canım bizimde renkli değil bende dün gece uyuyamadım 19 çatı muayenesi var ve çok tırsıyorummm
Kızlar hastanede epidral doğum yapan kişilerle görüştüm memnun kalanda var kalmayanda ama 2 arkadaşla tanıştıjm orda epidrul almuşlar bidaha asla dediler 15 gün baş ağrısı çekiyomuşsun serumlarla durmuşlar.yapana bünyeye görede değişir ama yinede iyice sorun gittiğinizde yapanlar olanar varmı gittiğiniz hastanede onuda araştırın.bende normal istyorm ama dönmedi demir bey :) epidrul istiyodum duyunca caydım bakalım nasıl olucak sezeryanmı normalmi artık allah bilir
Ben de ben deeeee çok heyecanlıyım ben de görücem kızımı inşallah. Gerçi bizim cadı sırtını döndü bize aylardır yüzünü göstermiyor bakalım bugün görebilecek miyiz:)) akşama da osmaniyeye ablamın yanına gidicez aylardır görmüyordum annemler de orda çok mutluyum hepsini çok özlemiştim.
ya bazi doktorlar yapmiyomus cati muayenesi ?? kesin yapacakmiymiş bişi dedimi senin doktor ?
bana demedi bişey 24 haz gidicem 36 hafta oluyo sanırım o zaman süprizle karşılaşmayayım yaa
ya bazi doktorlar yapmiyomus cati muayenesi ?? kesin yapacakmiymiş bişi dedimi senin doktor ?
bana demedi bişey 24 haz gidicem 36 hafta oluyo sanırım o zaman süprizle karşılaşmayayım yaa
Ben de ben deeeee çok heyecanlıyım ben de görücem kızımı inşallah. Gerçi bizim cadı sırtını döndü bize aylardır yüzünü göstermiyor bakalım bugün görebilecek miyiz:)) akşama da osmaniyeye ablamın yanına gidicez aylardır görmüyordum annemler de orda çok mutluyum hepsini çok özlemiştim.
,günaydın güzel teyzeler... bugün bi hoşafız hayır olsun bakalım...
şekerim normal şartlarda her doktorun yapması gereken bi muayene bu... doğum şekliyle ilgili daha net konuşmak mümkün... ve 37. haftada yapılıyor... ayrıca çatı muayenesi yapmayan doktor bana göre anneyi %85 sezeryana almaya karar vermiştir...
ben geçen kontrole gittiğimde dedi bir daha ki kontrolde çatı muayenesi yapıcam dedi pöff yaa çok tırsıyorum benn
güzel canim ,
bende burdan alıp yapıcam , ama henüz karar vermedim ne yapacagimabu gidişle alamiycamda
,
günaydin canim ,
benimki sezeryanin s ' sini agzina almiyor , korkuyorum artık bişey olsa sezeryana almiycak beni dieeee
o zaman bu gittigimde soyleyecek banada
Bende oradan almayı düşünüyorum.Çok beğendiğim ürünler var.Ürün çeşitliliği de fazla.
Bu ürünü beğendim.Aynısını hazırlamayı düşünüyorum.Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 729917
,
günaydin canim ,
benimki sezeryanin s ' sini agzina almiyor , korkuyorum artık bişey olsa sezeryana almiycak beni dieeee
o zaman bu gittigimde soyleyecek banada
gunaydın kızlar bende epidural sezeryan yapmak ıstıyortum normalden korkuyorum acıkcası ama su baş agrısı falan varya sonrasında o benı urkutuyo acıkcası.umarım bısey olmaz.hayırlısı allah hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın ınsallah.
konuyla alakalı degıl ama bırsey sormaK ISTIYORUM DOGUM OLUCAGI HAFTA SACLARIMI BOYATMAK ISTIYORUM SIZCE OLURMU DIPLERE GELMIYO PAKET ATILIYO KENDI SACIMIN USTUNE..BIRDE OJE SURULURMU ARTIK O 3 AYI BITIRDIKTEN SORA ETKI EDERMI COCUGA COK KENDIMI GUZEL GORMEK ISTEDIGIMDEN AKSAMA YEMEK VAR EŞİMLE ARKADASLARI ARASINDA AMA BEN KENDIMI HIV GUZEL GORMUYORUM ARTIK ...
Canım benim doktorum hep söyledi.çatı muayenesinden sonra normal doğum diyebiliriz diye.Onsuz nasıl anlaşılaca kki. Belki uygun değil.Ozaman sezeryan olacak.Dar olursa bebek için çok riskli.
Bizde zor karar verdik eşimle.biblo olanların suratını beğenmiyoruz.Ahşap olanlar çok ince.Ve mutlaka magnet olsun istiyoruz.Eşimde bebek patiğini çok seviyor.Bir arkadaşımız bundan yaptırmıştı.Onunkini cok begendık ve bunda karar kıldık.Bu ürün daha önce gittgidiyorda satılmış ama su an yok bende kendim yapıcam aynısını.
