Of etmedik ama heran birşeyler söyleyebilirim.kendimi tutuyorum.
hayırlısı olsun canım ikisinin de risklerivar senin için hangisi kolay olacaksa o olsun.
çoook güzeller.
ben hiç okumamışım ki mes.ını.canım benim de önceki gebeliğimde dolanmıştı kordon birşey olmadı merak etme çok da korkma.doktorun ne dedi,kontrolün sık mı
günaydın herkese ya şu lohusa bardakları mükemmler bak ben onu unutmuşum iyiki hatırlattın şekerim :) aldığın herşey mükemmel.İş başı yaptık 1 saat izin alıcam saat 2 de randevum var bebeğim inş kilo almıştır bolbol yedim bu hafta :) bakalım gelince yazarım size.
günaydın herkese ya şu lohusa bardakları mükemmler bak ben onu unutmuşum iyiki hatırlattın şekerim :) aldığın herşey mükemmel.İş başı yaptık 1 saat izin alıcam saat 2 de randevum var bebeğim inş kilo almıştır bolbol yedim bu hafta :) bakalım gelince yazarım size.
Merhaba Arkadaşlar
Bende temmuz annesi olacğım inşallah...uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye olanlardanım...Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
Merhaba Arkadaşlar
Bende temmuz annesi olacğım inşallah...uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye olanlardanım...Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
Doğumlar yaklaşıyor...Doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz??
Doğumlar yaklaşıyor...Doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz??
günaydin canimm
Gunaydın kızlar
Bugun gece adet sancısı gıbı kasık ağrım vardı.Sabah kalktığımda da devam ediyordu:Şimdi biraz geçti ama korkutuyor bu ağrılar beni.Önümüzdeki hafta NST var.Umarım bir sıkıntı yoktur.Bu arada oğlumla yeni pijama takımımız.Paylaşmak istedim.Resimler çok net değil ama
Eki Görüntüle 729864 Eki Görüntüle 729865
doremi bonnie pijama takımı benimki
Onunkide sevnur bebe
Markafonide bugun.
Gunaydın kızlar
Bugun gece adet sancısı gıbı kasık ağrım vardı.Sabah kalktığımda da devam ediyordu:Şimdi biraz geçti ama korkutuyor bu ağrılar beni.Önümüzdeki hafta NST var.Umarım bir sıkıntı yoktur.Bu arada oğlumla yeni pijama takımımız.Paylaşmak istedim.Resimler çok net değil ama
Eki Görüntüle 729864 Eki Görüntüle 729865
doremi bonnie pijama takımı benimki
Onunkide sevnur bebe
Markafonide bugun.
sana da günaydın canım,nasılsın
pijamalar çok güzel güle güle kullanın
Bende epidural normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa.Ama çatı kontrolünden sonra karar verebiliriz dedi doktor.Bir arkadaşım yeni doğum yaptı.Normal doğum olarak başladı ama bebek kanalda ilerlemediği için sezeryan olmak zorunda kaldı.Korkulacak bir şey yok dedi.İkisinide yaşamış biri olarak sezeryan normal sancının sadece bir tanesi kadar can acıtıyor dedi.Biraz korktum normal doğumdan ama yine de bir aksilik olmazsa normal diye kendimi alıştırıyorum.bir de epidural ağrının büyük kısmını alıyormuş.Yaptıranlar çok memnun.Hayırlısı
herkese merhaba arkadaşlarımmmm, offf yoğunluk yoğunluk yoğunlukkk, bir vakit bulamıyorum, herkes nasıl iyi mi ? geçmişe biraz gözatabildim hepsine bakamadım yine çok kaynatmışsın çalçeneler sizi :) :) :)
son hazırlıklar artık, yavaş yavaş gelsin doğumlar dım tıs dım tıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?