlar :)Ya bu öptürme konusunu bende çok düşünüyorum,40ı çıkana kadar falan ben ,babası bile öpmiyces. Birilerine nasıl öpmeyin diyceemi düşünüyorum kara kara,diyorumki acaba beşiğinin başına kocaman LÜTFEN BEBİŞİ ÖPMEYİNİZ yazıp altınada hastaneden verilmiş gibi hastanenin adını mı yazsam ,ciddi ciddi düşünüyorum bunu
kesinlikle sana katılıyorum alen istedik bizde ama türkçe değilmiş vazgeçtik sonra canım. sen ne koyacaksın ?evet haklısın ben de yeni değişik isim olsun diye saçma sapan verilen isimlerden hoşlanmıyorum ama şu da var ben de türkçe olmayan isimlerin konulmasına karşıyım.özellikle kuranda geçsin bilmemne diye arapça isimler konuyor.bir kere zaten kuranda geçmesi diye birşey yokmuş bunu öğrendik artık.o zaman ben arapların isimlerini niye koyayım.onlar türklere çok mu saygılılar çok mu meraklılar da türkçe isimler veriyorlar mı çocuklarına.
mesela melis de yunanca bir isim kulağa hoş geliyor diye konuluyor.yunanca olmasını istemem çocuğumun isminin.ben türküm çocuğumun ismi de türkçe olur yani.dediğin gibi ayrıca çocuklara güzel manası olan isimler vermek önemli olan bir de.
arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
ben direk soyleyecem opmeyin diyeabes olmuyo bu durum bence rahat ol canım
slm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....
geçmişi okumadan hemen bi yaptıklarımı paylaşıyım sizinle önce
ECE'min magnetleri
model olarak çıkardımresimlerini atıyorum.
sadece o keçenin tepesindeki inciler hariç, o taşları içime sinmedi,
evde olanları denedim ama pek düşündüğüm gibi olmadı.
incilerin dışındaki diğer süslemelerini değiştiricem ama modeli bu olucak
sepetinide aldım onuda süslicem bitince komplesini tekrar yüklerim zaten
şimdiden bi bakın sizede fikir olur belki fıstıklar
canım ben lansınoh elektrıklıden alacam hafta sonu ınsallh
Hanımlar ya o kadar alıntı yaptım cevap yazdım laptopun şarjı bittihepsi de gitti. yazamadım tekrardan. Gidiyoruz çünkü geldiğimde yazarım artıkım. Yarın yazamıcam size gece geliriz çünkü. cumartesiye kadar kendinize ve miniklerinize iyi bakın emi. Çok kaynatmayın diyemicem biliyorum maşallahınız var Artık cumartesi tüm gün topikle uğraşırım Ben süslenip püslenmeye gidiyorum kociş gelecek yarım saate sonra da Antalya yolcusu kalmasın..
canım gelince bizi de bilgilendir olur mu bende sipariş vereceğim çünkü.
canım hepimiz sabırsızlandık artık sona yaklaştık ama bence ne kadar çok kalırsa o kadar iyi içerde gelişimi tam olarak tamamlasın yavrular
evet sabırsılıkla bekliyoruz fotoları :)
yaratıcı ama ben öptürtmeyi bırak kimseye kucağıan bile vermeyeceğim isteyen küssün isteyen bozulsun umrumda değil o çocuğun hastalığı ve sağlığı ile ben uğraşacağım onlar değil kusura bakmasınlar :)
kesinlikle sana katılıyorum alen istedik bizde ama türkçe değilmiş vazgeçtik sonra canım. sen ne koyacaksın ?
merhaba kızlar benim zaten çok olan minik bebeğim iki haftada hiçç kilo almamış minicik almış 2100 olmuş
Temmuz bebişleri pek aceleciler, Maşallah bebişine kilosu boyu hiç erken doğmuş gibi değil sıkma canını, küvezden de tez zamanda çıkar inşallah, izmirden ilk bebişimiz :) nerde yaptın doğumunu? Dualarımız sizinle...
arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
,slm kızçelerim ve tosbikleri
bugun sabahtan sağlık ocağında kanve idrar tahlili yaptırdım idrarda enfeksiyon çıktı yarın sonuçları kendi dr ma göstericem
hop ordan yoga kursuna aktım 1 saat sürdü çok güzeldi hamile yogası tabii tavsiye ederim
anneme mamografi çektirdik derken kadıköye vınvın
kendime 3 tane hamile iç çamaşırı 2 tane emzirme sütyeni 2 tane emzirme atleti aldım 106 tl tuttu krem-beyaz 2 tane lahusa takımıma ve diğer gecelik pijama altlarıma uygun terlik aldım krem lacivert çok pahalı idi içim gitti tanesi 3.5 tl
brikenstock terlik aldım istediğim renk bulamadım biraz açık rengini almak durumunda kaldım ama olsun ayaklarım ferah ferah gezicem artık
ve evdeyim ammaa gezdim bugun hee eskiden çok fena olurdum bugun o kadar kötü hissetmiyorum kendimiint ten medisana ateş ölçer ve bebek şekeri siparişi vericem(birazdan konu ile ilgili fikrinizi sorarım
işte resimler
Eki Görüntüle 729584 Eki Görüntüle 729585
gerıden mı gelıo cnm nekdar gerıden gelıo kı. saglığı yerındeyse sorun yapma cnm doğunca annesınn sutuyle buyur olsun
kızlar bu yatak kenar koruyucuları nerden aldınız uyku setını daha doğrusu gecem mothercare baktım beğenemedım istanbul avrupa yakasında bakabıleceğim yeri soyleyebılır mısınız
birde gecelik lohusa pijamalarını ellemeden almak ıstemıyorum nerelere bakabılırım
pöfff bende diyeyim barii görmemişin kızı olmuş derlerse de desinler bananeeşimede lohusalık psikolojisi die yutturabilrim inşallahhhh
yine gell
bastonlar başta bebek için ii olmuyormuş sanırım birde mesela yüzünü görerek süremiyorsun bebeişin. rüzgarlı havalarda falan sıkıntı olabilir ben baby to gonun proton modelini aldım gayet hafif geçende arkadaş geldi memleketten kızı için denedik bile memnun kaldık
cumartesi bi gideyim oraya o zaman canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?