çiçekmarkette patik bulamadim
hanımlar birşey sorucam 2-3 gündür ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyo kasıklarımda yanma olur gibi ve bazen bel boşluğumda ağrıyla birlikte dayanılmıcak şekilde değil... acaba sancı denilen şey böyle birşey mi yani erken belirtileri bu konuda gerçekten cahil hissediyorum kendimi gerçi bir çoğumuzun ilk olduğu için hep aynıyız.. :44:
evet Kur'an-ı Kerim de geçmesi önemli değil ismin.manası güzel olsun yeter.Ama tarihte yaşamış ,anlatıldığı kadarıyla hakkında bildiğimiz-hayatı,davranışı,kişiliği güzel iyi huylu olan- bir zatın ismini koymak istersen ister istemez o isim arapça kökenli oluyor zaten.
doğa,güneş,deniz,ırmak...gibi isimleri çocuğunuza koymayın diye hadis var.Ee ne koyacağız?
eniştem çocuğuna isim oalrak has türkçe koyacağım diye diretti.buldugu isim bir elin parmağını geçmez.sonunda koydu bir tane.sırf inadından.
arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
canım ben 30 unda bitane 33 ündede son numarayı ıstıyorum
geçmişi okumadan hemen bi yaptıklarımı paylaşıyım sizinle önce
ECE'min magnetleri
model olarak çıkardımresimlerini atıyorum.
sadece o keçenin tepesindeki inciler hariç, o taşları içime sinmedi,
evde olanları denedim ama pek düşündüğüm gibi olmadı.
incilerin dışındaki diğer süslemelerini değiştiricem ama modeli bu olucak
sepetinide aldım onuda süslicem bitince komplesini tekrar yüklerim zaten
şimdiden bi bakın sizede fikir olur belki fıstıklar
bu arada bugün tanışma yıldönümümüz demiştim ya eşim gerçekten de unutmuş.ben ondan önce eve geldim.bekliyorum tabi yine gelirken bir süprizle gelcek diye.yemek falan da yapmadım dışarda yeriz diye.geldi elinde hediye mediye yok.üstünü çıkardı.ben de dışarda yiyelim mi çıkarma üstünü dedim.o da şimdi boşver ya orda park yeri bulamayız dedi.(yediğimiz yeri kastediyor)o an nasıl sinir oldum.tamam deyip odaya geçtim.
o an anladı heralde,yanıma geldi yemeğe gidelim diyeceğine kutlamaya gidelim desene dedi..sabahtan beri benim de aklımdaydı diyor bir de.neyse niyeyse trip yapmadım,normal davrandım.sonra yattı biraz uyudu,kalkınca da hadi yemeğe gidelim dedi.gittik,dönerken de çiçekçinin önünde durdu.çiçek aldı tabi bir tek bana değil mecburen kızımıza da aldı.yaramaz kızım da durur mu ikisi de benim deyip elimden aldı tabi çiçekleri.eve geldik ama biraz bozuğum sonuçta unuttu,bir planı falan da yoktu.yani biraz önce görümcem bile arayıp kutladı.bizim için baya önemli bir gündür.of ne bileyim bunun için kavga çıkmasını da istemiyorum.
Sizinle aynı haftadayız, ben bugün doktora gittim bebek ters ama bizim bu hiç önemli değil, son iki haftaya kadar döner, ona göre karar veririz dedi, şimdilik dönmüş veya dönmemeiş olması hiç önemli değil dedi.. Ben de şimdi bol bol dua edip yürümeye çalışıyroum, inş. normal olur diye..
Eki Görüntüle 729783 Eki Görüntüle 729784 Eki Görüntüle 729787 Eki Görüntüle 729788 Eki Görüntüle 729789 Eki Görüntüle 729790 Eki Görüntüle 729791
Canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız
Nasıılarr
Günaydin ,
kimsecikler yok ,
biz geldik işee ... 6.30'dan beri ayaktayiz , migde bulantisindan boguluyoduk az kalsin .
şimdi iyiyiz şükür , kahvalti yapiyoruz ,
HERKESE HAYIRLI CUMALAR ...
bencede gelmesın daha bebişlerben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum
gunaydin canim ,
ee artık son zamanlar malum bole gecicek((
biz idare etmekteyiz , iyi alışverişler canimm
Mide yanması çok olduğu zaman rennie duo içiyorum ben yatarken. Çok rahatlatıyor. Gece de tam dört yastıkla yatıyorum:)) hem sağımda hem solumda karnıma destek olması için birer yastık oluyo bir de bacaklarımın arasında bir tane... Artık böyle çok rahat uyur oldum.
Gunaydın kızlar
Bugun gece adet sancısı gıbı kasık ağrım vardı.Sabah kalktığımda da devam ediyordu:Şimdi biraz geçti ama korkutuyor bu ağrılar beni.Önümüzdeki hafta NST var.Umarım bir sıkıntı yoktur.Bu arada oğlumla yeni pijama takımımız.Paylaşmak istedim.Resimler çok net değil ama
Eki Görüntüle 729864 Eki Görüntüle 729865
doremi bonnie pijama takımı benimki
Onunkide sevnur bebe
Markafonide bugun.
Kızlar günaydın bugun dr kontrolum var cnm kızımı görcem allahın izniyle çok heyecanlıyım
Bende oradan almayı düşünüyorum.Çok beğendiğim ürünler var.Ürün çeşitliliği de fazla.
