olsun annesi daha alır o kilo merak etme sen yeterki ilk bebeğin gibi aceleci davranmasınben günde 2 bardak sütümü mutlaka içiyorum,ayran yada 1 kase yoğurt hiç aksatmam,ceviz ve bademide hamileliğimden beri yerim,sabah evde olduğum zaman mutlaka 1 yumurta haşlarım...bunlara çok dikkat ediyorum bunlar dışında yemek ne varsa işte yada evde onu yiyorum:)))baya bişey yiyomuşum yavvvvv...
birde meyveyi unuttum ara öğünlerimde meyve yiyorum
heytt işi neesaol canım belim ağrımasada gelemezdimki siz karşıda buluşuyosunuz hep orasıda bana çoook uzak ondan((ama olsun siz buluşun bizim yerimizede bol bol sohbet edin
canım bencede git ihmal etme bakıcak tabi işi ne ??
bendede cıktı ıltıhap 3 gundur kulanıyorum bgn 4.gunum canım ama ılaca basladıgım gun geldıı bgn 4.gun hıcmı etkı olmadıd daha suruyorr buu:44:aboww alttan mmuaynemı uzun zamandan sonra olmakk cok zor oluckkkızlar nasılsnız bıs ıyıyız ama su 2 gun once gelen yesılımsi sumuksu akıntıan az daha gelmıs dr aryıroum bır turlu ulasmadım bende eltımle gıdıcem dr bır zahmet odasından baksın barii sınır oldumm ara ara araaaaaaaaaböle olmasdı ama ldu snır ettı benı sımdı ustumudegıstıreyımm az atıstırıayımm sonrada eltım le hast.gıdıcez onemlı bırsey olursa allah krusun esm ıızn alıp gelıcekk pöffffffffffffffffffff
Slm cnm bnmde ole sarıyla yesıl arası akıntım oldu sumuksu dr soledım altn kontrol ettı ve iltahp ddı 7 gun kullanmam için fitil verdı iltahap eken doğum sebeplerındendr ddı ;(
cok sevımlıler nerden yaptırdın bunları
bende varım sabah sabah geldim işyerine çalışmaya.çalışanlar belli oluyo zatiiii :) kahvaltı yaptım okudum geçmişi kolonya olayıda çok güzelmiş.çok hoşuma gitti acaba ondandamı yapsam bugün euro floraya gidicem hastane için lohusa şerbet takımı alıcam.süslerim birde minik kavanozlarımın etiketleri gelicek son hali şöle 2 çeşit yaptırdım.öpüorum hepinizi bugün babam ameliyat oluyo gözünden şekeri var az görüyodu gözü bakalım 1 saatlik ameliyat inş.açılır
Eki Görüntüle 730709
günaydın canım evet kuzum unuttum kusura bakma artık seninlyiz izne çıkana kadarilaç içemem evet ama doktora söledim zaten bu şikayetimi oda magnezyum verdi ama onunda bi etkisini görmüyorum..burda bi arkadaşada vermiş ama hemen geçti falan yazmış acaba farklı ilaçlarmı anlamadım ( çok ağrım var şuan offff
çok tatlilar annesi keseleri eşimde gördü şimdi bayıldı
daha beni ye dicem amaaaabende yiyorum bunalri o yuzden demiyorum
slm tombişlerim ve tosbikleri
dr dan geldim tosbikim iyi çok şükür herşey yolunda kilosu 2740 gr boyu 48,4 1 hafta önde 5 ile 15 temmuz arası doğum 2 hafta sonra gene çağırdı 63.5 ile hamile kalan ben 76 kiloyum :2: anne fil ile yavru filtombik yanaklı bir oğluşum olucak sanırım dr da öyle dedi rüyamda da hep öyle görüyorum yuvarlacı tombik yüzlü bi çocuk işte resmi anlarmısınız bilmiom:26:
Eki Görüntüle 730347
Slm güzel anneler nasılsınız bakalım??bugün haftasonu kimseler uğramaz buraya...ben herzamanki gibi işteyim yine ...nddd olurdu eskiden oda izne çıkınca kaldım bi başıma ...olsun benimde çok az kaldı inşallah bitecek bu eziyet..
dün 1 gün iznim vardı okadar yoğun çalışmanın sonunda uzanıp yatmam grekirken tahnin edin ben naptım?? sanki çok lazımmış gibi temizlik yaptım( şuan belim tutulmuş halde yürüyemiyorum ağrı giriyor sürekli offff ne çektim ben yaaa ((
hadi gözün aydin canimmm , çok sevindimm maşallah sanada zıp zıp kizinada
her şeyin yolunda olmasına sevindim canım
Günaydın canım. Maşallahsana da bebeişine de [/QUOTE)]
Teşekkür ederim canlarım.. Hepimize maşallah, sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi inş..
