Dediğin gibi ÇInarlıda yeni doğan yoğun bakım servisi yokmuş -ruhsatını almaya çalışıyorlarmış bu aralar, egepoldeki de iyi değil diye duydum güzel tercih yapmışsın ikinizin sağlığı söz konusu sonuçta, doğumunun güzel geçmesine de çok sevindim, kavuşmuşsunuz ne güzel :) darısı başımızaÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜRLER....ben hamileliğim boyunca 2 doktor takip etmiştim.nedeni maddi kaygılardı....hiçbir sıkıntı olmayacğını düşünerek karataş hastanesi diye düşünürken doktor bebeğin erken olması dolayısıyla teknik ekipmanın yetersiz olabileceğini ve tam teşekküllü bir yere gitmemi söyledi bende araştırdım ne çınarlı ne başka bir yer egepol-kent ve üniversite hastanelerinin buna sahip olduğunu öğrendim ve evime yakın olması dolayısıyla kent hastanesinde harika doktorum sayesinde doğum yaptım....
Ykad arkadasim bebegin saglikla kuvezden cikar umarim. Allah anali babali buyutsun. Bu arada bugün dr gitti k bebeğim 10 gun geriden geliyor 2041gr 46cm moralim cok bozuldu. Hep bi hafta geri çıkıyor. Doktor protein agiirlikli Beslen dedi zaten oyle yapiyorum gut hastasi olacam valla . Ama olmuyo. Sol tarafta pek yatamiyorum. Artik ağrım da olsa sola yatacam belki fark eder. Kizlar bi fikir verin ne yapayim bebeğim gelissin.
Uzun zamandır foruma giremiyorum,umarım iyisinzdir..Benim sabah bulantılarım başladı ya bi arkadas daha demiş öyle böyle değil cok fena acaba neden olur kiBuarada bebişi ters olup da dönen var mı benim hala ters bu gidişle kesin sezeryan artık neyse hayırlısı olsun..
Canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız Nasıılarr:49:[/QUOTE .!.:hepsi çok güzeller canım
ben direk soyleyecem opmeyin diyeabes olmuyo bu durum bence rahat ol canım
iyi geceler kızlarr...
Kontrolmuz ıyı gezdı sukurler olsun. Bebegım 2.200 gram olmus ıyı dedı doktor. Suyum fılan yerındeymıs erken dogum tehlikesi smdilik yokmus.
Bebegım ılgnıc bı pozisyon almıs ıce donmus kordonuda yuzune almıs yuzunu cok net goremedık ama gorduk bısler yınede:d
kvdelerdeydık yarın denıze gtceklermıs bnıde cagrdlar bende hayır demedm canım sıklıyor zaten evde. Ama grmcem denıze smdı ayıp olur ben hıc onlarn yannda grmedm prensiplrime aykırı dusunsenıze bıknyle yok yaa:))))guneslernırım bende:d
bel ve kalca kemık agrııs ıcın doktor magnezyum ılacı verdı ve kesınlıkle tavsye ederım gunde ıkı tane ıcıyosun suya atıp anında etki gosterdı suan daha ıyyım gune kalmaz cok dhaa ıyı olurusn dedı doktor aklınzda bulunsun:)
abiye hala bulamadım evdeki bişlerden uydurcam evdeki elbselrim ınanın carsıdakılrden daha guzel ama eısme jışet gıbı bı takım aldık cok yakısdı kocısıme:)
Eki Görüntüle 729783 Eki Görüntüle 729784 Eki Görüntüle 729787 Eki Görüntüle 729788 Eki Görüntüle 729789 Eki Görüntüle 729790 Eki Görüntüle 729791
canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız
nasıılarr
arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
gunaydın kızlar bende erkencılerdenım . işe geldık oglusumlaherkese bol tepıklı gunler
Ne zamana kadar öpülmemesi lazım ki.. :) Ben hiç bişey söylemem heralde, zaten küçücük bebek, insan öpmeye bile kıyamıyo, yeni doğan bebeklerin şapur şupur öpüldüğünü pek görmedim sanki zaten :)
slm anne adayları daha önce niye farketmedim bilmiyorum burayı uzun süredir buralardayım ama bundan sonrasında tecrübelerinizden faydalanacağım inş. 32+3 deyiz
oğlum 32+1 de 2150 gr dı kilosu boyu gelişimi çok iyi ama bizim sıkıntımızz suyu azmış ve b değişmiyor yaklaşık bir aydır 2 gün önce gittiğimde de boynunda kordonu dolanmış o kadar endişeleniyorum ki uyku yok zaten sürekli hareketleerini takip ediyorum bu durumda olan var mı hiç
Eki Görüntüle 729783 Eki Görüntüle 729784 Eki Görüntüle 729787 Eki Görüntüle 729788 Eki Görüntüle 729789 Eki Görüntüle 729790 Eki Görüntüle 729791
Canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız
Nasıılarr
Of etmedik ama heran birşeyler söyleyebilirim.kendimi tutuyorum.bende admenden yanayim ayirmam heee kavga etmeyin :))
hayırlısı olsun canım ikisinin de risklerivar senin için hangisi kolay olacaksa o olsun.Sizinle aynı haftadayız, ben bugün doktora gittim bebek ters ama bizim bu hiç önemli değil, son iki haftaya kadar döner, ona göre karar veririz dedi, şimdilik dönmüş veya dönmemeiş olması hiç önemli değil dedi.. Ben de şimdi bol bol dua edip yürümeye çalışıyroum, inş. normal olur diye..
çoook güzeller.Eki Görüntüle 729783 Eki Görüntüle 729784 Eki Görüntüle 729787 Eki Görüntüle 729788 Eki Görüntüle 729789 Eki Görüntüle 729790 Eki Görüntüle 729791
Canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız
Nasıılarr
ben hiç okumamışım ki mes.ını.canım benim de önceki gebeliğimde dolanmıştı kordon birşey olmadı merak etme çok da korkma.doktorun ne dedi,kontrolün sık mıbana neden cvp vermediniz ama
bana neden cvp vermediniz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?