çok güzel bir araba bende bundan almayı düşünmüştüm en son graco aldım
Hg canım böreği nasıl yaptın tarif yazsanda yapsak bizde.keşke benim annemde yakın olsaydı ama değil ta adıyaman dan kalkıp gelemiyorda.Çok üzüldük bak
tabi şekerler gelsin hemen bilgi veririm.ben aybars,ayberk atabey isimlerinden birini koymayı düşünüyorum.gerçi bebek şekerine aybars yazdırdım ama eşim sadece etiket değil mi ,değiştirirsen etiketleri de değiştiririz dedi.bakalım belki değiştirmem.canım gelince bizi de bilgilendir olur mu bende sipariş vereceğim çünkü.
canım hepimiz sabırsızlandık artık sona yaklaştık ama bence ne kadar çok kalırsa o kadar iyi içerde gelişimi tam olarak tamamlasın yavrular
evet sabırsılıkla bekliyoruz fotoları :)
yaratıcı ama ben öptürtmeyi bırak kimseye kucağıan bile vermeyeceğim isteyen küssün isteyen bozulsun umrumda değil o çocuğun hastalığı ve sağlığı ile ben uğraşacağım onlar değil kusura bakmasınlar :)
kesinlikle sana katılıyorum alen istedik bizde ama türkçe değilmiş vazgeçtik sonra canım. sen ne koyacaksın ?
güle güle kullan terlikler nasıl öyle ucuz ya istanbulda olmanın faydaları işte.slm kızçelerim ve tosbikleri
bugun sabahtan sağlık ocağında kanve idrar tahlili yaptırdım idrarda enfeksiyon çıktı yarın sonuçları kendi dr ma göstericem
hop ordan yoga kursuna aktım 1 saat sürdü çok güzeldi hamile yogası tabii tavsiye ederim
anneme mamografi çektirdik derken kadıköye vınvın
kendime 3 tane hamile iç çamaşırı 2 tane emzirme sütyeni 2 tane emzirme atleti aldım 106 tl tuttu krem-beyaz 2 tane lahusa takımıma ve diğer gecelik pijama altlarıma uygun terlik aldım krem lacivert çok pahalı idi içim gitti tanesi 3.5 tl
brikenstock terlik aldım istediğim renk bulamadım biraz açık rengini almak durumunda kaldım ama olsun ayaklarım ferah ferah gezicem artık
ve evdeyim ammaa gezdim bugun hee eskiden çok fena olurdum bugun o kadar kötü hissetmiyorum kendimiint ten medisana ateş ölçer ve bebek şekeri siparişi vericem(birazdan konu ile ilgili fikrinizi sorarım
işte resimler
Eki Görüntüle 729584 Eki Görüntüle 729585
Aslında doğduktan sonra almayı dusunuyordum ama ozaman zor olur dıe karar değistirdim. Söylediğin miodele bakacagım cok tesekkrler
tabi şekerler gelsin hemen bilgi veririm.ben aybars,ayberk atabey isimlerinden birini koymayı düşünüyorum.gerçi bebek şekerine aybars yazdırdım ama eşim sadece etiket değil mi ,değiştirirsen etiketleri de değiştiririz dedi.bakalım belki değiştirmem.
güle güle kullan terlikler nasıl öyle ucuz ya istanbulda olmanın faydaları işte.
Kızlarrrrr biz geldik kızçemle
Geçmişimizi okuduk tertemiz sayfalarda teyzelerimizi bekliyoruz
Annemle tv karşısında keyif yapıyoruz
Çok yorulduk ama herşey bitti sayılır
Bebişlerinizin kıyafetlerine bayıldık almayı düşündüklerinize erkek bebişlere de
ne güzel şeyler var.Bu arada hemen hemen herkes eksik gedik ne varsa halletme
telaşındaSizlerin ayak numaraları büyümüş benimkiler zaten büyüktü
o yüzden hiç büyümediler(39 numara)Ben hastane için parmak arası terlik
almıştım zorlanabilirim ama ne bileyim hep parmak arasına alıştım diye.Ama diğer türlü de
var olmazsa onları da getirttiririmDün Kuran okudum hepimizin adına
ALLAH'ım bize en kolayından doğum nasip etsin(amin) ve isteyen herkese bebiş nasip etsin
diyerek dua ettim.Öpüyoruz sizleri yarın da geç gireriz....
ALLAH'a emanet olun kızçelerim benimmmmmmmmm
iyiyiz de temizlik ve hazırlıklar annemin ellerinden öptü ben ancak yatıyorum :)) ara ara ağrım oluyor
dün kontrolümüz vardı doktor normal dedi
bundan sonra ne zaman gelmek isterse doğum başlar dedi
arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
slm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....
geçmişi okumadan hemen bi yaptıklarımı paylaşıyım sizinle önce
ECE'min magnetleri
model olarak çıkardımresimlerini atıyorum.
sadece o keçenin tepesindeki inciler hariç, o taşları içime sinmedi,
evde olanları denedim ama pek düşündüğüm gibi olmadı.
