2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
biz evlilik yıldönümünü bu kadar önemsemeyiz yani bu daha önemliydi ama unuttu.yine de kavga falan ben de kaldıracak durumda değilim yani.o yüzden uzatmıycam.
şimdi bişey deme , bebiş dogduktan sonra burnundan getirirsinn

aman o zaman da geç olur anlamımı kalır.bebek doğunca zaten bunları tartışacak zaman mı olacak.birkaç ay geçsin kavgalar anca başlar

Canım sen eşinle mutluysan gerisi sembolik şeyler boşver. Tabiki insan bekliyor ama bize yapacakları tek yanlış özel günleri unutmak olsun boşver:)) benimkinin de şöyle bir huyu var sevgililer günü anneler günü vs gibi herkes için ortak olan günleri hiiiiç önemsemez "benim için önemli olan ikimize ait günler" diyo. Ben de sinir oluyorum bazen. Hele bir de ilk anneler günüm olmasına rağmen ben hatırlattım öyle kutladı. Hatta bana kızımızın isminden altın kolye yaptırıp hediye etmişti birkaç gün önce. ben kendim dedim herhalde bu da anneler günü hediyen diye. halbuki alakası yok. Ama napiiim bunu kafama takıp üzülsem üzüldüğümle kalacam. Sonuçta Allah razı olsun hiç şikayet edebileceğim başka bir huyu falan yok. Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı bazen bizi kızdırsalar da eksikliğini göstermesin:))

neyse kızlar ben yine uyuyakalmaya başladım ben yatıyorum öptüm hepinizi iyi geceler.

haklısın tabiki canım.hayatta neler var bunlar da çok önemli şeyler değil

geçmiş olsun üzülme.daha küçük bebekler bile evine dönüyor yaşıyor.internette baktım 750 gr bebek bile yaşamış küvezden çıkmış.
[/LIST]
bence önemli olan eve geldikten sonra iyi besleyebilmek.gözün aydın yavrunu Allah sana bağışlasın.

aynen canım hernekadar daha bebeğimiz olmasada bizimde anneler günümüzdü...saolsun benim öküzcanımda ben söledikten sonra kutladı ..tabi kuru kuru...ama ben napcam utansın diye ayın 16 sında babalar günüya güzel bi hediye alıp kutlıcam oğlumun adına...gerçi utanırmı ders alırmı bilinmez ama içimden geldi yapıcam böle bişey

bende admenden yanayim ayirmam heee kavga etmeyin :))

Dur ben de yapiim bunu:)) gerçi ona demiştim ki " şimdi sen bana bu kolyeyi aldın ya, bu benim anneler günü hediyem olsun, ıhı bu jestim de benim sana babalar günü hediyem olsun". Çok gülmüştük sen ne fenasın demişti:)) Sanki başka anneler günü hediyesi alacaktı da:))

Canım Allah kolaylık versin bu saatte zor gerçekten

hemde çok zorrrrr..normalde geceyi severdim ben daha sakin geçiyor diye ama şu son 1 aydır fena oluyorum içim daralıyor zman geçmiyor sanki ve çok çabuk uykum geliyor ((bakalım biraz daha sıkayım dişimi ...

hemde çok zorrrrr..normalde geceyi severdim ben daha sakin geçiyor diye ama şu son 1 aydır fena oluyorum içim daralıyor zman geçmiyor sanki ve çok çabuk uykum geliyor ((bakalım biraz daha sıkayım dişimi ...

sabret canım az kaldı eve gidince uyursun bi güzel

offf sinirlerim çok bozuk herşey herkes üstüme üstüme geliyo bunaldım artık bu durumdan hiç hoşnut değilim ama herkese alınıyor kırılıyorum gerekli gereksiz herşeye ağlıyorum ağlamaktan uykum dağıldı

iyi geceler kızlarr...
kontrolmuz ıyı gezdı sukurler olsun. bebegım 2.200 gram olmus ıyı dedı doktor. suyum fılan yerındeymıs erken dogum tehlikesi smdilik yokmus.
bebegım ılgnıc bı pozisyon almıs ıce donmus kordonuda yuzune almıs yuzunu cok net goremedık ama gorduk bısler yınede

kvdelerdeydık yArın denıze gtceklermıs bnıde cagrdlar bende hayır demedm canım sıklıyor zaten evde. ama grmcem denıze smdı ayıp olur ben hıc onlarn yannda grmedm prensiplrime aykırı dusunsenıze bıknyle yok yaa:))))guneslernırım bende

bel ve kalca kemık agrııs ıcın doktor magnezyum ılacı verdı ve kesınlıkle tavsye ederım gunde ıkı tane ıcıyosun suya atıp anında etki gosterdı suan daha ıyyım gune kalmaz cok dhaa ıyı olurusn dedı doktor aklınzda bulunsun:)

abiye hala bulamadım evdeki bişlerden uydurcam evdeki elbselrim ınanın carsıdakılrden daha guzel ama eısme jışet gıbı bı takım aldık cok yakısdı kocısıme:)

ayy azcık sizinle sohbet edeyim dedim ama uyku bastırdı yatayım bari hepinize tatlı rüyalar miniklerimizi görürüz inşallah rüyamızda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…