Günaydın herkese:) dün kontrolümüz vardı bebek ters diye iki haftada bir gidiyorduk. Bizim cadı hala ters. Bu doktorun hiç hoşuna gitmedi ters bebekler bizi hep korkutur dedi Allah korusun kordon dolanma riski yüksek oluyormuş canım sıkıldı ama en azından şimdilik kordon dolanması yok... Yine hareket takibi yap dedi hareketlerinde azalma hissedersen hemmmen haberim olsun asla es geçme dedi. Bundan sonra her hafta görüşelim dedi. Doppler yaptı kan akışı iyi dedi. Ve ters bebekleri çok bekletmiyoruz 36-38 arasında alacam dedi şokkk oldum hiç bu kadar erken beklemiyordum. 36dan sonra küvöze girmez dedi ama yine de minicik olur. Zaten minyon bir bebek. Ortalamanın altında çıkıyor kilosu. Aman ne bileyim işte... Azıcık tedirgin oldum yani. Eşim de diyor ki biraz da ticari yaklaşıyor olaya sen üzülme bizi tedirgin edip her hafta çağırıyo (muayenesi 250 lira). İşte böyle kızlar. Dua edin her şey yolunda gitsin yoksa bu gidişle birkaç hafta sonra doğurucam(
Doppler ultrasonla oluyor canım. Benim doktor hiç nst yapmıyo doppler onun gelişmiş haliymiş bebeğe giden kan akışına bakıyorlar. Ultrasonda kordonu buluyor ve güp güp güp sesler geliyo foşur foşur sesler geliyo.
Canım eşinin dediği gibi başka doktora görünseniz? Benim doktorum da tam tersi normal yapalım diye uğraşıyor.. Bazı doktorlar işin ticari boyutundalar çünkü.
bugun iş çıkışı biz yarim_ ve bangbang teyzemizle yemek yicezzz , dedikodu yapcaz bol bol
resimde çekinicez tabikiii
Ohhh ya ne güzel.. resimlerinizi bekliyoruz artık..
kızlar nasılsnız bıs ıyıyız ama su 2 gun once gelen yesılımsi sumuksu akıntıan az daha gelmıs dr aryıroum bır turlu ulasmadım bende eltımle gıdıcem dr bır zahmet odasından baksın barii sınır oldumm ara ara araaaaaaaaaböle olmasdı ama ldu snır ettı benı sımdı ustumudegıstıreyımm az atıstırıayımm sonrada eltım le hast.gıdıcez onemlı bırsey olursa allah krusun esm ıızn alıp gelıcekk pöffffffffffffffffffff
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
Nddd cim göbüşün pek tatlı olmuş..
osmanalp2013 Bayıldım özellikle keselerine..
bugun iş çıkışı biz yarim_ ve bangbang teyzemizle yemek yicezzz , dedikodu yapcaz bol bol
resimde çekinicez tabikiii
yerim senide yerimmmmm....kuzucum bakma aslında bunlar neki ben şeker çıkmadan önce neler yiyordum ne ler..tatlılar ,çikolatalar,börekler,kızartmalar vsss...şuan tam 2 aydır onlardan ayrıyım ( özellikle nutellamdan ((bi doğurayım kaşık kaşık saldırıcam....
haaa bide bak bunlara dikkat ettiğim halde benim gıcık doktorum demekki dikkat edilmiyoki kilo almışın diyo...allah allah yaa içimde bi canlı büyüyo heralde ben yemesemde onun ağırlığı yeter..
