2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben hiç anlamadım bunlar ne olacak :) şu aralar bende bebek şekeri iiçin hazırlık yapııyorum da

bu arada geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

canım bunlar bebek mini kavanoz yaz google ye ordan görürüsün üzerlerine yapıştırlacak :)

hadi gözün aydin canimmm , çok sevindimm maşallah sanada zıp zıp kizinada

ooyy canim ya ,

inş toparlarsın biran önce (

Canim bnm doktor da gecen haftslarda demisti bide doplerle kan akisina bakalim diye ama oyle ozel bisey yapmadi ultrason cihazinin bi ayarini degistirdi rahimdeki bebege giden damarlarda kan akimina bakti 4-5 dk gibi.sanirim oydu .

canım benimki şu en ayrıntılı var ya ondan bahsetti galiba çünkü şimdiye kadar çoktan bakardı kendisinikinde olsa senin doktorun ultrasonu çok gelişmiş olailir

canım benim içtiğim suda eritilmiyor..evet o daha iimiş diyolar ama ne biliym ben doktorun bilmesi lazım...zaten sinir oluyorum doktora bak yine gıcık etti beni((

canım benim içtiğim suda eritilmiyor..evet o daha iimiş diyolar ama ne biliym ben doktorun bilmesi lazım...zaten sinir oluyorum doktora bak yine gıcık etti beni((

sen söyle bari doktora canım bu işe yaramıyor su da eritilenden varmış de bari olmaz mı ki öyle

geçmiş olsun canım tez zmanda toparlansın inşallah

Günaydın herkese:) dün kontrolümüz vardı bebek ters diye iki haftada bir gidiyorduk. Bizim cadı hala ters. Bu doktorun hiç hoşuna gitmedi ters bebekler bizi hep korkutur dedi Allah korusun kordon dolanma riski yüksek oluyormuş canım sıkıldı ama en azından şimdilik kordon dolanması yok... Yine hareket takibi yap dedi hareketlerinde azalma hissedersen hemmmen haberim olsun asla es geçme dedi. Bundan sonra her hafta görüşelim dedi. Doppler yaptı kan akışı iyi dedi. Ve ters bebekleri çok bekletmiyoruz 36-38 arasında alacam dedi şokkk oldum hiç bu kadar erken beklemiyordum. 36dan sonra küvöze girmez dedi ama yine de minicik olur. Zaten minyon bir bebek. Ortalamanın altında çıkıyor kilosu. Aman ne bileyim işte... Azıcık tedirgin oldum yani. Eşim de diyor ki biraz da ticari yaklaşıyor olaya sen üzülme bizi tedirgin edip her hafta çağırıyo (muayenesi 250 lira). İşte böyle kızlar. Dua edin her şey yolunda gitsin yoksa bu gidişle birkaç hafta sonra doğurucam(

kızlar doktorum aradı çarşamba da bebeişim kilo almamış olursa dopere alırız kan akışına bakarız dedi b
unu bilebilen var mı çevresinde yaşayan

Doppler ultrasonla oluyor canım. Benim doktor hiç nst yapmıyo doppler onun gelişmiş haliymiş bebeğe giden kan akışına bakıyorlar. Ultrasonda kordonu buluyor ve güp güp güp sesler geliyo foşur foşur sesler geliyo.

her şeyin yolunda olmasına sevindim canım

anladım canım madem öyle şimdiye kadar çoktan yapsaymış ya bana yeniden gittiğimde tam 37 olcam sorun devam ederse erken alacaklar galiba benimkini o yüzden çarşamba kontrolümden korkuyorum durmuşsa gelişim daha bekletmez

ya vakum yasaklanmadımı? çok tehlikeli olduğundan artık o şekilde doğurtmuyorlar diye duymuştum ben

ya bende bunu dicektim size dün eşimin kuzeni söledi hastanede çalışıyor kendisi, epiduralden sonra çok çok fena bir başağrısı kalıyormuş kesinlikle yaptırtma dedi.

aynen senin durumundayım canım, pofff

Yaa kızlar bıse sorcam doğumdan sonra kızına karınca yumurtası yağı kullanacak olan varmı tüyler için
ben düşünüyorum canım ve gerçeğini araştırıyorum piyasada sahtesi çok fazlaymış çünkü.

Dünkü kınadaki kıyafetim kızlaarrr ve benim kocaman göbüşüm
bu arada kv nin evindeyim
senin göbişini sevsinleeerrrr oğlunada sanada maşallah barekallah

alsın alsın oh maşallaaaah size
benimkide aynı canım, 36. haftada 3500gr ve 50 cm.di. ama benim dr.um hiç şok geçirmedi normalsin dedi. yemem içmem içinde bişi demedi. ben 15 kg aldım ama sen kaç aldınküne?

ayy canım hakkında hayırlısı olsun...eşin doğu diyo bide başka bi doktora görünsen olmazmı??muayeneside baya bi pahalıymış...

yavf kızlar çok acil cevap vermeniz lazım annem bekliyor,
şu belisin uyku setini aldık karyolasının içine ya?
nasıl yıkadınız? yan korumalarının kılıfı çıkmıyor öle süngeriyle falanmı attınız makinaya?
bozulma olmadı demi?

yün - hassas programinda 30 derece sıktırmasiz yikadim canim , bişey olmadi

canım bu kadar tedirgin olmussunuz , baska bir doktora gitseniz ??

bazi doktorlar normal dogumla ugrasmak istemedikleri için böyle yapabiliyorlar malesef

Cnm biz tactan aldik korumayi ama farkli olucagini sanmam. Biz direk attik makinaya ama sktirmasini en aza indir o zaman bozulma olmadi. Bide ben sabun tozuyla yikadim az koymama ragmen tam gitmemisti tekrar durulama yapmak zorunda kalmistim. Aklinda bulunsun deterjani cok cok az koy

yawf benim sıkmayı iptal eden programım yok ama tül hassas programında yıkayım o zaman
thanks baabbbyyyssss

Evet canım uzun programda sıktırmasız 2 kez durulatarak yıkadım.Sorun yok.Birde sabun tozunu cok az koy.İz kalmasın.

bende yıkadım birşey olması 30derecede sıkma yaptırmadım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…