2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Yok kız bu farklı maalısef totosunu dayadığı zaman karnını sadece belli bir kısmı sertleşiyor ama bu değişik komple karnın sertleşiyor rasmen TAŞ gibi oluyor yaaa

yürüyüş yaptığımda bende de oluyor soluma uzandığım zaman geçiyor

tesekkurler cnm ınsallah bebegıme gecmez bu mıkrop

kutay guzel bence ama kutay bsımı olmalı yannda yada onunde?

kızlar moralım cok cok bozuk. sabahtan berı ev aradık yok oturdugum ev cok rutubet yapıyo oturmamız mumkun degıl.bu zamana kadarda esım ıs degstrr dıe tasınamamstık ne ıs degstrebıldı ne de bız evı. :'( :'(

ayy canım yaaa
rabbim hayırlı kapılar açsın inş. üzülme yaaa, hayırlısını dile sen, kuş gibi hallolur işleriniz inş.

biz geldık dr dann ancak nete yazabıldık dr sorun yok dedı akıntı normal dedı kg sı 100 gr alarak 2960 lara gelmıs paşammm kg mısde 47 suyumuz nomal dedıı

daha dogum kanalına gırmemıs daha bol yuruyorsunn bol dus alıyorsun dedıı işte boyle bısden habler haftaya cuma goruscez gene hayırlısı ıleeeeeeeeeeeeeeeeeee

cnm gün doğmadan neler doğar be bak nddd bi anda buldu ev hiç hesapta yokken bizde arıyoruz ama önce evimizi satmamız lazım herkesin ayrı bir derdi var sen sabır et yeter rabim yar ve yardımcımız olsun

maşallah koçuma erkeğin ham maddesi

Gül Şerbeti(benim favorim)

100 gr habisküs (mekke gülü)
50 gr tomurcuk gül(7-8 tane ayır sürahin içine süs olarak atabilirsiniz)
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde lohusa şekeri
10 ad karanfil
2 çubuk tarçın
1kg şeker
3 lt su

yapılışı; hepsini birden kaynat, kaynadıktan sonra 15 dk daha kısık ateşte pişir süz.

Nesli Şah Limonatası

2 kg limon
2 tane kavun(orta boy ise 1 tane)
1 kg şeker
1 demet taze nane(sadece yapraklar)
(yaklaşık 4 kilo su alıyor yavaş yavaş sulandırarak tadını ayarlayın)

yapılışı; limonları yıka,kabuklarını rendele iri parçalara ayır. kavunun kabuğundan ayır iri olarak doğra çekirdek dahil bütün malzemeyi bir kapta buluştur . üzerine şekeri döküp buzdolabında en az 2 saat beklet. malzemeyi ovup süzgeçten geçir kavonoza koyup sulandırarak nane ile servis yap.

Üzüm Şerbeti

1 kg taze üzüm
1 su bardağı toz şeker
1 limonun suyu
1 yemek kaşığı bal
1 defne yaprağı
2 litre su

Yapılışı:
Üzümü tanelerine ayırıp derin bir kaba koyun. Toz şekeri ekleyerek üzüm ve şekeri ezin. Su hariç kalan malzemeyi ekleyin. Üzerini kapatıp 8 saat buzdolabında bekletin. 8 saat sonra tencereye alıp suyu ekleyin ve 15 dakika kaynatın. Soğutup süzün ve soğuk olarak servis yapın.

Son düzenleme:
cnm ozaman sen bılcen en ıyı farklı dıyosan kontrolde dıle getır. cok varsa kontrole saglık ocagna gıt yardımcı olur ebe.
ama korkulcak bısı yoktur herhalde..

İnşallah canım

yürüyüş yaptığımda bende de oluyor soluma uzandığım zaman geçiyor

Canım ben dedediğin gibi yaptım soluma yattımgeçti gibi oldu ama kalktım mı yine aynı sertleşme, çocuk de hareketlenmiyor sanki Allahım lütfen daha erken yardım et ciddiy bi şey olmasın

göbüşlüler merhaba.nasılsınız bakalım.ben günlerce yorgundum.hiç halim yoktu.bebişimin mobilyaları,benim gardrop geldi taaaaa konyalardan.günlerce onunla uğraştık.pek bişeye karışmadım ama yinede yoruldum.dün akşam artık bacaklarım ağrıyordu.odadan odaya yürüyemiyordum.şükür bugün iyiyim.odada küçük değişiklikler yapacağız.yapalım fotoları çekip yüklerim.mobilyaların içinin yatağı,nevresimi filan yok.onlar yıkanıp ütülenecek.annem gelince yapar.ama aklım sizlerdeydi.

eveeettt bugünkü yoğuuunnnn çalışmalamın sonucunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruuumm
hasır banyo sepetini şeker sepetine dönüştürdüüümmm
tasarım & üretim by paradokss :81::81:

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık benimde bi hasır beşiğim var onu süsleyeceğim ama becerebilir miyim diye korkuyorum

osteocare i bende kullanıyorum ama düzensiz aklıma geldikçe kramplarım geçti cok sükür 16 tl ye aldım fıyatını merak edenler için yazdım

ayyy çok heyecanlı:18::18::18::18::18::18: ben oğlumla yaşamaya cok alıstım
maslllah kızınada canım

Ohhh maşallah oğluşuna.. Allah nazarlardan korusun canım.

dr nu bir ara danış istersen cnm :26:

oh maşallah
benimkide dönmedi daha, annem son 2-3 günde bile dönebilir takma diyor, bende takmıyorum, benimki şuanda 3,700e yaklaşmıştır zaten bu gidişle normal zor gözüküyor ama hayırlısı bakalım

sonundaaaa :81::81:

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık benimde bi hasır beşiğim var onu süsleyeceğim ama becerebilir miyim diye korkuyorum
becerirsin kız, zor değil o kadar. al sana benimki model olsun işte. hasır kısmısı kapansın diye önce saten geçirdim diktim kenarlarına, üstüneden iki kat tül yapıp tutturdum kenarlarından büze büze. sapınada kurdela doladım, öle böle süsledim işte içimden geldiği gibi uydurdum bişiler, eline bi alınca aklına seninde gelir bişiler

Tül

burdan tül sipariş edeyim diyorum canım ama hangisi olur acaba inceliği kalınlığı nasıl olur malzemeleri alsak uydururuz herlahde bi şeyler:))

Sağol cnm inş bugünlerde geçecek.
eşim dr arkadaşına sormuş böbreklerimde kum veya taş varmış heralde bol su içsin demiş 4 yıl önce taş düşürmüştüm felaketti.
idrarım geldiği zaman sancım oluyo yapınca geçiyor kızlar dikkat edin hamilelerde çok olurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…