merhaba canim ,
biz idare ediyoruz , migdemiz cok kotu olsada , sen nasilsin ??
gelmesin dogumlarrr :))) daha bi suru hazırlık var yapilcakk
bencede gelmesın daha bebişlerben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum
canım ben de hazırlamadım daha çantamı, hatta Salı acile gittik gece, kocam dio ki "doktor doğum başladı derse doğurma, ben tek başıma hazırlayamam çanta falan, önce eve gelelim hazırlayalım sonra doğururuz" eheheh :)
dedim tabiiiiiiiii velet de çantayı düşünecekti çıkmadan önce :)
evet ya boyle bı durumda olabılır hazırlamak lazım aslında ben yıkadım herşeyi ama cantaya yerleştırme kaldı bı.
Bende epidural normal doğum istiyordum ama doktorum olabilir ama ıkınma zor olduğu için vakum uygulaması çok oluyor dedi o yüzden korktum baya.Tabi daha çatı muayenesi filan olacak ama normal istiyorum zor ve ürkütücü ama o duyguyu yaşamaya değer bence.Biran önce o gün gelsin..sonra bide kilo verme öçabası offff olan hep annelere oluyor...
Günaydin ,
kimsecikler yok ,
biz geldik işee ... 6.30'dan beri ayaktayiz , migde bulantisindan boguluyoduk az kalsin .
şimdi iyiyiz şükür , kahvalti yapiyoruz ,
HERKESE HAYIRLI CUMALAR ...
bencede yaşamaya değer bebegımızi hemen gormek... kaç kılo aldın kı canım..
yaparız kalanları da ya, pırt pırt doğuralım bebişlerimizi :)
Rabbim bi de normalini nasip etse, bebeğim de sağlıklı olsa daha ne isterim ki
günaydın canım mide bulantısı için leblebi denedin mi canım oda iyi gelir diye duymuştum
Doğumlar yaklaşıyor...Doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz??
bencede gelmesın daha bebişlerben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum
canım ben de hazırlamadım daha çantamı, hatta Salı acile gittik gece, kocam dio ki "doktor doğum başladı derse doğurma, ben tek başıma hazırlayamam çanta falan, önce eve gelelim hazırlayalım sonra doğururuz" eheheh :)
dedim tabiiiiiiiii velet de çantayı düşünecekti çıkmadan önce :)
Çok kilo aldım yaa 57 ile hamile kaldım şuanda 75 kiloyum( ama şuanda bebeğimde biraz tombiş:)) en son 32.haftada 2400 gr.dı:)
Bende epidural normal doğum istiyordum ama doktorum olabilir ama ıkınma zor olduğu için vakum uygulaması çok oluyor dedi o yüzden korktum baya.Tabi daha çatı muayenesi filan olacak ama normal istiyorum zor ve ürkütücü ama o duyguyu yaşamaya değer bence.Biran önce o gün gelsin..sonra bide kilo verme öçabası offff olan hep annelere oluyor...
:)) orasi oyle tabi canim ama yinede bitsin hazirliklar öle gelsin teyzesi[/QUO
Bende 33.haftadayım eşyalarımı aldım ama yıkayıp çantamı hazırlamadım daha sanırım yavaş yavaş başlasam iyi olur.ne dersiniz?
benimdoktorum normal dogum agrisindan korktugu için epudiral ile normal dogum yapmiş , çokta memnun , hatta doktorumun anestezi doktoru benim anestezi doktorum , hiç öyle vakum vs soylemediler.[/QU
İşte kişiden kişiye değişiyoki bu olaylar ama internetten de baya okudum epiduralde vakum çok oluyormuş malesef
günaydın kızlar biz geldik sütümüzü içip kahvaltımızı yapıp :) bugün yoğun bir gün oğluma annanesi oyun halısı dikecek birde yatağının kenarı için koruyucu bakalım nasıl olacak. ağrılarım çok fena doktorum normal dedi ama ödüm kopuyor oğlum doğacak diye 24 hazirana kadar doğmaması lazım malum doktorumuz izne ayrıldıbu arada geçenlerde annemin gününe gittim ordaki hatunlar sarılık için en iyi çözüm salatalık suyu dediler. bir tanesini rendele elinle suyunu sık tülbentten geçir doğar doğmaz bir kaşık verin ağzına daha 11 ayn önce biz denedik bırak hafif atlatmayı hiç sarılık olmadı dediler. aklıma yattı gibi ama bakalım. birde hepimizin bildiği zemzem suyuna hurma koyun 2 tane onun suyunu verin dediler. hemen amcanın eşi ümreden yeni gelmişti zemzem aldık ondan koyduk doğum çantasına. sizinde aklınızda bulunsun hurmayı duydum ama salatalık duymamıştım. geçmişe bakıp geliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?