2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Dünkü kınadaki kıyafetim kızlaarrr ve benim kocaman göbüşüm
bu arada kv nin evindeyim

ben işteyim sıkılıyorum , o evde sıkılıyo :))

oda bende hep sıkılıyoruz zatenn
işteyken bende çok sıkılıyordum.
şimdi iyiyim çok şükür heehh
darısı başına canım. çık iznede insan evde sıkılsada işte olmaktan iyidir. yorulmuyosun en azından

hehehhe

aa niye sıkılıyosun ki tatlım. bu ara hamişlerin sıkılma günleri heralde yarimde iki gündür sıkıldım diyordu

bak şimdi sıkılma sebeplerimizi anlatıyım
ben aylardır evde olduğum için bunaldım artık.... sıcak - ağrılar - heyecan -bekleme stresi - sabırsızlık vs. tavan yapmış durumda
Acenu da bir an önce izine ayrılsamda yatsam yuvarlansam istediğim zaman dinlenip istediğim zaman yorulsam modunda
tabi sen işten bunalıp yeni izine ayrıldığından bizi pek anlamazsın şekerim, gezip tozmana bak bol bol tadını çıkar benim yerime de ama lütfen olarmııı yakışıklının annesiii

aynen aynenn bi yatsam yuvarlansammmmm toptan farkım yok zaten çok zor olmaaz heralde yuvarlanmak

sen atlattın tabikiii benim daha 22 günüm var

yarimde beklemekten sıkıldıı , ooooo nasil sıkılmayalimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızımı özledim ben

günler geçmek bilmiyor.. benimde 19 günüm var izne çıkmama. derslere girmek çok zor geliyo bide ben engelli çocuklarla çalışıyorım. eğilip kalkamıyoorum çok zorlanıyorum.... sabır kızlar sabır bebeklerimiz için.

şuanda hakkaten tadını çıkarır durumdayım. aylardır hiç dışarı çıkmamıştım nerdeyse. hep ev iş ev iş şimdi hergün çıkıp bi tur dolaşıyorum çok güzel oluyor

cok guzel olmussun göbüşünde kocaman ne tatlı
sağol canımm
oy koca göbüklü seniii

maşallah canimmm
hepimize maşallah çok tatlı hamişleriz bizz
ayyy
maşallah anasıyla kuzusunaa
sağol tatlımmm
az kalmış canım izne ha gayret dayann

Kızçelerrrrrrrr,canlarımmm,hayırlı CUMALAR
Bugün 35.haftamıza girmiş bulunmaktayız ve 8.ayı da sağ salim bitirdik:18::18:::119::119::119:::18::118::118::118::124::124::124:
Aman ALLAH'ım,oleyyyy,yuppiiiiii,yaklaşıyor muyum ne?,ne korkcam ben beeee,çok mutluyum ve bir o kadar heyecanlı
Anneciğimle temizlik devam çok az kaldı sonra keyif yapacağız.Buzluk poğaçası yoğuracağım ve hastane çantalarımı hazırlayacağız.
Kıım çok sakinNaz yapıyor anasına şimdiden beni parmakında oynatıyor
Geçmişe azıcık bakayım ben öpüyorum sizleri hemi de çokkkkkk

SOn aldıklarım

Eklentiler

• $2013-06-06-935.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $2013-06-06-936.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $2013-06-06-937.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 26
güle güle kullan canım. şapkası çok eğlenceliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…