2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
biz geldik kızımıla.. teyzemizle mutfağı temizlemeye karar verdik ve az önce bitirdik pöff sanki hemen bitecek gibi oluyotr ama bitmiyor yaaa buzdolabımnı falanda yeni sildim diye silmedim yani düşünün oysa 5 ay oldu taşınalıteyzemizin duş almasını bekliyoruz daha pazara giedeceğiz ama çok yorgunuz yafff
yaa zorlasanda olmuyoo birde ev temizlenecek derdi varya içimde oda etkilio galiba kafamın içinde işler perdeler dolaplar dolanıyoo
geçmiş olsuun canım inşallah iii geçmişitr.
rahatsızlığın neydiki canım hatırlayamadım benmaşallah bebişinededoğum tarihini bilmekde çok güzel bişi aslında
bence bi doktoru daha dene içine sinmediyse

yawf benim sıkmayı iptal eden programım yok ama tül hassas programında yıkayım o zaman
thanks baabbbyyyssss
canım devir programı varmı makinende onu 0 a getirince sıkmıyo bende geçen sene öğrendim makinemde yok sanıyordum meğer varmış
bugun iş çıkışı biz yarim_ ve bangbang teyzemizle yemek yicezzz , dedikodu yapcaz bol bol

resimde çekinicez tabikiii

benimde geçende olmuş dişlerde sorunlu olunca benim kanlı akmış hatta öle farkettim ama önemsemedim
Merhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri Kanguru hakkında fikriniz nedir? Aldınız mı önereceğiniz marka var mı?
Ben chicconun kanguru modelini beğendim ama kararsız kaldım
arkadaşlarla alışveriş yaparken 2 aylık bebekleri için kanguru alalım dediler deneyerek bebişi kanguruya koyduk babası taktı hatta amanın nasıl ağladı çıkardık hemen almadılarben almayı düşünmüyorum eşim heveslenio ama bakalım artık

geçmiş olsun canım ii bak kendine

yaa kızlar hepinize merhaba en büyük derdim şu an kızımın bir ismi olmaması hep tanem istiyordum ama şimdi vazgeçtim almira mı koysam diyorum şimdi çok kararsızım aslında su veya ada da düşündüm ama yok karar veremiyorum napcam ben yaa

bende aynı sorunlar var canım birde bacak aramda tarifi imkansız ağrılar oluyor dönerken o kadar zorlanıyorumki anlatamam artık son zamanlar dayanmaya çalışıyorum

geçmez canım merak etme sen. dr a da gitmişsin öyle bi risk olsa bişey yaparlardı heralde. bol bol dinlen su iç sen elini bi işe uzatayım deme aman. ben bugün çok enerjik hissettim kendimi. taşınma hazırlıklarına başlıyım dedim. kıyafetlerimi topladım ayakkabıları topladım sonra bir bel ağrısı takıldım kaldım. sen birde şimdi birazda hastasın ye iç yat bişey yapma sakın. geçmiş olsun tatlım

ah canım yaa şunun şurasında ne kaldı. galiba bebiş doğduktan sonra yüzüne bakıp karar verebilceksiniz gibi

Ya kızlar bi şey sorucam gece iyi uyuyamadım karın ağrısı de vardı sabah kalktım biraz sertleşme vardı arada sırada olduğu için aldırmadım. Başladım ev işleri temizliğe ama sertleşme de çoğaldı. Ne yapıyım bilmiyorum hala sert ya böyle bi şey yaşayan var mı? Ya interneten araştırdım da erken doğum filan olabilir diyor (

eveeettt bugünkü yoğuuunnnn çalışmalamın sonucunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruuumm
hasır banyo sepetini şeker sepetine dönüştürdüüümmm
tasarım & üretim by paradokss :81::81:

Eklentiler

• $P6080673.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $P6080672.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $P6080671.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 42
geçmiş olsun canım dikkat et kendine dr dediği gibi geçmez canım dr derdi öyle birşey olsaydı canımm

tesekkur ederım cnım. ya dahiliye gorundum kendı doktorum bakmadı ama aradm bızlık degıl o yapılan tahlillerı banahaber ver dedı.

bu tarz ganguruları onerılyolar ama diger tipli olanlar varya nasıl desem onunde duran bacakları asagııya sarkanları onermiyolar.

teskkur edrm cnm sende yorma bukdr kendnı ben geldım gaza temzlikler sonra gezmeler aha gordm smıd basım kalkmıyor yerınden dıkkat edın

kadın doguma gorunmedm cnm aradım doktoru bana dahileyeye gıt dedı ama yapılan testler ve ılaclar konsunda bıze bılgı ver deıd bende ole sıradan bı doktora gttım oda hamile oldgm ııcn atesımı dusurmek ıcın paroldn baska bısı veremcgnı soledı.

