bencede gelmesın daha bebişlerben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum
slm hamiş anneler.size bir sorum olucak buğün bana yeni su faturası geldi geln fatura 52 tl çok şaşırdım su fazla kullanmıyorum.suyun metreküpü 3,50tl kullanılan m3 12* bu 42 tl yapıyor gerisi vergi.sizde m3 ne kadar bana çok pahalı gldi.zaten herşeye banyo ve lavobo çamaşı dışında hazır su damacana kullanıyorum.25 tl her ay ödüyorum.75 tl su masrafı olmuş oluyor.size bu ay fatura ne kadar geldi.devlet taksim olaylarının zararını ve gaz bombası paralarını fatura ve vergilerden alıcak galiba.offff bizim paralarımızla bize olan oluyor .yandıkkk..
resimlerini paylasirmisin canim
Sağol cnm bende park yatak düşünüyorum ama ilk başlarda ve Mevlüt'e falan bu daha güzel gözükür diye bunu kullanıcım.bebişide içine direk koymam incileri falanda var zaten rahatsız eder kuzumu
günaydın herkese,
hayırlı cumalar
biz bugün pek iyi değiliz.günlerin verdiği uykusuzluk bir yandan,sabahtan beri devam eden bel ağrısı bir yandanfena bir haldeyiz.Rabbim tez zamanda şifa versin.
bu halde kalk bir de işe gel
deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum.
slm hamiş anneler.size bir sorum olucak buğün bana yeni su faturası geldi geln fatura 52 tl çok şaşırdım su fazla kullanmıyorum.suyun metreküpü 3,50tl kullanılan m3 12* bu 42 tl yapıyor gerisi vergi.sizde m3 ne kadar bana çok pahalı gldi.zaten herşeye banyo ve lavobo çamaşı dışında hazır su damacana kullanıyorum.25 tl her ay ödüyorum.75 tl su masrafı olmuş oluyor.size bu ay fatura ne kadar geldi.devlet taksim olaylarının zararını ve gaz bombası paralarını fatura ve vergilerden alıcak galiba.offff bizim paralarımızla bize olan oluyor .yandıkkk..
canım bende az önce ödedim netten faturaları;24 tl geldi bna fatura;
buay bende baya çamaşır mak. falan açtım hatta;tül perde yıkadım bebişin kıyafetlerini renkli beyaz ayrı ayrı yıkadım
yani ekstradan bi çok şey yapmama rağmen bu şekilde geldi,acaba seninkinde bi yanlışlıkmı var?? bende istanbuldayım ayrıca...
Eki Görüntüle 729783 Eki Görüntüle 729784 Eki Görüntüle 729787 Eki Görüntüle 729788 Eki Görüntüle 729789 Eki Görüntüle 729790 Eki Görüntüle 729791
Canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız
Nasıılarr
Canım bence 6 ay kadar ayrı yatırma.Çünkü 9 ay içinde taşıyorsun ve bir anda ayrı odaya atıyorsun.Onun için korkutucu olabilir.Onun için yanında yatsınki huzur bulsun seni gördüğünde.Birde ayrı yatırıldığında ozellıkle ılk zamanlar zor olduğunu soyluyorlar.Emzirmek için gidip gelmek zor.Birde bebegın yanına gıdene kadar bebek ağlıyor ve uykusu kaçıyormuş.Bence 1 park yatak al ya da sepet gibi bırsey.
Slm canım banada biraz fazla geldi faturan.Şöyleki 2 kişi yaşıyoruz hergün duş alınır.Haftada 2 çamaşır yıkanır.Eve gelen yardımcı abla haftada 1 suyu gavur malı gibi kullanır :)
Bu ay evin tüm perdeleri yıkandı bebişin eşyalarıda ama 19 tl gelmiş.Taksim olaylarının yansıması olsa bile bu aya değil birdahaki aya yansır :)Kaçak kullanım bedeli ne kadar onabak istersen ordan faturan artmış olabilir.Birde bir rutin ödemen vardır mutlaka benim max 23 geldi.Senin kaçtı max ödeme değerin?
Selam kızlar,
Bizim kızın odası yok daha doğrusu evde boş oda yok o yüzden bende birsüre yanımda yatırıcam.bi tanıdığımızdan şu süslü beşiklerden aldık
Eki Görüntüle 729971
Nasıl sizce ?
Birde bizim bebek şekerlerimizi sağolsun kuzenimin kayınvalidesi yaptırdı taaa çorumlardan gönderdi o yüzden ben hiç model bakıp seçemedim hatta kaç tane geleceğini dahi bilmiyodum onun resimde burda Eki Görüntüle 729972
bende anlamadım ya.suyu ben en iyisi damacana alıp onla yıkanıp onla bulaşığı çamaşırı yıkayım bu ne ya m3 küp fiyatı 3,,50tl ben ayda 5 damacana su kullanıyorum 19 ltlik.o bile bu kadar pahalı degil şaşırdım, istanbulda şehir suyuyla zaten hiç su içmiyorum yeme bile yapmıyorum offff.faturaları ödemekten bıktım.kimin cebine fazla paramız giriyorsa haram olsun yiyemesin.yanlış okuyorlarmış bazen o şüphede var.
Selam kızlar,
Bizim kızın odası yok daha doğrusu evde boş oda yok o yüzden bende birsüre yanımda yatırıcam.bi tanıdığımızdan şu süslü beşiklerden aldık
Eki Görüntüle 729971
Nasıl sizce ?
Birde bizim bebek şekerlerimizi sağolsun kuzenimin kayınvalidesi yaptırdı taaa çorumlardan gönderdi o yüzden ben hiç model bakıp seçemedim hatta kaç tane geleceğini dahi bilmiyodum onun resimde burda Eki Görüntüle 729972
canim ,
ilk okuma - son okuma tarihlerine bak istersen . 30 gunden fazla olabilirmi ???
gerekiyosa ödeme itiraz et faturana , benim ftram henüz gelmedi
bursa da yaşayan var mı hepiniz istanbulda mısınız:)
ben istanbulda yaşıyorum ama bi ayağım bursada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?