2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aaa kızarım ama adam daha ne yapsın kavga felan çıkarma cicim sende dua et babanız yanınızda :) bizim babamız taa doğuda daha gelmesine 20 gün var ve şu an tek ihtiyacım olan kocama sarılmak

bendensin canım aynı durumdayım eşimi o kadar çok özledim ki hergün zırlıyorum

bende epidural istiyorum ama kahrolası anestezicinin tayini çıkmış doktor söz vermeyelim dedi umarım gelir yenisi

bencede gelmesın daha bebişler ben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum
banada ya herkes senin karnın inmiş doğumun yakın diyor ama bana 3 temmuzu bekleyecekmişim gibi geliyor bakalım kim kazanacak etraftaki deneyimli annalermi yoksa içimdeki çocuğu ben bilirim diyen ben mi :)

o kadar çok kişi ile konuştum ve doktora sordum ki ilk kez memnun olmayan birini gördüm. baş ağrısı her doğumda varmış canım kişiden kişise değişir ama normal sezeryanda narkozdan dolayı normal doğumda da ıkınmak bağırmaktan dolayı çikınca baş ağrısı oluyormuş onun en iyi ilacı nescafe diyorlar yapan arkadaşlar günde 2-3 bardak nescafe iç geçiyor iki güne dediler. sıkı sıkı tembih ettiler bana doğum çantana nescafe koy diye bende koydum hatta.

konuyla alakalı degıl ama bırsey sormaK ISTIYORUM DOGUM OLUCAGI HAFTA SACLARIMI BOYATMAK ISTIYORUM SIZCE OLURMU DIPLERE GELMIYO PAKET ATILIYO KENDI SACIMIN USTUNE..BIRDE OJE SURULURMU ARTIK O 3 AYI BITIRDIKTEN SORA ETKI EDERMI COCUGA COK KENDIMI GUZEL GORMEK ISTEDIGIMDEN AKSAMA YEMEK VAR EŞİMLE ARKADASLARI ARASINDA AMA BEN KENDIMI HIV GUZEL GORMUYORUM ARTIK ...[/QUOTE]
walla canım benim doktorum saç boyatmama karşı o yüzden ben boyatmadım diplerim coştu resmen uçlar sarı vs ama yinede boyatmadım hatta kuaförümde boyama emziriken bile sakın dedi. oje konusunu bilmiyorum geçen annemin gününe gittim bende işe gderken makyaj yaparım hep ama oje pek sürmem güne giderkende makyaj yaptım oje sürdüm orda hamile olan bir bayan vardı çok tehlikeli makyaj oje dedi bende tırstım umarım değildir ama en son nst ye gittiğimde bir bayan doğuma girerken saçını düzleştirmiş oje sürmüş sezeryandı hemşire ojeleri çıkartalım en azından 2 parmağını dedi bir sağ bir sol elden aseton bulup çıkarttılar. nedenini bilmiyorum

gittigidiyorda şunlar var canım almak istersen

HASIR PATİK BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 81592849

ÇİFTLİ BEBEK PATİĞİ ŞEKLİNDE BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84175140

HASIR PATİKLER BEBEK ŞEKERİ*kargosuz GittiGidiyor'da 85248945

Son düzenleme:
Ben de iyiyim canım mide bulantısı zor valla allah sabır versin

ben de yeni doğmuş bebeğe birşeyler vermeye korkuyorum işte ya.bize göre az birşey de ona göre çok gelebilir ne bileyim.

walla canım bende düşünmüyor değilim bunu acaba bir şey olur mu diye korkuyorum ama çok yapan var etrafımda. geçen sene arkadaşım yapmadı ben gibi korkuyordu annesi kızım bir çay kaşığı verelim şekerli sudan bak demiş yok doktor verme dedi demiş verdirmemiş sonra bebeği uyandıramadlar sarılıktan 2 gün yoğun bakımda yattı ondan da korkuyorum

