biz evlilik yıldönümünü bu kadar önemsemeyiz yani bu daha önemliydi ama unuttu.yine de kavga falan ben de kaldıracak durumda değilim yani.o yüzden uzatmıycam.yani ne diyim bilmiyorumki sende bi hoşsun...ne kocalar var bırak tanışma tarihini evlilik tarihini unutuyolar sende gelmiş buna bozuluyosun...baksana adamcağız unutmamış yinede gitmişiniz yemeğe ohhh afiyet olsun...eğer kavga çıkarsada kusura bakma senden yana olmam bilesin :)))
şimdi bişey deme , bebiş dogduktan sonra burnundan getirirsinn
bu arada bugün tanışma yıldönümümüz demiştim ya eşim gerçekten de unutmuş.ben ondan önce eve geldim.bekliyorum tabi yine gelirken bir süprizle gelcek diye.yemek falan da yapmadım dışarda yeriz diye.geldi elinde hediye mediye yok.üstünü çıkardı.ben de dışarda yiyelim mi çıkarma üstünü dedim.o da şimdi boşver ya orda park yeri bulamayız dedi.(yediğimiz yeri kastediyor)o an nasıl sinir oldum.tamam deyip odaya geçtim.
o an anladı heralde,yanıma geldi yemeğe gidelim diyeceğine kutlamaya gidelim desene dedi..sabahtan beri benim de aklımdaydı diyor bir de.neyse niyeyse trip yapmadım,normal davrandım.sonra yattı biraz uyudu,kalkınca da hadi yemeğe gidelim dedi.gittik,dönerken de çiçekçinin önünde durdu.çiçek aldı tabi bir tek bana değil mecburen kızımıza da aldı.yaramaz kızım da durur mu ikisi de benim deyip elimden aldı tabi çiçekleri.eve geldik ama biraz bozuğum sonuçta unuttu,bir planı falan da yoktu.yani biraz önce görümcem bile arayıp kutladı.bizim için baya önemli bir gündür.of ne bileyim bunun için kavga çıkmasını da istemiyorum.
eğer çalışmıyorsan haftaiçi git derim cnm pazar günleride kapalı aklında olsun
Canım sen eşinle mutluysan gerisi sembolik şeyler boşver. Tabiki insan bekliyor ama bize yapacakları tek yanlış özel günleri unutmak olsun boşver:)) benimkinin de şöyle bir huyu var sevgililer günü anneler günü vs gibi herkes için ortak olan günleri hiiiiç önemsemez "benim için önemli olan ikimize ait günler" diyo. Ben de sinir oluyorum bazen. Hele bir de ilk anneler günüm olmasına rağmen ben hatırlattım öyle kutladı. Hatta bana kızımızın isminden altın kolye yaptırıp hediye etmişti birkaç gün önce. ben kendim dedim herhalde bu da anneler günü hediyen diye. halbuki alakası yok. Ama napiiim bunu kafama takıp üzülsem üzüldüğümle kalacam. Sonuçta Allah razı olsun hiç şikayet edebileceğim başka bir huyu falan yok. Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı bazen bizi kızdırsalar da eksikliğini göstermesin:))
arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
Canım sen eşinle mutluysan gerisi sembolik şeyler boşver. Tabiki insan bekliyor ama bize yapacakları tek yanlış özel günleri unutmak olsun boşver:)) benimkinin de şöyle bir huyu var sevgililer günü anneler günü vs gibi herkes için ortak olan günleri hiiiiç önemsemez "benim için önemli olan ikimize ait günler" diyo. Ben de sinir oluyorum bazen. Hele bir de ilk anneler günüm olmasına rağmen ben hatırlattım öyle kutladı. Hatta bana kızımızın isminden altın kolye yaptırıp hediye etmişti birkaç gün önce. ben kendim dedim herhalde bu da anneler günü hediyen diye. halbuki alakası yok. Ama napiiim bunu kafama takıp üzülsem üzüldüğümle kalacam. Sonuçta Allah razı olsun hiç şikayet edebileceğim başka bir huyu falan yok. Allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı bazen bizi kızdırsalar da eksikliğini göstermesin:))
biz evlilik yıldönümünü bu kadar önemsemeyiz yani bu daha önemliydi ama unuttu.yine de kavga falan ben de kaldıracak durumda değilim yani.o yüzden uzatmıycam.
aman o zaman da geç olur anlamımı kalır.bebek doğunca zaten bunları tartışacak zaman mı olacak.birkaç ay geçsin kavgalar anca başlar
aynen canım hernekadar daha bebeğimiz olmasada bizimde anneler günümüzdü...saolsun benim öküzcanımda ben söledikten sonra kutladı ..tabi kuru kuru...ama ben napcam utansın diye ayın 16 sında babalar günüya güzel bi hediye alıp kutlıcam oğlumun adına...gerçi utanırmı ders alırmı bilinmez ama içimden geldi yapıcam böle bişey
kızlarrr çok uykum geldi bitsede gitsem evime dinlensem biraz pertim çıktı valla((((
Canım Allah kolaylık versin bu saatte zor gerçekten
hemde çok zorrrrr..normalde geceyi severdim ben daha sakin geçiyor diye ama şu son 1 aydır fena oluyorum içim daralıyor zman geçmiyor sanki ve çok çabuk uykum geliyor((bakalım biraz daha sıkayım dişimi ...
sabret canım az kaldı eve gidince uyursun bi güzel
iyi geceler biz gidiyoruz....kendinize ve minnoşlara çook ii bakın...
hemde çok zorrrrr..normalde geceyi severdim ben daha sakin geçiyor diye ama şu son 1 aydır fena oluyorum içim daralıyor zman geçmiyor sanki ve çok çabuk uykum geliyor((bakalım biraz daha sıkayım dişimi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?