2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gözün aydın canim ,

Allah bagislasin

selam kızlar nasılsnız gecmıse bır goz ettım sıze yazayım dedım.benımde artık karnımın alt tarafında agrılar basladı ama kendımı hafıf hıssedıyorum.kocişe bıraz aklım takıldı.tatıl ayarlamıs bıze eylul ayı ıcın.antalyada. bende zaten fethıyedyım 1.5 saatte ordayız ama cocukla nasıl olur bılmem. bır de dıorum tatıle ıhtıyacmzda vardı.kızımızla yaparız guzel guzel ılk tatılımızı dıorum.bılemedım yanı

her türlü gidilir bence... biz de düşünüyoruz eylül gibi kısa bi tatil... allah izin verirse 3 aylık oluyo kızımız... çokda sorun olmaz gibi...

Son düzenleme:
canım geliişim geriliği sadece kilo olaraksa çok takılma bence. doğumdan sonra iyi bakar büyütürsün bebeğini hiç merak etme sen. süt iç mutlaka hergün kuru yemiş yemeye çalış. hergün yumurta ye. ben daha çok bunlara dikkat ettim şimdiye kadar. birde meyve yiyorum hergün.
oğlumu emzirebilmek için herşeyi yapıcam inşallah çok istiyorum emzirmeyii
canım iyi yapmışsın bence tartışmamakla bazen unutulabiliyor. işten güçten özellikle. tek sıkıntılı gününüz bu olsun inşallah canım.
canim teddy yokmu sizin orda
hiç görmedim canım yok galiba.bir bakayım netten var mı bursa da
benim eşim anneler gününde hiç beklemediğim şeyler yaptı bana bir buket gül almış birde beğendiğimm bi ayakkabı vardı onu almış. onun kutusunun içine oğlumun ağzından mektup yazmış koymuş. çookk şaşırttı beni bende ona babalar gününde şık bir gömlek almak istiyorum. sanırım yaklaşık 30 tane gömleği var ama eminimki yinede çok sevinicektir. gömlek delisiyiz. adamın benden çok kıyafeti var yahuuu
Canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız
Nasıılarr
hepsiii çookkm güzeller canımm. bardaklarda çok tatlı olmuuş. hepsine bayıldıımm
burdan anladığım kadarıyla 6 aylık izin yalan oldu. esnek çalılma modeli benim çalıştığım yerde pek uygun bişey değil. bu tarz bişey yapsalar bile işverenin insiyatifine bırakacaklarını düşünüyorum ben. öyle oluncada izin bittiği gibi normal çalışma koşullarında işe başlarız
Merhaba Arkadaşlar
Bende temmuz annesi olacğım inşallah...uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye olanlardanım...Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
hoşgeldin minik asya nın annesi

var kuzum

Tedi Discount Tekstil Mağazacılık A.Ş

kızlar birazdan dr kontrolum var bakalım bebeğin suyu ne alemde(üst sınırdaydı-fazla yani) inş iyi çıkar herşey
ben bir duş alim grşrz
güzel haberlerle gel inşallah tatlımmm
benim faturam daha gelmedi ama 25 tl den fazla fatura ödemedim şimdiye kadar. hakkaten çok gelmiş
bursa da yaşayan var mı hepiniz istanbulda mısınız:)
ben varıım beennnn
nddd dünkü fotoğrafları koyacaktın canım kına nasıl geçti
kına çok sakindi canım yaa şaşırdım açıkçası. ben kınamda hiç oturmamıştım. oynak gelin beni
bu kınada pek oynayan yoktu şaşırdım o yüzden ben bile kalkıp oynadım eheheh. herkes panik halde tabi aman çok zıplama aman sakin diye
cteside düğün var bakalım o nasıl geçicek. fotoları birazdan yüklücemmm
Bursa nın merkezinde değil canım bunlar ist a gidip alsam daha iyi yani :)) hem daha çok mağaza gezmiş olurum ehhehe

Son düzenleme:

bursanın içinde değilkii bunlar

ay ne bilim bursa yazıo işte

bencede gelmesın daha bebişler ben daha çanta mı hazırlamadım acaba bı ben mı kaldım cok tembellik yapıyorum.... hep 40. hafta doguracakmısım gıbı hıssedıyorum

yalnız değilsin canım ama benım dun oyle bi karnım agrıdıkı hafta sonu hepsını halledecem insallh esyalarınıda yıkayacam cok korktum doğuruyorum diye

Ben bile çok heyecanlandım şimdi. Haziran çıkmadan doğacak bebiş desene. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…