Cnm biz tactan aldik korumayi ama farkli olucagini sanmam. Biz direk attik makinaya ama sktirmasini en aza indir o zaman bozulma olmadi. Bide ben sabun tozuyla yikadim az koymama ragmen tam gitmemisti tekrar durulama yapmak zorunda kalmistim. Aklinda bulunsun deterjani cok cok az koy
ümraniye santral canim
Tatlım bende toprak koycam mesela başta bikaç kişi uyardı sonra bigün nihat hatipoğlunun programından hz.ali nin 2. ismi olduğunu öğrendim ebu turab turab toprak demekmiş mesela yani o kadar mutlu oldumki anlatamam ben rüyamda görmştm bu ismi ama tepki olnca üzülmüştüm biraz ve ben başına can koycam ona da garip garip seyler söyleyen oldu ama nihat hatpoğlu demez mi başına yine can fln koyun başka 2. bi isim de koyun yani saka gibiydi suan cok huzurluyum ben her hadisin doğru olduğunu düşünmüyorum dediğin gibi türkçe güzel anlamlı isimler olablr ille afilli olcak diye arapça fln koymak gerekmez anlamı cok önemli bence tabi kulağa da hoş gelmesi gerekir biraz..:)
Gözün aydın canım hiç üzülme ben 2.300 gr doğmuşum düşün zamnnda doğmama rağmen senn bebeğinn maşallahı varhiç canını sıkma Allahın izniyle cıkar yakında küvözden doya doya seversin yavrunu :)
Bayıııldıııııııııııııııııım kuzum çok güzeller ciciler o keselere ne koydun okadar cok merak ettim ama :)) bi de nerden aldın tatlım??
Ohh ohh maşallah bi de 35 de yap tam olsun tatlım zaten ondan sonra zor :))
Bence cok güzeller tatlım hiç moralini bozma bence..Becerikli anne senii :)
Çiçek almış ya tatlımmm onu almayan da var :) Ben tanışma yıldönümümü bile unuttum amaaaan okadar takılma canım..
İşte sorun da orda ya benim dr daha zor diyo sezeryan fikrine alışsan iyi edrsin diyo yürümemi yasakladı mesela bakalım işte pazartesi veya salı kontrolüm var ne diycek inşllh döner sizinde benim de ama hayırlısı olsun cok takmamak lazım :)
Allahım ne güzeller maşallah sekerler de cok güzel olmuş tatlım baya özenmişsin meleğineli mi bunlar?? ben karar veremedim hala şekerlere bi türlü..
Hayırlı cumalar canım benimde midem hem yanıyo zehir gibi hem de bulanıyo Allah sabır versin bize
Ben de hazırlamadım henüz hepsini olsun yaparız bu haftasonu fln hele benm 40. hafta gibi bişi söz konusu değil yani hemen yapmam lazım :)
Evet evet aynen öyle bebeklerimz için katlancaz artık napalım amaan taş catlasın 20 güncük var 8 ay gecmiş 20 gün de gecer herhalde :)
Evet o iyi geliyodu bitmişti sonra gaviskon yazdı o hiç işe yaramıyo süt içiyorum fln cık bi tek elma biraz iyi geliyo ama her dk da elma yenmez ki :) Bacağımın arasına ne alırsam alim yastık yorgan kar etmiyo yok uyku yok dön oyana dön buyana artık kendim de dönemiorum zaten :))
Güzel hastasonları annecikler..
Umarım hepiniz iyisinizdir..
Benim birkaç sorum olacak..
Son 2 haftadr uyurken tükürük salgımda bi artış oldu sanırım, afedersiniz ama ağzımın suyu akıyor gece
Bir de karnımdan bazen kızım hareket ederken çıt çıt diye sesler geliyor.
Sizde de varmı böyle şeyler?
Güzel haftasonları annecikler..
Umarım hepiniz iyisinizdir..
Benim birkaç sorum olacak..
Son 2 haftadr uyurken tükürük salgımda bi artış oldu sanırım, afedersiniz ama ağzımın suyu akıyor gece
Bir de karnımdan bazen kızım hareket ederken çıt çıt diye sesler geliyor.
Sizde de varmı böyle şeyler?
ya bu sabun tozunun matik olanı mı acaba matik olanda mı arınmıyor birde dalanın makine için sıvı deterjanı var mı acaba biliyor musun
çok teşekkür ederiz :)) keselerde elyaf+lavanta var canım. gittigidiyordan sipariş vermiştim.20-25 günde ancak geliyo yapımı uzun sürüyo düşünürsen bilgin olsun. daha çok çeşitlileri var ama eşim baykuşlu olanlar olsun dedi biz de öyle sipariş verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?