Canım patik hazır.Farklı tasarımlar var ama ben bunu çok beğendim.Diğer tasarımlarıda atıyorum.Beğenirsen sende yaparsın.
Eki Görüntüle 729936 Eki Görüntüle 729937 Eki Görüntüle 729938 Eki Görüntüle 729939 Eki Görüntüle 729940 Eki Görüntüle 729941
[
aaa kızarım ama adam daha ne yapsın kavga felan çıkarma cicim sende dua et babanız yanınızda :) bizim babamız taa doğuda daha gelmesine 20 gün var ve şu an tek ihtiyacım olan kocama sarılmakbu arada bugün tanışma yıldönümümüz demiştim ya eşim gerçekten de unutmuş.ben ondan önce eve geldim.bekliyorum tabi yine gelirken bir süprizle gelcek diye.yemek falan da yapmadım dışarda yeriz diye.geldi elinde hediye mediye yok.üstünü çıkardı.ben de dışarda yiyelim mi çıkarma üstünü dedim.o da şimdi boşver ya orda park yeri bulamayız dedi.(yediğimiz yeri kastediyor)o an nasıl sinir oldum.tamam deyip odaya geçtim.
o an anladı heralde,yanıma geldi yemeğe gidelim diyeceğine kutlamaya gidelim desene dedi..sabahtan beri benim de aklımdaydı diyor bir de.neyse niyeyse trip yapmadım,normal davrandım.sonra yattı biraz uyudu,kalkınca da hadi yemeğe gidelim dedi.gittik,dönerken de çiçekçinin önünde durdu.çiçek aldı tabi bir tek bana değil mecburen kızımıza da aldı.yaramaz kızım da durur mu ikisi de benim deyip elimden aldı tabi çiçekleri.eve geldik ama biraz bozuğum sonuçta unuttu,bir planı falan da yoktu.yani biraz önce görümcem bile arayıp kutladı.bizim için baya önemli bir gündür.of ne bileyim bunun için kavga çıkmasını da istemiyorum.
bendensin canım aynı durumdayım eşimi o kadar çok özledim ki hergün zırlıyorumofff sinirlerim çok bozuk herşey herkes üstüme üstüme geliyo bunaldım artık bu durumdan hiç hoşnut değilim ama herkese alınıyor kırılıyorum gerekli gereksiz herşeye ağlıyorum ağlamaktan uykum dağıldı
bende epidural istiyorum ama kahrolası anestezicinin tayini çıkmış doktor söz vermeyelim dedi umarım gelir yenisiBende epidural normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa.Ama çatı kontrolünden sonra karar verebiliriz dedi doktor.Bir arkadaşım yeni doğum yaptı.Normal doğum olarak başladı ama bebek kanalda ilerlemediği için sezeryan olmak zorunda kaldı.Korkulacak bir şey yok dedi.İkisinide yaşamış biri olarak sezeryan normal sancının sadece bir tanesi kadar can acıtıyor dedi.Biraz korktum normal doğumdan ama yine de bir aksilik olmazsa normal diye kendimi alıştırıyorum.bir de epidural ağrının büyük kısmını alıyormuş.Yaptıranlar çok memnun.Hayırlısı
banada ya herkes senin karnın inmiş doğumun yakın diyor ama bana 3 temmuzu bekleyecekmişim gibi geliyor bakalım kim kazanacak etraftaki deneyimli annalermi yoksa içimdeki çocuğu ben bilirim diyen ben mi :)bencede gelmesın daha bebişlerben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum
o kadar çok kişi ile konuştum ve doktora sordum ki ilk kez memnun olmayan birini gördüm. baş ağrısı her doğumda varmış canım kişiden kişise değişir ama normal sezeryanda narkozdan dolayı normal doğumda da ıkınmak bağırmaktan dolayı çikınca baş ağrısı oluyormuş onun en iyi ilacı nescafe diyorlar yapan arkadaşlar günde 2-3 bardak nescafe iç geçiyor iki güne dediler. sıkı sıkı tembih ettiler bana doğum çantana nescafe koy diye bende koydum hatta.Kızlar hastanede epidral doğum yapan kişilerle görüştüm memnun kalanda var kalmayanda ama 2 arkadaşla tanıştıjm orda epidrul almuşlar bidaha asla dediler 15 gün baş ağrısı çekiyomuşsun serumlarla durmuşlar.yapana bünyeye görede değişir ama yinede iyice sorun gittiğinizde yapanlar olanar varmı gittiğiniz hastanede onuda araştırın.bende normal istyorm ama dönmedi demir bey :) epidrul istiyodum duyunca caydım bakalım nasıl olucak sezeryanmı normalmi artık allah bilir
Canım benim doktorum hep söyledi.çatı muayenesinden sonra normal doğum diyebiliriz diye.Onsuz nasıl anlaşılaca kki. Belki uygun değil.Ozaman sezeryan olacak.Dar olursa bebek için çok riskli.
