2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar ben kaçtım yazılanları okumak yetti bana tansiyon sorunu yaşıyorum birkaç gündür yine düştü galiba başım dönüyor azcık yatayım bari size güzel sohbetler

bence çook güzel bir isim canım
internette anlamıyla ilgili yazanda şu çok hoşuma gitti benim "Çok beyaz ve parlak yüzlü. Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı"

yarimcim medicalde doğum yapan arkadaşlarının yorumu nasıldı hastaneyle ilgili? birde hangi doktora gittiklerini biliyor musun ?

biri ahmet beye gidiyodu... diğerini bilmiyorum...
memnunlardı sanırım aksi bişey söylemediler... bebeleri de çok küçük o yzden çok da konuşamıyoruz...

kızlar bebeğe oda yaptınız mı yanınıza mı alacaksınız ben oda yaptım ama nasıl kıyacam tek başına uyusun diye yanıma sepet beşiklerden alsam mı telsiz yeterli olur mu o da içime hiç sinmiyor
çocuğun psikolojisi için en geç 1 yaşında ayırmak gerekiyor.zaten ondan önce kolay değil ayrı odaya dayanamayabilirsin.ilk aylar gece kaç kere emecek.her seferinde başka odaya gidemezsin.dayanamayıp yanlarına yatırıveriyorlar hatta.gerçi ben hiç yanıma yatırmadım da.ama sepet tavsiye etmem 3 ay falan onun ömrü sonradan yatıramazsın.
kızlar birazdan dr kontrolum var bakalım bebeğin suyu ne alemde(üst sınırdaydı-fazla yani) inş iyi çıkar herşey
ben bir duş alim grşrz
hadi inşallah güzel haberler getirirsin.

beşiğin de şekerlerin de çok güzel.bu beşikler çok şık oluyor da çok kısa süre kullanılıyor işte.
hayırlara gelsin canım rüyaların.
kızlar ben size bisey sorucam.. soylemesı ayıp hangi tuvaleti kullanıyosunuz alafranga mı alaturka mı :26:
ben alaturka kullanamıyorum canım.

o konuda ben de çok düşünceliyim.tatile gidebilir miyiz acaba.gidip de pişman olmaktan da korkuyorum.bir hasta edersek tatil zehir olur artık allah korusun.ne bileyim çok küçük olacaklar.tabi sizin yolda kısaymış,bizim yol 3-4 saat sürer.

Dünkü kınadaki kıyafetim kızlaarrr ve benim kocaman göbüşüm
bu arada kv nin evindeyim
Eki Görüntüle 730079
çok tatlısınız maşallah

biri ahmet beye gidiyodu... diğerini bilmiyorum...
memnunlardı sanırım aksi bişey söylemediler... bebeleri de çok küçük o yzden çok da konuşamıyoruz...
bende ahmet beye gidiyorum. peki bişey daha sorayım normal mi sezeryan mı olmuşlardı ?

ya bazi doktorlar yapmiyomus cati muayenesi ?? kesin yapacakmiymiş bişi dedimi senin doktor ?

bana demedi bişey 24 haz gidicem 36 hafta oluyo sanırım o zaman süprizle karşılaşmayayım yaa

canım benimki de 38de yapcam dedi çok geç değil mi

Nddd cook guzelsin canım maşalah bnm göbüş de seninki gibi azcık büyükçe 7.ayımdan beri doğum yakın sanıyorlar şimdi de doğumyakın ve ikiz sanıyorlar yaa ben buaralar biraz depresif gibiyim kızlar neden ki cnm hiçbişi yapmak istemiyo boş boş oturuyorum evi .ok götürüyo afedersiniz bi sürü ş var ama bnde tık yok doktoruma söyledim bgn diyoki doğum yaklaşınca her hastamda gözlemliyorum bebekten ayrılma vakti yaklaştı diye bence öyle oluyo dedi :) siz kadınlar garipsiniz hem doğurmak istiosunuz hem de göbek kordonunuz kesilmesin istiyosunuz dedi

gerçi bizim de öyle odamızın çaprazında. oraya tekli bir koltuk koydum emzirme amaçlı ben de mecbur kalınca orada yamulur kalırım:)

Biz de eylül gibi tatile gitmeyi düşünüyoruz hem de ankaradayız yani en yakın tatil yeri 6-7saat. Valla nisan annelerini de takip ediyorum da orda kırkı çıkan tatile kaçtı hatta evden daha kolay olduğunu söyleyen bile var ee tabi kocişler 7/24 yanımızda olcak yemek temizlik derdi yok sadece bebekle ilgilencez .gidilir gibi geliyo bana ama bu lafımı da yiyebilirim doğumdan sonra

ikiside son dk ya kadar normaldi ama sezeryan oldular... sanırım açılma olmamış...
bende bundan korkuyorum işte. son dk çıkan bir sebeple sezeryan olmak. o anda da yok ben olmıycam diyemiyosun. doktor ne derse inanmak zorundasın..ben o yüzden ilk sancılar geldiğinde evde beklemek istiyorum.zaten çok yakın evim hastaneye. hastanede bekleyince bi şekilde sezeryana alıyorlar çünkü.

ah ahh...
evde olsammmmmmmmmmmm, depresif olsammmmmmmmmmmmmm lalalalalalalalala

işlerimi bitirsemmmmmmmmmmmmm , sanirim bende depresif oldum

evdeyken tadini cikar , ban biz saat sayyoruz eve gitsek bir an önce , eve gidincede sanki oturuyoruz ya, yemek ütü çamaşır derken 11 oluyo sonra hop yataga

doktorun tespiti dogrudur canim , böyle rahatız , içimizde güvende , dogunca bi sürü düşünceee , sorumluluk endişe ...

hem merak ediyorum dogsun istiyoruz hem ayrilamiyoruz

canım benimki de 38de yapcam dedi çok geç değil mi
benim dr da 38 de yapıcam dedi
çok garibiz biz kadınlar gerçektenn

son doğum yapan arkadaşım 10 gün oldu... 02,30 da sancılanıp hastaneye gitmiş... sabaha kadar beklemişler... suni sancı verilmiş (ki ben bunu hiç mi hiç tasvip etmiyorum-çünkü suni sanc asla açılma sağlamazzzz!!!!) 17,00'ye kadar bi de suni sancı çekmiş... yine açılma olmadığı için sezeryana alınmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…