2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
çiçekmarkette patik bulamadim

gittigidiyordan alabilirsin çifti 1.50 TL İstenirse ayrılabiliyormuş.
ÇİFTLİ BEBEK PATİĞİ ŞEKLİNDE BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84175140

Aynen bende de oluyor bu ağrı.Bende korkuyorum ya sancıysa ve ben farkedemezsem diye.Haftaya nst yapılacak.Bakalım birsey çıkmaz inşallah.Belkide rahim hazırlık ağrılarıdır bilmiyorum ki.bilen varsa bize soylesın.

Tatlım bende toprak koycam mesela başta bikaç kişi uyardı sonra bigün nihat hatipoğlunun programından hz.ali nin 2. ismi olduğunu öğrendim ebu turab turab toprak demekmiş mesela yani o kadar mutlu oldumki anlatamam ben rüyamda görmştm bu ismi ama tepki olnca üzülmüştüm biraz ve ben başına can koycam ona da garip garip seyler söyleyen oldu ama nihat hatpoğlu demez mi başına yine can fln koyun başka 2. bi isim de koyun yani saka gibiydi suan cok huzurluyum ben her hadisin doğru olduğunu düşünmüyorum dediğin gibi türkçe güzel anlamlı isimler olablr ille afilli olcak diye arapça fln koymak gerekmez anlamı cok önemli bence tabi kulağa da hoş gelmesi gerekir biraz..:)

Gözün aydın canım hiç üzülme ben 2.300 gr doğmuşum düşün zamnnda doğmama rağmen senn bebeğinn maşallahı var hiç canını sıkma Allahın izniyle cıkar yakında küvözden doya doya seversin yavrunu :)

Bayıııldıııııııııııııııııım kuzum çok güzeller ciciler o keselere ne koydun okadar cok merak ettim ama :)) bi de nerden aldın tatlım??

canım ben 30 unda bitane 33 ündede son numarayı ıstıyorum

Ohh ohh maşallah bi de 35 de yap tam olsun tatlım zaten ondan sonra zor :))

Bence cok güzeller tatlım hiç moralini bozma bence..Becerikli anne senii :)

Çiçek almış ya tatlımmm onu almayan da var :) Ben tanışma yıldönümümü bile unuttum amaaaan okadar takılma canım..

İşte sorun da orda ya benim dr daha zor diyo sezeryan fikrine alışsan iyi edrsin diyo yürümemi yasakladı mesela bakalım işte pazartesi veya salı kontrolüm var ne diycek inşllh döner sizinde benim de ama hayırlısı olsun cok takmamak lazım :)

Allahım ne güzeller maşallah sekerler de cok güzel olmuş tatlım baya özenmişsin meleğineli mi bunlar?? ben karar veremedim hala şekerlere bi türlü..

Günaydin ,

kimsecikler yok ,

biz geldik işee ... 6.30'dan beri ayaktayiz , migde bulantisindan boguluyoduk az kalsin .

şimdi iyiyiz şükür , kahvalti yapiyoruz ,

HERKESE HAYIRLI CUMALAR ...

Hayırlı cumalar canım benimde midem hem yanıyo zehir gibi hem de bulanıyo Allah sabır versin bize

bencede gelmesın daha bebişler ben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum

Ben de hazırlamadım henüz hepsini olsun yaparız bu haftasonu fln hele benm 40. hafta gibi bişi söz konusu değil yani hemen yapmam lazım :)

gunaydin canim ,

ee artık son zamanlar malum bole gecicek ((

biz idare etmekteyiz , iyi alışverişler canimm

Evet evet aynen öyle bebeklerimz için katlancaz artık napalım amaan taş catlasın 20 güncük var 8 ay gecmiş 20 gün de gecer herhalde :)

Evet o iyi geliyodu bitmişti sonra gaviskon yazdı o hiç işe yaramıyo süt içiyorum fln cık bi tek elma biraz iyi geliyo ama her dk da elma yenmez ki :) Bacağımın arasına ne alırsam alim yastık yorgan kar etmiyo yok uyku yok dön oyana dön buyana artık kendim de dönemiorum zaten :))

bebeğinize ayrı oda yapacaksanız bile ilk aylarda sizinle yatacağı için
mutlaka ufak bi beşik ya da yatak almalısınız yatak odanıza.
ben park yatak kullanıyorum. çok hafif, geniş...

şöyle de bi şey var; ilk birkaç hafta baba yataktan atılıp yerine bebiş geliyor..
koyun koyuna yatıyorsunuz

çok güzelller cnm ana oğul güle güle kullanın

Kızlar günaydın bugun dr kontrolum var cnm kızımı görcem allahın izniyle çok heyecanlıyım

hayırlı haberlerle gel inş .

güzelmiş cnm

oje ile idare et artık cnm topuz yap saçını

ağrınız olduğunda 2-3 bardak su içip sol yanınıza uzanın biraz yatıp yürüyün eğer geçiyorsa ağrı yalancı sancı dediklerindendir ayrıca vücut kendinide hazırlıyor artık çok vaktimiz yok malum :18:

kızlar bebeğe oda yaptınız mı yanınıza mı alacaksınız ben oda yaptım ama nasıl kıyacam tek başına uyusun diye yanıma sepet beşiklerden alsam mı telsiz yeterli olur mu o da içime hiç sinmiyor

Canım bence 6 ay kadar ayrı yatırma.Çünkü 9 ay içinde taşıyorsun ve bir anda ayrı odaya atıyorsun.Onun için korkutucu olabilir.Onun için yanında yatsınki huzur bulsun seni gördüğünde.Birde ayrı yatırıldığında ozellıkle ılk zamanlar zor olduğunu soyluyorlar.Emzirmek için gidip gelmek zor.Birde bebegın yanına gıdene kadar bebek ağlıyor ve uykusu kaçıyormuş.Bence 1 park yatak al ya da sepet gibi bırsey.

