2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

daha beni ye dicem amaaaa bende yiyorum bunalri o yuzden demiyorum

heytt işi nee

geçmiş olsun tatlım benim kayınpederimde aynı şekilde ameliyat oldu şimdi iyi gözü babanda tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah bu arada seçtiklerin de çok cici

bence sadece olağan ağrılar değil senin ki o kadar iş yapmışsın tatlım magnezyum ne yapsın o ağrıya yorma kendini artık ayrıca magnezyum işe yaramıyorsa başka markayı dene bana da dr ilk verdiği hiç işe yaramıyordu sonra başka bir marka aldım ithalmiş çok rahatlatıyor karnım semsert oluyor ama ağrım olmuyor

daha beni ye dicem amaaaa bende yiyorum bunalri o yuzden demiyorum

yerim senide yerimmmmm....kuzucum bakma aslında bunlar neki ben şeker çıkmadan önce neler yiyordum ne ler..tatlılar ,çikolatalar,börekler,kızartmalar vsss...şuan tam 2 aydır onlardan ayrıyım ( özellikle nutellamdan ((bi doğurayım kaşık kaşık saldırıcam....
haaa bide bak bunlara dikkat ettiğim halde benim gıcık doktorum demekki dikkat edilmiyoki kilo almışın diyo...allah allah yaa içimde bi canlı büyüyo heralde ben yemesemde onun ağırlığı yeter..

Maşallah canım sana da oğluna da

Canım geçmiş olsun dikkat etmen lazım artık kendine.

hadi gözün aydin canimmm , çok sevindimm maşallah sanada zıp zıp kizinada

her şeyin yolunda olmasına sevindim canım

Son düzenleme:

senin doktora ben bile uyuz oldumm heeee

ya bu sabun tozunun matik olanı mı acaba matik olanda mı arınmıyor birde dalanın makine için sıvı deterjanı var mı acaba biliyor musun

çok teşekkür ederiz :)) keselerde elyaf+lavanta var canım. gittigidiyordan sipariş vermiştim.20-25 günde ancak geliyo yapımı uzun sürüyo düşünürsen bilgin olsun. daha çok çeşitlileri var ama eşim baykuşlu olanlar olsun dedi biz de öyle sipariş verdik

Güzel haftasonları annecikler..
Umarım hepiniz iyisinizdir..

Benim birkaç sorum olacak..
Son 2 haftadr uyurken tükürük salgımda bi artış oldu sanırım, afedersiniz ama ağzımın suyu akıyor gece

Bir de karnımdan bazen kızım hareket ederken çıt çıt diye sesler geliyor.
Sizde de varmı böyle şeyler?

Son düzenleme:

vallahi bende yok cnm

selam kızlar nasılsınız ben uzun zamandır yokum 19 Mayıstan itibaren internetsizdim.
kızlar ben iyice ağırlaştım bacak aramda acayip sancılar oluyor ellerim ayaklarım şişti bide dün idrar tahlili vermiştim hemoglabin ve keton pozitif çıkmış üremde düşmüş b12 vit.çok düşmüş moralim bozuldu bakalım pazartesi dr ne diyecek bana.ellerim çok acıyor eşimde anlattığım belirtilerden karpal tüner send olabilir dedi nörolojiye görünücem belki emg çekilirim.
31 haftalıkken dr gittim kızım 40 cm ve 1600 kilo olmuştu iyimi sizce .
sizde durumlar nasıl...

ağız akması bazen bende de oluyor ama ben önemsemedim burun tıkanıklığından olduğunu düşünüyorum ağızdan nefes alınca eee açık kalıyor ağız ve akma olabiliyor ama o seslere bir anlam veremedim

ya bu sabun tozunun matik olanı mı acaba matik olanda mı arınmıyor birde dalanın makine için sıvı deterjanı var mı acaba biliyor musun

Canım matik olacak makineler için.Üstünde yazar.Birde azıcık koy.Yani yarım çay bardağından biraz daha az.Ben 20 gr koyuyorum ölçü kabıyla ve 2 kez durulama yaptır.Dalanın yok sıvısı.Diğer markalar sıvı deterjan çıkarmış ama bebek için en sağlıklı olan sabun tozu.Dediğim gibi yıkarsan iz kalmaz.İlk yıkamamda bende fazla koymuşum hep iz kalmıştı sonra deterjansız bir yıkama yapmak zorunda kaldım ama ikincisinde az koyarak tecrübe ettim.:)

canım linkini paylaşır mısın?Sipariş verdiğin adresin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…