bence çook güzel bir isim canımMerhaba annecikler,
Arada girip okuyorum ama cevap yazamamıştım..
Az bir zaman kaldı doğumlarımıza.
Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Amin.
Ben kızım için Zehra ismini düşünüyorum.. Başka hiçbir isim sıcak gelmiyor.
Sizce Zehra nasıl?
yarimcim medicalde doğum yapan arkadaşlarının yorumu nasıldı hastaneyle ilgili? birde hangi doktora gittiklerini biliyor musun ?ablam baharda yaptı...
diğer iki arkadaım medical parkta...
yarimcim medicalde doğum yapan arkadaşlarının yorumu nasıldı hastaneyle ilgili? birde hangi doktora gittiklerini biliyor musun ?
çocuğun psikolojisi için en geç 1 yaşında ayırmak gerekiyor.zaten ondan önce kolay değil ayrı odaya dayanamayabilirsin.ilk aylar gece kaç kere emecek.her seferinde başka odaya gidemezsin.dayanamayıp yanlarına yatırıveriyorlar hatta.gerçi ben hiç yanıma yatırmadım da.ama sepet tavsiye etmem 3 ay falan onun ömrü sonradan yatıramazsın.kızlar bebeğe oda yaptınız mı yanınıza mı alacaksınız ben oda yaptım ama nasıl kıyacam tek başına uyusun diye yanıma sepet beşiklerden alsam mı telsiz yeterli olur mu o da içime hiç sinmiyor
hadi inşallah güzel haberler getirirsin.kızlar birazdan dr kontrolum var bakalım bebeğin suyu ne alemde(üst sınırdaydı-fazla yani) inş iyi çıkar herşey
ben bir duş alim grşrz
beşiğin de şekerlerin de çok güzel.bu beşikler çok şık oluyor da çok kısa süre kullanılıyor işte.Selam kızlar,
Bizim kızın odası yok daha doğrusu evde boş oda yok o yüzden bende birsüre yanımda yatırıcam.bi tanıdığımızdan şu süslü beşiklerden aldık
Eki Görüntüle 729971
Nasıl sizce ?
Birde bizim bebek şekerlerimizi sağolsun kuzenimin kayınvalidesi yaptırdı taaa çorumlardan gönderdi o yüzden ben hiç model bakıp seçemedim hatta kaç tane geleceğini dahi bilmiyodum onun resimde burda Eki Görüntüle 729972
hayırlara gelsin canım rüyaların.ee nasılsnız bakalım gecmıs cokk uzun gıbı gelıyor daha mutfagaı toplamadıkk az KUR AN OKUDUMM hemem cecık oglendede 1,5 da komsuda okucaz ınslll
uykumdan aglayarak uyandımm ruyamdaa;hayır olsun dıyınn;
1***
eltımın aılesını dgundedyızzz ben bakıyorum karnım yumusakcık sonra pantoln varmıs eglıp bakıyor regl lekesı gecmıs altımaa hemen kosuyrum wc ye bakıyorum kı sulu sulu kanlar gelıyorr hemen aglıyorm paşamı dınlıyorum sesı cıkmıyor esıme ı arıyormm ark..koyu gesmeye cıkmıalrrr ama koyde benım koyumm:44:sonra dr arıyorum böle böle telı kapatıyrm esım tmm sen sorumlukluk alıyorsan gelyrmm dıyormm kv goruyorm ona anlatmaya calısyorum ama bır yandanda kalabalıkda oyunlar oynadıgımı hatırlayıp hıckırıklara boguluyrm benım yusumden oldu dıyeeeeeeeeeee kı tel sesı ne uyandımmm
2**
ama onceındede sabah namazını dan sonra uyudumm zar zorr--cok gusel ruyamda hedıler aldımm hepsı bırbırınden guseldı bır yerden gelmıs bana ama cesıt cesıt makyaj malz.(normalde yapamamda)yıyeckelerrr,,parduseelerr(beden beden)o ka guseldıkı sanırım uzun zamandır sabah namazına kalkamıyordum bgn uyandım ya ondan ınslll kı gusel seyler bısı beklıyorr hayır olsun ınsllllll
ben alaturka kullanamıyorum canım.kızlar ben size bisey sorucam.. soylemesı ayıp hangi tuvaleti kullanıyosunuz alafranga mı alaturka mı :26:
o konuda ben de çok düşünceliyim.tatile gidebilir miyiz acaba.gidip de pişman olmaktan da korkuyorum.bir hasta edersek tatil zehir olur artık allah korusun.ne bileyim çok küçük olacaklar.tabi sizin yolda kısaymış,bizim yol 3-4 saat sürer.selam kızlar nasılsnız gecmıse bır goz ettım sıze yazayım dedım.benımde artık karnımın alt tarafında agrılar basladı ama kendımı hafıf hıssedıyorum.kocişe bıraz aklım takıldı.tatıl ayarlamıs bıze eylul ayı ıcın.antalyada. bende zaten fethıyedyım 1.5 saatte ordayız ama cocukla nasıl olur bılmem. bır de dıorum tatıle ıhtıyacmzda vardı.kızımızla yaparız guzel guzel ılk tatılımızı dıorum.bılemedım yanı
çok tatlısınız maşallahDünkü kınadaki kıyafetim kızlaarrr ve benim kocaman göbüşüm
bu arada kv nin evindeyim
Eki Görüntüle 730079
bende ahmet beye gidiyorum. peki bişey daha sorayımbiri ahmet beye gidiyodu... diğerini bilmiyorum...
