mide bulantısına zencefil şekeri birebirmiş...
günaydın canım mide bulantısı için leblebi denedin mi canım oda iyi gelir diye duymuştum
herşey yolunda gıderse kesınlıkle normal dogum ıstıyorum... cok dua ediyorum kolay normal dogurabıleyım dıye... allah herkesın gonlune gore versın. amın.....sen nasıl dusunuyorsun
benimdoktorum normal dogum agrisindan korktugu için epudiral ile normal dogum yapmiş , çokta memnun , hatta doktorumun anestezi doktoru benim anestezi doktorum , hiç öyle vakum vs soylemediler.[/QU
İşte kişiden kişiye değişiyoki bu olaylar ama internetten de baya okudum epiduralde vakum çok oluyormuş malesef
:)) orasi oyle tabi canim ama yinede bitsin hazirliklar öle gelsin teyzesi[/QUO
Bende 33.haftadayım eşyalarımı aldım ama yıkayıp çantamı hazırlamadım daha sanırım yavaş yavaş başlasam iyi olur.ne dersiniz?
vakum olayını bu kontrolumde sorayım baakalim ne diycek .
ben ve kendi eşyalarimi camasirlarimi vs yıkadım utuledim koydum canim , sadece ped , bez biberon emzik terlik ıvır zıvır bunlar hazırlanıp koncak cantaya , bi kısmı hazır alınmıs , ama yine alacaklarim var göğüs kremi pişik kremi vs , o yuzden rahatım sanırım , bu c.tesi kalanlari biraz daha tamamlariz diye dusunuyorum artık hafta sonu besiğini kurucaz oğluşumun i mobilya kokusu olmasin diye , sonrasi beklemeye devam , ama her alısverişte yeni bişey görüyo insan kıyafet vs alıyo dayanamıyo , tekrar yıka ütüle , can sıkıyo nefret ediyorum ütüden , bana 10 kilo ıspanak verin tek tek ayıklayım yıkayım dograyımj sirkeli sularda bekleteyim ama ütü yaptırmayın o derece yaniiiiiiiii
gün içinde bulantim yok canim , sadece sabahları evden cikamiyorum oyle kötü oluyorum ki nefesim tıkanıyo , elim ayagim kesiliyo , öksürmekten bi hal oluyorum ,
eskiler bebek cok saclı olursa öyle olurmus diyolar , bende diyorum eger oyle ise benim tosuncugun saçlari omzunda dogacak
Ah canım ya sen de bir türlü kurtulamadın mide bulantısından. Geçsin bir an önce artık yaaa:)Günaydin ,
kimsecikler yok ,
biz geldik işee ... 6.30'dan beri ayaktayiz , migde bulantisindan boguluyoduk az kalsin .
şimdi iyiyiz şükür , kahvalti yapiyoruz ,
HERKESE HAYIRLI CUMALAR ...
Canım elinden de öpmesinler çünkü elini sürekli ağzına aldığı ve emdiği için bütün mikrobu direkt ağzına alıyor en öpülmemesi gereken yer eliymişöpmeye çalışıyolar canım maalesef,soyle kırkı cıksın toparlasın bıraz sonra opulur oncesınde elınden opsunler
Benim bebeğim ters olduğu için doktor kordon dolanma riskine karşı yemeklerden sonra hareketlerini say demişti. Ama ben sonradan vazgeçtim strese giriyordum şimdi Allah'a tevekkül ettim Allah korur yavrumu diye. Zaten gün içinde hareketleri iyi yani oturup da saymak stresli bişe. Ama su azalma olayını bilmiyorum doktorun ne kadar zamanda bir çağırdı sık sık kontrole gidiyorsan sen de içini ferah tut bence. Allah korusun bir terslik olsa doktorun görüp gereken şeyi söyler.bana neden cvp vermediniz ama
Bence kullanma canım ya. Cildimiz her şeyi emiyor dışında kalmıyor ki. Hatta benim hamile olduğumu duyar duymaz ablam (cilt doktoru) bundan sonra her cilt kremini kullanma dikkat et dedi ve bana gebeliğe uygun bir nemlendirici verdi. Nemlendiricide bile dikkatli olmak lazımsa tüy dökücü krem çok daha kimyasal. Tabi karar senin:))kızlar kollarıma tüy sarartıcı kullansam bebeğime bir zararı olur mu?koklamadan 5 dk ile birşey olmaz diyorum ama ne dersiniz?
dr ultrosonda söylemiyormu saçlarını benimki önden tektük var diyo bu kesin sarışın olacak dedi
Kızlar bebek şekerlerini kendisi yapacak olan varsa cicekmalzeme com sitesinde çok güzel ürünler var bir bakın isterseniz.fiyatı da uygun
günaydın herkese,
hayırlı cumalar
biz bugün pek iyi değiliz.günlerin verdiği uykusuzluk bir yandan,sabahtan beri devam eden bel ağrısı bir yandanfena bir haldeyiz.Rabbim tez zamanda şifa versin.
bu halde kalk bir de işe gel
deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum.
Ah canım ya sen de bir türlü kurtulamadın mide bulantısından. Geçsin bir an önce artık yaaa:)
Canım elinden de öpmesinler çünkü elini sürekli ağzına aldığı ve emdiği için bütün mikrobu direkt ağzına alıyor en öpülmemesi gereken yer eliymiş
Benim bebeğim ters olduğu için doktor kordon dolanma riskine karşı yemeklerden sonra hareketlerini say demişti. Ama ben sonradan vazgeçtim strese giriyordum şimdi Allah'a tevekkül ettim Allah korur yavrumu diye. Zaten gün içinde hareketleri iyi yani oturup da saymak stresli bişe. Ama su azalma olayını bilmiyorum doktorun ne kadar zamanda bir çağırdı sık sık kontrole gidiyorsan sen de içini ferah tut bence. Allah korusun bir terslik olsa doktorun görüp gereken şeyi söyler.
Bence kullanma canım ya. Cildimiz her şeyi emiyor dışında kalmıyor ki. Hatta benim hamile olduğumu duyar duymaz ablam (cilt doktoru) bundan sonra her cilt kremini kullanma dikkat et dedi ve bana gebeliğe uygun bir nemlendirici verdi. Nemlendiricide bile dikkatli olmak lazımsa tüy dökücü krem çok daha kimyasal. Tabi karar senin:))
Doğumlar yaklaşıyor...Doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz??
günaydın herkese,
hayırlı cumalar
biz bugün pek iyi değiliz.günlerin verdiği uykusuzluk bir yandan,sabahtan beri devam eden bel ağrısı bir yandanfena bir haldeyiz.Rabbim tez zamanda şifa versin.
bu halde kalk bir de işe gel
deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum.
benimkide bişi demedi , saçı vs hakkında , renkli ultrasonda yok :)
anneme dedim şimdi böle böle diee, verdigi cevap : psikolojik olarak etkileniyosun sen , ilk basta canlanana kadar bulanir derlerdi şimdi yeni yeni adetler ömi çıktı die fırçaladi beni
Bende oradan almayı düşünüyorum.Çok beğendiğim ürünler var.Ürün çeşitliliği de fazla.
Bu ürünü beğendim.Aynısını hazırlamayı düşünüyorum.Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 729917
Kızlar günaydın bugun dr kontrolum var cnm kızımı görcem allahın izniyle çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?