teşekkür ederiz canımmayyy ne hoş çıkmışsınız maşalllah size.beyaz pantolonda yakışmış.hamile pantolonu mu o.
gören zaten doğum yakın mı diyor. çok büyüdü cidden karnımMaşallah sana da oğluna da:)) kocaman göbüşün var ama kollar bacaklar incecik. Benim her yerim tombik tombik:))
Eki Görüntüle 729783 Eki Görüntüle 729784 Eki Görüntüle 729787 Eki Görüntüle 729788 Eki Görüntüle 729789 Eki Görüntüle 729790 Eki Görüntüle 729791
Canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız
Nasıılarr
Kızçelerrrrrrrr,canlarımmm,hayırlı CUMALAR
Bugün 35.haftamıza girmiş bulunmaktayız ve 8.ayı da sağ salim bitirdik:18::18:::119::119::119:::18::118::118::118::124::124::124:
Aman ALLAH'ım,oleyyyy,yuppiiiiii,yaklaşıyor muyum ne?,ne korkcam ben beeee,çok mutluyum ve bir o kadar heyecanlı
Anneciğimle temizlik devam çok az kaldı sonra keyif yapacağız.Buzluk poğaçası yoğuracağım ve hastane çantalarımı hazırlayacağız.
Kıım çok sakinNaz yapıyor anasına şimdiden beni parmakında oynatıyor
Geçmişe azıcık bakayım ben öpüyorum sizleri hemi de çokkkkkk
SOn aldıklarım
bugün doktor kontrolüm vardı arkadaşlar. doktor ultrasonda bakınca şok geçirdi. bebeğim 3 haftaya yakın önden gidiyor. ben de şok oldum. kilosu 3500 boy 49 cm. et hamurişi yeme ded. ben zaten kendime çok kilo almadım.ama bebeğim alıp duruyor. benimle benzer durumda olanlar var mı
Dünkü kınadaki kıyafetim kızlaarrr ve benim kocaman göbüşüm
bu arada kv nin evindeyim
Eki Görüntüle 730079
ewet ama yakın tarihte bursada doğum yapanlar var çevremdebiri ablam diğeri çok yakın iki arkadaşım...
çok güzelmiş canı nerden aldın fiyatı nasıl
kızlaaarrr herkese selamlar hayırlı cumalaar. biz geldik oğluşumla. ne zamandır yazmıyorduk arada okuyup çıkıyorduk. bugün kontrolümüz vardı, çok şükür yolunda herşey. son 1 haftadır oram buram ağrımaya başlamıştı nst'ye de girdim bişey çıkmadı, artık normal ağrılar dedi doktorum. bir de oğlumun gelişimi 1 hafta-10 gün kadar geriden geliyordu, bu gittiğimde çok şaşırdım, 8 gün önce 2200 gr iken bugün 2800 gr çıktı minnoşum boyu da 49 cm gibi bişeydoktorum da dedi ki zaten kilosu senin için bi gösterge olmasın geriden geliyorken de minyon bir bebek olabilir demişti, şimdi haftasını yakaladı normal diyor. önemli olan herşeyiyle gelişimi dedi. o yüzden paylaşmak istedim burda aynı olayı yaşayan çok arkadaş var hiç kafanıza takmayın kızlar beslenmeye devam doktor bide dedi zaten ultrason cihazı her seferinde %100 doğru ölçüyor diye hiç kimse garantisini veremez bu sebeple sağlıklı görünüyorsa boyu-kilosuna takılmamak lazım dedi. bir de bebişi hala dönmeyen arkadaşlar var, o konuda da geçen hafta yazmıştım. benim bebek 2 aydır hep aynı pozisyonda makat gelişti, sağ tarafımı miyom ve plasenta kapattığından bebek solumda duruyordu bu sebeplerle de doktorum dönmesinin zor olduğunu söylüyordu. ama 10 günde dönmüş benim aşkım dar alanda kısa paslaşmalar yapmış o hafta çok elma ymiştim bir de çok su içmiştim bilmiyorum etkisi var mıdır ama elma yediğimde aşırı hareketleniyo, belki faydası olur sizlere de. bunun dışında da bebişim dönmüş evet ama normal doğum şansım yine de düşük, miyomdan dolayı. bakalım haftaya daha net konuşuruz umarım dr la. ama normal doğum olmazsa 28 haziran sezaryen günü dedi anaamm çok az kalmış hastane çantası bile hazır değil. hatta bide dediki sen 10 gün sonra hazır ol miyom biraz son dönemde ağrıyı kasılmayı artırabilir bu sebeple de bizim karar verdiğimiz tarihten önce doğum başlayabilir dedi
nerede yaptılar ben medica bil de yapıcam büyük bi ihtimalle
Cnm biri arkadaşın beşiği 1 kaç ay kullanıcım onun için istedim Mevlüt'e falan güzel gözüksün diye.şekeride ben yaptırmadım onu kuzenimin kayınvalidesi yaptırıp hediye attiği için fiyatları bilmiyorum hiç
beşik almak istiyorum yanımda kullanmakiçin zaten çok kullanmayacağım. oda aldım çilek mobilyadan ama kıyamıyorum işte yalnız bırakamam((emanet bulsam 6 aylığına o bile yeter...
beşik almak istiyorum yanımda kullanmakiçin zaten çok kullanmayacağım. oda aldım çilek mobilyadan ama kıyamıyorum işte yalnız bırakamam((emanet bulsam 6 aylığına o bile yeter...
maşallah canımmm Allah nazarlardan saklasınnbugün doktor kontrolüm vardı arkadaşlar. doktor ultrasonda bakınca şok geçirdi. bebeğim 3 haftaya yakın önden gidiyor. ben de şok oldum. kilosu 3500 boy 49 cm. et hamurişi yeme ded. ben zaten kendime çok kilo almadım.ama bebeğim alıp duruyor. benimle benzer durumda olanlar var mı
teşekkür ederiz Tatlı Duru nun güzel annesiii
Hayyyy maşallahhhh canım benim çok tatlısın sen ve paşan
nerede yaptılar ben medica bil de yapıcam büyük bi ihtimalle
canım bende medical e gidiyorum. doğumda orda olucak inşallahnerede yaptılar ben medica bil de yapıcam büyük bi ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?