2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canim bence bunu bebek dogmadan anlayamazsin ,

bebegin dogdugunda huyu suyu nasil anlasılır , gazlı bebek var hep aglar rahat edemezsin , ama uysal bebek olur gaz sorunu vs olmaz rahat rahat emzirir yatırırsın vs .

yasayip gormek lazim .

ilk sancılar başladığı gibi hastaneye gitmesekte olur gibi geliyor bana. bilmiyorum ne kadar doğru. her gece yatarken dua ediyorum hayırlı doğum için. inşallah gereksiz yere sezeryana alınmam benim tek derdim o

canlar ben çıkıyorum. yeni ev sahibimizle görüşücem kira sözleşme işini 1 hafta sonrada taşınıcaz inşallah

Hastaneden geldim kızlar oğlum 33+5 GÜNLÜK kilosu 2.060 gram boyu 43 cm çok şükür gerileme falanda yok sadece 3 gün geriden gidiyo dedi herşeyi normal bide aşağıda inmemiş ama daha çok erken dedi.hayırısı bakalım :))

ilk sancılar başladığı gibi hastaneye gitmesekte olur gibi geliyor bana. bilmiyorum ne kadar doğru. her gece yatarken dua ediyorum hayırlı doğum için. inşallah gereksiz yere sezeryana alınmam benim tek derdim o

ya benim korkum da ne biliyomusun?... o sancıyı nasıl nereye kadar evde çekiceksin ki?... sonuçta ilk tecrübemiz olucak... nasıl olucak?...hangi aşamada yapmamız gereken ne bunları bilmiyoruz ki... nereye kadar evde beklenebilir yani?... bende buraya takılıyorum aslında...

canım ne güzel haberler bunlar benimkinini gelişimi artık iyice durdu

Okudum herbişeyleri:):) Ben ankara yolcusu saat 6da yola çıkıcas,hazırlıklar falan .. dinlenirken de sizi okudum işte:)Bugün gidip pazar dönces kısmetse,şimdi bikaç işim daha var seviyorum hepinizi..Görüşürz 3 gün sonra inş. Özleyin beni

hadi gözün aydın canim

bence çook güzel bir isim canım
internette anlamıyla ilgili yazanda şu çok hoşuma gitti benim "Çok beyaz ve parlak yüzlü. Hz. Muhammed'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı"

Evet canım ben de anlamını çok beğeniyorum..
Hem manevi yoğunluğu yüksek bi isim.
Ben değişik isim sevmiyorum pek.. Sırf Kur'an'da geçiyor diye değişik değişik isim koymak bana göre değil.

canım ne güzel haberler bunlar benimkinini gelişimi artık iyice durdu

Canım öyle düşünme benim de son 3-4 haftadır haftada en fazla 100 gr alıyodu önce 4 gün geriydi sonra 1 hafta sonra 10 gün. Bn kabullenmiştim minik olcağını çünkü çok bebek var zamanında 2400 fln doğan .ama belli olmuyor hiç bak , sen de beslenmene çok dikkat et ben 1 haftadır ne bulursam yiyorum meyve süt et hiç ihmal etme kuruyemiş olarak da badem ceviz ve yer fıstığı mutlaka ye her gün.bir de çok hareket etme ben 1 haftadır hergün annemdeyim sağolsun yediriyo yerimden de kıpırdamıyorum :) bi dene bakalım

güzel haberler duymuşsun canım gözünaydın

iyi yolculuklar canım

kızlar ben çalışabilir raporu aldım bugün 33 hafta olarak muhasebci bana çalışamazlık raparo al işten şimdi ayrılıyorum de dedi.şimdiden işlesin paran dedi sizce hangisi doğru.aldığım raporda 37 haftaya kadar çalışabilir yazıyo.düzelttirsemmi acaba bilemedim ?

şirketin maaş vericekmi peki iş göremzlik raporu aldiginda ?

şimdiden işlemeye baslasada ne degişiyor ki , sonucta dogumdan sonra dogum kagidini goturunce veriliyor devletten para ? alacagin para şimdide o zamanda ayni 4 aylık olmayacakmi ?

Kızlar
tatilden hiç korkmayın.Benim ablam 20 günlükken gıttı hiç birsey olmadı.Korkarsak başımıza gelir.Güzelce korursak birsey olmaz allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…