walla canım benim doktorum saç boyatmama karşı o yüzden ben boyatmadım diplerim coştu resmen uçlar sarı vs ama yinede boyatmadım hatta kuaförümde boyama emziriken bile sakın dedi. oje konusunu bilmiyorum geçen annemin gününe gittim bende işe gderken makyaj yaparım hep ama oje pek sürmem güne giderkende makyaj yaptım oje sürdüm orda hamile olan bir bayan vardı çok tehlikeli makyaj oje dedi bende tırstım umarım değildir ama en son nst ye gittiğimde bir bayan doğuma girerken saçını düzleştirmiş oje sürmüş sezeryandı hemşire ojeleri çıkartalım en azından 2 parmağını dedi bir sağ bir sol elden aseton bulup çıkarttılar. nedenini bilmiyorum[/QUOTE]

benim migrenim var , ve özellikle her ay adet dönemimde tutar , ve ilk 2-3 gun mutlaka agrir , her dogumdan sonra kanama vs oldugu için bu tur bas agrilari oluyormus , epudiral yada spinal anestezi ile baglanti kurmak çok mantikli gelmedi bana sanırım

canim patiklerin linkini atabilirmisin ??

Canım googledan hasır patik bebek şekeri dersen bulabilirsin.
Gittigidiyor da da var.Birde çiçekmalzeme com da

Hepsi çok güzelmiş canım. Ben yaptım bile:)) kavanoz şeker yaptım ben. Bunlar da güzelmiş

Kavanoz şekerlerde çok hoş.Ama eşim bebek patiği daha güzel dedi.Onun için bunu tercih ettik.

Yaa kızlar bıse sorcam doğumdan sonra kızına karınca yumurtası yağı kullanacak olan varmı tüyler için

Kızlar tesekkur ederım boyatmım bıraz daha napalım ojeyı sadece bu aksam bır ıkı saatlıgıne surucem zaten tek kat surerım olmadı..saclarada dayanıcaz artık..bırde kılolar gıttımı ınsallah eskısınden daha guzel oluruz hepımızı allah guzel gunler yasatsın ınsallah bebıslerımızle

kızlar bebeğe oda yaptınız mı yanınıza mı alacaksınız ben oda yaptım ama nasıl kıyacam tek başına uyusun diye yanıma sepet beşiklerden alsam mı telsiz yeterli olur mu o da içime hiç sinmiyor

biz de toptancıdan mantar tıpalı şişe alıp için içine lavanta ve şişe üzerine yapışkanlı etiket larden yaptırıcazkurdale ile süslemeyi düşünüyoruz mevlitte dağıtmak için de keçeden dolgulu kürdan takıp aslan yaptık

resimlerini paylasirmisin canim

hanımlar birşey sorucam 2-3 gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyo kasıklarımda yanma olur gibi ve bazen bel boşluğumda ağrıyla birlikte dayanılmıcak şekilde değil... acaba sancı denilen şey böyle birşey mi yani erken belirtileri bu konuda gerçekten cahil hissediyorum kendimi gerçi bir çoğumuzun ilk olduğu için hep aynıyız.. :44:

kızlar bebeğe oda yaptınız mı yanınıza mı alacaksınız ben oda yaptım ama nasıl kıyacam tek başına uyusun diye yanıma sepet beşiklerden alsam mı telsiz yeterli olur mu o da içime hiç sinmiyor

Cnm bn oda yaptım ama odamada oyun parkı beşiklerden aldm 1 yasına kadar aynı odada kalmayı dsunuorum bnde sepet besıklerden ıstıodmda bana bıraz kucuk geldı 1 yasına kadar yatamaz rahat edemez dıe oyun parkı aldım

canım bizimde renkli değil bende dün gece uyuyamadım 19 çatı muayenesi var ve çok tırsıyorummm

doktorların geneli rutin olarak 38. haftada çatı muayenesini yapar.
zaten başından belli sezaryen durumu varsa, yapmayabilir.

ve çatı muayenesi deneyimleri okumayın nette. aynı şekilde doğum hikayeleri de..
çok abartı, hatta abuk sabuk şeyler olabiliyor.
herkesin bünyesi farklı, fiziksel yapısı da..
ama benim çatı muayenem çok rahat geçti.
topu topu 4-5 saniye..
hiç ağrı acı hissetmedim.

zaten muayene esnasında ne yapıyorsa bana anlık anlattı doktorum..
şimdi şunu ... ... . yapıcam, sakin ol, nefes al diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…