biz geldik kızımıla.. teyzemizle mutfağı temizlemeye karar verdik ve az önce bitirdik pöff sanki hemen bitecek gibi oluyotr ama bitmiyor yaaa buzdolabımnı falanda yeni sildim diye silmedim yani düşünün oysa 5 ay oldu taşınalı teyzemizin duş almasını bekliyoruz daha pazara giedeceğiz ama çok yorgunuz yafff
maşallah bebişinede doğum tarihini bilmekde çok güzel bişi aslında
ben almayı düşünmüyorum eşim heveslenio ama bakalım artık
geçmiş olsun canım ii bak kendine
yaa zorlasanda olmuyoo birde ev temizlenecek derdi varya içimde oda etkilio galiba kafamın içinde işler perdeler dolaplar dolanıyooSlm güzel anneler nasılsınız bakalım??bugün haftasonu kimseler uğramaz buraya...ben herzamanki gibi işteyim yine ...nddd olurdu eskiden oda izne çıkınca kaldım bi başıma ...olsun benimde çok az kaldı inşallah bitecek bu eziyet..
dün 1 gün iznim vardı okadar yoğun çalışmanın sonunda uzanıp yatmam grekirken tahnin edin ben naptım?? sanki çok lazımmış gibi temizlik yaptım( şuan belim tutulmuş halde yürüyemiyorum ağrı giriyor sürekli offff ne çektim ben yaaa ((
canım allah yardımcın olsun...inşallah biraz daha bekler...doktorlar bekletmek için bişey yapmadılarmı???
günaydın canım...ahhh ben evde olsamda uyusam şimdi...zorla biraz yinede yatamazmısın...ben kafayı yastığa koyar koymaz uyurum maşallahım var bu konuda ...
geçmiş olsuun canım inşallah iii geçmişitr.bende varım sabah sabah geldim işyerine çalışmaya.çalışanlar belli oluyo zatiiii :) kahvaltı yaptım okudum geçmişi kolonya olayıda çok güzelmiş.çok hoşuma gitti acaba ondandamı yapsam bugün euro floraya gidicem hastane için lohusa şerbet takımı alıcam.süslerim birde minik kavanozlarımın etiketleri gelicek son hali şöle 2 çeşit yaptırdım.öpüorum hepinizi bugün babam ameliyat oluyo gözünden şekeri var az görüyodu gözü bakalım 1 saatlik ameliyat inş.açılır
Eki Görüntüle 730709
rahatsızlığın neydiki canım hatırlayamadım benHooooppp hanımlar ve onların tosibikleri biz geldikkk...Hepinize günaydınlar.. Çok güzel haberlerim var sizlere. Doğum tarihimiz belli oldu, normal doğum kesinlikle olamayacak buna karar verildi. O yüzden epidural sezeryan ile 26 haziran günü minik prensesimi kucağıma alacağım. Ha tabi 26 hazirandan önce bizim cimcime ben geliyorum demezse bu tarih. Ancak doktorum hiçbir riskimin kalmadığını kızımın çok rahat olduğunu ve benim hastalığımı minimuma indirdiğini söyledi. 36. haftadan sonra riskler ortadan kalkarmış genelde. nst ye bağlandık sancımız ağrımız çıkmadı şükürler olsun. Önümüzdeki hafta tekrar çağırdı son tetkikler yapılacak kan, idrar falan. Kızımızı gördük ultrasondan kıpır kıpır maşallah 2740 gr yaklaşık 50 cm civarında. Ben de tam 13 kilo almışım toplamda. Çok yazdım yeter bu kadar geçmişi okumam lazım maşallahınız var Hepinize keyifli hafta sonlarııı..
bence bi doktoru daha dene içine sinmediyseGünaydın herkese:) dün kontrolümüz vardı bebek ters diye iki haftada bir gidiyorduk. Bizim cadı hala ters. Bu doktorun hiç hoşuna gitmedi ters bebekler bizi hep korkutur dedi Allah korusun kordon dolanma riski yüksek oluyormuş canım sıkıldı ama en azından şimdilik kordon dolanması yok... Yine hareket takibi yap dedi hareketlerinde azalma hissedersen hemmmen haberim olsun asla es geçme dedi. Bundan sonra her hafta görüşelim dedi. Doppler yaptı kan akışı iyi dedi. Ve ters bebekleri çok bekletmiyoruz 36-38 arasında alacam dedi şokkk oldum hiç bu kadar erken beklemiyordum. 36dan sonra küvöze girmez dedi ama yine de minicik olur. Zaten minyon bir bebek. Ortalamanın altında çıkıyor kilosu. Aman ne bileyim işte... Azıcık tedirgin oldum yani. Eşim de diyor ki biraz da ticari yaklaşıyor olaya sen üzülme bizi tedirgin edip her hafta çağırıyo (muayenesi 250 lira). İşte böyle kızlar. Dua edin her şey yolunda gitsin yoksa bu gidişle birkaç hafta sonra doğurucam(
Doppler ultrasonla oluyor canım. Benim doktor hiç nst yapmıyo doppler onun gelişmiş haliymiş bebeğe giden kan akışına bakıyorlar. Ultrasonda kordonu buluyor ve güp güp güp sesler geliyo foşur foşur sesler geliyo.
canım devir programı varmı makinende onu 0 a getirince sıkmıyo bende geçen sene öğrendim makinemde yok sanıyordum meğer varmışyawf benim sıkmayı iptal eden programım yok ama tül hassas programında yıkayım o zaman
thanks baabbbyyyssss
bugun iş çıkışı biz yarim_ ve bangbang teyzemizle yemek yicezzz , dedikodu yapcaz bol bol
resimde çekinicez tabikiii
benimde geçende olmuş dişlerde sorunlu olunca benim kanlı akmış hatta öle farkettim ama önemsemedimGüzel haftasonları annecikler..
Umarım hepiniz iyisinizdir..
Benim birkaç sorum olacak..
Son 2 haftadr uyurken tükürük salgımda bi artış oldu sanırım, afedersiniz ama ağzımın suyu akıyor gece
Bir de karnımdan bazen kızım hareket ederken çıt çıt diye sesler geliyor.
Sizde de varmı böyle şeyler?
arkadaşlarla alışveriş yaparken 2 aylık bebekleri için kanguru alalım dediler deneyerek bebişi kanguruya koyduk babası taktı hatta amanın nasıl ağladı çıkardık hemen almadılarMerhaba güzel anneler ve tatlı bebekleriKanguru hakkında fikriniz nedir? Aldınız mı önereceğiniz marka var mı?
Ben chicconun kanguru modelini beğendim ama kararsız kaldım
kızlar gezdım gezdım ama acısı cıkdı smdı cok hastayım grp ıshal bogaz agrısı arda ates ne ararsanız var..
doktora gıttım bol sıvı ısde yogurt flan ıstrhat dedı baska bısı yapamadılar ya bebegmede gecerse hastalık gecmez dımı
geçmiş olsun canım ii bak kendine