2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Aynan ben sen gibi düşünüyorum

Tercih sana kalmış. Ama ben normal doğum derdim eğer her şey buna musaitse neden olmasın. Ağrılardan korkuyorsan epidual normal yaptırabilirsin.

Maşallah Bence kilo alımı çok da normal

Bence de çok kilo almış gibi gözükmiyorsun, ğöbek de buyük değil ve maşallah çok genç anne gibisin :)

kızlar doktorum aradı çarşamba da bebeişim kilo almamış olursa dopere alırız kan akışına bakarız dedi bunu bilebilen var mı çevresinde yaşayan

Evet geçen beni de dopplere aldılar. Bende yüksek tansion problemi var canım. Anladığım kadarıyle dopplerde bebişe anneden giden kan akışı (yani besin kaynağı) bakılıyor ve belli bir nedenle kan akışı iyi gitmiyorsa bebek gün içinde iyi besin alamıyor ve buyümüyor Allah korusun. Allahtan bende bir şey çıkmadı inşallah sende de sonuçlar iyi çıkar

Evet canım uzun programda sıktırmasız 2 kez durulatarak yıkadım.Sorun yok.Birde sabun tozunu cok az koy.İz kalmasın.

bu çamaşir makineleri normal çamarislarimizida hep deterjanli bırakıyo A sinifi B sinifi tasarruflu vs ,

ben malesef butun camasirlarimi çift durulama yaptiriyorum ,

özellikle bebeşin kıyafetlerini mutlaka çift durulama yapin arkadaslar .

canım bende kısa programda yıkadım sıkmada yaptı hatta ama hiçbirşey olmadı..güzelce ütüledim bide ...

ayy canım hakkında hayırlısı olsun...eşin doğu diyo bide başka bi doktora görünsen olmazmı??muayeneside baya bi pahalıymış...

canım bu kadar tedirgin olmussunuz , baska bir doktora gitseniz ??

bazi doktorlar normal dogumla ugrasmak istemedikleri için böyle yapabiliyorlar malesef

Sağolun kızlar:) Biz de buradaki en iyi doktor diye seçmiştik aynı zamanda riskli gbelik uzmanı başka doktorlara da gittim ama kimsenin göremediğini sadece bu adam görüyor. Bütün doktorlar hastalarını 18-20 hafta arasında mutlaka bir kez benim doktoruma da gönderiyor bir de o baksın diyorlar öyle yani. Cihazları burda tek. Şimdiye kadar hep çok güvendim ama biraz da paracı diyebilirim. Sezaryene gelince ben zaten kabul ettim sezaryeni normal yapmicam ki zaten. Ama bebek ters diye erken alındığını duymamıştım. Başka bebeği ters olanlar da vardı topicte. Acaba sizin doktorlarınız da erken alalım dedi mi

günaydın canlar evde ki ilk günüm izne ayrıldım nasıl vakit gececek bilmiyorum artık sürekli buralardayım :)

Hadi hayırlı olsun iznin canım Bence bebiş ve doğum telaşı bi de kk ile hiç sıkılmassın evde canım

Günaydın canım. Maşallah sana da bebeişine de

Canım bence de başka bir doktora gitmeye denesen? Belki de eşin haklıdır çünkü doktorlar çeşit çeşit insan hangisine inanmaya da şaşırıyor. Yakınlarda başka hastane yada başka doktor yok mu?

bugun iş çıkışı biz yarim_ ve bangbang teyzemizle yemek yicezzz , dedikodu yapcaz bol bol

resimde çekinicez tabikiii

aynen benimde oluyor doktor gayet normal vucut kendin hazılrıyor dedi.

evet oda var mesela benim arkadaşım sancı çekeceğim açılma olacak diye beklerken bebeğin kalp atışları düşmüş bu risk de var nasıl anlarız bilmiyorum

adı üstünde bence normal yapılıyorsa normal yapılmalı ama imkan yoksa da sezeryan dan korkulmamalı bilmiyorum ki :)

Uh be hayırlısıyle geçmişi de bitirdik kahvaltımızı da yaptık şimdi bize musada biraz ortalığı toparlayalım. Ev süpürme silme toz alma çamaşır derken artık akşama yakın görüşürüz Allahtan bugün hafta sonu umarım çok da kaynatmış olmassınız

