2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bencede gelmesın daha bebişler ben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum

yok tatlım yalnız değilsin ben daha yıkamadım bile hiç birşeyini bebişimin evde temizlik işim uzun sürdü bir bitse sıra bebişimin eşyalarına gelecek inşallah :)

canım bende az önce ödedim netten faturaları;24 tl geldi bna fatura;
buay bende baya çamaşır mak. falan açtım hatta;tül perde yıkadım bebişin kıyafetlerini renkli beyaz ayrı ayrı yıkadım
yani ekstradan bi çok şey yapmama rağmen bu şekilde geldi,acaba seninkinde bi yanlışlıkmı var?? bende istanbuldayım ayrıca...

Sağol cnm bende park yatak düşünüyorum ama ilk başlarda ve Mevlüt'e falan bu daha güzel gözükür diye bunu kullanıcım.bebişide içine direk koymam incileri falanda var zaten rahatsız eder kuzumu

Evet mevlüt için cok uygun cok süslü maşallah

gorusmek uzere ınsll hıc gecmıse bakamadımda afolaaaaaaaaaaaa

gece yatmadan önce bolca yoğurt ye tatlım güzel uyku yapıyor en azından bende öyle oluyor sende dene istersen

Slm canım banada biraz fazla geldi faturan.Şöyleki 2 kişi yaşıyoruz hergün duş alınır.Haftada 2 çamaşır yıkanır.Eve gelen yardımcı abla haftada 1 suyu gavur malı gibi kullanır :)
Bu ay evin tüm perdeleri yıkandı bebişin eşyalarıda ama 19 tl gelmiş.Taksim olaylarının yansıması olsa bile bu aya değil birdahaki aya yansır :)Kaçak kullanım bedeli ne kadar onabak istersen ordan faturan artmış olabilir.Birde bir rutin ödemen vardır mutlaka benim max 23 geldi.Senin kaçtı max ödeme değerin?

bende anlamadım ya.suyu ben en iyisi damacana alıp onla yıkanıp onla bulaşığı çamaşırı yıkayım bu ne ya m3 küp fiyatı 3,,50tl ben ayda 5 damacana su kullanıyorum 19 ltlik.o bile bu kadar pahalı degil şaşırdım, istanbulda şehir suyuyla zaten hiç su içmiyorum yeme bile yapmıyorum offff.faturaları ödemekten bıktım.kimin cebine fazla paramız giriyorsa haram olsun yiyemesin.yanlış okuyorlarmış bazen o şüphede var.

yalnız da bırakamazdım zaten teşekkürler:)

canım bu da yeni fatura mayıs ayı kullanımı.bence şu olayların etkisi var....daha bu sabah geldi..

gayet guzel cnim ,

güle güle kullan

canim ,
ilk okuma - son okuma tarihlerine bak istersen . 30 gunden fazla olabilirmi ???

gerekiyosa ödeme itiraz et faturana , benim ftram henüz gelmedi

çok güzelmiş canı nerden aldın fiyatı nasıl

canim ,
ilk okuma - son okuma tarihlerine bak istersen . 30 gunden fazla olabilirmi ???

gerekiyosa ödeme itiraz et faturana , benim ftram henüz gelmedi

bize geçen ay su faturası yazılmamıştı bu ay iki aylık geldi... belki sizdede öyle bişey olmuştur... hemen yargılamak doğru gelmiyo bana... mutlaka bi yanlışlık vardır... en olmadı arar iskiyi sorarsın yani...

kızlaaarrr herkese selamlar hayırlı cumalaar. biz geldik oğluşumla. ne zamandır yazmıyorduk arada okuyup çıkıyorduk. bugün kontrolümüz vardı, çok şükür yolunda herşey. son 1 haftadır oram buram ağrımaya başlamıştı nst'ye de girdim bişey çıkmadı, artık normal ağrılar dedi doktorum. bir de oğlumun gelişimi 1 hafta-10 gün kadar geriden geliyordu, bu gittiğimde çok şaşırdım, 8 gün önce 2200 gr iken bugün 2800 gr çıktı minnoşum boyu da 49 cm gibi bişey doktorum da dedi ki zaten kilosu senin için bi gösterge olmasın geriden geliyorken de minyon bir bebek olabilir demişti, şimdi haftasını yakaladı normal diyor. önemli olan herşeyiyle gelişimi dedi. o yüzden paylaşmak istedim burda aynı olayı yaşayan çok arkadaş var hiç kafanıza takmayın kızlar beslenmeye devam doktor bide dedi zaten ultrason cihazı her seferinde %100 doğru ölçüyor diye hiç kimse garantisini veremez bu sebeple sağlıklı görünüyorsa boyu-kilosuna takılmamak lazım dedi. bir de bebişi hala dönmeyen arkadaşlar var, o konuda da geçen hafta yazmıştım. benim bebek 2 aydır hep aynı pozisyonda makat gelişti, sağ tarafımı miyom ve plasenta kapattığından bebek solumda duruyordu bu sebeplerle de doktorum dönmesinin zor olduğunu söylüyordu. ama 10 günde dönmüş benim aşkım dar alanda kısa paslaşmalar yapmış o hafta çok elma ymiştim bir de çok su içmiştim bilmiyorum etkisi var mıdır ama elma yediğimde aşırı hareketleniyo, belki faydası olur sizlere de. bunun dışında da bebişim dönmüş evet ama normal doğum şansım yine de düşük, miyomdan dolayı. bakalım haftaya daha net konuşuruz umarım dr la. ama normal doğum olmazsa 28 haziran sezaryen günü dedi anaamm çok az kalmış hastane çantası bile hazır değil. hatta bide dediki sen 10 gün sonra hazır ol miyom biraz son dönemde ağrıyı kasılmayı artırabilir bu sebeple de bizim karar verdiğimiz tarihten önce doğum başlayabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…