memnunlardı sanırım aksi bişey söylemediler... bebeleri de çok küçük o yzden çok da konuşamıyoruz...
bende ahmet beye gidiyorum. peki bişey daha sorayımnormal mi sezeryan mı olmuşlardı ?
ya bazi doktorlar yapmiyomus cati muayenesi ?? kesin yapacakmiymiş bişi dedimi senin doktor ?
bana demedi bişey 24 haz gidicem 36 hafta oluyo sanırım o zaman süprizle karşılaşmayayım yaa
benim kızımın odası yatakodamızın hemen bitişiği ve biz doğduğu günden itibaren orda yatırmayı düşünüyoruz... odasında bi köşe koltuğu var çok sıkıntılı durumlarda orda uyurum ama alıştırmayı düşünmüyorum... çünkü 6 ay boyunca yanımızda olursa 6 aydan sonra odasına alışmakta zorluk çeker... tam odasını tanımış alışmış olucak 6 ayda çnkü...
canım bende medical e gidiyorum. doğumda orda olucak inşallahbende Bursadayım yani
canım benimki de 38de yapcam dedi çok geç değil mi
Yaa kızlar bıse sorcam doğumdan sonra kızına karınca yumurtası yağı kullanacak olan varmı tüyler için
bende zararı olur mu dıye dusunuyodum... tsk canım bende alaturka kullanayım o zaman cunku normal dogum ıstıyorum
bende bundan korkuyorum işte. son dk çıkan bir sebeple sezeryan olmak. o anda da yok ben olmıycam diyemiyosun. doktor ne derse inanmak zorundasın..ben o yüzden ilk sancılar geldiğinde evde beklemek istiyorum.zaten çok yakın evim hastaneye. hastanede bekleyince bi şekilde sezeryana alıyorlar çünkü.ikiside son dk ya kadar normaldi ama sezeryan oldular... sanırım açılma olmamış...
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sepet-besik-bebek-karyola-sallanir-besik-yatak-86664358#product-information
bak burdan bulabilirsn belki ucuz yollu bişiler...
BİLA BABY LÜKS BEBEK BEŞİĞİ CİBİNLİKLİ SALLANIR GittiGidiyor'da 85438521
Nddd cook guzelsin canım maşalah bnm göbüş de seninki gibi azcık büyükçe7.ayımdan beri doğum yakın sanıyorlar şimdi de doğumyakın ve ikiz sanıyorlar yaa ben buaralar biraz depresif gibiyim kızlar neden ki cnm hiçbişi yapmak istemiyo boş boş oturuyorum evi .ok götürüyo afedersiniz bi sürü ş var ama bnde tık yok doktoruma söyledim bgn diyoki doğum yaklaşınca her hastamda gözlemliyorum bebekten ayrılma vakti yaklaştı diye bence öyle oluyo dedi :) siz kadınlar garipsiniz hem doğurmak istiosunuz hem de göbek kordonunuz kesilmesin istiyosunuz dedi
benim dr da 38 de yapıcam dedicanım benimki de 38de yapcam dedi çok geç değil mi
çok garibiz biz kadınlar gerçektennNddd cook guzelsin canım maşalah bnm göbüş de seninki gibi azcık büyükçe7.ayımdan beri doğum yakın sanıyorlar şimdi de doğumyakın ve ikiz sanıyorlar yaa ben buaralar biraz depresif gibiyim kızlar neden ki cnm hiçbişi yapmak istemiyo boş boş oturuyorum evi .ok götürüyo afedersiniz bi sürü ş var ama bnde tık yok doktoruma söyledim bgn diyoki doğum yaklaşınca her hastamda gözlemliyorum bebekten ayrılma vakti yaklaştı diye bence öyle oluyo dedi :) siz kadınlar garipsiniz hem doğurmak istiosunuz hem de göbek kordonunuz kesilmesin istiyosunuz dedi
bende bundan korkuyorum işte. son dk çıkan bir sebeple sezeryan olmak. o anda da yok ben olmıycam diyemiyosun. doktor ne derse inanmak zorundasın..ben o yüzden ilk sancılar geldiğinde evde beklemek istiyorum.zaten çok yakın evim hastaneye. hastanede bekleyince bi şekilde sezeryana alıyorlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?