Çalışan bayanlara kolay gelsin. Kızlar fazla kendinizi yormayın, yürdüm için diye fedakarlık yapmayın ha hamilesiniz unutmayın bu halda gelib çalıştığınız için maalısef teşşekur etmezler olan size olur hah devlet hah özel olsun. Bu arada ADMENcım geçmiş olsun. Eeee bu kadar çalış çalış sonra gelip izninde evde çalış sonuç böyle olur canım. Eh eh biz kadınlar neler çekmiyoruz ama sonunda güzel tatlılar tatlısı Allahın hediyesi bebişi ellerimize aldık mı HER ŞEYİ unutuyorum

Aaaa çok konuştum a hadi ben işimi başlıyım nerdeyse öylen olmış. Görüşüruuuuuuz

kızlar nasılsnız bıs ıyıyız ama su 2 gun once gelen yesılımsi sumuksu akıntıan az daha gelmıs dr aryıroum bır turlu ulasmadım bende eltımle gıdıcem dr bır zahmet odasından baksın barii sınır oldumm ara ara araaaaaaaaaböle olmasdı ama ldu snır ettı benı sımdı ustumudegıstıreyımm az atıstırıayımm sonrada eltım le hast.gıdıcez onemlı bırsey olursa allah krusun esm ıızn alıp gelıcekk pöffffffffffffffffffff

anamm allahım hayırlı zamanda gelir inşallahh..

geliyoruz bakkk
gelın canım ayıp ettnız yafff

maşallah cnm sana ben yan gel yat modundaydım doğduğumdan beri
cok sukru komsular sız olsa bende cok yorulurum cunku oturup kalkmak guc oluyor artıkkk

wuu sancımıııı temmuz lara sıra geldı demekkk:18:
günaydinnn kızlarr ,

biz işimize geldik , kahvaltimizi yaptik , kahvemizi içip keyif yapicaz biraz

sizler napiyosunuz :) herkes uykuda sanirimmm :44::44::44::44::44::44::44:
sen daha kahfemı ıcıyorsun yaa

bende ıstıkbal besık korumaslı aldım uyku setı perde programında dalan rowy ıle 30 derecede yıkadım mısssssssssssssssssssss

gel dicem ama ?? gelebilirmisinki ? belinde kötüydü ?
saol canım belim ağrımasada gelemezdimki siz karşıda buluşuyosunuz hep orasıda bana çoook uzak ondan ((ama olsun siz buluşun bizim yerimizede bol bol sohbet edin

canım bencede git ihmal etme bakıcak tabi işi ne ??

sen hangisinde kendini rahat ve mutlu hissedeceksen odur bence bende sezeryanla doğum yapıcam çünkü tüp bebek ama öyle olmasa da sezeryan isterdim çünkü benim psikolojim normali kaldırmaz ben kendimi biliyorum hakkımızda hayırlısı olsun tatlım

Hadi hayırlı olsun iznin canım Bence bebiş ve doğum telaşı bi de kk ile hiç sıkılmassın evde canım

sağolasın canım inş. sıkılmam :)
annem sıkıştırıp duruyor az kaldı niye bi şey yapmıyorsun hazırla artık çantanı diye o işi de bu hafta içi bitiririz inş.

Kızlar nasılsınız? Ara ara giriyorum kopuk kopuk takip ediyorum ama gönlüm hep sizinle. Çarşamba günü dr a gittik 35+6 olduk. az kilo almış kuzum 2300 gr 45 cm. fazla yemek yiyemiyorum üşeniyorum galiba hazırlamaya neler tüketiyorsunuz gün içinde? 1 ayımız kaldı bundan sonra dikkat etmeliyim. Kaç öğün yiyorsunuz ne yiyorsunuz?
Bide doğum yapan arkadaşımız oldu mu? ben ilk gebeliğimde 2 gün sonra doğum yapmıştım 36+6 da. Zamanları geliyor kuzuların Rabbim sağlıkla hayırla herkesin bebeğini zamanında versin kucağına :)

amin canım inşaah

olsun annesi daha alır o kilo merak etme sen yeterki ilk bebeğin gibi aceleci davranmasın ben günde 2 bardak sütümü mutlaka içiyorum,ayran yada 1 kase yoğurt hiç aksatmam,ceviz ve bademide hamileliğimden beri yerim,sabah evde olduğum zaman mutlaka 1 yumurta haşlarım...bunlara çok dikkat ediyorum bunlar dışında yemek ne varsa işte yada evde onu yiyorum:)))baya bişey yiyomuşum yavvvvv...
birde meyveyi unuttum ara öğünlerimde meyve yiyorum

canım benim de 2100 gr ben 30. haftadan beri dikkat ettim baya ama yapımla alakalı sanırım dikkat et et pekmez muz tavsiye ettiler bana ama takma hayırlısıyla sağlıklı lsun alır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…