2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ay uyuyamıyorum yaaaaa
çıldırcam
bi yöntem söyleyin kızlar ya
sonra bütün gün zombi gibi dolanıyorum etrafta ya

Dediğin gibi ÇInarlıda yeni doğan yoğun bakım servisi yokmuş -ruhsatını almaya çalışıyorlarmış bu aralar, egepoldeki de iyi değil diye duydum güzel tercih yapmışsın ikinizin sağlığı söz konusu sonuçta, doğumunun güzel geçmesine de çok sevindim, kavuşmuşsunuz ne güzel :) darısı başımıza

İnan sağlıklı olsun da kilo önemli değil hep bu örneği veriyorum; eşim 2400 doğmuş ama şuan 188 iri sağlıklı zeka küpü bi adam, ben 3600 doğmuşum ama 160 bile yok boyum hep zayıftım... Hiiiiç takma

Sizinle aynı haftadayız, ben bugün doktora gittim bebek ters ama bizim bu hiç önemli değil, son iki haftaya kadar döner, ona göre karar veririz dedi, şimdilik dönmüş veya dönmemeiş olması hiç önemli değil dedi.. Ben de şimdi bol bol dua edip yürümeye çalışıyroum, inş. normal olur diye..

ben direk soyleyecem opmeyin diye abes olmuyo bu durum bence rahat ol canım

Ne zamana kadar öpülmemesi lazım ki.. :) Ben hiç bişey söylemem heralde, zaten küçücük bebek, insan öpmeye bile kıyamıyo, yeni doğan bebeklerin şapur şupur öpüldüğünü pek görmedim sanki zaten :)

Günaydin ,

kimsecikler yok ,

biz geldik işee ... 6.30'dan beri ayaktayiz , migde bulantisindan boguluyoduk az kalsin .

şimdi iyiyiz şükür , kahvalti yapiyoruz ,

HERKESE HAYIRLI CUMALAR ...

oh gezin valla :)))) ne güzelllllllll

Bebişinde iyiymiş sevindim canim

en kısa zamanda kucagına alırsın ıns canım.dualarımız senınle...

öpmeye çalışıyolar canım maalesef,soyle kırkı cıksın toparlasın bıraz sonra opulur oncesınde elınden opsunler

bana neden cvp vermediniz ama

bende admenden yanayim ayirmam heee kavga etmeyin :))
Of etmedik ama heran birşeyler söyleyebilirim.kendimi tutuyorum.
hayırlısı olsun canım ikisinin de risklerivar senin için hangisi kolay olacaksa o olsun.

çoook güzeller.
bana neden cvp vermediniz ama
ben hiç okumamışım ki mes.ını.canım benim de önceki gebeliğimde dolanmıştı kordon birşey olmadı merak etme çok da korkma.doktorun ne dedi,kontrolün sık mı

günaydın herkese ya şu lohusa bardakları mükemmler bak ben onu unutmuşum iyiki hatırlattın şekerim :) aldığın herşey mükemmel.İş başı yaptık 1 saat izin alıcam saat 2 de randevum var bebeğim inş kilo almıştır bolbol yedim bu hafta :) bakalım gelince yazarım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…