2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
mide bulantısına zencefil şekeri birebirmiş...

günaydın canım mide bulantısı için leblebi denedin mi canım oda iyi gelir diye duymuştum

gün içinde bulantim yok canim , sadece sabahları evden cikamiyorum oyle kötü oluyorum ki nefesim tıkanıyo , elim ayagim kesiliyo , öksürmekten bi hal oluyorum ,

eskiler bebek cok saclı olursa öyle olurmus diyolar , bende diyorum eger oyle ise benim tosuncugun saçlari omzunda dogacak

dr ultrosonda söylemiyormu saçlarını benimki önden tektük var diyo bu kesin sarışın olacak dedi

günaydın herkese,

hayırlı cumalar

biz bugün pek iyi değiliz.günlerin verdiği uykusuzluk bir yandan,sabahtan beri devam eden bel ağrısı bir yandan fena bir haldeyiz.Rabbim tez zamanda şifa versin.

bu halde kalk bir de işe gel

deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum.

Kızlar bebek şekerlerini kendisi yapacak olan varsa cicekmalzeme com sitesinde çok güzel ürünler var bir bakın isterseniz.fiyatı da uygun

Günaydin ,

kimsecikler yok ,

biz geldik işee ... 6.30'dan beri ayaktayiz , migde bulantisindan boguluyoduk az kalsin .

şimdi iyiyiz şükür , kahvalti yapiyoruz ,

HERKESE HAYIRLI CUMALAR ...
Ah canım ya sen de bir türlü kurtulamadın mide bulantısından. Geçsin bir an önce artık yaaa:)
öpmeye çalışıyolar canım maalesef,soyle kırkı cıksın toparlasın bıraz sonra opulur oncesınde elınden opsunler
Canım elinden de öpmesinler çünkü elini sürekli ağzına aldığı ve emdiği için bütün mikrobu direkt ağzına alıyor en öpülmemesi gereken yer eliymiş
bana neden cvp vermediniz ama
Benim bebeğim ters olduğu için doktor kordon dolanma riskine karşı yemeklerden sonra hareketlerini say demişti. Ama ben sonradan vazgeçtim strese giriyordum şimdi Allah'a tevekkül ettim Allah korur yavrumu diye. Zaten gün içinde hareketleri iyi yani oturup da saymak stresli bişe. Ama su azalma olayını bilmiyorum doktorun ne kadar zamanda bir çağırdı sık sık kontrole gidiyorsan sen de içini ferah tut bence. Allah korusun bir terslik olsa doktorun görüp gereken şeyi söyler.
kızlar kollarıma tüy sarartıcı kullansam bebeğime bir zararı olur mu?koklamadan 5 dk ile birşey olmaz diyorum ama ne dersiniz?
Bence kullanma canım ya. Cildimiz her şeyi emiyor dışında kalmıyor ki. Hatta benim hamile olduğumu duyar duymaz ablam (cilt doktoru) bundan sonra her cilt kremini kullanma dikkat et dedi ve bana gebeliğe uygun bir nemlendirici verdi. Nemlendiricide bile dikkatli olmak lazımsa tüy dökücü krem çok daha kimyasal. Tabi karar senin:))

dr ultrosonda söylemiyormu saçlarını benimki önden tektük var diyo bu kesin sarışın olacak dedi

benimkide bişi demedi , saçı vs hakkında , renkli ultrasonda yok :)

anneme dedim şimdi böle böle diee, verdigi cevap : psikolojik olarak etkileniyosun sen , ilk basta canlanana kadar bulanir derlerdi şimdi yeni yeni adetler ömi çıktı die fırçaladi beni

günaydin canimmm ,

ayyyy bende geldim işeeee malesefffffffffff pöffff ,

bekliyorum insanlar cumaya gidicek oglen kimse kalmiyo burda , o zaman uyuycam

geçmiyor , geçmiyorrr , ama ben oncedende böleydim , hamilelikten öncedeeee böyleydim , dişimi zor fırçalardım fırçanın kıllari bulandirirdi miğdemii

Doğumlar yaklaşıyor...Doğumunuzu nasıl düşünüyorsunuz??

Hq canım allah nasıp ederse bnde normal düşünüorm kızımda dönmüştü çok şükür şimdilik bi aksilik yok ama pozisyonunu tekrar değiştirebilirmiş inş kızım son dk golu atmaz bıze

Kızlar günaydın bugun dr kontrolum var cnm kızımı görcem allahın izniyle çok heyecanlıyım

bende işteyim canım...bende gece uykusuz gecirıyorum ama dogumdan sonra bebeklerimizle daha fazla vakıt geçirecegız... ben bu dusunceyle işe gelebılıyorum 4 haftam kaldı benım 5 haftayı doldurmama

canım bizimde renkli değil bende dün gece uyuyamadım 19 çatı muayenesi var ve çok tırsıyorummm

Kızlar hastanede epidral doğum yapan kişilerle görüştüm memnun kalanda var kalmayanda ama 2 arkadaşla tanıştıjm orda epidrul almuşlar bidaha asla dediler 15 gün baş ağrısı çekiyomuşsun serumlarla durmuşlar.yapana bünyeye görede değişir ama yinede iyice sorun gittiğinizde yapanlar olanar varmı gittiğiniz hastanede onuda araştırın.bende normal istyorm ama dönmedi demir bey :) epidrul istiyodum duyunca caydım bakalım nasıl olucak sezeryanmı normalmi artık allah bilir

Kızlar günaydın bugun dr kontrolum var cnm kızımı görcem allahın izniyle çok heyecanlıyım

Ben de ben deeeee çok heyecanlıyım ben de görücem kızımı inşallah. Gerçi bizim cadı sırtını döndü bize aylardır yüzünü göstermiyor bakalım bugün görebilecek miyiz:)) akşama da osmaniyeye ablamın yanına gidicez aylardır görmüyordum annemler de orda çok mutluyum hepsini çok özlemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…