canım banada ole bı can gelmısdı kac gundur temzlik gezmeler filn hemen kaptım sıfayı dıkkat edın sızde yorma kendnı bukdr ben bdhaa yormcam valla su acıyı gordkden snra

cnm ara ara oluyor bende de ama ben bebek pozisyonuyla aalakalıdır korkutma kendnı..

bendede oluyor arasıra hemde ağzım kapalıyken, henüz nereden akıyor anlam veremedim ama ....

canım benimde ellerim ayaklarım balon gibi oldu son iki haftadır böyleyim ve eklemlerimdede ağrı oluyor,normal yani bebeğim
kızçenin kilosuda boyuda gayet güzel benimkiyle yakınlar. 2-3 hafta sonra gittiğinde şoka gireceksin öle çabuk büyüyorlarki
değerlerin içinde üzülme hepsinin çaresi var çok şükür takviye alırsın ona bozma moralini sakın haa

canım gün içinde benimde sertleşmem çok oluyor. saat başı bile diyebilirim ve beni çok rahatsız ediyor. böle bi tarafa doğru toplanır gibi fln oluyor bazende taş gibi. o zaman elimle ovalıyorum karnımı, konuşuyorum sonra bırakıyor kendini
ama ağrıyla beraber olmuyo bendeki durum, eğer kasılma gibi ağrıyla beraber olursa erken doğumdan şüphelenilir diye biliyorum.
anneme sordum doğum kasılması nasıl olur diye, böyle bişi tutuyor ve bırakmıyor gibi olur karnını dedi ağrıyla beraber tabi. o dalga zamanı bitince rahatlarsın dedi, sonra bi daha başlar aynı şekilde dedi.

eveeettt bugünkü yoğuuunnnn çalışmalamın sonucunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruuumm

Vaaay çok güzel olmış kız eline sağlık. İyi günlerde kullanmak nasip olsun canım

CNM ben hastanede badem şekeri ve bebek kurabiyesi dağıtıcam yanında lohusa şerbetide olucak böle osmanlı motifli bardaklarım var bir sürahi alıcam mevlüt için bebek süsü yaptırıcam geleneksel mevlüt yemeği olur tavuk yada et pilav ayran-limonata modele karar veremedim bu topikte genelde tüm arkadaşlar böyle yapıcak
ben lohusa şerbeti tariflerini paylaşıcam klasik şerbet tarifinden daha güzel ve tam tutuyor kolayda istersen yapabilirsin onlardan birini

cnm ben bıtek bebek sekerı yaptırcam ısde sepetı kapı susu fılan.. annemde lokum dagıtırız gerekenıde bız yaparız dedı ıllakı pasta borek olcakdır evde olmasada lokum ve serbet yeter dedı acıckası fazla bısıye grmcem ama serbet ıcın kucuk sırın bardak takımı dusunuyorum.

canım nıye gululelım bebgın ılk kıyafetlerını dualı gyck ne guzel..

kızm olsaydı İLKİM dusnuyodm ben cokda begenıyorm ozellikle ilk cocuksa koyulacak guzel bır ıısm:)

Yok cnm Allah korusun doğurmadım ama her ağrıda erken doğum diye korkuyorum.HAlsizlik ağrılar iiştahsızlık yaşayıp gidiyorum.
sen nasılsın nasıl bebişin iyimi.

bugün kü halimin aynı özeti

ay bende mi böyle yıkasam elma sirkesi alıp :44:

çok geçmiş olsun cnm allah senide bebeğinide korusun

garanti vakum olucaksa sezeryan ol derim vakum doğum kanalına giremeyen kendini itemeyen bebeklerde kullanılıyor

bu sıcakta pek kullananamam bebekte bende bunalırız kışa doğru düşünebilirim takması çıkarması zormuş biraz

bende kutay ismi biraz içime sindi gibi erkek için sizce nasıl :26:

Yok kız bu farklı maalısef totosunu dayadığı zaman karnını sadece belli bir kısmı sertleşiyor ama bu değişik komple karnın sertleşiyor rasmen TAŞ gibi oluyor yaaa

cnm ozaman sen bılcen en ıyı farklı dıyosan kontrolde dıle getır. cok varsa kontrole saglık ocagna gıt yardımcı olur ebe.
ama korkulcak bısı yoktur herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…