Birde epidural kişiden kişiye değişir normal anestezi gibi.Bazıları anesteziden çok etkilenir ameliyatlarda falan bazıları hiç etkilenmez.Bu da onun gibi.Denemeden bilemeyiz.Doktoruma güveniyorum bu konuda.Risk olsa mutlaka söyler.İstediğimi söyledim zaten.Ama yn etkiler konusunda tabiki kişiden kişiye değişir.Çok rahatszı olanda var bunun yanında hiç sıkıntı çekmeyende.Hersey Allah'tan.İyi düşünelim iyi olsun.
daha var senin çatı muayenesi haftana... bu gidişinde söyler stres yok
gunaydın kızlar bende epidural sezeryan yapmak ıstıyortum normalden korkuyorum acıkcası ama su baş agrısı falan varya sonrasında o benı urkutuyo acıkcası.umarım bısey olmaz.hayırlısı allah hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın ınsallah.
konuyla alakalı degıl ama bırsey sormaK ISTIYORUM DOGUM OLUCAGI HAFTA SACLARIMI BOYATMAK ISTIYORUM SIZCE OLURMU DIPLERE GELMIYO PAKET ATILIYO KENDI SACIMIN USTUNE..BIRDE OJE SURULURMU ARTIK O 3 AYI BITIRDIKTEN SORA ETKI EDERMI COCUGA COK KENDIMI GUZEL GORMEK ISTEDIGIMDEN AKSAMA YEMEK VAR EŞİMLE ARKADASLARI ARASINDA AMA BEN KENDIMI HIV GUZEL GORMUYORUM ARTIK ...
Kızlar selam,bugün alışveriş günüm o yüzden mutluyum huzurluyum oğluma oyun minderi fln alcam :) doğum cantamın bikaç eksiği var onları tamamlıycam artık korkuyla yaşamak istemiyorum ha geldi ha gelcek napcam diye öyle yani siz napıosunz bakemm?? :) Buarada ben geceleri hiç mi hiç uyuyamıyorum artık dün ağladım sinirden mide yanması,bikini bölgemde ağrı sağa sola dönememe off cok fena bişeymiş ya son ay nekadan da zormuşş
Canım bana kalırsa boyatma sacını emzıren anneler için bıle onerılmıo oje konusuna gelınce bıldığım kadarıyla dr lar oje istemıo cunku allah korusun herhanqı bı aksılık oldugunda ilk tırnakta morarma varmı dıe bakıolar
Ben de iyiyim canım mide bulantısı zor valla allah sabır versinidare eder canim ,
sabah 6.30 da uyandim migde bulantisindan yeni yeni kendime geliyorum . sen nasilsin ?
ben de yeni doğmuş bebeğe birşeyler vermeye korkuyorum işte ya.bize göre az birşey de ona göre çok gelebilir ne bileyim.günaydın kızlar biz geldik sütümüzü içip kahvaltımızı yapıp :) bugün yoğun bir gün oğluma annanesi oyun halısı dikecek birde yatağının kenarı için koruyucu bakalım nasıl olacak. ağrılarım çok fena doktorum normal dedi ama ödüm kopuyor oğlum doğacak diye 24 hazirana kadar doğmaması lazım malum doktorumuz izne ayrıldıbu arada geçenlerde annemin gününe gittim ordaki hatunlar sarılık için en iyi çözüm salatalık suyu dediler. bir tanesini rendele elinle suyunu sık tülbentten geçir doğar doğmaz bir kaşık verin ağzına daha 11 ayn önce biz denedik bırak hafif atlatmayı hiç sarılık olmadı dediler. aklıma yattı gibi ama bakalım. birde hepimizin bildiği zemzem suyuna hurma koyun 2 tane onun suyunu verin dediler. hemen amcanın eşi ümreden yeni gelmişti zemzem aldık ondan koyduk doğum çantasına. sizinde aklınızda bulunsun hurmayı duydum ama salatalık duymamıştım. geçmişe bakıp geliyorum hemen
Kızlar selam,bugün alışveriş günüm o yüzden mutluyum huzurluyum oğluma oyun minderi fln alcam :) doğum cantamın bikaç eksiği var onları tamamlıycam artık korkuyla yaşamak istemiyorum ha geldi ha gelcek napcam diye öyle yani siz napıosunz bakemm?? :) Buarada ben geceleri hiç mi hiç uyuyamıyorum artık dün ağladım sinirden mide yanması,bikini bölgemde ağrı sağa sola dönememe off cok fena bişeymiş ya son ay nekadan da zormuşş
Çok beğendim ben. Hazırlaması kolay mıymış o patik hazır mı. Yoksa zorlar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?