Yok kız bu farklı maalısef totosunu dayadığı zaman karnını sadece belli bir kısmı sertleşiyor ama bu değişik komple karnın sertleşiyor rasmen TAŞ gibioluyor yaaa
bugün kü halimin aynı özeti
ay bende mi böyle yıkasam elma sirkesi alıp :44:
çok geçmiş olsun cnm allah senide bebeğinide korusun
garanti vakum olucaksa sezeryan ol derim vakum doğum kanalına giremeyen kendini itemeyen bebeklerde kullanılıyor
bu sıcakta pek kullananamam bebekte bende bunalırız kışa doğru düşünebilirim takması çıkarması zormuş biraz
bende kutay ismi biraz içime sindi gibi erkek için sizce nasıl :26:
tesekkurler cnm ınsallah bebegıme gecmez bu mıkrop
kutay guzel bence ama kutay bsımı olmalı yannda yada onunde?
slm canım ben wrap sling kendim dikip kullanıcam.kanguru pek sağlıklı degilmiş yeni doğan bebek için.Eki Görüntüle 730878 Eki Görüntüle 730879
Canım ben de bundan isitiyorum. Araştırmalar en sağlıklısı olduğunu gösteriyor.
Nasıl dikeceksin? Anlatabilir misin kumaş olçumleri?
ayy canım yaaakızlar moralım cok cok bozuk. sabahtan berı ev aradık yokoturdugum ev cok rutubet yapıyo oturmamız mumkun degıl.bu zamana kadarda esım ıs degstrr dıe tasınamamstık ne ıs degstrebıldı ne de bız evı. :'( :'(
kızlar moralım cok cok bozuk. sabahtan berı ev aradık yokoturdugum ev cok rutubet yapıyo oturmamız mumkun degıl.bu zamana kadarda esım ıs degstrr dıe tasınamamstık ne ıs degstrebıldı ne de bız evı. :'( :'(
biz geldık dr dann ancak nete yazabıldık dr sorun yok dedı akıntı normal dedı kg sı 100 gr alarak 2960 lara gelmıs paşammm kg mısde 47 suyumuz nomal dedıı
daha dogum kanalına gırmemıs daha bol yuruyorsunn bol dus alıyorsun dedıı işte boyle bısden habler haftaya cuma goruscez gene hayırlısı ıleeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm ozaman sen bılcen en ıyı farklı dıyosan kontrolde dıle getır. cok varsa kontrole saglık ocagna gıt yardımcı olur ebe.
ama korkulcak bısı yoktur herhalde..
yürüyüş yaptığımda bende de oluyor soluma uzandığım zaman geçiyor
eveeettt bugünkü yoğuuunnnn çalışmalamın sonucunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruuumm
hasır banyo sepetini şeker sepetine dönüştürdüüümmm
tasarım & üretim by paradokss:81::81:
bana osteocare verdi canim ,
oda calsium magnezium cinko ve vitamin d , bana iyi geliyo , karnımda cok sertleşme ve kasılma oluyodu o yuzden verdi ,
ama senin dinlenmen lazim uzanman lazim , ole sandalyede hiç olmazki , çokmu mesain bugun
Hooooppp hanımlar ve onların tosibikleri biz geldikkk...Hepinize günaydınlar.. Çok güzel haberlerim var sizlere. Doğum tarihimiz belli oldu, normal doğum kesinlikle olamayacak buna karar verildi. O yüzden epidural sezeryan ile 26 haziran günü minik prensesimi kucağıma alacağım. Ha tabi 26 hazirandan önce bizim cimcime ben geliyorum demezse bu tarih. Ancak doktorum hiçbir riskimin kalmadığını kızımın çok rahat olduğunu ve benim hastalığımı minimuma indirdiğini söyledi. 36. haftadan sonra riskler ortadan kalkarmış genelde. nst ye bağlandık sancımız ağrımız çıkmadı şükürler olsun. Önümüzdeki hafta tekrar çağırdı son tetkikler yapılacak kan, idrar falan. Kızımızı gördük ultrasondan kıpır kıpır maşallah 2740 gr yaklaşık 50 cm civarında. Ben de tam 13 kilo almışım toplamda. Çok yazdım yeter bu kadar geçmişi okumam lazım maşallahınız var Hepinize keyifli hafta sonlarııı..
