2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Arkadaşlar bayadır giremedim topiğe, yetiştirmem gereken iş vardı da, geçmişi çok az okuyabildim en son 2 kişi doğum yapmıştı dahası var mı merak ettim :)

RNA TASARIM

bende çok iyi bilmiyorumda sancıların sıklık süresini hesaplıcaz heralde kaç dk da bir oluyor diye. bakalım o gün gelince ne yaşıcaz :18::18:
ne güzel gelişiyor canım bebişin çok şükür bir sıkıntısıda yokmuş
güle güle hayırlı yolculuklar canımm dikkat et kendinee
ınsl bende de aynen ve esım ızın vermes cok zorda kalmadıkca cok karsı cunku odaa
ya canım sana gelipte bebeğin boynuna kordon dolanmış suyu azalmış yok nabzı yavaş gibi şeyler söyledikten sonra aa ben beklicem normal doğurcam diyemiyosun işte. ve çevremde duyduğum çoğu doğumda da anne babaya son anda bu gibi şeyler söyleyip sezeryana almışlar. açıkçası ben bu konuda doktorlara pek güvenmiyorum ama banada öyle bişey söylerlerse hayır normal doğurcam diyemem tabi.
ilk doğumda sancılar başladıktan sonra 15 saat sonra bile doğum olabiliyormuş. sezeryan gibi bir imkan varken de bence hiçbir doktor o kadar beklemez. en ufak riski söyleyip sezeryana yönlendiriyorlar hatta zorluyorlar bence. benim sıkıntım derdim bu aslında. sırf bu yüzden evde bile doğurasım var
maşallah canım bebişineee
ama ben resmi çok anlayamadım

ben hiç okumamışım ki mes.ını.canım benim de önceki gebeliğimde dolanmıştı kordon birşey olmadı merak etme çok da korkma.doktorun ne dedi,kontrolün sık mı

inş. bi şey ollmaz ya insan ister istemez endişeleniyor sürekli hareket etsin istiyorum az etmedi mi stres oluyorum doktor hep hareketlerini takip et dedi haftada bir şimdilik doktor kontrolü suyunu kontrol edecek o da azmış perşembe günü bi daha gideceğim bakalım inş. acılmıştır kordonu canım teşekkür ederim cvp için

hiç böyle birşeyle karşılaşmadim , tecrubem ve bilgim olmadigi içi için cvp vermedim , ama su eksikligi için bol su tuketin diyorlar canim , Allah Yardimcin olsun

sağolasın cannım öğrendiğimden beri 3- 3.5 lt su içiyorum ama düzelmedi şimdilik izin aldım artık çalışmayacağım inş. dinlenmekte iyi gelir ... teşekkür ederim cvp iç,in

haklısn cnm dr ınsıyatıfıne kalmıs bırsey ınsl kı dogru sunu bılen ve ALLAH korkusu olan dr larla karsılasmsısnızdırrr

kızlar doktorum aradı çarşamba da bebeişim kilo almamış olursa dopere alırız kan akışına bakarız dedi bunu bilebilen var mı çevresinde yaşayan

kızlar doktorum aradı çarşamba da bebeişim kilo almamış olursa dopere alırız kan akışına bakarız dedi bunu bilebilen var mı çevresinde yaşayan
öncekı topıklerede yassana canımmm bılen vardır belkıı :44::44:

ben de bugün kontrole gittim. 36. haftam bitti. her şey normal gidiyor ve ben de sezeryan istiyorum. her iki doğum yöntemini de izledim, insanlara sordum, okudum. doktorumla da konuştum tercihi bana bıraktı. her iki yöntemin de artıları ve eksileri var, baya bi arada kaldım ama sonuç olarak sezeryan istiyorum ben de. hatta 20 gün sonra doğumum gerçekleşecek inş.

