- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
merhabalr bız gelsık paşam laaa
cok sukurhersey yolundaa babamız aksam gelmıcekmıs ıs yemegıne gıdecekmıs bıs dedım yok dedı bay lar arasında küstük dedik bisdee askım benım yafff neyse bıs kusme nedır bılmeyıss kıneee
komsudan yenı geldım sımdıde o bana gelıcek evını toparlayıp ıkram ettıgı pogocalardan yapıcazz dolap atmalık ınslll
olsun beklıyoru belkı gelısmıne gore gelır belkıdee regl tarıhını beklerrr hehe senn dr ne dedı bu konuda bend ekg almadım hep paşam yarayor cok sukur ıstedıgım gıbı en son paşamm 35+2 deykene 2866 kg dıı sımdı 3000 gecmıstır haftaya cuma dr muayenems hayırlısı bebegıme gore suanda 38 kusurleryıss yaniii
cok sukurhersey yolundaa babamız aksam gelmıcekmıs ıs yemegıne gıdecekmıs bıs dedım yok dedı bay lar arasında
komsudan yenı geldım sımdıde o bana gelıcek evını toparlayıp ıkram ettıgı pogocalardan yapıcazz dolap atmalık ınslll
hayırlısı ıle gelsınler ınsllkızlaaarrr herkese selamlar hayırlı cumalaar. biz geldik oğluşumla. ne zamandır yazmıyorduk arada okuyup çıkıyorduk. bugün kontrolümüz vardı, çok şükür yolunda herşey. son 1 haftadır oram buram ağrımaya başlamıştı nst'ye de girdim bişey çıkmadı, artık normal ağrılar dedi doktorum. bir de oğlumun gelişimi 1 hafta-10 gün kadar geriden geliyordu, bu gittiğimde çok şaşırdım, 8 gün önce 2200 gr iken bugün 2800 gr çıktı minnoşum boyu da 49 cm gibi bişeydoktorum da dedi ki zaten kilosu senin için bi gösterge olmasın geriden geliyorken de minyon bir bebek olabilir demişti, şimdi haftasını yakaladı normal diyor. önemli olan herşeyiyle gelişimi dedi. o yüzden paylaşmak istedim burda aynı olayı yaşayan çok arkadaş var hiç kafanıza takmayın kızlar beslenmeye devam doktor bide dedi zaten ultrason cihazı her seferinde %100 doğru ölçüyor diye hiç kimse garantisini veremez bu sebeple sağlıklı görünüyorsa boyu-kilosuna takılmamak lazım dedi. bir de bebişi hala dönmeyen arkadaşlar var, o konuda da geçen hafta yazmıştım. benim bebek 2 aydır hep aynı pozisyonda makat gelişti, sağ tarafımı miyom ve plasenta kapattığından bebek solumda duruyordu bu sebeplerle de doktorum dönmesinin zor olduğunu söylüyordu. ama 10 günde dönmüş benim aşkım dar alanda kısa paslaşmalar yapmış o hafta çok elma ymiştim bir de çok su içmiştim bilmiyorum etkisi var mıdır ama elma yediğimde aşırı hareketleniyo, belki faydası olur sizlere de. bunun dışında da bebişim dönmüş evet ama normal doğum şansım yine de düşük, miyomdan dolayı. bakalım haftaya daha net konuşuruz umarım dr la. ama normal doğum olmazsa 28 haziran sezaryen günü dedi anaamm çok az kalmış hastane çantası bile hazır değil. hatta bide dediki sen 10 gün sonra hazır ol miyom biraz son dönemde ağrıyı kasılmayı artırabilir bu sebeple de bizim karar verdiğimiz tarihten önce doğum başlayabilir dedi
yanı namz kılmak da aynı skeılde ve normal wc de aynı sekılde kolaylastırıyor ınsllllevde alafranga ama alaturka olan heryerde alaturka kullanıyorum... çömelmenin normal doğuma olumlu etkileri olduğundan...
wuu suğersıız paşacanın la tatalımmm kıyafetınde super mısssDünkü kınadaki kıyafetim kızlaarrr ve benim kocaman göbüşüm
bu arada kv nin evindeyim
Eki Görüntüle 730079
bısde bırazdan yapıcazz pogoca dolap lıkkKızçelerrrrrrrr,canlarımmm,hayırlı CUMALAR
Bugün 35.haftamıza girmiş bulunmaktayız ve 8.ayı da sağ salim bitirdik:18::18:::119::119::119:::18::118::118::118::124::124::124:
Aman ALLAH'ım,oleyyyy,yuppiiiiii,yaklaşıyor muyum ne?,ne korkcam ben beeee,çok mutluyum ve bir o kadar heyecanlı
Anneciğimle temizlik devam çok az kaldı sonra keyif yapacağız.Buzluk poğaçası yoğuracağım ve hastane çantalarımı hazırlayacağız.
Kıım çok sakinNaz yapıyor anasına şimdiden beni parmakında oynatıyor
Geçmişe azıcık bakayım ben öpüyorum sizleri hemi de çokkkkkk
SOn aldıklarım
bısde ölee benım paşada 2,5 hafta ondee normlde regl gore 5 temmuz ama paşama gore 17 hazıranbugün doktor kontrolüm vardı arkadaşlar. doktor ultrasonda bakınca şok geçirdi. bebeğim 3 haftaya yakın önden gidiyor. ben de şok oldum. kilosu 3500 boy 49 cm. et hamurişi yeme ded. ben zaten kendime çok kilo almadım.ama bebeğim alıp duruyor. benimle benzer durumda olanlar var mı
amınn ınsllçocuğun psikolojisi için en geç 1 yaşında ayırmak gerekiyor.zaten ondan önce kolay değil ayrı odaya dayanamayabilirsin.ilk aylar gece kaç kere emecek.her seferinde başka odaya gidemezsin.dayanamayıp yanlarına yatırıveriyorlar hatta.gerçi ben hiç yanıma yatırmadım da.ama sepet tavsiye etmem 3 ay falan onun ömrü sonradan yatıramazsın.
hadi inşallah güzel haberler getirirsin.
beşiğin de şekerlerin de çok güzel.bu beşikler çok şık oluyor da çok kısa süre kullanılıyor işte.
hayırlara gelsin canım rüyaların.
ben alaturka kullanamıyorum canım.
o konuda ben de çok düşünceliyim.tatile gidebilir miyiz acaba.gidip de pişman olmaktan da korkuyorum.bir hasta edersek tatil zehir olur artık allah korusun.ne bileyim çok küçük olacaklar.tabi sizin yolda kısaymış,bizim yol 3-4 saat sürer.
çok tatlısınız maşallah
ınsl bende de aynen ve esım ızın vermes cok zorda kalmadıkca cok karsı cunku odaailk sancılar başladığı gibi hastaneye gitmesekte olur gibi geliyor bana. bilmiyorum ne kadar doğru. her gece yatarken dua ediyorum hayırlı doğum için. inşallah gereksiz yere sezeryana alınmam benim tek derdim o