2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yaparız kalanları da ya, pırt pırt doğuralım bebişlerimizi :)
Rabbim bi de normalini nasip etse, bebeğim de sağlıklı olsa daha ne isterim ki

merhaba canim ,

biz idare ediyoruz , migdemiz cok kotu olsada , sen nasilsin ??

gelmesin dogumlarrr :))) daha bi suru hazırlık var yapilcakk

bencede gelmesın daha bebişler ben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum

canım ben de hazırlamadım daha çantamı, hatta Salı acile gittik gece, kocam dio ki "doktor doğum başladı derse doğurma, ben tek başıma hazırlayamam çanta falan, önce eve gelelim hazırlayalım sonra doğururuz" eheheh :)

dedim tabiiiiiiiii velet de çantayı düşünecekti çıkmadan önce :)

bencede gelmesın daha bebişler ben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum

evet ya boyle bı durumda olabılır hazırlamak lazım aslında ben yıkadım herşeyi ama cantaya yerleştırme kaldı bı.

Bende epidural normal doğum istiyordum ama doktorum olabilir ama ıkınma zor olduğu için vakum uygulaması çok oluyor dedi o yüzden korktum baya.Tabi daha çatı muayenesi filan olacak ama normal istiyorum zor ve ürkütücü ama o duyguyu yaşamaya değer bence.Biran önce o gün gelsin..sonra bide kilo verme öçabası offff olan hep annelere oluyor...

benim de hazır yıkalı ütülü ama ah o çantyaa yerleştirmek yok mu, yerleştirince sanki ertesi gün doğurcam gibi hissediom ben de, bu durumda hazır olmasa da olur di mi :)

evet ya boyle bı durumda olabılır hazırlamak lazım aslında ben yıkadım herşeyi ama cantaya yerleştırme kaldı bı.

günaydın kızlar biz geldik sütümüzü içip kahvaltımızı yapıp :) bugün yoğun bir gün oğluma annanesi oyun halısı dikecek birde yatağının kenarı için koruyucu bakalım nasıl olacak. ağrılarım çok fena doktorum normal dedi ama ödüm kopuyor oğlum doğacak diye 24 hazirana kadar doğmaması lazım malum doktorumuz izne ayrıldı bu arada geçenlerde annemin gününe gittim ordaki hatunlar sarılık için en iyi çözüm salatalık suyu dediler. bir tanesini rendele elinle suyunu sık tülbentten geçir doğar doğmaz bir kaşık verin ağzına daha 11 ayn önce biz denedik bırak hafif atlatmayı hiç sarılık olmadı dediler. aklıma yattı gibi ama bakalım. birde hepimizin bildiği zemzem suyuna hurma koyun 2 tane onun suyunu verin dediler. hemen amcanın eşi ümreden yeni gelmişti zemzem aldık ondan koyduk doğum çantasına. sizinde aklınızda bulunsun hurmayı duydum ama salatalık duymamıştım. geçmişe bakıp geliyorum hemen

bencede yaşamaya değer bebegımızi hemen gormek... kaç kılo aldın kı canım..

Günaydin ,

kimsecikler yok ,

biz geldik işee ... 6.30'dan beri ayaktayiz , migde bulantisindan boguluyoduk az kalsin .

şimdi iyiyiz şükür , kahvalti yapiyoruz ,

HERKESE HAYIRLI CUMALAR ...

günaydın canım mide bulantısı için leblebi denedin mi canım oda iyi gelir diye duymuştum

ben cantamın ilk hazırlıklarını mayı sbasında yaptim ,

ama şimdi nedense kalan ıvır zıvırları koymaya bi türlü elim gitmiyo :))

acaba giyecek ve önemli kısmı hazır oldugu içinmi , yoksa üşengeçliğimdenmi bilemedim

bebnim garantim var sanki 40. haftada tam gününde dogacak , işten bile 3 temmuzda ayrilicam pehhh

benim eşimde töbe hazirlayamaz , sabah bi bogulur gibi oldum migde bulantisindan eli ayagina dolandi

benimdoktorum normal dogum agrisindan korktugu için epudiral ile normal dogum yapmiş , çokta memnun , hatta doktorumun anestezi doktoru benim anestezi doktorum , hiç öyle vakum vs soylemediler.

günaydin canim , hoş geldinnizzzzz ,

azicik sabrettin tosuncugun az kalmiş nede olsa :))))

salatalık bende duymamiştim , ama hastanede nasil yapıcaz ki pöff , Allah'a emanet kuzucuklar , zemzem ve hurma bende koyucam ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…