selam kızlar nasılsınız ben uzun zamandır yokum 19 Mayıstan itibaren internetsizdim.
kızlar ben iyice ağırlaştım bacak aramda acayip sancılar oluyor ellerim ayaklarım şişti bide dün idrar tahlili vermiştim hemoglabin ve keton pozitif çıkmış üremde düşmüş b12 vit.çok düşmüş moralim bozuldu bakalım pazartesi dr ne diyecek bana.ellerim çok acıyor eşimde anlattığım belirtilerden karpal tüner send olabilir dedi nörolojiye görünücem belki emg çekilirim.
31 haftalıkken dr gittim kızım 40 cm ve 1600 kilo olmuştu iyimi sizce .
sizde durumlar nasıl...
heytt işi nee
bendede cıktı ıltıhap 3 gundur kulanıyorum bgn 4.gunum canım ama ılaca basladıgım gun geldıı bgn 4.gun hıcmı etkı olmadıd daha suruyorr buu:44:aboww alttan mmuaynemı uzun zamandan sonra olmakk cok zor oluckk
Cnm bnde dun ılkkez kullndm bugun dahada arttı belkı işe yaradıgı için iltahabı akıtıodr bılemedm kı sen bı daha gorun baklım dr n dıecek
Canım matik olacak makineler için.Üstünde yazar.Birde azıcık koy.Yani yarım çay bardağından biraz daha az.Ben 20 gr koyuyorum ölçü kabıyla ve 2 kez durulama yaptır.Dalanın yok sıvısı.Diğer markalar sıvı deterjan çıkarmış ama bebek için en sağlıklı olan sabun tozu.Dediğim gibi yıkarsan iz kalmaz.İlk yıkamamda bende fazla koymuşum hep iz kalmıştı sonra deterjansız bir yıkama yapmak zorunda kaldım ama ikincisinde az koyarak tecrübe ettim.:)
canım linkini paylaşır mısın?Sipariş verdiğin adresin.
Canım matik olacak makineler için.Üstünde yazar.Birde azıcık koy.Yani yarım çay bardağından biraz daha az.Ben 20 gr koyuyorum ölçü kabıyla ve 2 kez durulama yaptır.Dalanın yok sıvısı.Diğer markalar sıvı deterjan çıkarmış ama bebek için en sağlıklı olan sabun tozu.Dediğim gibi yıkarsan iz kalmaz.İlk yıkamamda bende fazla koymuşum hep iz kalmıştı sonra deterjansız bir yıkama yapmak zorunda kaldım ama ikincisinde az koyarak tecrübe ettim.:)
ya bu sabun tozunun matik olanı mı acaba matik olanda mı arınmıyor birde dalanın makine için sıvı deterjanı var mı acaba biliyor musun
Güzel haftasonları annecikler..
Umarım hepiniz iyisinizdir..
Benim birkaç sorum olacak..
Son 2 haftadr uyurken tükürük salgımda bi artış oldu sanırım, afedersiniz ama ağzımın suyu akıyor gece
Bir de karnımdan bazen kızım hareket ederken çıt çıt diye sesler geliyor.
Sizde de varmı böyle şeyler?
selam kızlar nasılsınız ben uzun zamandır yokum 19 Mayıstan itibaren internetsizdim.
kızlar ben iyice ağırlaştım bacak aramda acayip sancılar oluyor ellerim ayaklarım şişti bide dün idrar tahlili vermiştim hemoglabin ve keton pozitif çıkmış üremde düşmüş b12 vit.çok düşmüş moralim bozuldu bakalım pazartesi dr ne diyecek bana.ellerim çok acıyor eşimde anlattığım belirtilerden karpal tüner send olabilir dedi nörolojiye görünücem belki emg çekilirim.
sizde durumlar nasıl...
canım nerlerdeydin yaww ben doğurdun sandım hehehhgeçmiş olsun inş bi sorun çıkmaz canım
Yok cnm Allah korusun doğurmadım ama her ağrıda erken doğum diye korkuyorum.HAlsizlik ağrılar iiştahsızlık yaşayıp gidiyorum.
sen nasılsın nasıl bebişin iyimi.
3 hafta onde dedi.hos kagittaki olcumlerde bir hafta fark vardi ama esim yanlis gormustur belki diyor.ama vakum felan kullanirlar dedi doktor.ben bebegimi riske atmak istemiyoomm.
hayırlısı olsun canım,kafası kac gun onde gıdıyormus kı, sağlığı gelişimi ıyıdır umarım
hayırlı haberler alırsın inşallah. stickerlarda çok tatlı olmuş.
çok cicişş..
vakumlamı yapmış acaba:44::44::44::44:
benim kızımda önden gidio kafası 32+0 ken 34+5 olarak gözüküyordu doktorum ila sezeryan olursun demedi bazen bebeklerin kafası usgde büyük gözüküyor doğunca ailesi doktor bey bumuydu büyük kafalı dediğiniz falan diyorlar dedi mm farkediyormuş zaten senin tercihin tabisii
kızlar gezdım gezdım ama acısı cıkdı smdı cok hastayım grp ıshal bogaz agrısı arda ates ne ararsanız var..
doktora gıttım bol sıvı ısde yogurt flan ıstrhat dedı baska bısı yapamadılar ya bebegmede gecerse hastalık gecmez dımı
Merhaba güzel anneler ve tatlı bebekleriKanguru hakkında fikriniz nedir? Aldınız mı önereceğiniz marka var mı?
Ben chicconun kanguru modelini beğendim ama kararsız kaldım
sizde durumlar nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?