incilerin dışındaki diğer süslemelerini değiştiricem ama modeli bu olucak
sepetinide aldım onuda süslicem bitince komplesini tekrar yüklerim zaten
şimdiden bi bakın sizede fikir olur belki fıstıklar
Ykad arkadasim bebegin saglikla kuvezden cikar umarim. Allah anali babali buyutsun. Bu arada bugün dr gitti k bebeğim 10 gun geriden geliyor 2041gr 46cm moralim cok bozuldu. Hep bi hafta geri çıkıyor. Doktor protein agiirlikli Beslen dedi zaten oyle yapiyorum gut hastasi olacam valla . Ama olmuyo. Sol tarafta pek yatamiyorum. Artik ağrım da olsa sola yatacam belki fark eder. Kizlar bi fikir verin ne yapayim bebeğim gelissin.
merhaba kızlar benim zaten çok olan minik bebeğim iki haftada hiçç kilo almamış minicik almış 2100 olmuş
slm kızçelerim ve tosbikleri
bugun sabahtan sağlık ocağında kanve idrar tahlili yaptırdım idrarda enfeksiyon çıktı yarın sonuçları kendi dr ma göstericem
hop ordan yoga kursuna aktım 1 saat sürdü çok güzeldi hamile yogası tabii tavsiye ederim
anneme mamografi çektirdik derken kadıköye vınvın
kendime 3 tane hamile iç çamaşırı 2 tane emzirme sütyeni 2 tane emzirme atleti aldım 106 tl tuttu krem-beyaz 2 tane lahusa takımıma ve diğer gecelik pijama altlarıma uygun terlik aldım krem lacivert çok pahalı idi içim gitti tanesi 3.5 tl
brikenstock terlik aldım istediğim renk bulamadım biraz açık rengini almak durumunda kaldım ama olsun ayaklarım ferah ferah gezicem artık
ve evdeyim ammaa gezdim bugun hee eskiden çok fena olurdum bugun o kadar kötü hissetmiyorum kendimiint ten medisana ateş ölçer ve bebek şekeri siparişi vericem(birazdan konu ile ilgili fikrinizi sorarım
işte resimler
Eki Görüntüle 729584 Eki Görüntüle 729585
kızlar bu yatak kenar koruyucuları nerden aldınız uyku setını daha doğrusu gecem mothercare baktım beğenemedım istanbul avrupa yakasında bakabıleceğim yeri soyleyebılır mısınız
birde gecelik lohusa pijamalarını ellemeden almak ıstemıyorum nerelere bakabılırım
bu arada bugün tanışma yıldönümümüz demiştim ya eşim gerçekten de unutmuş.ben ondan önce eve geldim.bekliyorum tabi yine gelirken bir süprizle gelcek diye.yemek falan da yapmadım dışarda yeriz diye.geldi elinde hediye mediye yok.üstünü çıkardı.ben de dışarda yiyelim mi çıkarma üstünü dedim.o da şimdi boşver ya orda park yeri bulamayız dedi.(yediğimiz yeri kastediyor)o an nasıl sinir oldum.tamam deyip odaya geçtim.
o an anladı heralde,yanıma geldi yemeğe gidelim diyeceğine kutlamaya gidelim desene dedi..sabahtan beri benim de aklımdaydı diyor bir de.neyse niyeyse trip yapmadım,normal davrandım.sonra yattı biraz uyudu,kalkınca da hadi yemeğe gidelim dedi.gittik,dönerken de çiçekçinin önünde durdu.çiçek aldı tabi bir tek bana değil mecburen kızımıza da aldı.yaramaz kızım da durur mu ikisi de benim deyip elimden aldı tabi çiçekleri.eve geldik ama biraz bozuğum sonuçta unuttu,bir planı falan da yoktu.yani biraz önce görümcem bile arayıp kutladı.bizim için baya önemli bir gündür.of ne bileyim bunun için kavga çıkmasını da istemiyorum.
bu arada bugün tanışma yıldönümümüz demiştim ya eşim gerçekten de unutmuş.ben ondan önce eve geldim.bekliyorum tabi yine gelirken bir süprizle gelcek diye.yemek falan da yapmadım dışarda yeriz diye.geldi elinde hediye mediye yok.üstünü çıkardı.ben de dışarda yiyelim mi çıkarma üstünü dedim.o da şimdi boşver ya orda park yeri bulamayız dedi.(yediğimiz yeri kastediyor)o an nasıl sinir oldum.tamam deyip odaya geçtim.
o an anladı heralde,yanıma geldi yemeğe gidelim diyeceğine kutlamaya gidelim desene dedi..sabahtan beri benim de aklımdaydı diyor bir de.neyse niyeyse trip yapmadım,normal davrandım.sonra yattı biraz uyudu,kalkınca da hadi yemeğe gidelim dedi.gittik,dönerken de çiçekçinin önünde durdu.çiçek aldı tabi bir tek bana değil mecburen kızımıza da aldı.yaramaz kızım da durur mu ikisi de benim deyip elimden aldı tabi çiçekleri.eve geldik ama biraz bozuğum sonuçta unuttu,bir planı falan da yoktu.yani biraz önce görümcem bile arayıp kutladı.bizim için baya önemli bir gündür.of ne bileyim bunun için kavga çıkmasını da istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?