Bizde zor karar verdik eşimle.biblo olanların suratını beğenmiyoruz.Ahşap olanlar çok ince.Ve mutlaka magnet olsun istiyoruz.Eşimde bebek patiğini çok seviyor.Bir arkadaşımız bundan yaptırmıştı.Onunkini cok begendık ve bunda karar kıldık.Bu ürün daha önce gittgidiyorda satılmış ama su an yok bende kendim yapıcam aynısını.
Canım patik hazır.Farklı tasarımlar var ama ben bunu çok beğendim.Diğer tasarımlarıda atıyorum.Beğenirsen sende yaparsın.
Eki Görüntüle 729936 Eki Görüntüle 729937 Eki Görüntüle 729938 Eki Görüntüle 729939 Eki Görüntüle 729940 Eki Görüntüle 729941
[
Ben de iyiyim canım mide bulantısı zor valla allah sabır versin
ben de yeni doğmuş bebeğe birşeyler vermeye korkuyorum işte ya.bize göre az birşey de ona göre çok gelebilir ne bileyim.
walla canım benim doktorum saç boyatmama karşı o yüzden ben boyatmadım diplerim coştu resmen uçlar sarı vs ama yinede boyatmadım hatta kuaförümde boyama emziriken bile sakın dedi. oje konusunu bilmiyorum geçen annemin gününe gittim bende işe gderken makyaj yaparım hep ama oje pek sürmem güne giderkende makyaj yaptım oje sürdüm orda hamile olan bir bayan vardı çok tehlikeli makyaj oje dedi bende tırstım umarım değildiraaa kızarım ama adam daha ne yapsın kavga felan çıkarma cicim sende dua et babanız yanınızda :) bizim babamız taa doğuda daha gelmesine 20 gün var ve şu an tek ihtiyacım olan kocama sarılmak
bendensin canım aynı durumdayım eşimi o kadar çok özledim ki hergün zırlıyorum
bende epidural istiyorum ama kahrolası anestezicinin tayini çıkmış doktor söz vermeyelim dedi umarım gelir yenisi
banada ya herkes senin karnın inmiş doğumun yakın diyor ama bana 3 temmuzu bekleyecekmişim gibi geliyor bakalım kim kazanacak etraftaki deneyimli annalermi yoksa içimdeki çocuğu ben bilirim diyen ben mi :)
o kadar çok kişi ile konuştum ve doktora sordum ki ilk kez memnun olmayan birini gördüm. baş ağrısı her doğumda varmış canım kişiden kişise değişir ama normal sezeryanda narkozdan dolayı normal doğumda da ıkınmak bağırmaktan dolayı çikınca baş ağrısı oluyormuş onun en iyi ilacı nescafe diyorlar yapan arkadaşlar günde 2-3 bardak nescafe iç geçiyor iki güne dediler. sıkı sıkı tembih ettiler bana doğum çantana nescafe koy diye bende koydum hatta.
konuyla alakalı degıl ama bırsey sormaK ISTIYORUM DOGUM OLUCAGI HAFTA SACLARIMI BOYATMAK ISTIYORUM SIZCE OLURMU DIPLERE GELMIYO PAKET ATILIYO KENDI SACIMIN USTUNE..BIRDE OJE SURULURMU ARTIK O 3 AYI BITIRDIKTEN SORA ETKI EDERMI COCUGA COK KENDIMI GUZEL GORMEK ISTEDIGIMDEN AKSAMA YEMEK VAR EŞİMLE ARKADASLARI ARASINDA AMA BEN KENDIMI HIV GUZEL GORMUYORUM ARTIK ...
canim patiklerin linkini atabilirmisin ??
Hepsi çok güzelmiş canım. Ben yaptım bile:)) kavanoz şeker yaptım ben. Bunlar da güzelmiş
Canım googledan hasır patik bebek şekeri dersen bulabilirsin.
Gittigidiyor da da var.Birde çiçekmalzeme com da
Kavanoz şekerlerde çok hoş.Ama eşim bebek patiği daha güzel dedi.Onun için bunu tercih ettik.
biz de toptancıdan mantar tıpalı şişe alıp için içine lavanta ve şişe üzerine yapışkanlı etiket larden yaptırıcazkurdale ile süslemeyi düşünüyoruz mevlitte dağıtmak için de keçeden dolgulu kürdan takıp aslan yaptık
Bir tane daha buldum.Benim istediğim patik nazar boncuğu ve emzik olsun.Bu modelde bana uygun.:)
GÜLŞEN BEBEK VE NİKAH ŞEKERİ
Eki Görüntüle 729952
Eki Görüntüle 729783 Eki Görüntüle 729784 Eki Görüntüle 729787 Eki Görüntüle 729788 Eki Görüntüle 729789 Eki Görüntüle 729790 Eki Görüntüle 729791
Canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız
Nasıılarr
Merhaba Arkadaşlar
Bende temmuz annesi olacğım inşallah...uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye olanlardanım...Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
kızlar bebeğe oda yaptınız mı yanınıza mı alacaksınız ben oda yaptım ama nasıl kıyacam tek başına uyusun diye yanıma sepet beşiklerden alsam mı telsiz yeterli olur mu o da içime hiç sinmiyor
canım bizimde renkli değil bende dün gece uyuyamadım 19 çatı muayenesi var ve çok tırsıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?