öncelikle masallahh

ama ben arada 7 fark göremedim tek fark var göbek = bebek

benim bebebğimde 28. haftadan itibaren doğum pozisyonundaydı 33 oldu kafası yukarı çıkmış muhtemelen o hareketi sırasında dolandı stresli evet ama ne yapayım hep etsin istyiyorum Allaha emanet bebebklerimiz

E gencim zaten hatta bebek)) malum hayat 40indan sonra başlar))
tabi gençsiniz canım yani ben 25-30 arası bile olabileceğinizi düşündüm da ondan demiştim.

hayırlısı olsun tabi iki doğumun da riskleri de iyi yönleri de var

38 haftalıkken yapıolarmıs sezeryanı sana kalmıs bse tabıkı korkuyosan normal yapamazssn zaten hayırlısı neyse o olsun cnm

mehabalar sevgili hamişler bugün izinliydik maşallah her zamnki gibşi sayfalar uçmuşşş
bitirbildik sonunda.
maşallah bebeişine annesiiallahım kısa zamanda kavuşursunuz bebeişinizeee
çoooooooooooook tatlılarrr
çok güzel adına yakışır olmuşş

ohh terlik süper olmuş vallaaa bende hala yokk
neyse canım sağlık olsun ne yapalımm olabiliyo bazen erkeklerde
Ay uyuyamıyorum yaaaaa
çıldırcam
bi yöntem söyleyin kızlar ya
sonra bütün gün zombi gibi dolanıyorum etrafta ya
yatak duvara yaslanır sırtA BİR YASTIK KOYULUR sırt yaslanır bacak arasınada bir yastık alınır yastığın birazı karın altına koyulurr ohh uyunur ne güzell
amanin annesi hepsi çok tatlılarrr
Merhaba Arkadaşlar
Bende temmuz annesi olacğım inşallah...uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye olanlardanım...Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
hoşgeldin. aminn hepimize inşallahh..
kızlar bebeğe oda yaptınız mı yanınıza mı alacaksınız ben oda yaptım ama nasıl kıyacam tek başına uyusun diye yanıma sepet beşiklerden alsam mı telsiz yeterli olur mu o da içime hiç sinmiyor
oda yaptım yanımada park yatak aldım
gayet hoşlar..
kızlar ben size bisey sorucam.. soylemesı ayıp hangi tuvaleti kullanıyosunuz alafranga mı alaturka mı :26:
alafranga.işyerinde alaturka çok zorlanıyorumm
Dünkü kınadaki kıyafetim kızlaarrr ve benim kocaman göbüşüm
bu arada kv nin evindeyim
Eki Görüntüle 730079
amaninn tam erkek anası sivri karın benimkide böle olma yolunda
maşallahhhh 5 doğar herhalde
çok güzel çok severim ben zeynep de öle elif de

maşallah annesiii
Eki Görüntüle 730414
Eki Görüntüle 730415

Aradaki 7 farkı bulun))) bir yıl önceki halim ile şimdiki halim ((((
aynen bende böleyimm

benim bebebğimde 28. haftadan itibaren doğum pozisyonundaydı 33 oldu kafası yukarı çıkmış muhtemelen o hareketi sırasında dolandı stresli evet ama ne yapayım hep etsin istyiyorum Allaha emanet bebebklerimiz

benim aşağı doğru dönmüştü bugun gene yanda takılıyordu sanırım sıksık pozisyon değiştiriyolar :26:

Canim bnm doktor da gecen haftslarda demisti bide doplerle kan akisina bakalim diye ama oyle ozel bisey yapmadi ultrason cihazinin bi ayarini degistirdi rahimdeki bebege giden damarlarda kan akimina bakti 4-5 dk gibi.sanirim oydu .

kızlarrr paşama az oncee semız otu salatası yaptım yedırdımm maaslalh kıpır kıpırr modda suanda druma kbılmıyor yarım st dırrr heheh

bu arada pogocaları pısırdımm bıle sogsun hopp buzlugaaaaaaaaaaaaaa

haydi bize musadeee cıkıp namazımızı kılalım sonrada KUR AN OKUYALIM bıraz ababmız iş yemegnden daha gelmediii

maşallah canım

kızlar slm 32 +5 günlük hamileyim açılmam başlamış erken dopum riskim varmış tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorumm
anamm allahım hayırlı zamanda gelir inşallahh..
geliyoruz bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…