2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım bizimde renkli değil bende dün gece uyuyamadım 19 çatı muayenesi var ve çok tırsıyorummm

ya bazi doktorlar yapmiyomus cati muayenesi ?? kesin yapacakmiymiş bişi dedimi senin doktor ?

bana demedi bişey 24 haz gidicem 36 hafta oluyo sanırım o zaman süprizle karşılaşmayayım yaa

canim sen turkiye hastanesine gidiyodun degilmi ?? nezih bey var orda anestezici . epudiral de çok iyi , bizim tanidigimiz .

incele istersen canim ,

Dogum | Epidural

hadi gözün aydin canim :))) ailen kizin ohhh senden iyisi yokkk

günaydın güzel teyzeler... bugün bi hoşafız hayır olsun bakalım...

ya bazi doktorlar yapmiyomus cati muayenesi ?? kesin yapacakmiymiş bişi dedimi senin doktor ?

bana demedi bişey 24 haz gidicem 36 hafta oluyo sanırım o zaman süprizle karşılaşmayayım yaa

şekerim normal şartlarda her doktorun yapması gereken bi muayene bu... doğum şekliyle ilgili daha net konuşmak mümkün... ve 37. haftada yapılıyor... ayrıca çatı muayenesi yapmayan doktor bana göre anneyi %85 sezeryana almaya karar vermiştir...

ben geçen kontrole gittiğimde dedi bir daha ki kontrolde çatı muayenesi yapıcam dedi pöff yaa çok tırsıyorum benn

İnş gösterır prenses kendını cnm annesını meraqta bırakmasın bu arada hanqı sehrde oturuosun cnm

,

günaydin canim ,
benimki sezeryanin s ' sini agzina almiyor , korkuyorum artık bişey olsa sezeryana almiycak beni dieeee

ben geçen kontrole gittiğimde dedi bir daha ki kontrolde çatı muayenesi yapıcam dedi pöff yaa çok tırsıyorum benn

o zaman bu gittigimde soyleyecek banada

Canım benim doktorum hep söyledi.çatı muayenesinden sonra normal doğum diyebiliriz diye.Onsuz nasıl anlaşılaca kki. Belki uygun değil.Ozaman sezeryan olacak.Dar olursa bebek için çok riskli.

güzel canim ,

bende burdan alıp yapıcam , ama henüz karar vermedim ne yapacagima bu gidişle alamiycamda

Bizde zor karar verdik eşimle.biblo olanların suratını beğenmiyoruz.Ahşap olanlar çok ince.Ve mutlaka magnet olsun istiyoruz.Eşimde bebek patiğini çok seviyor.Bir arkadaşımız bundan yaptırmıştı.Onunkini cok begendık ve bunda karar kıldık.Bu ürün daha önce gittgidiyorda satılmış ama su an yok bende kendim yapıcam aynısını.

Birde epidural kişiden kişiye değişir normal anestezi gibi.Bazıları anesteziden çok etkilenir ameliyatlarda falan bazıları hiç etkilenmez.Bu da onun gibi.Denemeden bilemeyiz.Doktoruma güveniyorum bu konuda.Risk olsa mutlaka söyler.İstediğimi söyledim zaten.Ama yn etkiler konusunda tabiki kişiden kişiye değişir.Çok rahatszı olanda var bunun yanında hiç sıkıntı çekmeyende.Hersey Allah'tan.İyi düşünelim iyi olsun.

gunaydın kızlar bende epidural sezeryan yapmak ıstıyortum normalden korkuyorum acıkcası ama su baş agrısı falan varya sonrasında o benı urkutuyo acıkcası.umarım bısey olmaz.hayırlısı allah hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın ınsallah.

konuyla alakalı degıl ama bırsey sormaK ISTIYORUM DOGUM OLUCAGI HAFTA SACLARIMI BOYATMAK ISTIYORUM SIZCE OLURMU DIPLERE GELMIYO PAKET ATILIYO KENDI SACIMIN USTUNE..BIRDE OJE SURULURMU ARTIK O 3 AYI BITIRDIKTEN SORA ETKI EDERMI COCUGA COK KENDIMI GUZEL GORMEK ISTEDIGIMDEN AKSAMA YEMEK VAR EŞİMLE ARKADASLARI ARASINDA AMA BEN KENDIMI HIV GUZEL GORMUYORUM ARTIK ...

hıç oyle dusunme canım kendını cok sanslı hısset.... bı mucıze tasıyosun karnında suslen puslen karnını gere gere gıt yemegıne

tşk ederim canim

daha var senin çatı muayenesi haftana... bu gidişinde söyler stres yok

içimiz rahatladi biraz teyzesi , senin yorumlarina ihtiyacimiz var p.tesi

canim ben dun kuaförümü aradim 13 senedir ayni kişiye gidiyorum ,

bana kesinlikle boyama dedi , organic boyalar hikaye dedi bende kaldim böle saclarim siyah altinda kızıllar vardi akti hep uclarim kızıl oldu çingene gacilara benziyorum
ama kuzenimin karısıda sezeryan oldu 3-4 ay once oda doguma gitmeden kestirdi roflesini fönünü yaptirdi gitti
oje surmenin bebege bi zararı olmazki ne alaka yaa ? o zaman hiç makyajda yapmayalimmm

Kızlar selam,bugün alışveriş günüm o yüzden mutluyum huzurluyum oğluma oyun minderi fln alcam :) doğum cantamın bikaç eksiği var onları tamamlıycam artık korkuyla yaşamak istemiyorum ha geldi ha gelcek napcam diye öyle yani siz napıosunz bakemm?? :) Buarada ben geceleri hiç mi hiç uyuyamıyorum artık dün ağladım sinirden mide yanması,bikini bölgemde ağrı sağa sola dönememe off cok fena bişeymiş ya son ay nekadan da zormuşş

Canım bana kalırsa boyatma sacını emzıren anneler için bıle onerılmıo oje konusuna gelınce bıldığım kadarıyla dr lar oje istemıo cunku allah korusun herhanqı bı aksılık oldugunda ilk tırnakta morarma varmı dıe bakıolar

gunaydin canim ,

ee artık son zamanlar malum bole gecicek ((

biz idare etmekteyiz , iyi alışverişler canimm

dogum esnasinda istemiyolar canim evet . varsada siliyorlar.

idare eder canim ,

sabah 6.30 da uyandim migde bulantisindan yeni yeni kendime geliyorum . sen nasilsin ?
Ben de iyiyim canım mide bulantısı zor valla allah sabır versin
ben de yeni doğmuş bebeğe birşeyler vermeye korkuyorum işte ya.bize göre az birşey de ona göre çok gelebilir ne bileyim.

Mide yanması çok olduğu zaman rennie duo içiyorum ben yatarken. Çok rahatlatıyor. Gece de tam dört yastıkla yatıyorum:)) hem sağımda hem solumda karnıma destek olması için birer yastık oluyo bir de bacaklarımın arasında bir tane... Artık böyle çok rahat uyur oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…