işteyken bende çok sıkılıyordum.ben işteyim sıkılıyorum , o evde sıkılıyo :))
oda bende hep sıkılıyoruz zatenn
hehehhe
aa niye sıkılıyosun ki tatlım. bu ara hamişlerin sıkılma günleri heralde yarimde iki gündür sıkıldım diyordu
Dünkü kınadaki kıyafetim kızlaarrr ve benim kocaman göbüşüm
bu arada kv nin evindeyim
Eki Görüntüle 730079
Eki Görüntüle 730079
Eki Görüntüle 730079
bak şimdi sıkılma sebeplerimizi anlatıyım
ben aylardır evde olduğum için bunaldım artık.... sıcak - ağrılar - heyecan -bekleme stresi - sabırsızlık vs. tavan yapmış durumda
Acenu da bir an önce izine ayrılsamda yatsam yuvarlansam istediğim zaman dinlenip istediğim zaman yorulsam modunda
tabi sen işten bunalıp yeni izine ayrıldığından bizi pek anlamazsın şekerim, gezip tozmana bak bol bol tadını çıkar benim yerime de ama lütfen olarmııı yakışıklının annesiii
aynen aynenn bi yatsam yuvarlansammmmm toptan farkım yok zaten çok zor olmaaz heralde yuvarlanmak
sen atlattın tabikiii benim daha 22 günüm var
yarimde beklemekten sıkıldıı , ooooo nasil sıkılmayalimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şuanda hakkaten tadını çıkarır durumdayım. aylardır hiç dışarı çıkmamıştım nerdeyse. hep ev iş ev işbak şimdi sıkılma sebeplerimizi anlatıyım
ben aylardır evde olduğum için bunaldım artık.... sıcak - ağrılar - heyecan -bekleme stresi - sabırsızlık vs. tavan yapmış durumda
Acenu da bir an önce izine ayrılsamda yatsam yuvarlansam istediğim zaman dinlenip istediğim zaman yorulsam modunda
tabi sen işten bunalıp yeni izine ayrıldığından bizi pek anlamazsın şekerim, gezip tozmana bak bol bol tadını çıkar benim yerime de ama lütfen olarmııı yakışıklının annesiii
sağol canımmcok guzel olmussun göbüşünde kocaman ne tatlı
hepimize maşallah çok tatlı hamişleriz bizzoy koca göbüklü seniii
maşallah canimmm
sağol tatlımmmayyy
maşallah anasıyla kuzusunaa
az kalmış canım izne ha gayret dayanngünler geçmek bilmiyor.. benimde 19 günüm var izne çıkmama. derslere girmek çok zor geliyobide ben engelli çocuklarla çalışıyorım. eğilip kalkamıyoorum çok zorlanıyorum.... sabır kızlar sabır bebeklerimiz için.
Eki Görüntüle 730079
teşekkür ederim canım o sizin güzelliğinizzçok güzelsiniz canımmm maşallah
duyduğum yeni bişey yok caqnım ne yazık kiiznin 6 aya çıkmasıyla ilgili bi gelişme yok mu kızlar yaaaaaaaa
Eki Görüntüle 730079
güle güle kullan canım. şapkası çok eğlenceliymişKızçelerrrrrrrr,canlarımmm,hayırlı CUMALAR
Bugün 35.haftamıza girmiş bulunmaktayız ve 8.ayı da sağ salim bitirdik:18::18:::119::119::119:::18::118::118::118::124::124::124:
Aman ALLAH'ım,oleyyyy,yuppiiiiii,yaklaşıyor muyum ne?,ne korkcam ben beeee,çok mutluyum ve bir o kadar heyecanlı
Anneciğimle temizlik devam çok az kaldı sonra keyif yapacağız.Buzluk poğaçası yoğuracağım ve hastane çantalarımı hazırlayacağız.
Kıım çok sakinNaz yapıyor anasına şimdiden beni parmakında oynatıyor
Geçmişe azıcık bakayım ben öpüyorum sizleri hemi de çokkkkkk
SOn aldıklarım
Eki Görüntüle 730079
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?