Bu ürünü beğendim.Aynısını hazırlamayı düşünüyorum.Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 729917
gunaydın kızlar bende epidural sezeryan yapmak ıstıyortum normalden korkuyorum acıkcası ama su baş agrısı falan varya sonrasında o benı urkutuyo acıkcası.umarım bısey olmaz.hayırlısı allah hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın ınsallah.
konuyla alakalı degıl ama bırsey sormaK ISTIYORUM DOGUM OLUCAGI HAFTA SACLARIMI BOYATMAK ISTIYORUM SIZCE OLURMU DIPLERE GELMIYO PAKET ATILIYO KENDI SACIMIN USTUNE..BIRDE OJE SURULURMU ARTIK O 3 AYI BITIRDIKTEN SORA ETKI EDERMI COCUGA COK KENDIMI GUZEL GORMEK ISTEDIGIMDEN AKSAMA YEMEK VAR EŞİMLE ARKADASLARI ARASINDA AMA BEN KENDIMI HIV GUZEL GORMUYORUM ARTIK ...
gittigidiyordan alabilirsin çifti 1.50 TL İstenirse ayrılabiliyormuş.
ÇİFTLİ BEBEK PATİĞİ ŞEKLİNDE BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84175140
Aynen bende de oluyor bu ağrı.Bende korkuyorum ya sancıysa ve ben farkedemezsem diye.Haftaya nst yapılacak.Bakalım birsey çıkmaz inşallah.Belkide rahim hazırlık ağrılarıdır bilmiyorum ki.bilen varsa bize soylesın.
kızlar bebeğe oda yaptınız mı yanınıza mı alacaksınız ben oda yaptım ama nasıl kıyacam tek başına uyusun diye yanıma sepet beşiklerden alsam mı telsiz yeterli olur mu o da içime hiç sinmiyor
Yaa kızlar bıse sorcam doğumdan sonra kızına karınca yumurtası yağı kullanacak olan varmı tüyler için
Selam kızlar,
Bizim kızın odası yok daha doğrusu evde boş oda yok o yüzden bende birsüre yanımda yatırıcam.bi tanıdığımızdan şu süslü beşiklerden aldık
Eki Görüntüle 729971
Nasıl sizce ?
Birde bizim bebek şekerlerimizi sağolsun kuzenimin kayınvalidesi yaptırdı taaa çorumlardan gönderdi o yüzden ben hiç model bakıp seçemedim hatta kaç tane geleceğini dahi bilmiyodum onun resimde burda Eki Görüntüle 729972
Eki Görüntüle 729783 Eki Görüntüle 729784 Eki Görüntüle 729787 Eki Görüntüle 729788 Eki Görüntüle 729789 Eki Görüntüle 729790 Eki Görüntüle 729791
Canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız
Nasıılarr
merhaba anneler 2 gündür bebeğim karnımda fıldır fıldır dönüyor sizde de aynı durum var mı? öldüm bittim bu durum bende sanki halsizlik yapıyor biraz daha devam ederse doktoru arayıp soracağım.
Selam kızlar,
Bizim kızın odası yok daha doğrusu evde boş oda yok o yüzden bende birsüre yanımda yatırıcam.bi tanıdığımızdan şu süslü beşiklerden aldık
Eki Görüntüle 729971
Nasıl sizce ?
Birde bizim bebek şekerlerimizi sağolsun kuzenimin kayınvalidesi yaptırdı taaa çorumlardan gönderdi o yüzden ben hiç model bakıp seçemedim hatta kaç tane geleceğini dahi bilmiyodum onun resimde burda Eki Görüntüle 729972
çok güzelller cnm ana oğul güle güle kullanın
hayırlı haberlerle gel inş .
güzelmiş cnm
oje ile idare et artık cnm topuz yap saçını
ağrınız olduğunda 2-3 bardak su içip sol yanınıza uzanın biraz yatıp yürüyün eğer geçiyorsa ağrı yalancı sancı dediklerindendir ayrıca vücut kendinide hazırlıyor artık çok vaktimiz yok malum :18:
gittigidiyordan alabilirsin çifti 1.50 TL İstenirse ayrılabiliyormuş.
ÇİFTLİ BEBEK PATİĞİ ŞEKLİNDE BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84175140
Aynen bende de oluyor bu ağrı.Bende korkuyorum ya sancıysa ve ben farkedemezsem diye.Haftaya nst yapılacak.Bakalım birsey çıkmaz inşallah.Belkide rahim hazırlık ağrılarıdır bilmiyorum ki.bilen varsa bize soylesın.
doktorların geneli rutin olarak 38. haftada çatı muayenesini yapar.
zaten başından belli sezaryen durumu varsa, yapmayabilir.
ve çatı muayenesi deneyimleri okumayın nette. aynı şekilde doğum hikayeleri de..
çok abartı, hatta abuk sabuk şeyler olabiliyor.
herkesin bünyesi farklı, fiziksel yapısı da..
ama benim çatı muayenem çok rahat geçti.
topu topu 4-5 saniye..
hiç ağrı acı hissetmedim.
zaten muayene esnasında ne yapıyorsa bana anlık anlattı doktorum..
şimdi şunu ... ... . yapıcam, sakin ol, nefes al diye..
Tatlım gayet güzeller güle güle büyüsün içinde ama içine direk koymazsın dimi yakar bebeği valla söyllim bi de tüllerine dikkat et canım ama sen yine mecbur bi yatak alcan büyüdükçe onda yatamıycak çünki oda yapmıycaksan park yatak alablrsin :)
ya daha bana nst felan bahsetmedi doktorum..bu hafta kontrolüm var belki artık ister...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?