2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

geçmiş olsun tatlım yazdıklarından hiç bir şey anlamadım ama bu değerlerin çabucak düzelir inşallah bebişin kilosu için de iyi gibi ama herkesin yapısı farklı benim o haftada daha azdı galiba hatırlayamadım da bak şimdi

BAYKUŞLU LAVANTA KESESİ BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84741229

saol tatlım dediğin gibi yaparım

kapı süsünü de aynı yere yaptırdık canım. bu kullanıcının çok güzel ve çeşitli ürünleri var dükkanını gezince görürsün zaten

ya bu sabun tozunun matik olanı mı acaba matik olanda mı arınmıyor birde dalanın makine için sıvı deterjanı var mı acaba biliyor musun

Evet canim matik olanini kullandim. Dalan roxy sabun tozu makine icin. Aslinda bebeisin kiyafetlerini yikrken hic ole olmadi. Belki korumalar cok yer kapladigi icin olmustur. Ama bi kere daha durulayinca o da gecti

evet canım ikisi de var geçen birinden daha duymuştum demekki normal

Arkadaşlar
Doğumdan sonra misafir için neler yapmalıyız?
Hastane için çikolata mı alacağız?ya da başka bir şey var mı?
Ev için yine neler yapacağız?İkram için çikolata mı? pasta türü ikramlar dışında tabi benim demek istediğim.Lohusa şerbeti falan diyorlar.O nedir?onun için ayrı bir lohusa şerbeti takımı mı alacağız?ailemden uzaktayımPek bilmem böyle gelenekleride.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.En azından hazırlıklarımı tamamlarım.Birde ben sadece bebek şekeri yaptıracağım.Ayrıca lavanta kesesi falan gerekli mi?Yoksa şeker yerine lavanta kesesi mi yapıyorsunuz?Bir de çikolata yerine renkli badem şekeri mi?
OOOffffff ne çok sordum?:) :) :)

canım nerlerdeydin yaww ben doğurdun sandım hehehh geçmiş olsun inş bi sorun çıkmaz canım

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebekleri Kanguru hakkında fikriniz nedir? Aldınız mı önereceğiniz marka var mı?
Ben chicconun kanguru modelini beğendim ama kararsız kaldım

canım nerlerdeydin yaww ben doğurdun sandım hehehh geçmiş olsun inş bi sorun çıkmaz canım

Yok cnm Allah korusun doğurmadım ama her ağrıda erken doğum diye korkuyorum.HAlsizlik ağrılar iiştahsızlık yaşayıp gidiyorum.
sen nasılsın nasıl bebişin iyimi.

Merhaba güzel anneler...
Kızlar geçenlerde tv'de ekolojik hayat uzmanı mı ne böyle yeşilli bir adam dedi ki; yeni doğan kiyafetlerini sadece sirke ile yıkayın sirke kimyasalları alır. Deterjan hele yumuşatıcı kullanmayın dedi. Ben de makinenin enkısa programinda sadece sirke koyarak yikadim. Koku falan kalmıyor ayrıca.
Hatta sirkenin kötü enerjileri göturmesinde de etkisi vardir valla ister gülün ama sirkeye ayetel kursi, nas, felak, ihlas ve elham da okudum öyle kullandım))

kızlar gezdım gezdım ama acısı cıkdı smdı cok hastayım grp ıshal bogaz agrısı arda ates ne ararsanız var..
doktora gıttım bol sıvı ısde yogurt flan ıstrhat dedı baska bısı yapamadılar ya bebegmede gecerse hastalık gecmez dımı

.

hayırlısı olsun canım,kafası kac gun onde gıdıyormus kı, sağlığı gelişimi ıyıdır umarım
3 hafta onde dedi.hos kagittaki olcumlerde bir hafta fark vardi ama esim yanlis gormustur belki diyor.ama vakum felan kullanirlar dedi doktor.ben bebegimi riske atmak istemiyoomm

Canim normalde 1 hafta gorunuyor aradaki fark bpd ile ortalama haftasi arasinda.ama doktor 3 hafta ilerde dedi.sanirim sezeryan istiyorum bende.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine dr dediği gibi geçmez canım dr derdi öyle birşey olsaydı canımm

Son düzenleme:

geçmiş olsun.ben 30+4 dr gittigimde bebegim 1550gr idi boyu hatırlamıyorum.ama seninde iyi bebegin normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…