biz geldık dr dann ancak nete yazabıldık dr sorun yok dedı akıntı normal dedı kg sı 100 gr alarak 2960 lara gelmıs paşammm kg mısde 47 suyumuz nomal dedıı
daha dogum kanalına gırmemıs daha bol yuruyorsunn bol dus alıyorsun dedıı işte boyle bısden habler haftaya cuma goruscez gene hayırlısı ıleeeeeeeeeeeeeeeeeee
İnşallah canım
Canım ben dedediğin gibi yaptım soluma yattımgeçti gibi oldu ama kalktım mı yine aynı sertleşme, çocuk de hareketlenmiyor sankiAllahım lütfen daha erken yardım et ciddiy bi şey olmasın
oh maşallahbiz geldık dr dann ancak nete yazabıldık dr sorun yok dedı akıntı normal dedı kg sı 100 gr alarak 2960 lara gelmıs paşammm kg mısde 47 suyumuz nomal dedıı
sonundaaaa :81::81:Gül Şerbeti(benim favorim)
100 gr habisküs (mekke gülü)
50 gr tomurcuk gül(7-8 tane ayır sürahin içine süs olarak atabilirsiniz)
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde lohusa şekeri
10 ad karanfil
2 çubuk tarçın
1kg şeker
3 lt su
yapılışı; hepsini birden kaynat, kaynadıktan sonra 15 dk daha kısık ateşte pişir süz.
Nesli Şah Limonatası
2 kg limon
2 tane kavun(orta boy ise 1 tane)
1 kg şeker
1 demet taze nane(sadece yapraklar)
(yaklaşık 4 kilo su alıyor yavaş yavaş sulandırarak tadını ayarlayın)
yapılışı; limonları yıka,kabuklarını rendele iri parçalara ayır. kavunun kabuğundan ayır iri olarak doğra çekirdek dahil bütün malzemeyi bir kapta buluştur . üzerine şekeri döküp buzdolabında en az 2 saat beklet. malzemeyi ovup süzgeçten geçir kavonoza koyup sulandırarak nane ile servis yap.
Üzüm Şerbeti
1 kg taze üzüm
1 su bardağı toz şeker
1 limonun suyu
1 yemek kaşığı bal
1 defne yaprağı
2 litre su
Yapılışı:
Üzümü tanelerine ayırıp derin bir kaba koyun. Toz şekeri ekleyerek üzüm ve şekeri ezin. Su hariç kalan malzemeyi ekleyin. Üzerini kapatıp 8 saat buzdolabında bekletin. 8 saat sonra tencereye alıp suyu ekleyin ve 15 dakika kaynatın. Soğutup süzün ve soğuk olarak servis yapın.
becerirsin kız, zor değil o kadar. al sana benimki model olsun işte. hasır kısmısı kapansın diye önce saten geçirdim diktim kenarlarına, üstüneden iki kat tül yapıp tutturdum kenarlarından büze büze. sapınada kurdela doladım, öle böle süsledim işte içimden geldiği gibi uydurdum bişiler, eline bi alınca aklına seninde gelir bişilerçok güzel olmuş canım ellerine sağlık benimde bi hasır beşiğim var onu süsleyeceğim ama becerebilir miyim diye korkuyorum
oh maşallah
benimkide dönmedi daha, annem son 2-3 günde bile dönebilir takma diyor, bende takmıyorum, benimki şuanda 3,700e yaklaşmıştır zaten bu gidişle normal zor gözüküyor ama hayırlısı bakalım
sonundaaaa :81::81:
becerirsin kız, zor değil o kadar. al sana benimki model olsun işte. hasır kısmısı kapansın diye önce saten geçirdim diktim kenarlarına, üstüneden iki kat tül yapıp tutturdum kenarlarından büze büze. sapınada kurdela doladım, öle böle süsledim işte içimden geldiği gibi uydurdum bişiler, eline bi alınca aklına seninde gelir bişiler
bendede oluyor arasıra hemde ağzım kapalıyken, henüz nereden akıyor anlam veremedim ama ....
canım benimde ellerim ayaklarım balon gibi oldu son iki haftadır böyleyim ve eklemlerimdede ağrı oluyor,normal yani bebeğim
kızçenin kilosuda boyuda gayet güzel benimkiyle yakınlar. 2-3 hafta sonra gittiğinde şoka gireceksin öle çabuk büyüyorlarki
değerlerin içinde üzülme hepsinin çaresi var çok şükür takviye alırsın ona bozma moralini sakın haa
canım gün içinde benimde sertleşmem çok oluyor. saat başı bile diyebilirim ve beni çok rahatsız ediyor. böle bi tarafa doğru toplanır gibi fln oluyor bazende taş gibi. o zaman elimle ovalıyorum karnımı, konuşuyorum sonra bırakıyor kendini
ama ağrıyla beraber olmuyo bendeki durum, eğer kasılma gibi ağrıyla beraber olursa erken doğumdan şüphelenilir diye biliyorum.
anneme sordum doğum kasılması nasıl olur diye, böyle bişi tutuyor ve bırakmıyor gibi olur karnını dedi ağrıyla beraber tabi. o dalga zamanı bitince rahatlarsın dedi, sonra bi daha başlar aynı şekilde dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?