2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hg canim ,

bu son kelimesi hiç iyi durmuyo :)) hiç son olmuyoki aldiklarimizz

güle güle kullanin canim

bugün doktor kontrolüm vardı arkadaşlar. doktor ultrasonda bakınca şok geçirdi. bebeğim 3 haftaya yakın önden gidiyor. ben de şok oldum. kilosu 3500 boy 49 cm. et hamurişi yeme ded. ben zaten kendime çok kilo almadım.ama bebeğim alıp duruyor. benimle benzer durumda olanlar var mı

41 kere maşallahhh
normal doğum olmaz herhalde bu şartlarda dimi :18:

Merhaba annecikler,
Arada girip okuyorum ama cevap yazamamıştım..
Az bir zaman kaldı doğumlarımıza.

Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Amin.

Ben kızım için Zehra ismini düşünüyorum.. Başka hiçbir isim sıcak gelmiyor.
Sizce Zehra nasıl?

çok güzelmiş canı nerden aldın fiyatı nasıl

Cnm biri arkadaşın beşiği 1 kaç ay kullanıcım onun için istedim Mevlüt'e falan güzel gözüksün diye.şekeride ben yaptırmadım onu kuzenimin kayınvalidesi yaptırıp hediye attiği için fiyatları bilmiyorum hiç

maşşallah oğluşuna hayırlısıyla bebişini öpüp koklamana çok az kalmış darısı bizlerin başına

beşik almak istiyorum yanımda kullanmakiçin zaten çok kullanmayacağım. oda aldım çilek mobilyadan ama kıyamıyorum işte yalnız bırakamam((emanet bulsam 6 aylığına o bile yeter...

beşik almak istiyorum yanımda kullanmakiçin zaten çok kullanmayacağım. oda aldım çilek mobilyadan ama kıyamıyorum işte yalnız bırakamam((emanet bulsam 6 aylığına o bile yeter...

benim kızımın odası yatakodamızın hemen bitişiği ve biz doğduğu günden itibaren orda yatırmayı düşünüyoruz... odasında bi köşe koltuğu var çok sıkıntılı durumlarda orda uyurum ama alıştırmayı düşünmüyorum... çünkü 6 ay boyunca yanımızda olursa 6 aydan sonra odasına alışmakta zorluk çeker... tam odasını tanımış alışmış olucak 6 ayda çnkü...

Araştır cnm biraz belki vardır çevrende bu beşikler mağazalarda 250tl -350 tl arası falan herhalde.en fazla 5,6 ay yatar diye düşünüyorum.park yatakta düşünebilirsiniz onada çok kullanışlı diyorlar.ben park yatak alıcım daha sonra.
Haa birde ikinci el bebek eşyaları satıyorlar ya burda forumda orda ben 150 tl çok hoş bir beşik görmüştüm.araştır bi istersen

maşallah canımmm Allah nazarlardan saklasınn
doğum yakın gibi o zamn heralde

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sepet-besik-bebek-karyola-sallanir-besik-yatak-86664358#product-information

bak burdan bulabilirsn belki ucuz yollu bişiler...

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bila-baby-luks-bebek-besigi-cibinlikli-sallanir-85438521

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…