kızlar birazdan dr kontrolum var bakalım bebeğin suyu ne alemde(üst sınırdaydı-fazla yani) inş iyi çıkar herşey
ben bir duş alim grşrz

Selam kızlar,
Bizim kızın odası yok daha doğrusu evde boş oda yok o yüzden bende birsüre yanımda yatırıcam.bi tanıdığımızdan şu süslü beşiklerden aldık

Nasıl sizce ?
Birde bizim bebek şekerlerimizi sağolsun kuzenimin kayınvalidesi yaptırdı taaa çorumlardan gönderdi o yüzden ben hiç model bakıp seçemedim hatta kaç tane geleceğini dahi bilmiyodum onun resimde burda

merhaba anneler 2 gündür bebeğim karnımda fıldır fıldır dönüyor sizde de aynı durum var mı? öldüm bittim bu durum bende sanki halsizlik yapıyor biraz daha devam ederse doktoru arayıp soracağım.

Yaa kızlar bıse sorcam doğumdan sonra kızına karınca yumurtası yağı kullanacak olan varmı tüyler için

ben kullanmayı düşünüyorum ama yıllar önce kendi kullandığım karınca yumurtası yağını (yani orjinal olanı) nerden bulucağımı bilmiyorum...

çok güzel canım güle güle kullanın

hayırlı cuma larr bacımalrım ve cücükleriiiiiiiiALLAH HAYIRLI GUNLER NASIP ETSIN INSLLL

merhaba anneler 2 gündür bebeğim karnımda fıldır fıldır dönüyor sizde de aynı durum var mı? öldüm bittim bu durum bende sanki halsizlik yapıyor biraz daha devam ederse doktoru arayıp soracağım.

Canım benim sabah öğle akşam belli saatlerde bi kuduruyo bebeğim normal yani..Ben bayılıyorum içimde fıldır fıldır olmasına sessizleşince kötü hissedyorm Sende halsizlik yapan sey kan değerlerin olablr bende de var cünki ve sınırda kan değerim boşver hareketli olsun işte ne güzell iyi olduğunu biliyosun en azından..

Tatlım gayet güzeller güle güle büyüsün içinde ama içine direk koymazsın dimi yakar bebeği valla söyllim bi de tüllerine dikkat et canım ama sen yine mecbur bi yatak alcan büyüdükçe onda yatamıycak çünki oda yapmıycaksan park yatak alablrsin :)

Son düzenleme:

çok teşekkürler.bu su içip yatma olayını bır deneyeyim.İnşallah işe yarar.

ee nasılsnız bakalım gecmıs cokk uzun gıbı gelıyor daha mutfagaı toplamadıkk az KUR AN OKUDUMM hemem cecık oglendede 1,5 da komsuda okucaz ınslll

uykumdan aglayarak uyandımm ruyamdaa;hayır olsun dıyınn;
1***
eltımın aılesını dgundedyızzz ben bakıyorum karnım yumusakcık sonra pantoln varmıs eglıp bakıyor regl lekesı gecmıs altımaa hemen kosuyrum wc ye bakıyorum kı sulu sulu kanlar gelıyorr hemen aglıyorm paşamı dınlıyorum sesı cıkmıyor esıme ı arıyormm ark..koyu gesmeye cıkmıalrrr ama koyde benım koyumm:44:sonra dr arıyorum böle böle telı kapatıyrm esım tmm sen sorumlukluk alıyorsan gelyrmm dıyormm kv goruyorm ona anlatmaya calısyorum ama bır yandanda kalabalıkda oyunlar oynadıgımı hatırlayıp hıckırıklara boguluyrm benım yusumden oldu dıyeeeeeeeeeee kı tel sesı ne uyandımmm

2**
ama onceındede sabah namazını dan sonra uyudumm zar zorr--cok gusel ruyamda hedıler aldımm hepsı bırbırınden guseldı bır yerden gelmıs bana ama cesıt cesıt makyaj malz.(normalde yapamamda)yıyeckelerrr,,parduseelerr(beden beden)o ka guseldıkı sanırım uzun zamandır sabah namazına kalkamıyordum bgn uyandım ya ondan ınslll kı gusel seyler bısı beklıyorr hayır olsun ınsllllll

ya daha bana nst felan bahsetmedi doktorum..bu hafta kontrolüm var belki artık ister...

teşekkür edrim canım bilgin için içim birazda olsa rahatladı

Sağol cnm bende park yatak düşünüyorum ama ilk başlarda ve Mevlüt'e falan bu daha güzel gözükür diye bunu kullanıcım.bebişide içine direk koymam incileri falanda var zaten rahatsız eder kuzumu

slm hamiş anneler.size bir sorum olucak buğün bana yeni su faturası geldi geln fatura 52 tl çok şaşırdım su fazla kullanmıyorum.suyun metreküpü 3,50tl kullanılan m3 12* bu 42 tl yapıyor gerisi vergi.sizde m3 ne kadar bana çok pahalı gldi.zaten herşeye banyo ve lavobo çamaşı dışında hazır su damacana kullanıyorum.25 tl her ay ödüyorum.75 tl su masrafı olmuş oluyor.size bu ay fatura ne kadar geldi.devlet taksim olaylarının zararını ve gaz bombası paralarını fatura ve vergilerden alıcak galiba.offff bizim paralarımızla bize olan oluyor .yandıkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…